Protestolar

Protestolar

Son dakika protestolar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan protestolar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını protestolar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Protestolar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan protestolar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.442 protestolar haberi bulunmuştur. Tüm protestolar haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun Hamas'la ilgili sözlerine tepki gösteren Çelik, "Bu açıklamaları yanlış açıklama olarak değerlendiriyoruz. Sivillere dönük saldırıları doğru bulmuyoruz ama gelinen noktada esas mesele Hamas meselesi değil Netanyahu'nun soykırım ve katliam siyasetidir." dedi.
30.04.2024 Gündem
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti İsrail’de yaklaşık 100 bin kişi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve hükümetinin Gazze Şeridi’ndeki politikasını protesto ederek istifa çağrısı yaptı.
6.04.2024 Dünya
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın başlattığı antiterör operasyonunun 24 saatte başarıyla sonuçlanması Ermenistan'ı karıştırdı. Göstericiler ülke genelinde bir itaatsizlik eylemi ilan etti, Vazgen Manukyan 'Önümüzdeki üç gün içinde tüm Ermenistan felç olacak.' dedi. Paşinyan ülkedeki bazı örgütlerin iktidarını devirmek için 'darbe planı' içerisinde bulunduğunu öne sürerken, isim vermeden Rusya'ya da göndermede bulundu.
25.09.2023 Dünya
İsrail'de protestolar hız kesmiyor! İç savaş korkusu
İsrail'de protestolar hız kesmiyor! İç savaş korkusu İsrail'de sular durulmuyor. Tartışmalı yargı düzenlemesine karşı bugün protesto düzenlenmesi bekleniyor. İsrailli gazetenin yaptığı bir ankette halkın çoğunun iç savaş korkusu yaşadığı ortaya çıktı.
29.07.2023 Gündem
Sosyal medya platformları için kapatılma ihtimali
Sosyal medya platformları için kapatılma ihtimali Avrupa Birliği (AB) Komisyonu İç Pazardan Sorumlu Üyesi Thierry Breton “Tiktok, Twitter ve Snapchat gibi sosyal medya platformları, isyan ve toplumsal huzursuzluk gibi durumlarda problemli içerikleri önlemedikleri taktirde AB içerik yasası bağlamında kapatılabilir.” diye konuştu.
13.07.2023 Dünya
Fransa adeta savaş alanı! Binalar, otobüsler ateşe verildi, mağazalar yağmalandı: 'Ülkemiz uçurumun eşiğinde'
Fransa adeta savaş alanı! Binalar, otobüsler ateşe verildi, mağazalar yağmalandı: 'Ülkemiz uçurumun eşiğinde' Fransa'da 17 yaşındaki bir gencin polisin dur ihtarına uymadığı gerekçesiyle vurularak öldürülmesinin ardından başlayan protestolar 4. gününde devam ediyor. Yetkililerden gelen açıklamalara göre gözaltı sayısı bini aştı. Protestocular dün gece yine binaları otobüsleri ateşe verip, mağazaları yağmaladı. Cumhurbaşkanı Macron üzerindeki 'OHAL' baskısı giderek artarken, muhalefet Fransa'nın uçurumun eşiğinde olduğunu savunuyor.
1.07.2023 Dünya
Fransa'daki ateş bir ülkeye daha sıçradı! Sokaklar yangın yeri, Macron konserde: Tüm ihtimaller masada
Fransa'daki ateş bir ülkeye daha sıçradı! Sokaklar yangın yeri, Macron konserde: Tüm ihtimaller masada Fransa’nın başkenti Paris’in banliyölerinden Nanterre'de bir trafik polisinin 17 yaşındaki bir genci öldürmesi sonrası patlak veren protestolar Belçika'ya da sıçradı. Fransa İçişleri Bakanlığı şimdiye kadar 667 kişinin gözaltına alındığını açıklarken, Belçika'da gözaltı sayısının 27 olduğu öğrenildi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, "Protestoları kontrol altına almak için daha fazla polisi sokağa indireceğiz" dedi. Öte yandan Fransa adeta yangın yerine dönmüşken Macron'un Paris'te düzenlenen Elton John konserine gitmesi ülkede tepkilere neden oldu.
30.06.2023 Dünya
Polis 17 yaşındaki genci öldürmüştü: Fransa'da protestolar büyüyor! Başka kentlere de yayıldı
Polis 17 yaşındaki genci öldürmüştü: Fransa'da protestolar büyüyor! Başka kentlere de yayıldı Fransa’nın başkenti Paris’te 17 yaşındaki bir gencin trafik polisinin dur ihtarına uymamasının ardından öldürülmesi sonrası Salı günü başlayan gösteriler dün de sürdü. Paris'te polisle göstericiler arasında çatışmalar çıktı, en az 77 kişi gözaltına alındı. Gösteriler başka kentlere de yayıldı.
29.06.2023 Dünya
ABD Senatosu 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili istihbarat kurumlarını suçladı
ABD Senatosu 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili istihbarat kurumlarını suçladı ABD Senatosu, 6 Ocak 2021’de Kongreye düzenlenen kanlı baskına ilişkin hazırladığı raporunda, FBI, İç Güvenlik Bakanlığı (DHS) ve diğer kurumlardaki istihbarat personelinin Aralık 2020'deki şiddet uyarılarını görmezden geldiğini belirtti.
27.06.2023 Dünya
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi 'NATO Zirvesi Türkiye yüzünden başarısız' diyen Yunan medyası Ankara'nın hamlesini skandal başlıklarla gördü, Londra merkezli Suudi Arabistan gazetesi ise 'Türkiye'nin sır küpü' Hakan Fidan' başlığıyla uzun bir analiz yayımladı.
18.06.2023 Gündem
İsrail basını: Netanyahu, Erdoğan ile görüşmeye çalışıyor
İsrail basını: Netanyahu, Erdoğan ile görüşmeye çalışıyor İsrail basını, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme ayarlamak için uğraştığını yazdı. İşte İsrailli başbakanın verdiği yoğun çabanın arkasındaki dikkat çeken neden.
16.06.2023 Dünya
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Başmüzakereciden acı itiraf, İsveç'e soğuk duş
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Başmüzakereciden acı itiraf, İsveç'e soğuk duş NATO için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç, Türkiye'nin onayını alabilmek girişimlerini sıkılaştırdı. Ankara'daki kritik toplantı sonrası İsveçli Başmüzakereci Oscar Stenström'ün açıklamaları Stockholm'de soğuk duş etkisi yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri ise dünyada birinci manşet oldu.
15.06.2023 Dünya
Hindistan’ı dehşete düşüren olay! Eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü
Hindistan’ı dehşete düşüren olay! Eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü Hindistan’da eski siyasetçi Atiq Ahmed ve kardeşi Eşref Ahmed, polis koruması altında hastaneye götürüldükleri sırada yapılan canlı yayında başlarından vurularak öldürüldü.
16.04.2023 Dünya
Fransa'yı savaş alanına çeviren yasa Anayasa Mahkemesi'nde onaylandı
Fransa'yı savaş alanına çeviren yasa Anayasa Mahkemesi'nde onaylandı Fransa Macron yönetiminin emeklilik yasası sonra protestolara sahne olmuş ülke savaş alanına dönmüştü. Fransa'da bugün herkesin gözü kulağı Anayasa Mahkemesi’nin vereceği karardaydı. Mahkeme, Macron yönetiminin meclis onayı almadan kabul ettiği emeklilik yaşını 62'den 64'e yükselten yasayı onayladı.
14.04.2023 Dünya
İran Genelkurmay Başkanlığı: Siyonizmin çöküşü için geri sayım başladı
İran Genelkurmay Başkanlığı: Siyonizmin çöküşü için geri sayım başladı İran Genelkurmay Başkanlığı tarafından yayınlanan İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarının kınandığı bildiride, "Siyonizmin çöküşü için geri sayım başladı. İsrail'deki gösteriler rejimin kendi içerisindeki krizlerini gösteriyor" ifadeleri yer aldı.
13.04.2023 Dünya
İsrail alev alev! Netanyahu'nun kararı kaos yarattı, görevden alındı
İsrail alev alev! Netanyahu'nun kararı kaos yarattı, görevden alındı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, protestolara neden olan tartışmalı yargı reformuna karşı çıkan Savunma Bakanı Yoav Gallant'ı görevden aldı. Netanyahu’nun Savunma Bakanı Gallant'ı görevden almasının ardından halk sokağa indi. Ülkedeki protestolar devam ederken Netanyahu'yu kızdıracak haber Cumhurbaşkanı Herzog'dan geldi.
27.03.2023 Dünya
Türkiye-İsveç-Finlandiya arasındaki üçlü görüşme sonrası açıklama
Türkiye-İsveç-Finlandiya arasındaki üçlü görüşme sonrası açıklama Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye-İsveç-Finlandiya arasındaki üçlü görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Biz bugüne kadar açıkça ifade ettik. Madrid'de imzalanan mutabakatın tamamen uygulanmasını istiyoruz. Bu uygulandığında iki ülkenin NATO üyeliği olumlu şekilde ilerleyecektir" dedi.
9.03.2023 Gündem
Türkiye-İsveç-Finlandiya arasındaki üçlü görüşme Brüksel'de başladı
Türkiye-İsveç-Finlandiya arasındaki üçlü görüşme Brüksel'de başladı Türkiye-İsveç-Finlandiya Daimi Ortak Mekanizması'nın üçüncü toplantısı, Brüksel'deki NATO Karargahı'nda başladı.
9.03.2023 Gündem
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur? Cumhurbaşkanı Erdoğan Ohal ilan edildiğini duyurdu. Yaptığı açıklamada “Çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için OHAL ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı. Peki, OHAL nedir, OHAL ilan edildi ne demek? Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
8.02.2023 Gündem
Futbol maçı izlemeye giden kadın katledildi! Türkiye detayı dikkat çekti
Futbol maçı izlemeye giden kadın katledildi! Türkiye detayı dikkat çekti Ailesiyle sorunları olan Taiba Alali isimli kadın, 2017 yılında memleketi Irak’tan kaçarak Türkiye’ye geldi ve burada bir hayat kurdu. Suriyeli erkek arkadaşıyla evlenme planları yapmaya başlayan Alali, ülkesinin milli takımını desteklemek için maça gittiğinde bunun sonu olacağından habersizdi. Cinayeti işleyen de cinayetteki Türkiye detayı da kan dondurdu.
4.02.2023 Dünya
İstanbul'daki 5 konsolosluk bugün de kapalı
İstanbul'daki 5 konsolosluk bugün de kapalı Hollanda Başkonsolosluğu'nun ardından Almanya, Fransa, Belçika ve İngiltere Başkonsolosluğu da kapatıldı. Almanya'nın İstanbul Başkonsolosluğu, bugün de güvenlik gerekçesiyle halka kapalı olacağını duyurdu. Beyoğlu'ndaki Almanya Başkonsolosluğu'nda önlem olarak, zırhlı polis aracı bekletildiği olduğu görüldü. Kapıda "Konsolosluk bugün kapalıdır. Tüm randevular iptal edilmiştir. Güncel gelişmelere internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz" yazılı bir kağıt asıldı.
2.02.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa ülkelerine seyahat uyarısı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa ülkelerine seyahat uyarısı Dışişleri Bakanlığı, bazı Avrupa ülkelerinde İslam karşıtı, yabancı düşmanı ve ırkçı nitelikteki eylemler ve terör örgütü iltisaklı gruplarca Türkiye karşıtı propaganda gösterilerinde artış meydana gelmesi nedeniyle Avrupa ülkeleri için seyahat uyarısı yaptı.
28.01.2023 Gündem
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı ABD'nin Tennessee eyaletinde 7 Ocak’ta polisler tarafından trafikte durdurularak dövülen ve aldığı yaralar sonucu kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybeden siyahi Tyre Nichols'un darp edildiği anların görüntüleri kamuoyuyla paylaşıldı. GÖrüntüler dünyada adeta deprem etkisi yarattı, Batı medyası talihsiz adamın son sözlerini manşetlerine taşıdı.
28.01.2023 Dünya
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama!
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama! İsveç'teki Türk Büyükelçiliği önünde provokatör Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakması ABD'den İngiltere'ye, Fransa'dan Yunanistan'a, Lübnan'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, İran'dan Kanada'ya her yerde yankı buldu. Yeni bir krizin ateşlendiğini yazan gazete ve televizyonlar, NATO başvurusunun ölümle yüzleştiği yorumunu yapıyor. Türk elçiliğinin önünde Kur’an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan skandal bir açıklama geldi.
23.01.2023 Dünya
Dışişleri'nden Myanmar'a 'seyahat' uyarısı
Dışişleri'nden Myanmar'a 'seyahat' uyarısı Dışişleri Bakanlığı, Myanmar'a ilişkin seyahat ve güvenlik duyurusu yayımladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, devam eden olağanüstü hal, çatışmalar ve protestolar sebebiyle vatandaşların zorunlu haller dışında Myanmar'a seyahat etmekten kaçınmaları gerektiği ifade edildi.
20.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Protestolar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki protestolar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.