Dehşet saçtı, ‘selam söyle’ diyerek kaçtı…
Dehşet saçtı, ‘selam söyle’ diyerek kaçtı… Kütahya'da boşandığı eşini evinde pompalı tüfekle yaralayan, onun erkek arkadaşı olduğunu iddia ettiği kişiyi de çalıştığı fırında aynı silahla öldüren zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.
17.11.2019 Gündem
İyilik yapmak isterken canından oluyordu
İyilik yapmak isterken canından oluyordu İzmir'in Çiğli ilçesinde büfe sahibi Hüseyin Bal (28), dezavantajlı çocuklara yardım için festival düzenledi. Bal, dün akşam saatlerinde düzenlenen festivalin sonuna yakın, büfesinin yan tarafında bulunan market sahiplerinin saldırısına uğradı. Bal dövülürken, çalışanı Celal Demir ise sırtından bıçaklandı. Üniversite öğrencilerinin de yaralandığı olayda, saldırganların pompalı tüfekle dükkana ateş etmesi iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
11.10.2019 Gündem
Malatya'da pompalı tüfekle eve saldırdılar
Malatya'da pompalı tüfekle eve saldırdılar Malatya'da bir eve pompalı tüfekle saldırı düzenlendi, ateş açtıktan sonra kaçan 2 saldırı şüphelisinden 1'i yakalandı.
3.09.2018 Yaşam
Otomobile ateş açıldı: 4 yaralı
Otomobile ateş açıldı: 4 yaralı Konya'da bir otomobile henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle açılan ateşte, 4 kişi yaralandı.
17.04.2017 Yaşam