Polatlı

Polatlı

Son dakika polatlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polatlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polatlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polatlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polatlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 830 polatlı haberi bulunmuştur. Tüm polatlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz"
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz" AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara, ormanlar şehri olacak. Ankara, yeşil bir başkent olacak. Ankara, eski parıltılı ve ışıltılı günlerine dönecek. Problemleri çok kısa bir dönemde çözeceğiz" dedi.
26.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman- Konya- Ankara, Karaman - Konya- İstanbul YHT hattı ile seyahat rekoru kırıldığını ifade ederek 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcunun seyahat ettiği bilgisini paylaştı.
7.01.2024 Gündem
Gelin, kayınvalidesini bıçakla öldürdü! Kan donduran olay
Gelin, kayınvalidesini bıçakla öldürdü! Kan donduran olay Ankara'nın Polatlı ilçesinde K.D. (29) beraber yaşadığı kayınvalidesi M.D.'yi (65) bıçakla öldürdü.
23.11.2023 Gündem
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar Atatürk’ün ‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham alan şirketler, zorlu geçen 2023 yılına rağmen 100. yılda yeni tesisler açtı. Birçok şehirde faaliyete geçen fabrikalar üretiyor, yüzlerce kişiye istihdam sağlıyor.
29.10.2023 Ekonomi
Bakan Ersoy 'UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20'inci varlığımızı da kaydettirdik' diyerek duyurdu! Gordion Antik Kenti listede...
Bakan Ersoy 'UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20'inci varlığımızı da kaydettirdik' diyerek duyurdu! Gordion Antik Kenti listede... Ankara'nın Polatlı ilçesindeki en önemli tarihi bölge Gordion Antik Kenti, UNESCO tarafından 'Dünya Mirası' ilan edildi. Kararı sosyal medya hesabından duyuran Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ""Bir müjdemiz var! UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20'inci varlığımızı da kaydettirdik. Ankara'mızın eşsiz kültür varlıklarından biri olan Gordion Antik Kenti 'Dünya Mirası' oldu." dedi.
18.09.2023 Gündem
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayında vergisiz cep telefonu konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
15.09.2023 Ekonomi
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Arsa yatırımına talep patladı! Arsa fiyatları 10'a katladı, uzmandan kritik uyarı geldi
Arsa yatırımına talep patladı! Arsa fiyatları 10'a katladı, uzmandan kritik uyarı geldi Arsaya talep patladı. Arsa almak isteyen vatandaşlara uyarılar peş peşe geldi. Ancak arsa her ne kadar ‘iyi bir yatırım’ olarak görülse de dolandırıcıların veya iş bilmeden satış yapanların problem çıkarmasına oldukça açık bir alan olarak öne çıkıyor. Öte yandan Türkiye’nin hemen her şehrinde arsa talebi ve buna bağlı olarak fiyatları da artıyor. Trakya’nın Kırklareli, Tekirdağ, Edirne gibi illeriyle öne çıktığı talep artışında; kıyılarda Muğla’nın ilçelerinden İzmir’in ilçelerine kadar arayışlar sürüyor. İstanbul yakınında ise Sakarya ve Kocaeli’nin yükselişi var. Ankara’da ise Temelli, Polatlı, Hisarlıkaya gibi bölgeler bu dönemde çok fazla talep görüyor. İşte arsa alımı yaparken dikkat edilmesi gereken hayati uyarılar.
15.07.2023 Ekonomi
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları Türkiye ikinci kez cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından Ankara'dan sonuçlar geldi.
28.05.2023 Gündem
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Sabah saat 08.00'de başlayan Cumhurbaşkanı seçimi için 3 aday yarıştı. Türkiye'nin, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerinin belirleneceği seçim için ülke genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. İşte ilçe ilçe ilk sonuçlar...
14.05.2023 Gündem
Samsun'da aracıyla elektrik direğine çarpan avukat ve kızı yaralandı
Samsun'da aracıyla elektrik direğine çarpan avukat ve kızı yaralandı Samsun'da önüne çıkan iş makinesine çarpmamak için direksiyonu kıran avukat, otomobiliyle yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada avukat ve 4 yaşındaki kızı yaralandı.
9.03.2023 Yaşam
İnternetten konteyner almak istedi, dolandırıldı! 'Siz bu hatayı yapmayın'
İnternetten konteyner almak istedi, dolandırıldı! 'Siz bu hatayı yapmayın' Kırıkkale'de internet üzerinden konteyner siparişi veren bir vatandaş, dolandırıcıların kurbanı oldu. Kapora olarak verdiği 10 bin lirasını dolandırıcıya kaptıran Zeki Uçakkuş, "Beni dolandırdılar masraf ettirdiler. Sakın benim düştüğüm hataya düşmesinler. Buradan bütün Türkiye'ye çağrı yapıyorum" dedi.
6.03.2023 Gündem
Ahmet Eyüp Türkaslan öldü mü? Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir? İşte son durum
Ahmet Eyüp Türkaslan öldü mü? Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir? İşte son durum Ahmet Eyüp Türkaslan Yeni Malatyaspor kalecisidir. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası enkaz altında kalmıştır. Ahmet Eyüp Türkaslan'nın son durumu teknik direktör Yılmaz Vural paylaştı. Peki Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, öldü mü?
7.02.2023 Futbol
Yeni Malatyaspor Kalecisi enkaz altındı mı, kurtarıldı mı, yaşıyor mu? Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Yeni Malatyaspor Kalecisi enkaz altındı mı, kurtarıldı mı, yaşıyor mu? Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Ahmet Eyüp Türkaslan öldü mü, yaşıyor mu? Yeni Malatyaspor’un enkaz altında kalan kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın akıbeti vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yeni Malatyaspor futbol takımı kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki depremde enkaz altında kaldığının durulmasının ardından vatandaşlar sevinçli haberin gelmesini bekliyor. Peki, Yeni Malatyaspor Kalecisi enkaz altındı mı, kurtuldu mu? Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşında, nereli Yeni Malatyaspor Kalecisinin sağlık durumu nasıl?
7.02.2023 Gündem
Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni Malatyaspor kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan enkaz altından kurtarıldı mı?
Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni Malatyaspor kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan enkaz altından kurtarıldı mı? Yeni Malatyaspor'da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın deprem sonrası enkaz altında kaldığı ve henüz kendisinden haber alınamadığı açıklandı. Peki, Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir? Enkaz altında kalan Y. Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan kurtarıldı mı?
6.02.2023 Şampiy10
TOKİ Ankara Mamak kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Mamak TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır, nereden? TOKİ Mamak kura listesi!
TOKİ Ankara Mamak kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Mamak TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır, nereden? TOKİ Mamak kura listesi! Mamak TOKİ sonuçları için araştırmalar başladı. TOKİ Mamak kura listesi, canlı yayın üzerinden noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişin ardından netleşecek. Ankara Mamak'ta yapılacak 2+1 ve 3+1 3645 sosyal konutun TOKİ kura çekimi sonuçları merak ediliyor. Mamak’taki TOKİ evlerine başvuruda bulunan vatandaşlar TOKİ Ankara kura sonuçları isim listesini sorguluyor. İşte Ankara Mamak TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama süreci…
12.01.2023 Ekonomi
Ankara TOKİ kura çekimi 2022 isim listesi sorgulama! 2 Ocak Ankara TOKİ Kahramankazan 800, Polatlı 700, Kızılcahamam 63 konut kura çekimi sonuçları…
Ankara TOKİ kura çekimi 2022 isim listesi sorgulama! 2 Ocak Ankara TOKİ Kahramankazan 800, Polatlı 700, Kızılcahamam 63 konut kura çekimi sonuçları… TOKİ Ankara kura sonuçları merak ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle hayata geçirilen 'İlk Evim' projesi kapsamında Ankara'nın Kahramankazan, Polatlı ve Kızılcahamam ilçelerinde başlayacak sosyal konut kura çekilişi 10 gün boyunca devam edecek. Ankara’da 14 ilçesinde 18 bin 450 konutun hak sahibi belli olacak. Noter huzurunda gerçekleşecek Ankara TOKİ kura çekimi canlı yayın ise YouTube üzerinden takip edilebilecek. İşte Ankara TOKİ kura çekimi 2022 isim listesi sorgulama sürecine dair detaylar…
2.01.2023 Ekonomi
Ankara'da 2023'ün ilk sosyal konut kuraları çekilecek
Ankara'da 2023'ün ilk sosyal konut kuraları çekilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bakanlık ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle hayata geçirilen 'İlk Evim' projesi kapsamında Ankara'nın 14 ilçesinde 18 bin 450 konutun hak sahibinin, 2-12 Ocak'ta belirleneceğini açıkladı.
31.12.2022 Gündem
Güvenlik görevlisi 'İşe geç geldin' tartışmasında PTT şubesi şefini öldürdü
Güvenlik görevlisi 'İşe geç geldin' tartışmasında PTT şubesi şefini öldürdü Ankara’nın Polatlı ilçesinde PTT şubesinde çalışan güvenlik görevlisi, iddialara göre işe geç geldiği için tartıştığı şube şefine silahlı saldırıda bulundu. Olayda şube şefi hayatını kaybederken, saldırgan kısa sürede yakalandı.
15.12.2022 Yaşam
Vahşeti 'çamurluk' ortaya çıkardı! Tülay'ı dövdü, arabayla ezdi sonrası korkunç
Vahşeti 'çamurluk' ortaya çıkardı! Tülay'ı dövdü, arabayla ezdi sonrası korkunç Ankara'da kan donduran olay. Bir ilçe bu vahşeti konuşuyor. 2 çocuk annesi Tülay 5 ay önce eşinden ayrılmıştı. Yol kenarında korkunç şekilde bulunan Tülay'ın cinayetinde detaylar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
5.12.2022 Yaşam
Şişecam kimin, Şişecam’ın sahibi kim? Şişecam ne zaman kuruldu, Şişecam’ı kim kurdu?
Şişecam kimin, Şişecam’ın sahibi kim? Şişecam ne zaman kuruldu, Şişecam’ı kim kurdu? Şişecam, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü İsviçreli çağdaş görsel sanatçısı Simon Berger’in, 4028 çekiç darbesiyle yarattığı Atatürk portresiyle andı. Peki, Şişecam kimin, Şişecam’ın sahibi kim?
10.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Polatlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polatlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.