Rafineri

Rafineri

Son dakika rafineri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rafineri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rafineri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rafineri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rafineri gelişmeleri de dahil olmak üzere 769 rafineri haberi bulunmuştur. Tüm rafineri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti Akaryakıtta EPDK'nın geçtiğimiz gün duyurduğu indirim pompaya yansıdı. Bu gece itibarıyla benzin 76 kuruş, motorin ise 1 lira 10 kuruş ucuzladı. İstanbul'da benzinin litresi 40 lira 46 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 16 kuruşa düştü. Motorin ise İstanbul'da 42 lira 4 kuruşa, Ankara'da ise 42 lira 8 kuruşa indi.
22.02.2024 Ekonomi
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, rafinerilerden marj oranlarında güncelleme yapılmasını istediklerini belirterek, "Yapılacak güncelleme neticesinde benzin ve motorinde 1 ila 1,5 TL düzeyinde bir indirim olacaktır" dedi.
20.02.2024 Ekonomi
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları Benzine, motorine ve otogaza indirim ya da zam var mı, akaryakıta zam gelecek mi? İstanbul, Ankara ve İzmir akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından sorgulanıyor. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta üst üste zam gelmişti. Brent petroldeki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına da etkiliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları da bu dalgalanmadan etkileniyor. İşte Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? Sorularının yanıtı…
9.02.2024 Ekonomi
Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi 31 Ağustos? Akaryakıt güncel fiyatları ne kadar, benzinin litresi kaç TL?
Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi 31 Ağustos? Akaryakıt güncel fiyatları ne kadar, benzinin litresi kaç TL? Dolar kurundaki düşüş petrol fiyatlarına da yansıdı. Son günlerde yüksek ivme takip eden benzimden indirim haberi geldi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalarda son olarak motorine 22 Ağustos tarihinde 1 TL'lik bir zam geldi. Bu zammın ardından araç sahiplerini sevindirecek indirim yapıldı.
31.08.2023 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan 'enflasyon' mesajı!
Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan 'enflasyon' mesajı! Sektör temsilcileri Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın liderliğinde Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile bir araya geldi. Sektörün içinde bulunduğu durum hazırlanan bir sunumla anlatıldı.
28.08.2023 Ekonomi
Körfez ülkeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Arap ülkelerini ziyaret etmesinden çok mutlu
Körfez ülkeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Arap ülkelerini ziyaret etmesinden çok mutlu Halihazırda stratejik ve canlı olan ilişkiyi daha da güçlendirmek için 12-13 Kasım tarihlerinde İstanbul’da Körfez ülkeleri yatırımcıları ve Türk iş dünyası bir araya getirilecek. İstanbul'a gelecek olan Körfez ülkeleri yatırımcılarıyla 25 milyar dolarlık ticaret amaçlanıyor.
20.07.2023 Gündem
Karadeniz gazı için geri sayım! 'Herkesi mutlu edecek bir müjde geliyor'
Karadeniz gazı için geri sayım! 'Herkesi mutlu edecek bir müjde geliyor' Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Dönmez, "Yarın gazımızı tesisimize getirmiş olacağız. Mayıs başında da inşallah işleme vermiş olacağız. Hemen hemen herkesi mutlu edecek bir müjdenin geleceğini söyleyebilirim" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Karadeniz gazında tarih belli oldu: Bakan Dönmez: Gündemi değiştirecek bir müjde...
Karadeniz gazında tarih belli oldu: Bakan Dönmez: Gündemi değiştirecek bir müjde... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtlıyor. Bakan Dönmez, "Karadeniz gazı mayıs ayı itibariyle evlerde kullanılabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 Nisan'da açıklayacak, gündemi değiştirecek" dedi.
8.04.2023 Ekonomi
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi?
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurular başladı. Sınav az bir süre kala adaylar başvurularını yapmadan önce sadece Temel Yeterlilik Testi (TYT)’ye girip tercih yapılıp yapılamayacağını sorguluyor. Peki, Sadece YKS’nin 1. oturumu (TYT)’ye girip tercih yapılabilir mi, Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler? TYT ile üniversiteye gidilir mi? İşte TYT ile alan bölümler ve puanlar…
8.03.2023 Eğitim
Bakan Dönmez: Elektrik ve doğalgaz faturalarının tahsilatını erteliyoruz
Bakan Dönmez: Elektrik ve doğalgaz faturalarının tahsilatını erteliyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaşanan olağanüstü hal sebebiyle elektrik ve doğalgaz faturalarının tahsilatını ertelediklerini açıkladı.
9.02.2023 Gündem
Türkiye'de yapıldı! Depremi önceden haber verecek
Türkiye'de yapıldı! Depremi önceden haber verecek İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, olası depremlerin yaratabileceği zararın en aza indirilmesi için hazırladıkları Deprem Erken Uyarı Sistemleri (DEUSİS) ile 5.5 ve üzeri büyüklükteki depremlerin 5 ila 30 saniye arasında önceden haber alınabileceğini söyledi. Prof. Dr. Sözbilir, "Bir alet geliştiriyoruz. Bu cihazla ilgili bir yazılım ve jeofonlarla bağlantılı olarak online sistem sayesinde deprem olduğu andan itibaren cihaz ilk sinyali alıp, ikinci yıkıcı sismik dalga gelmeden önce metro, doğal gaz, büyük ölçekli fabrika gibi kurumların elektriğini keserek, can kaybının en aza indirgenmesine katkı sağlayacak" dedi.
20.01.2023 Gündem
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine zam geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 67 kuruş zam geldi.
16.01.2023 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Benzin ve otogaza zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Benzin ve otogaza zam geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşının sürmesiyle birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanmalar yaşanmaya devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatları ise indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 1,31 lira ve LPG'ye ise 49 kuruşluk zam geldi. İşte tüm detaylar...
3.11.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez'den gaz merkezi açıklaması: Üzerinde çalışıyoruz
Bakan Dönmez'den gaz merkezi açıklaması: Üzerinde çalışıyoruz Bakan Dönmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Dönmez, Putin'in enerji merkezi teklifiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.
25.10.2022 Ekonomi
Türkiye Petrolleri (TP) İŞKUR üzerinden 12 bin 743 TL maaşla sürekli işçi alacak! İşte Türkiye Petrolleri personel alımı şartları!
Türkiye Petrolleri (TP) İŞKUR üzerinden 12 bin 743 TL maaşla sürekli işçi alacak! İşte Türkiye Petrolleri personel alımı şartları! Türkiye Petrolleri duyurdu! 69 sürekli işçi alınacak. Türkiye petrolleri personel alım ilanları İŞKUR üzerinden yayınlandı. İlana göre, Türkiye Petrolleri, Batman ve Şırnak illerinde istihdam edilmek üzere en az önlisans mezunu 69 sürekli işci alınacak. Peki, Türkiye Petrolleri personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Türkiye Petrolleri İşkur ilanı ve başvuru şartları!
1.08.2022 Personel Alımı
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! İyi ve kötü haber peş peşe geldi! Benzin, motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! İyi ve kötü haber peş peşe geldi! Benzin, motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili peş peşe açıklamalar geldi. Benzin ve motorinde bir iyi bir de kötü haber. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 24 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
24.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Benzin ve motorinde değişti, zam sonrası bu kez...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Benzin ve motorinde değişti, zam sonrası bu kez... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Fiyatlar değişti. Araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Zamların ardından bu kez indirim geldi. Benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 23 Haziran Perşembe gününden geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı benzin grubunda 25 kuruş fiyat indirimi meydana geldi. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 22 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte son dakika haberinin detayları...
22.06.2022 Ekonomi
TYT ile alan bölümler 2022! YÖK YKS TYT ile alan 4 yıllık bölüm var mı, TYT puanıyla alan bölümler ve puanları neler?
TYT ile alan bölümler 2022! YÖK YKS TYT ile alan 4 yıllık bölüm var mı, TYT puanıyla alan bölümler ve puanları neler? TYT puanıyla alan bölümler 2022 için aramalar başladı. YKS TYT oturumu bugün gerçekleşti. Üniversite sınavının ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi TYT sınavına giren öğrenciler puan türüne göre tercih yapabilmek için TYT ile alan bölümler 2022 araştırması yapıyor. Peki, YÖK YKS TYT ile alan 4 yıllık bölüm var mı, TYT puanıyla alan bölümler ve puanları neler? İşte TYT ile girilen bölümler…
18.06.2022 Eğitim
Benzine indirim var mı? Benzin düştü mü? Akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı?
Benzine indirim var mı? Benzin düştü mü? Akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? Brent petrol fiyatlarının Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte artışı benzin ve motorin fiyatlarında dalgalanmalara neden oluyor. İndirim ve zam haberi gelirken değişen fiyatlar da araç sahipleri tarafından takip ediliyor. Peki, Benzine indirim var mı? Benzin düştü mü? Akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? İşte detaylar…
15.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatı şokunu resmen duyurdular! Benzin, motorin ve LPG...
Akaryakıt fiyatı şokunu resmen duyurdular! Benzin, motorin ve LPG... Benzin, motorin ve LPG ile ilgili son gelen açıklama yok etkisi yaptı. O yası işaret ettiler. Koronavirüs salgını ve Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının ardından dünya, enerji kriziyle karşı karşıya kaldı. Uzmanlar gelecek dönemde petrolün fiyatında tırmanma gözleneceği belirtirken ABD merkezli Foreign Policy dergisi 150 dolar tahmininde bulundu.
9.06.2022 Ekonomi
Akaryakıta zam! Benzin, motorin,LPG fiyatı...
Akaryakıta zam! Benzin, motorin,LPG fiyatı... Petrol fiyatları artıyor. Ayrıca Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri geliyor. Benzin ve motorine zam geldi. İstanbul, İzmir ve Ankara'da benzin ve motorin fiyatları. Litre fiyatı 25 lirayı geçti...
1.06.2022 Ekonomi
Türk sanayisinin 500 devi! Satış 2 trilyonu aştı, kârda yüzde 139 artış...
Türk sanayisinin 500 devi! Satış 2 trilyonu aştı, kârda yüzde 139 artış... Türk sanayisinin 500 devi belli oldu. İstanbul Sanayi Odası’nın ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 Araştırması’nda TÜPRAŞ liderliğini korudu. 500 büyük sanayi kuruluşunun üretimden satışı yüzde 73.8 artışla 2.05 trilyon lira oldu.
1.06.2022 Ekonomi
Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 12 Nisan motorin indirim haberleri ile güncel benzin fiyatı!
Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 12 Nisan motorin indirim haberleri ile güncel benzin fiyatı! Benzin ve motorin güncel fiyatları için yapılan araştırmalar arttı. Rusya-Ukrayna savaşıyla brent petrol fiyatlarındaki değişiklik yaşandı, bu da benzin ve motorin fiyatlarını etkiledi. Benzin ve motorin fiyatları zam ve indirim haberleriyle dalgalanmasını sürdürüyor. Peki, benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi? 12 Nisan 2022 benzin motorin fiyatları ne kadar? İşte güncel akaryakıt fiyatları 12 Nisan…
12.04.2022 Ekonomi
​Akaryakıt fiyatları düşecek mi? İndirim açıklaması geldi, benzin, motorin...
​Akaryakıt fiyatları düşecek mi? İndirim açıklaması geldi, benzin, motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Akaryakıt fiyatlarında indirim bekleniyor. Benzin fiyatları ve motorin fiyatları düşecek. Geçtiğimiz hafta uluslararası piyasalarda gün 122,12 dolardan işlem gören petrolün varil fiyatı, bugün 107 dolar seviyelerine kadar düştü. Fiyatlardaki düşüşte, artan Kovid-19 vakaları karşısında Çin'in Şangay kentinde sokağa çıkma yasağının devreye alınması etkili oldu. Dünyanın ikinci en büyük petrol tüketicisi Çin'de, artan Kovid-19 vakaları karşısında alınan tedbirler, talep düşüşü endişelerini artırıyor ve fiyatları aşağı yönlü baskılıyor. Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Akaryakıt fiyatları nasıl belirleniyor? Akaryakıtta fiyatlar neden yükseliyor? Kurdaki artış veya düşüş fiyatları nasıl etkiliyor? Akaryakıt ile ilgili merak edilen tüm sorular cevabını buldu. Uzmanlar akaryakıt fiyatlarıyla ilgili sorula cevap verdi. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
29.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rafineri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rafineri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.