Hesaplara 800 lira yatırılıyor! İki ödeme birden yapılıyor...
Hesaplara 800 lira yatırılıyor! İki ödeme birden yapılıyor... Hesaplara 800 lira yatırılıyor. İki ödeme birden yapılıyor, paralar 2 ayda bir PTT'ye yatıyor. On binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Devlet düzenli nakit yardımı yapıyor. Zorunlu askerlik hizmetini yürüten, muhtaç er ve erbaşların ailelerine 12 ay boyunca 800 lira ödeniyor. Aynı zamanda 18 yaşından küçük muhtaç asker çocuklarına da 300 lira ödeme yapılıyor. Para yardımının alınabilmesi için gerekli şartın sağlanması gerekiyor. Bu yardımı kimler alabilir? Gelir şartı nedir? Tüm detaylar...
31.05.2021 Ekonomi
Paralar bugün hesaplarda! Hemen kontrol edin, yatırılmadı ise...
Paralar bugün hesaplarda! Hemen kontrol edin, yatırılmadı ise... Yüz binlerin beklediği gün geldi. Paralar hesaplara yatırılıyor. Ödemelerin başlayacağını Bakan Selçuk duyurdu. Vatandaşların banka bilgilerini kontrol etmeleri gerekiyor. IBAN bilgisi eksik olanların paraları PTT'ye yatırılıyor. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada, “Şubat ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerini bugün yapıyoruz.” dedi.
9.03.2021 Ekonomi
PTT'den flaş açıklama! İŞKUR ödemeleri...
PTT'den flaş açıklama! İŞKUR ödemeleri... Çin'in Vuhan kentinde başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alana corona virüs salgını nedeniyle her ülke kendi önlemini alıyor. Ülkemizde vaka sayısının artmasının ardından alınan önlemler de arttı. Son olarak büyükşehirlere araç giriş çıkışları yasaklandı. Gelen yasağın ardından PTT, İŞKUR ödemeleri ile ilgili bir açıklama yaptı. İşsizlik maaşı, kısa çalışma ödemesi, iş kaybı tazminatı alan milyonlarca kişiyi ilgilendiren bu açıklamada vatandaşlara sağlanacak kolaylıklar açıklandı. PTT tarafından yapılan açıklamada "Corona virüs tedbirleri çerçevesinde bazı illerimize giriş çıkışların kısıtlandırılması sonucu veya herhangi bir nedenle resmi ikametinde bulunmayan müşterilerimizin işsizlik sigortası, iş kaybı tazminatı, ücret garanti fonu ödemesi ve kısa çalışma ödemelerini kolaylıkla alabilmeleri için yeni önlemler alınmıştır" denildi.
5.04.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri