Prebiyotik deposu, B12 vitamini bakımından çok zengin! Suyu vücudu baştan aşağı temizliyor
Prebiyotik deposu, B12 vitamini bakımından çok zengin! Suyu vücudu baştan aşağı temizliyor Prebiyotik kaynağı, hazımsızlık sorununu gideriyor. Aç karnına suyunu içince yemek borusundan bağırsaklara kadar temizliyor, ishal ve kabızlığın önüne geçiyor. Potasyum, fosfor, riboflavin, iyot, çinko ve B12 vitamini bakımından çok zengin, A vitamini ve bağışıklık sistemini güçlendiren E vitamini içeriyor. Yüksek kan basıncı riskini azaltıyor, yüksek tokluk geliştirerek kilo vermeye yardımcı oluyor. Güçlü bir kalsiyumun kaynağı, bağışıklık sistemini güçlendiriyor. İçerisinde bulunan Kalsiyum ve D vitamini sayesinde kemiklerin güçlenmesini sağlıyor.
20.02.2022 Sağlık
Sahur ve iftarda mutlaka tüketin! Kabızlığa hazımsızlığa iyi geliyor!
Sahur ve iftarda mutlaka tüketin! Kabızlığa hazımsızlığa iyi geliyor! Ramazan ile birlikte değişen yemek alışkanlıkları konusunda uyarılar gelmeye devam ediyor. Uzmanlar özellikle sahurda ve iftarda probiyotik gıdaları tavsiye ediyor. Prof. Dr. Gürhan Raif Çiftçioğlu ramazanda vücudun direncini düşürmeyecek probiyotik gıdaların tüketiminin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.
5.05.2020 Arşiv
Karın ağrısı, şişkinlik ve kabızlık çekenler dikkat!
Karın ağrısı, şişkinlik ve kabızlık çekenler dikkat! Huzursuz bağırsak sendromu olarak bilinen ve spastik kolon olarak da adlandırılan hastalık, toplumda en sık görülen sindirim sistemi hastalıkları arasında yer alıyor
23.12.2016 Sağlık