Polis memuru İlknur'un cenazesinin kaçırıldığı iddiasına savcılıktan soruşturma! 'Cenazeyi gasilhanenin arka kapısından kaçırdılar. Nasıl oldu, anlayamadım'
Polis memuru İlknur'un cenazesinin kaçırıldığı iddiasına savcılıktan soruşturma! 'Cenazeyi gasilhanenin arka kapısından kaçırdılar. Nasıl oldu, anlayamadım' Trabzon'da, evinde başından vurulmuş bulunan, yapılan incelemede tabancasıyla yaşamını sonlandırdığı ortaya çıkan, Zonguldak Ereğli'de toprağa verilen polis memuru İlknur Erim Bahadır'ın (45) cenazesini; eşinin ailesinin usulsüz aldığını öne süren Ahmet Bahadır'ın suç duyurusu üzerine savcılık, soruşturma başlattı. Eşinin Vakfıkebir ilçesinde kazdırdığı mezara defnedilmesini isteyen Bahadır, "Beni kandırdılar, cenazeyi gasilhanenin arka kapısından kaçırdılar. Nasıl oldu, anlayamadım" dedi.
5.10.2022 Gündem
Trabzon'da kadın polis memuru evinde ölü bulundu
Trabzon'da kadın polis memuru evinde ölü bulundu Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde polis memuru İlknur Erim Bahadır (45) evinde başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Beylik tabancası yanında bulunan Bahadırın ölümü araştırılıyor.
19.09.2022 Gündem
Polisi arayan kadın şok yaşadı! Davacı oldu
Polisi arayan kadın şok yaşadı! Davacı oldu İstanbul'da 155 Polis İmdat Hattı'nı arayan bir vatandaş ile polis memuru arasındaki görüşme davalık oldu. Telaşla şikayette bulunan kadın polis tarafından terslendi ve telefon suratına kapatıldı.
9.04.2021 Yaşam
Corona virüsü iki kez yenen İlknur hemşire yaşadıklarını anlattı!
Corona virüsü iki kez yenen İlknur hemşire yaşadıklarını anlattı! Corona virüs salgını nedeniyle 17 Mart’ta Türk vatandaşlarının yurtdışından getirilmesi programında gönüllü olan İlknur hemşire Corona Virüsü yendi. Moralin bu hastalığı yenmede büyük rolü olduğunu söyleyen İlknur Kelleci, "Ayakta tamamen hiç hissetmeden atlatanlar da var. İlaçları verilerek evde tedavi görenler de var. Hastanede tedavi görenler, yoğun bakım ve entübe olanlar da var. Hafif de atlatabilirler. İnsanlarda şu olmasın; ben Corona pozitif oldum, kesinlikle ölüme bilet aldım diye değerlendirmemeliler kesinlikle” diye konuştu.
21.04.2020 Gündem
Polis memuru, 1 yıl sonra şehit sayıldı
Polis memuru, 1 yıl sonra şehit sayıldı Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, görevi başında kalp krizi geçiren ve yoğun bakımda 17 günlük yaşam mücadelesini kaybeden polis memuru Turan Sütçü (44), 1 yıl sonra şehit sayıldı. Açılan davayı kazanan ailesi, Turan Sütçü'nün şehit sayılmasının gururunu yaşadıklarını söyledi.
13.08.2019 Gündem
Şehit polis son yolcuğuna uğurlandı
Şehit polis son yolcuğuna uğurlandı Görev yaptığı uygulama noktasında "dur" ihtarına uymayan bir sürücünün çarparak şehit ettiği polis memuru Mevlüt Metin'in cenazesi, Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından memleketi Çankırı'ya gönderildi.
7.05.2019 Gündem
5 dişini çektirdi öldü
5 dişini çektirdi öldü İki yıl önce 5 dişini çektirdikten sonra fenalaşarak hayatını kaybeden polis memuru Yalçın Ağca’nın eşi, “İhmal yok” diyen bilirkişi raporuna isyan etti.
28.09.2018 Yaşam
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
Seçim için istifalar başladı!
Seçim için istifalar başladı! 24 Haziran'daki seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlileri, belediye başkanları istifa etmeye başladı. Aralarında Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok büyükşehir belediye başkanları, valiler de var.
26.04.2018 Siyaset
Uçak kazasında hayatını kaybedenler uğurlanıyor
Uçak kazasında hayatını kaybedenler uğurlanıyor Geçtiğimiz Pazar günü İran'da düşen jette hayatını kaybedenler Mina Başaran, Burcu Urfalı, Sinem Akay, Ayşe And, Aslı İzmirli, Jasmin Buruh, Liana Hananel ve Melike Kuvvet için bugün cenaze töreni düzenlenecek.Lianna Hananel, Ayşe And, Alı İzmirli ve Eda Uslu'nun cenaze törenleri başladı.
15.03.2018 Gündem
Polisin gözyaşları
Polisin gözyaşları Eşi devrilen otobüste sıkışan polis memuru meslektaşlarına sarılıp gözyaşı döktü.
28.01.2017 Yaşam
Başbakan Yıldırım: İdam bir sefer ölümdür
Başbakan Yıldırım: İdam bir sefer ölümdür AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "FETÖ gelecek, hesap verecek. Şehitlerimizin kanını döken herkesten hesap sorulacak. Ama hesabı sorarken intikam duygusuyla hareket etmeyeceğiz. Adaletle hesap soracağız. Türk adaleti hesap soracak. Hiç kimsenin yaptığı yanına kalmayacak. İdam bir sefer ölümdür ama ölümden daha büyük ölümler var onlar için. O da tarafsız ve adil yargılamadır" dedi.
29.09.2021 Gündem
Eski eşinin sevgilisine ateş etti, polis kızı Senanur’u öldürdü
Eski eşinin sevgilisine ateş etti, polis kızı Senanur’u öldürdü ADANA’nın Yumurtalık İlçesi’nde eski eşinin sevgilisine ateş eden şüphelinin başından vurduğu polis kızı 9 yaşındaki Senanur Sümer, yaşam savaşını kaybetti...
7.07.2016 Yaşam
Beş dişini aynı anda çektirdi 17 gün yaşadı
Beş dişini aynı anda çektirdi 17 gün yaşadı Ondokuz Mayıs Diş Hastanesi’nde 17 gün önce beş dişini çektiren polis Yalçın Ağca rahatsızlandı, 17 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti
18.04.2016 Sağlık
PKK bir tonluk bombayla sivil ve çocukları öldürdü!
PKK bir tonluk bombayla sivil ve çocukları öldürdü! Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde PKK’lı teröristler önceki gece yarısı Emniyet Amirliği, Emniyet Lojmanları ve Jandarma Komutanlığı’na eş zamanlı olarak tahrip gücü çok yüksek bomba yüklü kamyonet, roketatar ve otomatik silahlarla saldırdı.
29.09.2021 Gündem
Düğmeye basıldı! 23 ilde operasyon
Düğmeye basıldı! 23 ilde operasyon Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü "usulsüz dinleme" soruşturması kapsamında Ankara merkezli 23 ilde operasyon başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Şehit babası: Birlik  beraberlik içinde olalım
Şehit babası: Birlik beraberlik içinde olalım Şemdinli’de şehit olan askerler İzzet Taşbaş ve Yunus Arda ile Kozluk’ta şehit edilen polis Nedim Erbay son yolculuklarına uğurlandı...
29.09.2021 Gündem
Polis tarafından soyuldular!
Polis tarafından soyuldular! Avukatların çarpıcı iddiası Meclis gündemine de taşındı
29.09.2021 Gündem
'Oğluma bir şey mi oldu?'
'Oğluma bir şey mi oldu?' Hatay'da şehit olan Jandarma Üsteğmen Aytaç Kaya’nın Elazığ’daki baba evine ateş düştü...
29.09.2021 Gündem
Astsubaya 8 yıl hapis cezası
Astsubaya 8 yıl hapis cezası Samsun’un Atakum ilçesinde, tartıştığı polis memuru bacanağını tabancayla yaraladığı, yakınlarına tehditte bulunduğu iddia edilen astsubay, 8 yıl 9 ay hapse mahkum oldu...
29.09.2021 Gündem
AKP'de  yumruklar konuştu
AKP'de yumruklar konuştu Bakan Mehmet Aydın’ın hoşgörü ve birlik beraberlikten söz ettiği AKP İlçe Kongresi’nde kavga
29.09.2021 Gündem
Eşini öldüren polise 15 yıl hapis cezası
Eşini öldüren polise 15 yıl hapis cezası BURSA’DA 20 yıllık eşi İlknur Gelen’i (38) geçen yıl tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan polis memuru Hasan Gelen (45), 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
1.04.2008 Yaşam
Antalya'daki son tango operasyonu
Antalya'daki son tango operasyonu Antalya, İstanbul ve değişik illerde, yabancı uyruklu kadınları zorla alıkoyarak fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla insan ticareti suçu kapsamında eş zamanlı düzenlenen ''Son Tango'' operasyonunda yakalanan 31 kişiden 23'ü tutuklandı
29.09.2021 Gündem