Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz!
Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz! Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaşın 80’inci gününe girildi. İşgalin ilk gününden beri verdiği kararlar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bu kez de sağlığıyla ilgili olarak manşetlere taşındı. Basının eline geçen ses kayıtlarında söylenenler adeta duyanı şaşkına çevirdi…
14.05.2022 Dünya
Hastalık iddialarından sonra Rusya Devlet Başkanı Putin'den dikkat çeken hareketeler! Parkinson iddiası...
Hastalık iddialarından sonra Rusya Devlet Başkanı Putin'den dikkat çeken hareketeler! Parkinson iddiası... Ordusunu Ukraynaya sokarak savaş başlatan Putin'in son görüntüleri hastalık iddialarını güçlendirdi. Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Paskalya ayininde görüntülenen Rusya Devlet Başkanı Putin'in hareketleri hakkındaki hastalık iddialarını alevlendirdi.
25.04.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den ‘Hasta değilim’ pozu! 24 saat içinde iki ayrı görüntü...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den ‘Hasta değilim’ pozu! 24 saat içinde iki ayrı görüntü... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta yaşananlar tüm dünyanın dikkatini çekerken Rusya lideri Putinin son görüntüleri merak konusu oldu. Kremlin’in perşembe günü yayınladığı Putin-Şoygu videosunun ‘ikisi de hasta’ söylentilerine yol açmasının ardından dün yeni Putin görüntüleri yayınlandı. Önceki gün oturuşundan nefes alışına kadar fiziki durumu tartışma konusu olan Vladimir Putin, dün sağlıklı ve dinç bir görüntü sundu.
23.04.2022 Dünya