Prens Andrew

Prens Andrew

Son dakika Prens Andrew haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prens Andrew ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prens Andrew haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prens Andrew

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prens andrew gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 prens andrew haberi bulunmuştur. Tüm prens andrew haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenazesi, dün akşam kaldığı İskoçya'nın başkenti Edinburgh'taki Holyroodhouse Sarayı'ndan Aziz Giles Katedrali'ne taşındı. Katedralde üst düzey siyasetçilerin ve kraliyet ailesi üyelerinin de katılımıyla görkemli bir tören gerçekleşti. II. Elizabeth'in çocukları, kraliçenin cenazesinin başında nöbet tuttu.
12.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı bildirildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a giderken kraliçenin torunları Prens William ve Sussex Dükü Harry'nin de şatoya doğru hareket ettiği açıklandı.
8.09.2022 Dünya
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı! Prenses Diana 25. ölüm yıl dönümünde anılıyor! “Halkın prensesi” olarak anılan Diana Spencer’ın ölümü dünyayı yasa boğmuştu. 25 yıl önce Lady Diana'nın hayatı her saniyesiyle konuşulmaya değer bir hayattı. Dünyayı etkileyen düğünü, hayat hikayesi, yaptığı yardımlar, giyimi onu ikon haline getirdi. Ölümü tüm dünyayı sarstı. Peki, Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana’nın düğünü nasıldı? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
31.08.2022 Magazin
Rusya için flaş karar, Putin'i kızdıracak! Yasaklandı
Rusya için flaş karar, Putin'i kızdıracak! Yasaklandı Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Avrupa Parlamentosu'ndan Rusya için flaş bir karar daha geldi. AP Başkanı Metsola, Rusya Devlet Başkanı Putin'in hiç hoşuna gitmeyecek yeni kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Metsola "Otokratlara karşı birlik içinde ve güçlü kalacağız” dedi. AB üyesi ülkelerin liderleri, 30 Mayıs’ta uzun süredir ertelenen Rusya’ya yönelik 6’ncı yaptırım paketi üzerinde prensipte uzlaşı sağlamış, yeni yaptırımlar çerçevesinde Rusya’dan petrol ithalatı yılsonuna kadar yüzde 90 oranında azaltılmasına karar verilmişti.
2.06.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew Covid-19’a yakalandı
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew Covid-19’a yakalandı Buckingham Sarayı, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in 61 yaşındaki oğlu York Dükü Prens Andrew’ün Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.
2.06.2022 Dünya
Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan teröristler etkisiz hale getirildi!
Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan teröristler etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanlığı, "Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 3 PKK/YPG'li terörist, etkisiz hale getirildi." dedi.
5.04.2022 Gündem
FETÖ'cü eski milletvekilinin eşinden Prens Andrew rüşvet
FETÖ'cü eski milletvekilinin eşinden Prens Andrew rüşvet FETÖ’den tutuklanan eski milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen’in İngiliz vatandaşlığı alabilmek için 750 bin sterlin rüşvet verdiği öne sürülen İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’un bankacılara “ödeme hakkında endişeleri varsa Buckingham Sarayı ofisini aramalarını” söylediği iddia edildi.
5.04.2022 Gündem
Cinsel taciz skandallarından sonra Prens Andrew’e FETÖ rüşveti!
Cinsel taciz skandallarından sonra Prens Andrew’e FETÖ rüşveti! Cinsel taciz skandalları sonrası askeri unvanları geri alınan Prens Andrew’ın bir Türk’ten rüşvet aldığı iddiası İngiltere'yi sarstı. FETÖ’den tutuklanan eski milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen’in İngiliz pasaportu için Prens’e 750 bin sterlin rüşvet verdiği öne sürülüyor.
2.04.2022 Dünya
İngiltere Kraliyet ailesinde mahkeme dışı anlaşma! 'Acı çektiğini kabul ediyor'
İngiltere Kraliyet ailesinde mahkeme dışı anlaşma! 'Acı çektiğini kabul ediyor' İngiltere Kraliyet ailesi üyelerinden York Dükü Prens Andrew, kendisini cinsel istismarla suçlayan ve dava açan Virginia Giuffre ile mahkeme dışında anlaşmaya vardı. Prens Andrew'in Giuffre'nin yardım kuruluşuna önemli bir miktarda bağış yapacağı açıklandı.
15.02.2022 Dünya
İngiltere'de Prens Andrew'a soğuk duş! Hepsi elinden alınıyor
İngiltere'de Prens Andrew'a soğuk duş! Hepsi elinden alınıyor İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew hakkında çıkan cinsel istismar iddiaları nedeniyle tüm askeri unvanların ve Kraliyet iltimasları elinden alınıyor.
13.01.2022 Dünya
Kraliyet Ailesi'nde cinsel saldırı skandalı! Prens Andrew suçlu bulunursa resmi unvanlarını kaybedecek...
Kraliyet Ailesi'nde cinsel saldırı skandalı! Prens Andrew suçlu bulunursa resmi unvanlarını kaybedecek... Dünyayı sarsan pedofili milyarder skandalı İngiliz Kraliyet Ailesi'ni sarsmaya devam ediyor. Amerikalı pedofili milyarder Jeffrey Epstein’in kurbanlarından Virgina Giuffre tarafından cinsel saldırı suçlamasıyla karşı karşıya kalan Prens Andrew, suçlu bulunursa resmi unvanını kaybedecek.
3.01.2022 Dünya
Wairfair olayı: Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığı iddiaları
Wairfair olayı: Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığı iddiaları İnternet üzerinden mobilya satan Wayfair isimli internet sitesinin, çocuk ticareti yaptığı iddialarından sonra gözler çocuk kaçaklığına çevrildi. Sandra Bullock’un, katıldığı bir televizyon programında genç kalabilmek için çocuk derisi enjekte ettirdiğini söylemesiyle başlayan tartışmalar, Wayfair ile deprem etkisi yarattı. Wayfair olayının tartışmaları devam ederken, yıllar önce ortaya çıkan Pizzagate olayı ve pedofili de yeniden gündeme geldi. İşte Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığına Wairfair olayı…
14.07.2020 Gündem
Pizzagate olayı nedir? Jeffrey Epstein kimdir? Adrenochrome ve Wayfair sonrası yeniden gündeme geldi!
Pizzagate olayı nedir? Jeffrey Epstein kimdir? Adrenochrome ve Wayfair sonrası yeniden gündeme geldi! Twitter ve Reddit platformlarında Wayfair'ın kaçırılan çocukların ticaretini yaptığı iddiası, tüm dünyanın en çok konuştuğu konular arasına girince Pizzagate olayı ve bu skandalda adı geçen Jeffrey Epstein tekrar konuşulmaya başlandı. Skandal sonrası, Amerika Birleşik Devletleri'nde kız çocuklarını istismar eden ve fuhuş ağı oluşturduğu belirtilen ünlü milyarder Jeffrey Epstein tutuklanmış ve 10 Ağustos 2019 tarihinde Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde intihar etmişti. Peki, Pizzagate olayı nedir?
13.07.2020 Gündem
Prens Charles kimdir? Prens Charles kaç yaşında? (Buckingham sarayı, corona olduğunu duyurdu)
Prens Charles kimdir? Prens Charles kaç yaşında? (Buckingham sarayı, corona olduğunu duyurdu) İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Prens Charles'ın corona virüsü testi pozitif çıktı. Reuters'ın son dakika haberine göre İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Prens Charles'ın corona virüsü testi pozitif çıktı. İngiliz Kraliyet Ailesi üyesi Prens Charles'ın corona virüsü testinin pozitif çıktığı açıklandı. Saraydan yapılan açıklamada Veliaht Prens Charles'ın eşi ve Cornwall Düşesi Camilla'nın da test edildiği ancak sonucun negatif olduğu açıklandı. İkilinin İskoçya'daki Balmoral Malikanesi'nde kendilerini karantinaya aldıkları belirtildi.
25.03.2020 Gündem
Kraliçe Elizabeth tahtı bırakıyor
Kraliçe Elizabeth tahtı bırakıyor İngiliz Kraliyet Sarayı'nın açıklaması tüm dünyada yankı uyandırdı. İddiaya göre, Kraliçe Elizabeth, oğlu Prens Andrew'un skandallarının ardından tahtan ayrılarak görevini Veliaht Prens Charles'a devredecek.
28.11.2019 Dünya
Kraliyet Ailesi'ni karıştıran taciz suçlaması!
Kraliyet Ailesi'ni karıştıran taciz suçlaması! İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in 2. oğlu Prens Andrew, cinsel taciz suçundan sabıkası olan ve cezaevinde ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein ile arkadaşlığının, İngiltere Kraliyet ailesinin çalışmalarına zarar verdiğini söylerek, aile üyesi olarak üstlendiği görevleri bıraktığını açıkladı.
21.11.2019 Dünya
'İlişki avcısı'na büyük şok! Rezalet olay deşifre oldu
'İlişki avcısı'na büyük şok! Rezalet olay deşifre oldu Savcıların 'cinsel ilişki avcısı' olarak tanımladığı ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'in kurbanları arasında yer alan Jane Doe, ilk kez kamera karşısına çıktı. Kız çocuklarına istismarda bulunan ve hamilelik çiftliği kurmak istediği öne sürülen Jeffrey Epstein'ın kurbanı Jane Doe'nun bileğindeki 'Epstein intihar etmedi' yazılı bileklik dikkat çekti. Basın konuşmasında Jeffrey Epstein'ın taciz ettiği diğer isimleri temsilen Gloria Allred de yer aldı.
19.11.2019 Dünya
Prens Andrew’a reşit olmayan kızla ilişki ithamı
Prens Andrew’a reşit olmayan kızla ilişki ithamı Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein’e dava açan kadınlardan biri, 17 yaşındayken İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in oğlu Prens Andrew ile cinsel ilişkiye zorlandığını öne sürdü.
29.08.2019 Dünya
Jeffrey Epstein 'ölümünden iki gün önce vasiyet imzaladı'
Jeffrey Epstein 'ölümünden iki gün önce vasiyet imzaladı' Amerikan medyası Jeffrey Epstein'in New York'ta tutulduğu cezaevinde intihar etmeden iki gün önce bir vasiyet imzaladığına ilişkin haberlere yer verdi.
20.08.2019 Dünya
Milyarder iş adamı Jeffrey Epstein 'cinsel taciz suçundan tutuklandı'
Milyarder iş adamı Jeffrey Epstein 'cinsel taciz suçundan tutuklandı' Cinsel taciz suçundan sabıkası olan ABD'li milyarder iş adamı Jeffrey Epstein, seks amaçlı insan kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklandı.
8.07.2019 Dünya
Erdoğan Londra'da iş adamlarına flaş çağrı
Erdoğan Londra'da iş adamlarına flaş çağrı Türk-İngiliz Tatlıdil Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki ülke arasındaki ticaret hacminin daha da güçlenmesi maksadıyla İngiltere'deki iş adamlarını Türkiye'ye davet etti.
13.05.2018 Gündem
AB Bakanı Çelik'ten AB'ye Brexit uyarısı
AB Bakanı Çelik'ten AB'ye Brexit uyarısı Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, İngiltere'nin AB'den ayrılmasının (Brexit) ardından birliğin bu ülkenin stratejik rolünden mahrum kalacağını belirtti.
12.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Prens Andrew ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prens andrew haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.