Poligon

Poligon

Son dakika poligon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan poligon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını poligon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Poligon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan poligon gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 poligon haberi bulunmuştur. Tüm poligon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıkılan binada havuz yapılacağı gerekçesiyle kolon kesildiği iddiası
Yıkılan binada havuz yapılacağı gerekçesiyle kolon kesildiği iddiası Hatay’da depremde çöken lüks bir binanın zemin katına havuz yapıldığı için kolonlarının kesildiği iddia edildi. Binanın teras katına ise çocuk parkı yapıldığı görüldü. Enkaza dönüşen bina dron ile görüntülendi.
21.02.2023 Gündem
Konya'da askeri araç TIR'a çarptı: 2 şehit, 2 yaralı
Konya'da askeri araç TIR'a çarptı: 2 şehit, 2 yaralı Konya'da askeri aracın yoğun sisin etkili olduğu yolda TIR'a çarpması sonucu Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur ile Piyade Er Halil Seltan şehit oldu, 2 asker de yaralandı.
4.01.2023 Yaşam
Bakan Özer: Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birimlerden 8 bin 269 ürünümüz tescil edildi
Bakan Özer: Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birimlerden 8 bin 269 ürünümüz tescil edildi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yılbaşında 7 bin 500 ürünün tescilinin alınması konusunda hedef koyduklarını belirterek, “Şu an 2022 yılında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birimlerden Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından ürün tescili yapılan ürün sayısı, 8 bin 269'dur. bu süreçler otuz kırk yıl önce yapılmış olsaydı Türkiye'nin gelebileceği rekabet gücünün ne kadar kuvvetli olacağını düşünün” dedi.
16.08.2022 Siyaset
Metrelerce uzaktan tam isabet! Kadınlar görev başında
Metrelerce uzaktan tam isabet! Kadınlar görev başında Kars Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimlerde görev yapan kadın polisler, poligon ve tatbikatlardaki başarılı atışları ile göz dolduruyor. Kadın polisler, belirlenen hedefleri farklı silah modelleri ile metrelerce uzaktan tam isabetle vuruyor.
7.04.2022 Yaşam
Kadın polisler attığını vuruyor
Kadın polisler attığını vuruyor Kars Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimlerde görev yapan kadın polisler, poligon ve tatbikatlardaki başarılı atışları ile göz dolduruyor. Kadın polisler, belirlenen hedefleri farklı silah modelleri ile metrelerce uzaktan tam isabetle vuruyor.
7.04.2022 Yaşam
Poligonda başına ateş ederek yaşamına son verdi
Poligonda başına ateş ederek yaşamına son verdi Ankara'nın Çankaya ilçesinde, poligonda atış talimi yapan Sinan B., gözetmenin bir anlık boşluğunda tabancayla başına ateş edip, yaşamına son verdi.
22.10.2021 Yaşam
İzmir felaketi yaşıyor! Uyarılar peş peşe geldi: 2 kişi hayatını kaybetti...
İzmir felaketi yaşıyor! Uyarılar peş peşe geldi: 2 kişi hayatını kaybetti... Dün gece saatlerinde İzmir'de başlayan sağanak yağış kenti adeta felç etti. Birçok ev ve iş yerini su bastı. Belediye ve itfaiye ekipleri su tahliye su tahliye ihbarlarına yetişemeyince vatandaşlar kendi imkanlarını seferber etti. İzmir Valisi Köşger son olarak yaptığı açıklamada "Değerli İzmirliler, Öncelikle yaşanan afet dolayısıyla geçmiş olsun. Yağışlar yer yer şiddetli olmak üzere yarın sabaha kadar devam edecek. Trafik kısmen rahatlamakla birlikte açılamayan noktalar bulunmaktadır. Bu sebeple kamu çalışanlarının idari izni tüm güne uzatılmıştır." ifadelerini kullandı. Vali acı haberi duyurdu, 2 kişi hayatını kaybetti...
2.02.2021 Gündem
MEB'ten EBA için öğretmen görevlendirmesi! MEB YEĞİTEK başvurusu nasıl yapılır?
MEB'ten EBA için öğretmen görevlendirmesi! MEB YEĞİTEK başvurusu nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) EBA'da görev yapmak üzere öğretmen görevlendirecek. MEB EBA öğretmen görevlendirmesi kapsamında tonmaister, kameraman, kurgu montaj operatörü, videografiker, grafiker, grafik animasyoncu, fotoğrafçı, içerik geliştirme, sunucu ve seslendirmeci başvuruları alıyor. Peki, MEB YEĞİTEK başvurusu nasıl yapılır? İşte MEB öğretmen görevlendirmesi yazısı...
8.10.2020 Memur
Güvenlik güçleri göreve yerli teknolojiyle hazırlanacak
Güvenlik güçleri göreve yerli teknolojiyle hazırlanacak Simsoft tarafından geliştirilen, gelişmiş geri tepme sistemlerine sahip lazer tabanlı hafif silah atış simülatörü, 5 ay gibi kısa sürede güvenlik güçlerinin kullanımına sunulacak.
18.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Sarıyer'de çöp kamyonu evin bahçesine girdi
Sarıyer'de çöp kamyonu evin bahçesine girdi Sarıyer'de çöp kamyonu yokuş aşağıya kayarak önce 2 araca sonra da duvarı yıkarak evin bahçesine girdi. Kazada araçta sıkışan kamyonun şoförünü itfaiye ekipleri kurtardı.
5.09.2020 Yaşam
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne, opera binasında 102 milyon liralık zarar tepkisi
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne, opera binasında 102 milyon liralık zarar tepkisi İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği opera binasının ihalesini alan konsorsiyumdaki iki firmadan Avusturyalı şirketin çekilmesinin ardından, projeye ortağı Çağdan Mühendislik'in devam etmesine karar verilmesi, tepkilere neden oldu. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, 429 milyon TL'ye ihaleyi alan konsorsiyumdan Avusturyalı şirketin ihaleden çekilmesiyle 'firmalar için daha önce opera binası inşa etmiş olması' şartının ortadan kalktığını belirterek, "Diğer firmalar da bu şarta uymuyordu, daha düşük fiyatla ihaleye girmişlerdi. Büyükşehir Belediyesi 102 milyon TL daha fazla para isteyen bu firmayla neden ihaleyi yaptı? Nakdi heba ediyor. İzmir'in bekleyen bir sürü sorunu var. Bu para o sorunların çözümünde kullanılabilirdi" dedi.
4.06.2020 Gündem
İstanbul'da 18 Şubatta su kesintisi olacak! Sular ne zaman, saat kaçta gelecek?
İstanbul'da 18 Şubatta su kesintisi olacak! Sular ne zaman, saat kaçta gelecek? İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) yaptığı yazılı açıklamada, Kağıthane, Sarıyer ve Beşiktaş'ta 18-19 Şubat'ta bazı bölgelere 24 saat su verilemeyeceğini duyurdu. Sular ne zaman, kaçta gelecek?
15.02.2020 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı!
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı! Sincan'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara için müjdeleri peş peşe verdi. Sebze-meyve fiyatlarının yarı yarıya indiğini ve daha da ineceğini söyleyen Erdoğan," Bunlarla kalmayacağız. Pirinç, bulgur, mercimek hepsi... Fırsatçılar her dönemde olduğu gibi bu dönemde de ortaya çıktılar. Kene gibi milletimizin sırtına yapışanlara asla izin vermeyeceğiz" dedi.
11.02.2019 Siyaset
Poligon değil, düğün!
Poligon değil, düğün! KONYA’nın Seydişehir ilçesindeki bir düğünde, çok sayıda kişinin tabanca ve tüfeklerle havaya ateş açma anları görüntülendi.
13.09.2018 Yaşam
İzmir'de mahalleyi dehşete düşüren olay!
İzmir'de mahalleyi dehşete düşüren olay! İzmir’in Karabağlar ilçesinde, sabah saatlerinde alev topuna dönen çalıntı kamyonet bir eve çarptı. Çarpmasının etkisiyle neye uğradığını şaşıran aile fertleri büyük korku yaşadı.
7.07.2018 Yaşam
Manzaraya uzaktan değil yakından baktıran fotoğraflar
Manzaraya uzaktan değil yakından baktıran fotoğraflar Fotoğrafçı Cansu Korkmaz adını ilk olarak Tumblr serisi olarak başlattığı sonrasında kitap haline getirdiği “Garip ve Enerjin Var” projesi ile duyurmuştu. Sanatçı şu sıralar New York’ta çalışmalarına devam ediyor. Korkmaz ile genç sanatın son dönemde dikkat çeken unsurlarını konuştuk.
28.04.2018 Magazin
İstanbul'da o ilçelere 24 saat su verilemeyecek!
İstanbul'da o ilçelere 24 saat su verilemeyecek! Kağıthane, Sarıyer ve Beşiktaş'ın bazı kesimlerine 5-6 Şubat'ta su verilemeyecek.
3.02.2018 Gündem
İstanbul'da su kesintisi hangi semtlerde yapılacak? (11 Ocak 2018)
İstanbul'da su kesintisi hangi semtlerde yapılacak? (11 Ocak 2018) İSKİ'den su kesintisi uyarısı geldi. Bu gelişmenin ardından vatandaşlar kendi semtlerinde su kesintisi olup olmayacağını merak etmeye ve araştırmaya başladı. İşte 11 Ocak'ta İstanbul'da su kesintisinin yapılacağı semtler...
11.01.2018 Gündem
Şerif Başboğa öldürüldü!
Şerif Başboğa öldürüldü! Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Mardin'in Kızıltepe kırsalında 21 Eylül'de icra edilen hava harekatında etkisiz hale getirilen 6 teröristten birinin mavi listede aranan Rubar Quser kod adlı Şerif Başboğa olduğunun tespit edildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Sinem sıkı dövüşçü!
Sinem sıkı dövüşçü! Sinem Kobal, ‘Yüz Yüze’ dizisi için polis oldu.
7.10.2017 Magazin
Sivas'ta şüpheli ölüm
Sivas'ta şüpheli ölüm Sivas'ta bir genç, dayısına ait çiftlik evinin bahçesinde başından av tüfeğiyle vurulmuş halde bulundu.
25.09.2017 Yaşam
Milli tüfek MPT-76 yarın teslim edilecek
Milli tüfek MPT-76 yarın teslim edilecek MKE tarafından yerli imkan ve kabiliyetlerle üretilen 500 modern piyade tüfeği yarın TSK'ya teslim edilecek
10.01.2017 Ekonomi
Poligon kazasında tutuklama
Poligon kazasında tutuklama İstanbul Sarıyer’de atış poligonunda 1 komiser yardımcısı şehit oldu. Taksirle ölüm ve yaralanmaya neden olmaktan hakim karşısına çıkan komiser yardımcısı M.A., tutuklandı
28.10.2016 Yaşam
Poligonda kaza! 1 şehit
Poligonda kaza! 1 şehit Sarıyer'de atış poligonunda silahın ateş alması sonucu, 1 komiser yardımcısı şehit oldu, 1 komiser yardımcısı yaralandı...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi!
İstanbul'da elektrik kesintisi! İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki bazı ilçelerde 9 Ekim'de elektrik kesintisi uygulanacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Poligon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki poligon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.