Prof. Dr. Orhan Kural

Prof. Dr. Orhan Kural

Son dakika Prof. Dr. Orhan Kural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prof. Dr. Orhan Kural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prof. Dr. Orhan Kural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prof. Dr. Orhan Kural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prof. dr. orhan kural gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 prof. dr. orhan kural haberi bulunmuştur. Tüm prof. dr. orhan kural haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca'dan Prof. Dr. Orhan Kural için taziye mesajı
Bakan Koca'dan Prof. Dr. Orhan Kural için taziye mesajı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Orhan Kural için taziye mesajı yayımladı.
23.12.2020 Gündem
Prof. Dr. Orhan Kural kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Orhan Kural'ın hayatı
Prof. Dr. Orhan Kural kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Orhan Kural'ın hayatı Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Prof. Dr. Orhan Kural kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Prof. Dr. Orhan Kural hayatı ve hakkında merak edilenler...
23.12.2020 Gündem
Prof. Dr. Orhan Kural koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Prof. Dr. Orhan Kural koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayatını kaybetti. Prof. Kural, ölmeden önce vasiyetini açıkladığı bir video kaydı aldı: "Benim cenazeme kesinlikle kürk giyenler, bilmiyorum yaz mı olacak, kış mı olacak ama.. Ve faal avcılar gelmesinler istemiyorum kesinlikle. Özellikle hayvan ticareti yapanlar gelmesinler. Bir tane bile cenazemde canlı çiçek istemiyorum. Belediye başkanları dahil yollamasınlar. Onun yerine eğitim kurumlarına bağışta bulunsunlar."
23.12.2020 Gündem
Cem Yılmaz'a açtığı dava reddedilen Prof. Dr. Orhan Kural ağladı
Cem Yılmaz'a açtığı dava reddedilen Prof. Dr. Orhan Kural ağladı Prof.Dr. Orhan Kural'ın, sosyal medya hesabı Twitter’da kendisi hakkında paylaşımda bulunan Cem Yılmaz'a açtığı 10 bin liralık manevi tazminat davası reddedildi. Karara çok üzüldüğünü belirten Orhan Kural, ağladı.
3.12.2019 Gündem
İşte Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın'ın amacı
İşte Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın'ın amacı 500 milyonluk vurgun yapıp kaçan Çiftlik Bank’ın sahibi, 5 milyon mavi yumurta vaadiyle rekorlar kitabına girmek istemiş. Olayın perde arkasını Prof. Dr. Orhan Kural anlattı.
20.03.2018 Gündem
Cem Yılmaz hakkında suç duyurusu!
Cem Yılmaz hakkında suç duyurusu! Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz hakkındaki suç duyurusunda bulundu.
29.03.2017 Magazin
Kuyu köpek hakkında şaşırtan iddia
Kuyu köpek hakkında şaşırtan iddia Türkiye'nin maskotu olan Kuyu köpeğin karantinaya alındığı iddia edildi
15.03.2017 Yaşam
'Cem Yılmaz züppe, Nihat Doğan salak!'
'Cem Yılmaz züppe, Nihat Doğan salak!' Türkiye'de farklı kişiliği ve 'çevreci profesör' lakabıyla bilinen İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Mühendisliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, komedyen Cem Yılmaz'a 'züppe', sanatçı Nihat Doğan'a da 'salak' dedi.
22.01.2014 Magazin
O ördeğe ne yaptılar?
O ördeğe ne yaptılar? Damadının tecavüz ettiği ördeği ve diğerlerini...
15.09.2012 Yaşam
3 basamaklı 25 sayıyı 0.7 saniyede topladı
3 basamaklı 25 sayıyı 0.7 saniyede topladı Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Abaküs Mental Aritmetik Oyunları’nın birincisi o oldu
15.06.2012 Yaşam
Ünlü diyetisyenin ‘Jinsei’ mücadelesi
Ünlü diyetisyenin ‘Jinsei’ mücadelesi Ünlü diyetisyen Dr. Ender Saraç'tan tazminat davası
12.09.2011 Yaşam
Sinirlendiren iltifat
Sinirlendiren iltifat Habertürk spikerinin dün akşamki konuğu söylediği sözle ünlü ekran yüzünü çılgına çevirdi.
20.05.2010 Televizyon
Rekor sahte para yakalayan Emniyet Guinness’e gidiyor
Rekor sahte para yakalayan Emniyet Guinness’e gidiyor Emnİyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, İstanbul’da bir süre önce gerçekleştirilen sahte para operasyonuyla ilgili Guinness Rekorlar Kitabı’na başvurmak için hazırlık yapıyor.
9.05.2007 Ekonomi
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi!
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi! KCK operasyonu kapsamında Prof...
29.09.2021 Gündem
Yine dövdüler!
Yine dövdüler! Kafede sigara içenlere müdahale eden Prof. Dr. Orhan Kural tartaklandı
29.09.2021 Gündem
Profesöre sigara dayağı
Profesöre sigara dayağı İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi'ne konferans öncesi dayak şoku
10.04.2009 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Prof. Dr. Orhan Kural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prof. dr. orhan kural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.