Gazete Vatan Logo

Beş dişini aynı anda çektirdi 17 gün yaşadı

Ondokuz Mayıs Diş Hastanesi’nde 17 gün önce beş dişini çektiren polis Yalçın Ağca rahatsızlandı, 17 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti

Beş dişini aynı anda çektirdi 17 gün yaşadı

Dişlerinin çekilmesinin ardından fenalaşarak kaldırıldığı hastanede 17 günlük yaşam mücadelesini kaybeden polis memuru Yalçın Ağca için görev yaptığı Samsun Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Cinayet ve Gasp Büro Amirliğinde görev yapan Ağca için dua okundu. Diş tedavisi için 1 Nisan’da Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hastanesine giden Ağca, 5 dişinin çekilmesinin ardından fenalaşmış, müdahale sonrasında evine gönderilmiş, yeniden rahatsızlanınca Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde 17 gündür tedavi gören Ağca, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Otopsiye gönderildi

Cenazeyle birlikte gelen eşi İlknur Ağca ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi’nde öğrenci olan kızı İlknur ve oğlu Ahmet Alperen Ağca gözyaşı döktü. Yalçın Ağca’nın annesi Gülişan ve babası Hüseyin Ağca da ayakta durmakta güçlük çekti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yalçın Ağca, için dua okunup helallik alındı. Törenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere karayolu ile İstanbul Adli Tıp Kurumu’na götürülmek üzere yola çıktı.

Haberin Devamı