Pubg Mobile

Pubg Mobile

Son dakika pubg mobile haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pubg mobile ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pubg mobile haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pubg Mobile

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pubg mobile gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 pubg mobile haberi bulunmuştur. Tüm pubg mobile haberleri aşağıda listelenmiştir.
PUBG yeni sezon ne zaman 2024, saat kaçta yenileniyor?
PUBG yeni sezon ne zaman 2024, saat kaçta yenileniyor? PUBG Mobile C6S16 Sezonu 14 Ocak 2024 tarihinde başlayacak ve yaklaşık 2 ay sürecek. Mart 2024 tarihinde PUBG Mobile C6S16 sezonu ile birlikte, PUBG Mobile Royale Pass A5 ayı da sona erecek. Peki, PUBG sezon saat kaçta yenileniyor, PUBG yeni sezon ne zaman 2024?
16.03.2024 Gündem
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor!
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor! realme 11 ile mobil oyun dünyasına yenilik katan realme, heyecan verici bir turnuva düzenleyerek oyun severleri bir araya getiriyor. PUBG Mobile dünyasının önemli yayıncılarının yer alacağı turnuva, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’da heyecanı zirveye taşıyacak.
15.02.2024 Advertorial
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, realme 11'i tanıtarak mobil oyun dünyasına yepyeni bir soluk getirdi. realme 11, segmentinin en iyi oyun telefonu olma iddiasını güçlü oyun odaklı performans özellikleriyle destekliyor.
5.02.2024 Advertorial
Espor'da Avrupa şampiyonluğu geldi
Espor'da Avrupa şampiyonluğu geldi Espor dünyasına Türkiye’den yeni katılan Eagle Esports takımı, Pubg Mobile Club Open (PMCO) Avrupa turnuvasında şampiyon oldu.
7.11.2023 Vitrin
Blackpink konseri ne zaman? Dünyanın en popüler K-Pop grubu Blackpink ilk sanal konserini verecek!
Blackpink konseri ne zaman? Dünyanın en popüler K-Pop grubu Blackpink ilk sanal konserini verecek! Dünyanın en popüler K-Pop grubu BLACKPINK ilk sanal konserini verecek. “The Virtual” isimli ilk sanal konseri için nefesler tutulurken PUBG Mobile’ın 2.1 güncellemesiyle birlikte yeni temalı oyun modu Antik Gizem: Yükseliş ve yepyeni içerikler de konserle birlikte oyunculara sunulacak. Blackpink ay sonunda PUBG MOBILE'a özel bir parça ve müzik videosuna da imza atacak. Peki, Blackpink konseri ne zaman, saat kaçta? K-Pop grubu Blackpink’in sanal konseri ile ilgili detaylar…
18.07.2022 Kültür Sanat
PUBG Mobile Pro League Avrupa Şampiyonası ne zaman?
PUBG Mobile Pro League Avrupa Şampiyonası ne zaman? Türkiye dahil 16 bölge takımının liderlik için mücadele edeceği PMPL Avrupa Şampiyonası başladı. PUBG Mobile Pro League Avrupa Şampiyonası'nda hedef 150 bin dolar ödül havuzlu global şampiyona olacak. Peki, PUBG Mobile Pro League Avrupa Şampiyonası ne zaman? İşte detaylar...
13.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Çin'de teknoloji şirketleri fazla mesailerini kaldırıyor
Çin'de teknoloji şirketleri fazla mesailerini kaldırıyor Çin dünyanın en çok teknoloji şirketine sahip ülkelerinden biri. Özellikle telefon ve oyun şirketleri ülkenin ekonomisine büyük katkı sağlıyorken, Çin merkezli şirketlerden yeni mesai kararı geldi.
17.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı Yerli oyun yayıncılarının geliştirdiği mobil oyunlar, 5 üzerinden ortalama 3,94 beğeni puanıyla genel ortalamanın (3,76) üzerinde performans sergiledi.
29.03.2021 Bilim ve Teknoloji
HADO’nun Milli Takım ilk seçmeleri tamamlandı
HADO’nun Milli Takım ilk seçmeleri tamamlandı Makine ve insan ara yüzünün eş zamanlı kullanıldığı, arttırılmış gerçeklik ile fiziki hareketliliği içeren ve geleceğin sporu olarak adlandırılan HADO’nun, Avrupa Şampiyonası için Milli Takım seçme çalışmalarına başlandı.
15.09.2020 Bilim ve Teknoloji
PUBG oynayanlara kötü haber! Yasaklandı
PUBG oynayanlara kötü haber! Yasaklandı Dünyanın en yaygın oynanan oyunlarından biri olan ve hemen her platformda uygulaması bulunan PUBG için yasak kararı çıktı. Hindistan, aralarında popüler PUBG Mobile oyununun da bulunduğu Çin bağlantılı 118 mobil uygulamaya yasak getirdi.
3.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Oyunlara olan ilgi 'normalleşme' sürecinde değişti
Oyunlara olan ilgi 'normalleşme' sürecinde değişti Oyunseverlerin Haziran ayı boyunca gerçekleştirdiği alışverişlerden derlenen verilere göre, COVID-19 sonrası “normalleşme” döneminde oyunlara gösterilen ilgi, evde kalınan salgın dönemine göre düşüş gösterdi.
30.07.2020 Bilim ve Teknoloji
PUBG Mobile için Ramazan ayı güncellemesi
PUBG Mobile için Ramazan ayı güncellemesi PUBG Mobile, müslüman aleminin mübarek Ramazan ayını kutlamak, aynı zamanda küresel çaptaki “Evde Kal” ve “sosyal mesafeni koru” kampanyalarını desteklemek için dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına Ramazan’dan esinlenen yeni kıyafet ve oyun içi etkinlikler sunuyor.
1.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi Milyonlarca kayıtlı kullanıcısı ile çevrimiçi ve çevrimdışı PC, konsol ve mobil oyunlarda “oyuncuyu esas alan” bir dijital platform olan Oyunfor, 2019 yılı için Türkiye’deki oyun dünyasıyla ilgili istatistiklerini paylaştı.
13.12.2019 Bilim ve Teknoloji
PUBG Mobile için yeni güncelleme: Neler değişiyor?
PUBG Mobile için yeni güncelleme: Neler değişiyor? Tencent Games ve PUBG Corporation, PUBG Mobile için 0.13.5 içerik güncellemesini bugün yayınladı. Peki yeni güncelleme, beraberinde neleri getiriyor?
24.07.2019 Bilim ve Teknoloji
İndirme rakamı 40 milyara yükselecek
İndirme rakamı 40 milyara yükselecek Akıllı telefonların kullanım oranının artmasıyla beraber oyun sektöründe de mobil uygulamalar artış gösterdi. Her yaştan insanın elinde akıllı telefon bulunuyor.
18.06.2019 Bilim ve Teknoloji
PUBG Mobile için ölüm maçı modu geldi
PUBG Mobile için ölüm maçı modu geldi Tencent Games ve PUBG Corporation tarafından bugün yayınlanan güncelleme ile takım ölüm maçı modu PUBG Mobile'a geldi. Oyun bu güncellemeyle, çok sayıda oyun içi eklentinin yanı sıra, hızlı tempolu çatışmalar için 4v4 savaş modu sunuyor.
14.06.2019 Bilim ve Teknoloji
PUBG'de dengeler değişiyor
PUBG'de dengeler değişiyor PUBG’nin sevilen haritası Erangel, aynı zamanda oyuna eklenen ilk haritaydı. Oyunun çıkışından itibaren çeşitli değişikliklere gidilmiş olan haritada, yine değişikliklere gidilecek.
7.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Hindistan'da 6 saat online oyun oynayan çocuk kalp krizinden öldü
Hindistan'da 6 saat online oyun oynayan çocuk kalp krizinden öldü Hindistan'ın Madya Pradeş eyaletinde 16 yaşındaki bir çocuk "PUBG" diye bilinen PlayerUnknown's Battlegrounds adlı oyunu 6 saat ara vermeden oynamasının ardından, kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti.
31.05.2019 Dünya
PUBG için en karanlık gece başlıyor!
PUBG için en karanlık gece başlıyor! Tencent Games ve PUBG Corporation,PUBG Mobile için 0.12.0 içerik güncellemesinin tam sürümünü yayımladı. Güncellemenin önemli bir parçası olarak, oyuncular En Karanlık Gece’ye girecek ve zombilerle savaşarak şafağa kadar hayatta kalmaya çalışacaklar. İzleyici modu, Survive Till Dawn oynanış güncellemeleri ve diğer yenilikler ücretsiz güncellemenin bir parçası olarak App Store ve Google Play’de yerini aldı.
19.04.2019 Bilim ve Teknoloji
PUBG oyuncuları İstanbul'da buluşuyor
PUBG oyuncuları İstanbul'da buluşuyor Birinci yıl dönümü kutlamaları kapsamında dünyanın birçok yerinde özel partiler düzenleyen PUBG Mobile, Türk oyuncuları unutmadı.
28.03.2019 Bilim ve Teknoloji
PUBG'ye limit geliyor!
PUBG'ye limit geliyor! Geçtiğimiz hafta Hindistan'da 16 gencin PUBG sebebiyle gözaltına alınmasının ardından oyunun yapımcısı Tencent Games flaş bir karara imza attı.
25.03.2019 Bilim ve Teknoloji
PUBG Mobile yüzünden hayatını kaybetti
PUBG Mobile yüzünden hayatını kaybetti Dünyayı kasıp kavuran ve her geçen gün oyuncu kitlesini biraz daha genişleten PUBG, bu kez can aldı. Hindistan'a oyuna kendisini fazlasıyla kaptıran 18 yaşındaki bir genç, telefonunun bozulmasıyla birlikte yeni bir telefon satın alıp PUBG oynayamadığı için canına kıydı.
5.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Yılın en iyi iPhone ve iPad oyunları belli oldu!
Yılın en iyi iPhone ve iPad oyunları belli oldu! Bu yıl, Fortnite ve PUBG Mobile gibi Battle Royale tarzı uygulamalar en çok tercih edilenler listesinin başında geliyor.
4.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Sır gibi saklanan Call of Duty Mobile sızdı
Sır gibi saklanan Call of Duty Mobile sızdı PUBG Mobile'ın en büyük rakibi olması beklenen Call of Duty Mobile'ın görüntüleri internete sızdırıldı.
4.10.2018 Bilim ve Teknoloji
600 bin dolar ödüllü PUBG Mobile turnuvası başlıyor!
600 bin dolar ödüllü PUBG Mobile turnuvası başlıyor! Şampiyonun 200 bin dolarlık ödüle sahip olacağı PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile turnuvası başlıyor.
26.09.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Pubg Mobile ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pubg mobile haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.