Rabia İşareti

Rabia İşareti

Son dakika Rabia işareti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rabia işareti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rabia işareti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rabia İşareti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rabia işareti gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 rabia işareti haberi bulunmuştur. Tüm rabia işareti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara 7.Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, buradan canlı bağlantı ile Ordu - Şanlıurfa İl Kongrelerine seslendi. Erdoğan, "Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız." dedi.
17.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boğaziçi protestolarına tepki: Öğrenci misiniz yoksa terörist mi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boğaziçi protestolarına tepki: Öğrenci misiniz yoksa terörist mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Artvin-Bilecik-Çankırı-Gaziantep-Iğdır 7'nci olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, "Terör örgütlerinin üyesi olan bu gençleri biz ülkemizin gerçek manada milli ve manevi değerlere sahip gençleri olarak kabul etmiyoruz. Siz öğrenci misiniz, siz talebe misiniz yoksa siz rektörün odasını basmaya kalkışan orayı işgale kalkışan terörist misiniz?" dedi.
3.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beyin tümörü ameliyatı geçiren çocukla  ilgili paylaşım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beyin tümörü ameliyatı geçiren çocukla ilgili paylaşım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde, video konferans aracılığıyla görüştüğü beyin ameliyatı geçiren 4 yaşındaki çocuğa şifa dileğinde bulundu.
4.07.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da buna izin verilmeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da buna izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asker eğlenceleri sırasında ortaya çıkan olumsuz görüntülere tepki gösterdi, "Böyle bir şey olmaz. Valimize de kesin bir dille söyledim. İstanbul'da buna izin vermeyeceksiniz. Görürseniz, toparlayın götürün. Rehavetin sonu ya hastalık, ya pişmanlıktır" dedi.
4.07.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken emeklilik açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken emeklilik açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih, Silivri, Topkapı ve Zeytinburnu Sosyal Güvenlik Merkezleri Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Enflasyon rakamları hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Faiz yüzde 40'a doğru gitmişti. Merkez Bankası Başkanını görevden aldık. Yeni başkanla beraber yüzde 13'e kadar indi. Enflasyon da inşallah tek rakama inecek" dedi. Erken emeklilikle (EYT) ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçmişte faize ödenen paraların doğrudan millete kullanılmasından rahatsız oluyorlar. Tutturmuş bir EYT, iskandinav ülkelerinin hepsi bu uygulama ile battı. Niçin erken emeklilik Ne zaman emekli olması gerekiyorsa o zaman emekli olsun ve parasını en güzel şekliyle alsın" ifadesini kullandı.
16.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Kararnameyi imzaladım
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Kararnameyi imzaladım Artvin'in Yusufeli ilçesinde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2021 yılının nisan ayında Yusufeli Barajı'nda elektrik üretiminin başlayacağını bildirdi. Erdoğan ayrıca, "Yeni yerleşim yerinde hak sahibi olmayanların mağduriyetini çıkarmakta olduğumuz kararnameyle gideriyoruz. Bu gece bu kararnameyi imzaladım." diyerek müjdeyi verdi. Öte yandan Yusufeli Barajı'nda incelemeleri sırasında konuşan Erdoğan, Doğu Akdeniz'deki sondaj gerilimiyle ilgili, "Batı'nın yaklaşım tarzı anlaşılır gibi değil. Haklarımızı kimseye yedirtmeyiz" dedi.
24.08.2019 Siyaset
Erdoğan, Medine'ye doğru pedal çeviren grubu kabul etti
Erdoğan, Medine'ye doğru pedal çeviren grubu kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hac vazifesini yerine getirmek için Londra'dan bisikletlerle yola çıkan hacı adaylarını, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde kabul etti.
13.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnandıklarımızdan asla taviz vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnandıklarımızdan asla taviz vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin vefatına ilişkin, "Bunun normal bir ölüm olduğuna inancım yok." dedi.
18.06.2019 Gündem
Mursi savunmalarında neleri haykırdı?
Mursi savunmalarında neleri haykırdı? Mısır’da ilk defa 17 Haziran 2012 yılında yapılan demokratik seçimlerle cumhurbaşkanlığını kazandığı günün 8’inci yıl dönümünde darbeyle iktidara gelen hükümetin mahkeme salonunda hayatını kaybeden seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, muhakemesi boyunca bazen konuşturulmadı, bazen hakarete maruz kaldı ancak hiçbir zaman cesur tavrından geri durmadı.
18.06.2019 Dünya
Emine Erdoğan: Son 17 yılda, 55 bine yakın engelli memur istihdam edildi
Emine Erdoğan: Son 17 yılda, 55 bine yakın engelli memur istihdam edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Son 17 yılda, 55 bine yakın engelli memur istihdam edildi. Bu, 55 bin kişiyi kendi öz güveniyle buluşturmak, bağımlılık zincirlerini kırmak demek. Engelli memurlarımız artık istedikleri yere tayin edilebiliyorlar. Özel sektörde daha çok istihdam ediliyorlar. İstihdama giden yolda en önemli adım ise, eğitimde fırsat eşitliği sağlamaktır. Bütün bunlar, engelli kardeşlerimiz için bir lütuf değil, insan hakkının teslimi demektir" dedi.
26.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! 'Dev bir yatırım' diyerek duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! 'Dev bir yatırım' diyerek duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sakarya mitinginde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni Zelanda'daki olayı gördünüz. Ama elin oğlu hiçbirini unutmamış. 2019'da gelmiş silahına kazımış. Cami basıp 50 müslüman kardeşimizi alçakça katletti. Bölücü örgütün amacı da aynı değil mi?" dedi. "Biz hizmette sınır tanımıyoruz." diyen Erdoğan, "Karasu’da dev bir yatırım var. BMC Karasu’ya geliyor. Burada otobüs, bütün zırhlı taşıyıcılar ve savunma sanayi ürünleri üretilecek. Bu Sakarya’ya 10 bin istihdam sağlayacak." ifadelerine yer verdi.
19.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kura çekimlerini en kısa sürede yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kura çekimlerini en kısa sürede yapacağız İstanbul Kasımpaşa'da 50 bin sosyal konutun müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenyurt'ta yaptığı konuşmada, "Talepleri yarın almaya başlıyoruz, kura çekimlerini ise en kısa sürede yapacağız" dedi.
5.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ev sahibi olmak isteyenlere müjde: 388 lira taksitle...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ev sahibi olmak isteyenlere müjde: 388 lira taksitle... Kasımpaşa'da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün burada TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projesinin müjdesini veriyorum. Yarın Ziraat Bankası ve Halkbank vasıtasıyla talep toplamaya başlıyoruz. Konutlar 75 ile 128 metrekare arasında olacak. Fiyatları ise 116 bin lira ile 399 bin lira arasında değişecek. Alt gelir grubuna yönelik olanların taksitleri 388 liradan başlayacak ve ödeme süresi 20 yıl olacak" dedi.
5.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizin huzuruna kast edenleri yok edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizin huzuruna kast edenleri yok edeceğiz Trabzon'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cudi'de,Gabar'da inlerinde bastık. Tendürek'te, Kandil'de inlerine girdik. Onlar kaçtı biz kovaladık. Kovalıyoruz, kovalayacağız. Onlar kaçacak, biz kovalayacağız. Bu ülkede bizim milletimizin huzuruna kast edenleri yok edeceğiz" dedi. Pakistan-Hindistan kriziyle ilgili de konuşan Erdoğan, "Gerilimin tırmandırılmasının kimseye faydası yoktur. Bize düşen katkıları, yapmaya hazır olduğumuzu vurgulamak istiyorum" ifadelerini kullandı.
2.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 2022'de açılacak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 2022'de açılacak... Artvin Toplu Açılış Töreni'nde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sarp Sınır Kapısı'ndaki giriş çıkış sayısını 8'den 12'ye çıkardık. Gümrük sahasını 9 bin metrekareden 46 bin metrekareye çıkardık. Yılda yaklaşık 700 bin araç ve 7 milyon kişinin giriş çıkış yaptığı yeni tesislerinin ülkemize Artvin'e ve komşumuza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
1.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Edirne'de önemli açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Edirne'de önemli açıklamalar! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Edirne'de halka seslendi. "Halkalı-Kapıkule hızlı treni için alt yapı hazırlıklarımızı tamamladık. Seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya düşecek" diyen Erdoğan,'Kanal Edirne' projesini de hayata geçirileceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Trakya'da keşfedilen doğal gazın ekonomiye 5 milyar lira katkı sağlayacağını duyurdu.
16.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabını soracağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabını soracağız! Van'da polisin kolunu ısıran HDP'li vekile sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütünün mensuplarından bir milletvekili bayan benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunların bedelini ödeyecekler" dedi. Peribacalarının dibinde inşa edilen otelle ilgili de konuşan Erdoğan, "O bölgedeki tüm kaçak yapıların yıkılması için talimat verdim" ifadesini kullandı.
15.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen törenle AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı. Toplantıda yaptığı konuşmada ekonomiye ilişkin verileri de paylaşan Erdoğan, "Dün açıklanan cari işlemler açığı, son 20 ayın en düşük seviyesine geriledi. Bu bir müjdedir" ifadesini kullandı.
12.01.2019 Siyaset
O el işaretlerini yasaklıyorlar
O el işaretlerini yasaklıyorlar Avusturya İçişleri Bakanı Herbert Kickl, aşırı görüşlü gruplarla mücadele için aralarında rabia, zafer ve bozkurt işaretlerinin de bulunduğu bir dizi el işaretini yasaklayacaklarını açıkladı...
4.10.2018 Dünya
Afrin'de Öcalan resminin imha edildiği alana dev Erdoğan posteri
Afrin'de Öcalan resminin imha edildiği alana dev Erdoğan posteri Suriye'nin Afrin bölgesindeki Sahra ile Bülbül kırsalında beton alana boyayla yapılan terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın, TSK uçaklarınca bombalanan resminin yerine, Özgür Suriye Ordusu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dev posteri yerleştirildi.
26.06.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye YSK yanıtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye YSK yanıtı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece ve Eyüp mitinglerinde halka seslendi. Erdoğan, Esenyurt'ta yaptığı konuşmada, "Ne diyor bu bay Muharrem? YSK önünde yatacakmış. Burası hukuk devleti hukuk. Guguk devleti değil bay Muharrem" dedi.
23.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi size bir müjde veriyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi size bir müjde veriyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin mitinginde konuştu. Erdoğan, Kandil'e düzenlenen operasyona ilişkin, "Afrin bitti sırada Kandil var. Nerede Türkiye'ye taciz var biz tepelerine bineceğiz." dedi. Mardinlilere 'Size şimdi bir müjde veriyorum.' diyen Erdoğan, "Bir millet bahçesini Mardin'imize kavuşturuyoruz. Anne baba yavrularımız gideceksiniz o millet bahçesinde yatıp yuvarlanacaksınız." ifadelerini kullandı.
20.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gündemimizde af diye bir şey yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gündemimizde af diye bir şey yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim gündemimizde af diye bir şey yok. Yani bu konularda kimse bize farklı yaklaşım göstermesin." dedi.
9.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye sert eleştiriler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye sert eleştiriler AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman'da düzenlenen mitingde konuştu. Vatandaşlara seslenen Erdoğan, "Bu süreçte dargınlık, kırgınlık yok. Tamam mı? Bazen duyuyorum, böyle dargınlık, kırgınlık olanlar var. Sakın ha, dargınlık yok. Biz birbirimizi Allah için seviyoruz." dedi. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi Demirtaş ziyaretinden dolayı eleştiren Erdoğan, "Bu ziyaret ettiğin adam benim 53 Kürt vatandaşımı öldürmedi mi? Yasin Börü'nün hesabını veremezsiniz. Neymiş serbest bırakılsınmış. Hukuk var bu ülkede." ifadelerini kullandı. Mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın coşkulu kalabalıkla aynı anda rabia işareti yapması da fotoğraflara bakın nasıl yansıdı.
1.06.2018 Siyaset
İnce: Herkesin cumhurbaşkanı olacağım
İnce: Herkesin cumhurbaşkanı olacağım CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde düzenlenen programa katıldı. İlçede CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Savaş Erdoğan ve kalabalık bir grup tarafından karşılanan Muharrem İnce, Dinar Cumhuriyet Meydanı'ndaki parti otobüsünden kalabalığa seslendi.
12.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Rabia İşareti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rabia işareti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.