Pompeii

Pompeii

Son dakika pompeii haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pompeii ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pompeii haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pompeii

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pompeii gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 pompeii haberi bulunmuştur. Tüm pompeii haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyayı şaşırtan ‘olağandışı’ keşif! Pompeii’de ortaya çıktı
Dünyayı şaşırtan ‘olağandışı’ keşif! Pompeii’de ortaya çıktı Pompeii’de devam eden tarihi kazı çalışmalarında ‘olağandışı’ bir keşfe imza atıldı. Bir köleye ait olduğu ifade edilen kalıntılarda, saç ve kulakların bir kısmının halen görülebilir olması dikkat çekti. Mumyalanmış kişinin adının Marcus Venerius Secundio olduğu ortaya çıkarken, Pompeii tarihine dair yeni bilgilere ulaşılabileceği belirtildi.
18.08.2021 Dünya
Pompeii'de taşlaşmış at bulundu
Pompeii'de taşlaşmış at bulundu İtalya'da antik Pompeii kentindeki kazılarda, bir villanın ahırında üzerinde koşum takımları olan taşlaşmış bir at ve eyer bulundu.
24.12.2018 Dünya
‘Alevler bizi suya kadar kovaladı’
‘Alevler bizi suya kadar kovaladı’ Yunanistan’daki yangından kurtulanların anlattıkları facianın boyutlarını gözler önüne serdi. Alevlerden denize kaçışlarını anlatan Kostas Laganos, “Sırtımız yandı, suya daldık” dedi. Maria Patsiou, 13 yaşındaki bir kızın ağlayarak uçurumdan atladığını söyledi
25.07.2018 Dünya
İlk kez bulundu! Bilim dünyası şaşkın!
İlk kez bulundu! Bilim dünyası şaşkın! Arkeologlar, M.S 79 yılında Vezüv Yanardağı'nın patlamasıyla kül ve lav altına gömülen antik kent Pompeii'de ilk kez bir at kalıntısı buldu.
18.05.2018 Dünya
'Pompeii'nin laneti' korkusuyla geri yolluyorlar!
'Pompeii'nin laneti' korkusuyla geri yolluyorlar! İtalya'daki antik Pompeii kentinden taş parçası ya da tarihi eser kalıntısı çalan turistler "uğursuzluk" getirdiği gerekçesiyle bu çalıntıları iade ediyor.
22.05.2017 Dünya
2000 yıl sonra ortaya çıkan şok gerçek! Meğer eşcinsel...
2000 yıl sonra ortaya çıkan şok gerçek! Meğer eşcinsel... Dünyanın en büyük felaketlerinden birinin insani boyutunu gösteren ikonik görüntünün 2000 yıl sonra da yankıları sürüyor. Pompeii'den geri kalmış figürlerden olan taş kesilen iki insanın sarılmasıyla ilgili şok gerçek ortaya çıktı
9.04.2017 Dünya
Ege Denizi'nde yeni bir Pompeii bulundu
Ege Denizi'nde yeni bir Pompeii bulundu Yunan medyasının 'su altındaki Pompeii' olarak nitelediği yeni bir antik şehir bulundu.
25.11.2014 Dünya
Pompeii Film Fragmanı
Pompeii Film Fragmanı Milattan önce 79 yılında, Vesuvius volkanı şiddetli bir patlamaya sahne olur ve bulunduğu antik Pompeii şehrini tehdit altına alır. Gemilerde köle olarak çalışan Milo, Naples'e gidecek olan gemide çalıştığı esnada bu patlama anına tanık olur. Olayın canlı tanığı olan Milo, bu dehşet anına ve sonrasında yaşananlara baktığında bildiği tek dünyanın, ateş ve küller nedeniyle yıkıma uğradığını fark eder. Öte yandan aşık olduğu Flavia da artık harabeye dönen bu olağanüstü güzellikteki şehirde hayatta kalmak için, patlamanın doğurduğu yıkıntıların arasında sığınacak bir yer aramaktadır. Flavia Roma komutanıyla evlenmesi için baskı altında tutulsa da Milo aşkı için savaşmaktan vazgeçmemiştir. Milo, Pompeii'ye geri dönüp hem gerçek aşkını hem de en yakın arkadaşını kurtarmaya karar verir.
3.06.2014 Sinema-Dizi
Türkçe Altyazılı ‘Pompeii’ Film Fragmanı!
Türkçe Altyazılı ‘Pompeii’ Film Fragmanı! Pompeii filmi, yaşanmış bir olay olan Pompeii felaketini anlatıyor
11.12.2013 Sinema-Dizi
Acemi Gladyatör Film Fragmanı
Acemi Gladyatör Film Fragmanı Roma İmparatorluğu döneminde geçen filmde, Pompeii'yi yıkıma uğratan korkunç patlamanın ardından bir başına kalan küçük Timo, General Chirone tarafından evlat edilinilir. Timo zamanla Roma'nın en meşhur gladyatör okulunda eğitim almaya başlar ve önü açık bir gladyatör olması için babası Chirone elinden geleni yapar. Fakat bu hayat tarzı Timo'ya göre değildir, çünkü onun tek gayesi arkadaşları ve Ciccius Mauritius ile birlikte olmaktır. Bu nedenle de ders saatleri geldiğinde eğitimlere uğramamaya başlar. Bu durum Chirone'nin kızı Lucilla'nın Yunanistan'dan dönmesiyle değişir. Timo şimdi güzeller güzeli çocukluk arkadaşının gönlünü fethetmek, babasını da gelecekteki oğlu olacağına inandırmak zorundadır.
1.11.2013 Sinema-Dizi
Berlusconi'ye özel yeni penis
Berlusconi'ye özel yeni penis İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'ye ait Roma döneminden kalma mermer Mars heykelinin kırılan penisi, İtalyan liderin özel emriyle yeniden yerine takıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pompeii ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pompeii haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.