Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Savunma Bakanları toplantısı! Bakan Akar'dan Yunanistan'a 'radar kilidi' tepkisi
Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Savunma Bakanları toplantısı! Bakan Akar'dan Yunanistan'a 'radar kilidi' tepkisi Milli Savunma Bakanı Akar, 9'uncu Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Savunma Bakanları Toplantısı'nın ardından, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ve Gürcistan Savunma Bakanı Burchuladze ile ortak basın toplantısı düzenliyor.
21.12.2022 Gündem
İcra borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz
İcra borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz Beştepe'deki kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantıda alınan kararları açıklıyor. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz. 15 Ağustos 2022'den önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürülebilmesini ve tasfiyesini sağlıyoruz" dedi.
5.09.2022 Gündem
Banka promosyonu ve dar gelirliye sosyal konut! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor...
Banka promosyonu ve dar gelirliye sosyal konut! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor... Türkiye'nin gözü Beştepe'de. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda banka promosyonları dışında Erdoğan’ın 13 Eylül’de detaylarını duyuracağı sosyal konut projesi de ele alınacak.
5.09.2022 Gündem
Washington'dan Yunanistan'a S-300 mesajı: Sizde olması bizim için sorun değil
Washington'dan Yunanistan'a S-300 mesajı: Sizde olması bizim için sorun değil ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan Yunanistan' sevince boğan açıklama geldi. Türkiye’ye Rusya’dan S-400 hava savunma sistemi satın aldığı için tepki gösteren Washington yönetimi, Rus S-300 füze sistemlerinin Yunanistan’da bulunmasını mesele etmediği mesajını verdi.
3.09.2022 Dünya