Orhan Kural

Orhan Kural

Son dakika orhan kural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orhan kural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orhan kural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orhan Kural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orhan kural gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 orhan kural haberi bulunmuştur. Tüm orhan kural haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca'dan Prof. Dr. Orhan Kural için taziye mesajı
Bakan Koca'dan Prof. Dr. Orhan Kural için taziye mesajı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Orhan Kural için taziye mesajı yayımladı.
23.12.2020 Gündem
Cem Yılmaz'dan Orhan Kural paylaşımı
Cem Yılmaz'dan Orhan Kural paylaşımı Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeniyle 28 Kasım’da kaldırıldığı ve 9 Aralık’tan beri de yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kural'ın vefat haberi sonrası ünlü profesörün davalık olduğu Cem Yılmaz da paylaşımda bulundu.
23.12.2020 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan  AİHM'in Demirtaş kararına sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AİHM'in Demirtaş kararına sert tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin Demirtaş kararı ile ilgili olarak "AİHM'in Demirtaş'ın tahliyesini istemiş olması resmen çifte standarttır hatta iki yüzlülüktür. AİHM bu kararı iç hukuk yolları tüketilmeden alarak istisnai bir uygulama yapmıştır. Bunca çifte standarda daha fazla tahammül etmek mecburiyetinde olmadığımızın bilinmesini isterim. Tamamıyla bu adımlar siyasidir bunun da gerekçesini görüyoruz" dedi. Canlı yayında üniversite öğrencilerine müjdeyi veren Erdoğan, "2021'de lisan için burs ödemelerini 550 liradan 650 liraya, yüksek lisans için 1100 liradan 1300 liraya, doktora için 1650 liradan 1950 liraya çıkardık." dedi.
23.12.2020 Siyaset
Prof. Dr. Orhan Kural ölmeden önce vasiyetini açıklamış!
Prof. Dr. Orhan Kural ölmeden önce vasiyetini açıklamış! Prof. Dr. Orhan Kural ölmeden önce vasiyetini açıklamış!
23.12.2020 Haber
Prof. Dr. Orhan Kural kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Orhan Kural'ın hayatı
Prof. Dr. Orhan Kural kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Orhan Kural'ın hayatı Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Prof. Dr. Orhan Kural kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Prof. Dr. Orhan Kural hayatı ve hakkında merak edilenler...
23.12.2020 Gündem
Prof. Dr. Orhan Kural koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Prof. Dr. Orhan Kural koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayatını kaybetti. Prof. Kural, ölmeden önce vasiyetini açıkladığı bir video kaydı aldı: "Benim cenazeme kesinlikle kürk giyenler, bilmiyorum yaz mı olacak, kış mı olacak ama.. Ve faal avcılar gelmesinler istemiyorum kesinlikle. Özellikle hayvan ticareti yapanlar gelmesinler. Bir tane bile cenazemde canlı çiçek istemiyorum. Belediye başkanları dahil yollamasınlar. Onun yerine eğitim kurumlarına bağışta bulunsunlar."
23.12.2020 Gündem
Prof. Dr. Orhan Kural koronavirüse yakalanmıştı! 'Durumu çok ağırlaştı'
Prof. Dr. Orhan Kural koronavirüse yakalanmıştı! 'Durumu çok ağırlaştı' Ünlü komedyen Cem Yılmaz'a açtığı davalarla sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyor.
22.12.2020 Magazin
Prof. Dr. Orhan Kural kimdir?
Prof. Dr. Orhan Kural kimdir? Prof. Dr. Orhan Kural'ın, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Cem Yılmaz aleyhine açtığı 10 bin lira manevi tazminat talepli davanın reddine karar verildi. Açtığı dava sonrasın, Prof. Dr. Orhan Kural hakkında araştırmalar da hızlandı. İşte, hayatı merak edilen Prof. Dr. Orhan Kural’ın yaşamı…
3.12.2019 Gündem
Cem Yılmaz'a açtığı dava reddedilen Prof. Dr. Orhan Kural ağladı
Cem Yılmaz'a açtığı dava reddedilen Prof. Dr. Orhan Kural ağladı Prof.Dr. Orhan Kural'ın, sosyal medya hesabı Twitter’da kendisi hakkında paylaşımda bulunan Cem Yılmaz'a açtığı 10 bin liralık manevi tazminat davası reddedildi. Karara çok üzüldüğünü belirten Orhan Kural, ağladı.
3.12.2019 Gündem
Sıla'dan 'sigara' sorusuna yanıt yok
Sıla'dan 'sigara' sorusuna yanıt yok Ünlü şef Hazer Amani ile ilişkisi dolu dizgin giden şarkıcı Sıla Gençoğlu, Nişantaşı’nda çıktığı kışlık alışverişinde objektiflere yansıdı.
16.10.2019 Magazin
Sıla hakkında suç duyurusu
Sıla hakkında suç duyurusu Prof. Dr. Orhan Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun 'Karanfil' adlı şarkısında geçen 'bi sigara yak' sözlerinin sigarayı özendirici nitelikte olduğunu gerekçe göstererek savcılığa suç duyurusunda bulundu.
12.10.2019 Magazin
Şebnem Schaefer’dan Alman aksanı tepkisi: Yeter artık!
Şebnem Schaefer’dan Alman aksanı tepkisi: Yeter artık! Annesi Türk, babası Alman olan manken Şebnem Schaefer, alışverişe çıktığı Etiler’de objektiflere yansıdı.
21.12.2018 Magazin
Dünya gezgini Türkiye'de!
Dünya gezgini Türkiye'de! Dünyanın bütün ülkelerini gezen Yunan Harry Mitsidis, “BM’nin tanıdığı 193 ülkeyi dolaştım. Bin 251 seyahat bölgesinin, bin 117’sine giderek rekor kırdım” dedi
8.12.2018 Gündem
Demet Akalın: Teklif gelse kabul etmem
Demet Akalın: Teklif gelse kabul etmem Şarkıcı Demet Akalın, 'Şarkılar Seni Söyler' müzikalinde sahne alan yakın arkadaşı Fatih Ürek'i ön sıradan izledi.
16.11.2018 Magazin
10 bin liralık  ‘terapi’ davası
10 bin liralık ‘terapi’ davası Prof. Dr. Orhan Kural, kendisiyle ilgili yazdığı “Artık benimle ilgili bir terapi görmenizin zamanı geldiğini düşünüyorum” şeklindeki tweeti üzerine Cem Yılmaz hakkında 10 bin liralık manevi tazminat davası açtı
6.09.2018 Magazin
Anneleri için ağaç diken Vanlı çocuklar, rekorlar kitabına girecek
Anneleri için ağaç diken Vanlı çocuklar, rekorlar kitabına girecek VAN Büyükşehir Belediyesi'nin Anneler Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte, 580 çocuk anneleri için 600 ağaç dikti. Etkinliğin, 'En Çok Çocukla Anneler İçin Ağaç Dikme Rekoru' olacağı belirtildi.
14.05.2018 Yaşam
Edirne’ye gel ciğerimi ye!
Edirne’ye gel ciğerimi ye! Guinness Rekorlar Kitabı’na aday 2 ton ağırlığındaki dev tavada 2 ton ciğer pişirildi.
12.05.2018 Yaşam
Cem Yılmaz’a savcılıktan kötü haber
Cem Yılmaz’a savcılıktan kötü haber Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz'ın son filmi 'Arif V 216'da yer alan bir sahnede sigara içerek, sigara yasağını ihlal ettiği ve özendirdiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Bunun üzerine Yılmaz da Kural'dan şikâyetçi oldu
30.04.2018 Magazin
Kayseri dünya rekoruna hazırlanıyor
Kayseri dünya rekoruna hazırlanıyor Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından dünyanın en büyük Türk bayrağı temalı lale peyzajı yapılıyor.
17.04.2018 Yaşam
İşte Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın'ın amacı
İşte Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın'ın amacı 500 milyonluk vurgun yapıp kaçan Çiftlik Bank’ın sahibi, 5 milyon mavi yumurta vaadiyle rekorlar kitabına girmek istemiş. Olayın perde arkasını Prof. Dr. Orhan Kural anlattı.
20.03.2018 Gündem
Dünyanın en uzun horon halkası
Dünyanın en uzun horon halkası 16’ncı Kadırga Şenlikleri’nde, “dünyanın en büyük horon halkası denemesi” yapıldı.
9.07.2017 Yaşam
Yıllar sonra dönüyor
Yıllar sonra dönüyor Manken Şebnem Schaefer, yıllar sonra ekranlara dönüyor.
23.05.2017 Magazin
Cem Yılmaz hakkında suç duyurusu!
Cem Yılmaz hakkında suç duyurusu! Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz hakkındaki suç duyurusunda bulundu.
29.03.2017 Magazin
Kuyu köpek hakkında şaşırtan iddia
Kuyu köpek hakkında şaşırtan iddia Türkiye'nin maskotu olan Kuyu köpeğin karantinaya alındığı iddia edildi
15.03.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Orhan Kural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orhan kural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.