Protestocu

Protestocu

Son dakika protestocu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan protestocu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını protestocu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Protestocu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan protestocu gelişmeleri de dahil olmak üzere 675 protestocu haberi bulunmuştur. Tüm protestocu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk'te deprem ve kentsel dönüşümle ilgili Göksu Öngören Özgür'ün sorularını yanıtladı. "Asıl amacımız depremzedeleri evlerine yerleştirmek" diyen Bakan Özhaseki, "Deprem konutlarını hızla bitireceğiz. Burada 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak" şeklinde konuştu.
28.12.2023 Ekonomi
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü...
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü... Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonun 24 saatte başarıya ulaşması tüm dünyada yankı buldu. Ermeni ayrılıkçıların Azerbaycan'ın şartlarını kabul etmesi ve silahlarını bırakmasını dünya basını sayfalarında yer verdi. Bakü'nün operasyonu için 'yıldırım saldırısı' yorumu yapıldı. İngilizler 'Rusya'nın intikamını' yazdı. Rus gazete ise Kremlin'in 'Paşinyan planını' sayfasına taşırken Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki Ermeni nüfusun temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki Yevlah'taki görüşme başladı. Kritik zirve devam ederken Erivan'da tansiyon yükseldi.
21.09.2023 Dünya
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
İsveç'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha
İsveç'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha İsveç'in başkenti Stockhlom’de bir caminin önünde Kur’an-ı Kerim yakma eylemine izin veren İsveç'e tepkiler çığ gibi büyürken bugün, provokasyonu yapan sahsın ifadesi ortaya çıktı. Skandala NATO'dan yanıt geldi, İsveç ve dünya basını gelişme hakkındaki son detayları manşete taşıdı.
30.06.2023 Dünya
Skandal Üstüne skandal Türk bayrağını indirdiler, Ersin Tatar'a saldırı girişimde bulundular
Skandal Üstüne skandal Türk bayrağını indirdiler, Ersin Tatar'a saldırı girişimde bulundular Güney Kıbrıs'ın sahil ilçesi Baf skandal bir olaya ev sahipliği yaptı. İlçedeki uluslararası bisiklet yarışı kapsamında asılan Türk bayrağı indirildi. CNN Türk'e konuşan Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ise dün yaşanan saldırı girişimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tatar, 'Hiç bir İngiliz yetkili bana 'geçmiş olsun' demedi. Hukuk çevreleri gereğini yapar diye düşünüyorum biz mesajımızı ilettik. Demokrasinin beşiği olduğunu iddia ettikleri bir yerde benim söz hakkımın engellenmeye çalışılması çok yakışıksız' dedi.
30.03.2023 Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a Londra'da saldırı girişimi
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a Londra'da saldırı girişimi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın konvoyuna İngiltere’nin başkenti Londra’da saldırı girişiminde bulunuldu.
29.03.2023 Gündem
Rusya'da televizyonda şoke eden durum! Bir anda sunucunun arkasında...
Rusya'da televizyonda şoke eden durum! Bir anda sunucunun arkasında... Rus televizyon kanalında canlı yayın sırasında sunucun arkasında beliren bir kadının yaptığı yayının kesilmesine neden oldu...
14.03.2022 Dünya
Ülkede aşı karşıtları sokağa döküldü! Başbakan ve ailesi gizli bir yere nakledildi!
Ülkede aşı karşıtları sokağa döküldü! Başbakan ve ailesi gizli bir yere nakledildi! Kanada’da aşı zorunluluğunu protesto etmek için binlerce kişi sokağa çıktı. Protesto gösterilerinin büyümesi sonrası Başbakan Trudeau ve ailesi 'gizli' bir yere nakledildi!
30.01.2022 Dünya
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: Dezenformasyon kampanyalarının uluslararası alanda en fazla odağında olan ülke Türkiye
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: Dezenformasyon kampanyalarının uluslararası alanda en fazla odağında olan ülke Türkiye  "Ulusal Stratejik İletişim Politika Belgesi" ve "Dezenformasyonla Mücadele" çalıştayına katılan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Dezenformasyon kampanyalarının uluslararası alanda en fazla odağında olan ülke Türkiye. Çünkü Türkiye son 20 yıldır yaşadığı gelişim çağı çizgisiyle geçmiş dönemden farklılaşmak kabiliyeti dolayısıyla kıskaca alınmaya yürüyüşü durdurulmaya çalışılan bir ülke. Bu noktada yalan endüstrisinin bütün imkanları seferber edilerek bu süreçte bu kampanyaların muhatabı olmuştur” ifadelerini kullandı.
26.12.2021 Siyaset
Nikaragua'da kritik devlet başkanlığı seçimi: Barış istemeyen şeytanlar...
Nikaragua'da kritik devlet başkanlığı seçimi: Barış istemeyen şeytanlar... Orta Amerika ülkesi Nikaragua'da halk, devlet başkanını belirlemek üzere sandık başına gitti.
8.11.2021 Dünya
Sudan'da darbe karşıtı gösterilerde 2 protestocu hayatını kaybetti
Sudan'da darbe karşıtı gösterilerde 2 protestocu hayatını kaybetti Sudan’da askerlerin sivil yönetime müdahalesine tepki olarak başlatılan gösterilerde, güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucu 2 protestocu yaşamını yitirdi.
30.10.2021 Dünya
Taliban'a karşı 'mor' isyan! Kadınlar direnişe geçti, ortalık karıştı
Taliban'a karşı 'mor' isyan! Kadınlar direnişe geçti, ortalık karıştı Taliban’ın Afganistan’daki yönetimi ele geçirmesinin ardından ülkeden tedirgin eden haberler art arda geliyor. Kabil’den kaçışlar dünyaya damgasını vururken, özellikle kadınlara yönelik izlenen politika endişe yaratıyor. Gerilim devam ederken, flaş bir gelişme daha yaşandı. Baskı ve zulümden bunalan 50 kadın, Taliban yönetimine karşı isyan bayrağını açtı. Yönetim, ‘Taliban bizi evde tutamazsın’ diye slogan atan eylemcileri demir barikat ile durdurmaya çalıştı. Fakat, direnişçileri durduramayan Taliban, daha sert müdahalelere imza attı.
5.09.2021 Dünya
Ekrem İmamoğlu'na protestoda arbede çıktı
Ekrem İmamoğlu'na protestoda arbede çıktı İstanbul Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi temel atma törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir grup mahalleli tarafından protesto edildi. Protestocu grup, İmamoğlu'nun konvoyundaki araçlara vurdu. Olay sırasında bir kadın düşerek yaralandı.
25.05.2021 Gündem
Myanmar'da katliam gibi müdahale! En az 38 ölü...
Myanmar'da katliam gibi müdahale! En az 38 ölü... Myanmar'da dün düzenlenen, askeri darbe karşıtı protestolara güvenlik güçlerinin silahlı müdahalesi sonucu en az 38 kişi yaşamını yitirdi.
15.03.2021 Dünya
Myanmar'da bilanço ağırlaşıyor! Can kaybı 33'e yükseldi
Myanmar'da bilanço ağırlaşıyor! Can kaybı 33'e yükseldi Myanmar'da güvenlik güçlerinin bugün darbe karşıtı göstericilere müdahalesinde ölenlerin sayısının 33'e yükseldiği duyuruldu.
3.03.2021 Dünya
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'dan açıklama
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'dan açıklama Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bulu, "Boğaziçi Üniversitesi bugün de çok iyi bir yerdedir ama gerçekten dünyanın ilk 100 üniversitesi arasına sokma hedefim var. Ben bunu yapabileceğime inanıyorum 4 sene içinde. O yüzden de asla istifayı düşünmüyorum. Boğaziçi'ni de ilk 100'e sokmak için elimden geleni yapacağım." dedi.
3.02.2021 Gündem
Tayland'da kraliyeti eleştiren kadına 43 yıl hapis cezası
Tayland'da kraliyeti eleştiren kadına 43 yıl hapis cezası Dünyanın tartışmalı lideri olarak bilinen Tayland Kral Maha Vajralongkorn’un yaşantısını eleştiren Anchan adlı kişi 43 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kararın ülkedeki en uzun hapis cezası olduğu ifade edildi.
19.01.2021 Dünya
Biden ne zaman göreve başlıyor? ABD yeni başkanı ne zaman göreve başlayacak?
Biden ne zaman göreve başlıyor? ABD yeni başkanı ne zaman göreve başlayacak? Amerika’da 3 Kasım’da 59. Başkanlık seçimlerini 306 delegeyle Joe Biden kazanmış, ABD Başkanı Donald Trump ise 232 delegede kalmıştı. ABD’de başkanlık görevine gelecek Joe Biden’ın, ilk gününde Trump’ın politikalarını tersine çevirecek önemli kararnameleri imzalayacağı belirtildi. Peki, Biden ne zaman göreve başlayacak?
18.01.2021 Dünya
Joe Biden'dan çok sert sözler: Onlar terörist
Joe Biden'dan çok sert sözler: Onlar terörist Seçilmiş ABD Başkanı Joe Biden, dün başkent Washington DC'deki Kongre binasının Başkan Donald Trump yanlılarınca basılmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dünkü hadiseleri "ABD tarihinin en karanlık günlerinden biri" olarak nitelendiren Biden, Trump'ı retorikle şiddeti kışkırtmak ve demokrasinin altını oymakla itham etti. Biden, Kongre binasını basanlar için "yerli teröristler" ifadesini kullandı.
7.01.2021 Dünya
ABD'de protestolar! AK Parti'den flaş açıklama
ABD'de protestolar! AK Parti'den flaş açıklama ABD'nin başkenti Washington'da Donald Trump'a destek gösterisi düzenleyen bir grup protestocu, polis barikatını aşarak Kongre binasına girdi. 4 saat sonra polis tarafından binanın güvenliği sağlandı. Yaşanan olaylar sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
7.01.2021 Siyaset
ABD'de büyük kriz patlak verdi! Senato binasını bastılar, OHAL ilan edildi
ABD'de büyük kriz patlak verdi! Senato binasını bastılar, OHAL ilan edildi ABD'de ortalık savaş alanına döndü. ABD’nin başkenti Washington’da gösteri düzenleyen Trump destekçilerinden bazıları polis barikatını aşarak Kongre binasına girdi. ABD'de göstericilerin barikatları aşarak Kongre binasına girmesi üzerine Kongredeki oturumlara ara verildi ve Mike Pence bina dışına çıkarıldı. Washington DC Belediye Başkanı Muriel Bowser, sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu. Öte yandan Trump, Kongre Binası'nı basan taraftarlarına 'lütfen polisi destekleyelim, barışçıl olalım' diyerek çağrıda bulundu. Türkiye'den de 'gelişmeleri endişeyle takip ediyoruz' açıklaması geldi. Cumhuriyetçi Kongre Üyesi Adam Kinzinger, "Bu bir darbe teşebbüsüdür" değerlendirmesi yaptı. İngiliz Daily Mail gazetesi gelişmeleri "ABD'de anarşi" başlığıyla aktardı. Pensilvanya Valisi Tom Wolf, başkent Washington'da göstericilerin Kongre binasına girmesini "darbe girişimi" olarak nitelendirdi. İşte tüm detaylar...
6.01.2021 Dünya
Ermenistan Başbakanı Paşinyan'a şok! 8 Aralık'a kadar süre verdiler
Ermenistan Başbakanı Paşinyan'a şok! 8 Aralık'a kadar süre verdiler Ermenistan'da Başbakan Nikol Paşinyan'ın istifasını isteyenlerin gösterileri devam ediyor. Muhalefet partileri ise Paşinyan'a 8 Aralık'a kadar istifa etmesi için ültimatom verdi.
5.12.2020 Dünya
Polonya'da kürtaj yasasına erteleme kararı
Polonya'da kürtaj yasasına erteleme kararı Polonya’da kadınların kısıtlı olan kürtaj yasasının daha fazla sıkılaştırılması kararına karşı düzenledikleri eylemlerin ardından, Anayasa Mahkemesi kararının resmi olarak yayınlanmasını ve yürürlüğe girmesini ertelediği açıklandı.
5.11.2020 Dünya
Fransız milletvekili açık açık söyledi: Türkleri sınırdışı edelim
Fransız milletvekili açık açık söyledi: Türkleri sınırdışı edelim Fransa'da, Türklere saldıran ve yolları kapatan Ermeni protestoculara tepki göstermeyen Fransız milletvekili Eric Ciotti, bu şiddete karşı yürüyüş yapan Türklerin sınır dışı edilmeleri gerektiğini savundu.
30.10.2020 Dünya
Dünyayı sarsan ölümde şoke eden detay!
Dünyayı sarsan ölümde şoke eden detay! Güney Kore'nin başkenti Seul'den gelen ölüm haberi bir anda tüm dünyada gündem oldu.
11.07.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Protestocu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki protestocu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.