Psikolojik Sorun

Psikolojik Sorun

Son dakika Psikolojik Sorun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Psikolojik Sorun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Psikolojik Sorun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Psikolojik Sorun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan psikolojik sorun gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.325 psikolojik sorun haberi bulunmuştur. Tüm psikolojik sorun haberleri aşağıda listelenmiştir.
İdrar kaçırmadan korunmanın 7 yolu
İdrar kaçırmadan korunmanın 7 yolu Her 3 kadından birinin yaşadığı idrar kaçırma, gizlenen sağlık problemleri arasında yer alıyor. Tamamen doğuştan olan ya da sonradan gelişen, zorlu doğumlarla pelvik taban kaslarının zayıflaması sonucu da meydana gelebilen idrar kaçırma, özellikle kadınlarda ciddi bir sosyal ve psikolojik sorun olarak görülüyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Barın, kadınlarda yaşanan idrar kaçırmanın nedenlerini ve tedavi yöntemlerini anlattı.
2.03.2022 Sağlık
Üç harfli yalanıyla akılalmaz dolandırıcılık! 'Piramitlerde adına kurban kesecekler'
Üç harfli yalanıyla akılalmaz dolandırıcılık! 'Piramitlerde adına kurban kesecekler' Almanya'da kardiyoloji ve dahiliye uzmanı olarak çalıştıktan sonra emekliye ayrılan Güray Köse (51), Türkiye'de kendisini 'şifacı' olarak tanıtan Ayhan G. (60) tarafından dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Kanser hastası olan, çocukluğundan beri korkuya dayalı psikolojik sorun yaşadığını belirten Dr. Köse, kendisini Mısır kökenli olarak tanıtan kadının, üç harflilerin kendisi adına Mısır piramitlerinde kurban keseceğini söyleyerek, 21 bin euro dolandırdığını öne sürdü.
29.11.2021 Yaşam
İstanbul'da dehşet! Yangın çıkarıp kiracısını eve kilitledi
İstanbul'da dehşet! Yangın çıkarıp kiracısını eve kilitledi Sultangazi'de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ev sahibi önce yangın çıkardı ardından da kiracısının üzerine kapıyı kilitledi.
21.08.2021 Yaşam
MHP lideri Devlet Bahçeli: Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır
MHP lideri Devlet Bahçeli: Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Evlatlarımızın hayatını iki günlük bir sınava mahkum etmenin de adil ve hakkaniyetli bir yanı bize göre yoktur. Gençlerimizi ve ailelerini endişe ve strese sokan yürürlükteki sınav sistemi yeni baştan ele alınmalı; bu kapsamda okul öncesi süreci de hesaba katan bir eğitim ve öğretim modeliyle her evladımızın ilgi alanına uygun üniversite eğitiminin sınavsız temini sağlanmalıdır. Demem odur ki üniversite sınavı tamamen kaldırılmalıdır." dedi.
29.06.2021 Siyaset
Burun ameliyatında düşük de olsa revizyon ihtimali vardır
Burun ameliyatında düşük de olsa revizyon ihtimali vardır Her burun estetiğinde düşük de olsa revizyon ihtimali olduğunu belirten Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Bölümünden Doç. Dr. Erkan Soylu, “Rinoplastinin başarısı burun ve cilt yapısı, cerrahi deneyim ve hastanın iyileşme performansı gibi faktörlere bağlıdır” dedi.
15.06.2021 Sağlık
Evden çalışma tükenmişlik sendromunu artırıyor
Evden çalışma tükenmişlik sendromunu artırıyor Pandemide evden çalışmanın yaygınlaşmasıyla birlikte çalışanlar arasında tükenmişlik sendromu arttı. Tükenmişlik, kişinin iş üretkenliğini azalttığı kadar, fiziksel ve psikolojik sağlığını da olumsuz etkiliyor. Klinik Psikolog Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu, pandemiyle birlikte evde çalışanların üçte ikisinde tükenmişlik belirtilerinin görüldüğünü söylüyor. Şalcıoğlu, evde çalışırken ‘tükenmişlik’ten kurtulmak için ev ile iş arasına fiziksel sınır koymanın ve çalışma saatlerini sınırlandırmanın doğru olduğunu belirtiyor.
28.04.2021 Sağlık
Kimse onu durduramadı! Özel hareket polisleri devreye girdi
Kimse onu durduramadı! Özel hareket polisleri devreye girdi Gaziantep'te, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Murat B. (40), babası Ali B.yi darbedip, kendisini kilitlediği evin penceresinden dışarıya ateş ederek, polise teslim olmamak için evdeki eşyaları yaktı. Olay yerinde güvenlik önlemi alan özel harekat ekiplerinin biber gazı ile müdahalesi sonucu etkisiz hale getirilen Murat B., gözaltına alındı.
20.03.2021 Yaşam
Çocuklarda deprem travması ile başa çıkmanın yolları!
Çocuklarda deprem travması ile başa çıkmanın yolları! Depremle ilgili travmalara erken müdahalenin önemine işaret eden uzmanlar, travmanın bir aydan fazla sürmemesi gerektiğini vurguluyor. Çocuklarda ortaya çıkan deprem korkusuyla başa çıkmada anne ve babalara önemli görevler düşüyor. Depremle ilgili çocuğa doğru bilgilendirme yapılmalı, korku ve kaygılar doğru yönetilmeli. İşte çocuklarda deprem travması ile başa çıkmanın yolları...
7.03.2021 Sağlık
Evde kalsanız da kişisel bakımı ihmal etmeyin
Evde kalsanız da kişisel bakımı ihmal etmeyin Koronavirüs önlemlerinin yol açtığı psikolojik sorunlarla başa çıkmak için evde kalınan dönemde düzenli faaliyetler yapılmasını öneren Prof. Dr. Aylin İlden Koçkar, “Uyku ve yemek düzeni, kişisel bakım ve günlük rutinleri devam ettirmek ruh sağlığımızı güçlü tutabilmemize yardımcı olur” dedi.
12.02.2021 Sağlık
Hollanda'da sokağa çıkma kısıtlaması 3 Mart'a kadar uzatıldı
Hollanda'da sokağa çıkma kısıtlaması 3 Mart'a kadar uzatıldı Hollanda hükümeti, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında ülke genelinde 23 Ocak'ta yürürlüğe giren sokağa çıkma kısıtlamasının 3 Mart sabahına kadar uzatıldığını açıkladı.
8.02.2021 Dünya
Kiracı 'Allah belanızı versin' yazılı not bırakıp evini yaktı
Kiracı 'Allah belanızı versin' yazılı not bırakıp evini yaktı Antalya'da, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Birol A., yalnız yaşadığı evini ateşe verip, kapısına 'Allah belanızı versin' yazılı not bırakarak kaçtı. Yanan evde patlamalar yaşanırken, binayı saran dumandan etkilenen 3 çocuk ve 1 kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
24.01.2021 Gündem
Anoreksiya nedir, belirtileri? Anoreksiya nervoza nedenleri nedir, hangi rahatsızlıklara neden olur?
Anoreksiya nedir, belirtileri? Anoreksiya nervoza nedenleri nedir, hangi rahatsızlıklara neden olur? Anoreksiyayla mücadele eden Josi Maria adlı Instagram fenomeni, Kanarya Adaları'na gidiyorum" dedikten sonra kalp yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. En son İrem Derici ile gündeme gelen Anoreksiya hastalığı yaygın görülmeye başlayınca hastalığın ne olduğu merak ediliyor. Anoreksiya nedir, Anoreksiya belirtileri nelerdir?
21.12.2020 Gündem
Küçük göğüs özgüveni etkiliyor
Küçük göğüs özgüveni etkiliyor Op.Dr. Ekrem Keskin, küçük göğsün kadınlarda özgüveni etkilediğini söyledi.
23.12.2019 Sağlık
Kadınlarda vajinismus problemine dikkat
Kadınlarda vajinismus problemine dikkat Yrd.Doç.Dr. Rıdvan Üney, kadınlarda vajinismus problemine dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
23.10.2019 Sağlık
Milli dansçı son yolculuğuna uğurlandı
Milli dansçı son yolculuğuna uğurlandı Adana'da kaldığı evin balkonundan düşerek ölen salsa şampiyonu dansçı Cem Demir, Bodrum’da toprağa verildi. Şampiyon gencin babası Asım Demir, oğlunun hayat dolu biri olduğunu belirterek, intihar ettiğine inanmadığını söyledi.
11.12.2018 Yaşam
Anoreksiya nedir? Anoreksiya belirtileri ve tedavisi
Anoreksiya nedir? Anoreksiya belirtileri ve tedavisi Yaygın olarak görülmeye başlanan Anoreksiya hastalığının ne olduğu merak ediliyor. Daha önce İrem Derici'nin yakalandığı Anoreksiya hastalığı ile ilgili bilgileri haberimizde derledik. İşte Anoreksiya belirtisi ve tedavi şekli...
20.11.2018 Gündem
Ailesiyle beraber evi yaktı
Ailesiyle beraber evi yaktı Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kişi, ailesi içerideyken oturdukları evi ateşe verdi.
2.10.2018 Yaşam
Psikiyatri kliniğindeki hastalarla cinsel ilişkiye girdiler!
Psikiyatri kliniğindeki hastalarla cinsel ilişkiye girdiler! İngiltere'deki özel bir rehabilitasyon kliniğinde çalışan iki hemşire, psikolojik sorunları sebebiyle tedavi gören iki hasta ile ilişkiye girdikleri gerekçesiyle tutuklandı.
9.03.2018 Dünya
Oyunculuk  sahte bir dünya
Oyunculuk sahte bir dünya Yaşadığı psikolojik sorunlar sebebiyle sokaklara düşen, şimdilerde kendini toplayan Arka Kural, “Oyunculuğu bıraktım, sahte bir dünya” dedi.
14.11.2017 Magazin
Makat Fistülü hangi hastalıklarla karıştırılır?
Makat Fistülü hangi hastalıklarla karıştırılır? Kolorektal cerrahi ve proktoloji (bağırsak ve makat hastalıkları) alanında çalışan Prof. Dr. Korhan Taviloğlu, makat fistülünün hangi hastalıklarla karıştığını anlattı.
21.08.2017 Sağlık
Diş eksikliği duygusal travmaya yol açıyor!
Diş eksikliği duygusal travmaya yol açıyor! Dr. Başkırt, "Dişleri olmayan bireyler duygusal travmalar yaşayabilirler" dedi.
1.03.2017 Sağlık
Annesi ve ablasını bıçaklayan gence 7.5 yıl hapis
Annesi ve ablasını bıçaklayan gence 7.5 yıl hapis KAYSERİ'de psikolojik sorunları nedeniyle annesi ve kızkardeşini bıçaklayan 21 yaşındaki İbrahim Şahin, 7.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
15.12.2016 Yaşam
Öğretmenlerin yüzde 52'si gelir yetersizliğinden bunalımda
Öğretmenlerin yüzde 52'si gelir yetersizliğinden bunalımda EĞİTİM- İş Sendikası'nın yaptığı araştırmaya göre, öğretmenlerin yüzde 87'si kazandıkları parayla kendi çocuklarının eğitim ihtiyaçlarını bile karşılayamamaktan yakınıyor. Araştırmaya katılan öğretmenlerin yüzde 52'si gelir yetersizliği nedeniyle psikolojik sorun ile karşılaştıklarını belirtirken yüzde 50'si daha çok para kazanabilecekleri iş bulmaları halinde öğretmenliği bırakacaklarını bildirdi.
20.11.2016 Yaşam
Alara arayış içinde!
Alara arayış içinde! Bodrum Masalı dizisinde zengin kızı Alara’yı canlandıran Serel Yereli, kendiyle tamamen zıt karakterdeki Alara’nın “Egosantrik, arayış içinde ve tutkulu” biri olduğunu söylüyor
19.11.2016 Magazin
Çocuklarda saç yeme hastalığına dikkat
Çocuklarda saç yeme hastalığına dikkat İZMİR'de yaşayan, saç yeme hastalığı olarak bilinen trikofaji hastası 3 yaşındaki Azra Nur Tiryaki, özellikle yalnız kaldığı zamanlarda hiç acı hissetmeden yolduğu saçlarını yutuyor. Ailesi kızlarının takıntılı davranışına engel olmanın yollarını ararken, uzmanlar sorunun yalnızlık duygusu yaşayan çocuklarda ortaya çıktığını söyledi.
18.11.2016 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Psikolojik Sorun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki psikolojik sorun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.