Podyum

Podyum

Son dakika podyum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan podyum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını podyum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Podyum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan podyum gelişmeleri de dahil olmak üzere 380 podyum haberi bulunmuştur. Tüm podyum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cindy Crawford'dan yıllar sonra gelen Richard Gere itiraf!
Cindy Crawford'dan yıllar sonra gelen Richard Gere itiraf! Podyum dünyasının efsane isimlerinden Cindy Crawford, dört yıl evli kaldığı ünlü oyuncu Richard Gere hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı
24.09.2023 Magazin
Bakan Ersoy Phaselis Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu
Bakan Ersoy Phaselis Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Phaselis Antik Kenti’nde geçtiğimiz haziran ayında başlatılan ve 4 bölgede devam eden kazı ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.
11.09.2023 Gündem
Ünlüler plajlarları podyuma çevirdi! İşte objektife yansıyanlar...
Ünlüler plajlarları podyuma çevirdi! İşte objektife yansıyanlar... Yaz geldi, tatil sezonu açıldı. Ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı. İşte objektiflere yansıyanlar...
18.07.2023 Magazin
Haşlanmış Patates Kaç Kalori? Haşlanmış Patates Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Haşlanmış Patates Kaç Kalori? Haşlanmış Patates Besin Değerleri Ve Kalorisi... Dünya çapında en dayanıklı besinler içerisinde patates gelir. Aynı zamanda bütün farklı topraklarda yetişme özelliğine sahip dayanıklı bir sebze olduğunu söylemek mümkün. Ayrıca mutfakların vazgeçilmezi olan ve birçok farklı yemekte veya tek başına değerlendirilen sebzeler içerisinde gelir.
14.07.2023 Sağlık
Poğaça Kaç Kalori? Poğaça Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Poğaça Kaç Kalori? Poğaça Besin Değerleri Ve Kalorisi... En güzel ve en lezzetli hamur işlerinden biri olarak poğaça öne çıkar. Aynı zamanda içeriğinde farklı besin değerleri olması ile beraber önemli yere sahiptir. Diğer yandan bir hamur işi olarak farklı biçimlerde ve şekillerde ele almak suretiyle değişik malzemeler üzerinden de hazırlanır. Tabii aynı zamanda bir hamur işi olduğu için belli bir kaloriye sahiptir. Bu doğrultuda bir adet orta boy poğaça ele alındığında 242,59 kalori ettiğini söylemek mümkün. Onun yanında karbonhidrat, protein, kalsiyum, yağ ve daha pek çok yapının olduğunu a eklemek gerekir.
3.07.2023 Sağlık
Adriana Lima yeniden podyumlara dönüyor!
Adriana Lima yeniden podyumlara dönüyor! Eski Victoria Secret meleği Adriana Lima kilolarıyla gündemden düşmüyordu. Dünyaca ünlü modelin tekrar Victoria Secret meleği olup olmayacağı gündeme geldi.
5.04.2023 Magazin
Ken Block öldü mü, neden ve nasıl öldü? Ralli pilotu Ken Block kimdir, kaç yaşında?
Ken Block öldü mü, neden ve nasıl öldü? Ralli pilotu Ken Block kimdir, kaç yaşında? Profesyonel ralli pilotu Ken Block, kar aracıyla geçirdiği kaza sonrası 55 yaşında hayatını kaybetti. Block'un kurucusu olduğu Hoonigan takımından yapılan açıklamada “"Ken Block'un bugün bir kar aracı kazasında vefat ettiğini en derin üzüntülerimizle teyit edebiliriz. Ken bir vizyoner, öncü ve bir ikondu. En önemlisi, bir baba ve eşti. Onu özleyeceğiz. Lütfen şu anda yas tutarken ailenin mahremiyetine saygı gösterelim." İfadeleri kullanıldı.
3.01.2023 Motor Sporları
Selin Erberk Gurdikyan: Türk kadınını temsil etmek istiyorum
Selin Erberk Gurdikyan: Türk kadınını temsil etmek istiyorum Eski Türkiye güzeli Neşe Erberk’in kızı Selin Erberk Gurdikyan, Miss Turkey 2022'de 3'üncü oldu. ABD’de tıp eğitimi alan Gurdikyan, "Türk kadınının yanlış tanındığını fark ettim. Türk kadınını ve ülkemi daha iyi temsil etme hayaliyle yarışmaya katıldım" dedi.
29.09.2022 Magazin
Şevval Şahin, Şeyma Subaşı'na benzerliğiyle gündeme geldi! "Doktorları aynı galiba"
Şevval Şahin, Şeyma Subaşı'na benzerliğiyle gündeme geldi! "Doktorları aynı galiba" Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Şevval Şahin konuşulmaya devam ediyor. Son olarak derin göğüs dekolteli podyum pozuyla gündem olan Şahin, Miss Turkey 2022 etkinliğine katıldı. Etkinlikte çekildiği fotoğrafı takipçileriyle paylaşan ünlü ismin Şeyma Subaşı'na benzetildi.
21.09.2022 Magazin
‘En büyük ve güzel’ kurbanlıklar podyuma çıktı
‘En büyük ve güzel’ kurbanlıklar podyuma çıktı Sultangazi’de kurulan kurban pazarında ‘en büyük ve güzel’ kurbanlıklar podyuma çıktı. Türkiye’nin farklı illerinden Kurban Bayramı için İstanbul’a getirilen kurbanlıkların süslenip podyuma çıkarıldığı yarışmada renkli görüntüler oluştu. 5 kişilik jürinin oylamasıyla Tokat’tan gelen 1 ton 30 kilo ağırlığındaki ‘Babayiğit’ isimli kurbanlık birinci olarak tam altın kazandı.
2.07.2022 Yaşam
Kartingde mücadele temmuzda Tuzla’da!
Kartingde mücadele temmuzda Tuzla’da! 2022 Türkiye Karting Şampiyonası, 203 Temmuz tarihlerinde Tuzla Karting Park'ta düzenlenecek 3. ayak yarışlarıyla devam ediyor.
28.06.2022 Otomobil
Bella Hadid podyum öncesi paylaştı! Dikkat çeken tasarım...
Bella Hadid podyum öncesi paylaştı! Dikkat çeken tasarım... Marc Jacobs tasarımlarını üzerinde taşıyan model Bella Hadid pozlarıyla dikkat çekti. Podyum öncesinde hazırlık sürecini paylaşan modelin üzerindeki taşıdığı ilginç tasarım olay oldu.
22.02.2022 Magazin
Kanye West'ten ayrılan Julia Fox podyumda tüm dikkatleri üzerinde topladı!
Kanye West'ten ayrılan Julia Fox podyumda tüm dikkatleri üzerinde topladı! Sadece bir buçuk ay süren ilişkinin ardından Kanye West'ten ayrılan Julia Fox, soluğu podyumda aldı. İlişkisi ve ayrılığıyla son dönemde gündemde olan Fox, tüm bakışları üzerinde topladı.
16.02.2022 Magazin
Formula 1 Abu Dhabi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula Abu Dhabi GP sıralamaları
Formula 1 Abu Dhabi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula Abu Dhabi GP sıralamaları 2021 Formula 1 Dünya Şampiyonası Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi kentindeki Yas Marina Pisti’nde koşulacak. Motor sporları tutkunlarının gözü, Abu Dhabi Grand Prix'ine çevrildi. Cumartesi günü yapılan sıralama turlarında pole pozisyonunu Hollandalı pilot Verstappen elde etti. Peki, Formula 1 Abu Dhabi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula Abu Dhabi GP sıralamaları…
12.12.2021 Gündem
Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu nereli, kaç yaşında?
Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu nereli, kaç yaşında? Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu oldu. Endonezya'daki ilk yarışta 2. olan Toprak Razgatlıoğlu, hem kariyerinin ilk Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaştı, hem de bunu başaran ilk Türk sporcu oldu. Peki, Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
22.11.2021 Gündem
İlk Türk sporcu oldu! Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonu...
İlk Türk sporcu oldu! Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonu... Red Bull sporcusu Pata Yamaha Fabrika Takımı pilotu Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu oldu. Endonezya'daki ilk yarışta 2. olan Toprak Razgatlıoğlu, hem kariyerinin ilk Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaştı, hem de bunu başaran ilk Türk sporcu oldu.
21.11.2021 Moto GP
Çağla Şıkel kusursuz fiziğiyle podyumu yıktı geçti
Çağla Şıkel kusursuz fiziğiyle podyumu yıktı geçti Manken ve sunucu Çağla Şıkel, tasarımcı Cihan Nacar'ın defilesinde yürüdü. Sarı elbisesiyle podyuma çıkan 42 yaşındaki ünlü model düzgün fiziği ile hayran bıraktı.
20.11.2021 Magazin
Bir döneme damga vurmuştu! Eski Manken Deniz Erhan Murathanoğlu hayatını kaybetti
Bir döneme damga vurmuştu! Eski Manken Deniz Erhan Murathanoğlu hayatını kaybetti Son dakika haberine göre; Bir dönem podyumlara damga vuran manken Deniz Erhan Murathanoğlu hayatını kaybetti.
12.04.2021 Magazin
Yıllar sonra podyumda
Yıllar sonra podyumda Nebahat Çehre, modacı Rufat İsmayil ile kendi adını taşıyan 52 parçalık hazırladığı koleksiyonun defilesi için yıllar sonra podyuma çıkacak.
28.10.2020 Magazin
Dünya ralli şampiyonası bu hafta Marmaris'te
Dünya ralli şampiyonası bu hafta Marmaris'te Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayelerine alınan, 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası 5.yarışı Türkiye Rallisi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından 19 ülkeden 130 sporcu ve 65 otomobilin katılımıyla 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor.
14.09.2020 Otomobil
Kerem Bürsin  iddialarına açıklık getirdi!
Kerem Bürsin iddialarına açıklık getirdi! Murat Dalkılıç, önceki gün Tophande’de gerçekleşen defile için podyuma çıktı. Hande Erçel ayrılığının ardından sessizliğe bürünen şarkıcı, podyum sonrası aracına bindiği sırada soruları yanıtladı.
19.08.2020 Magazin
Aydan Şener kimdir? Aydan Şener kaç yaşında ve nereli? Aydan Şener filmleri...
Aydan Şener kimdir? Aydan Şener kaç yaşında ve nereli? Aydan Şener filmleri... Aydan Şener, 1981 Türkiye Güzeli tacını giydiği andan itibaren basının ve kamuoyunun ilgisini de hep üzerinde topladı. Çok kısa bir podyum deneyiminin ardından oyunculuk kariyerine devam etti. Çalıkuşu ile akıllara kazınan 90'lı yılların en sevilen oyunlarından olan Aydan Şener güzelliği ve yaşam tarzı ile ilgi çekiyor. Katıldığı magazin programlarıyla gündeme gelen Aydan Şener'in yaşamı ve oynadığı filmler merak ediliyor. Peki, Aydan Şener kimdir? Aydan Şener kaç yaşında ve nereli? Aydan Şener filmleri...
7.06.2020 Gündem
Çağla Şıkel: Podyum öncesi dua ederim
Çağla Şıkel: Podyum öncesi dua ederim Çağla Şıkel önceki gün İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen "Le Show İstanbul Deri ve Moda Fuarı"nda podyuma çıktı.
20.01.2020 Magazin
"Arkadakiler şikayetçi değildir Didem"
"Arkadakiler şikayetçi değildir Didem" Elle Style Awards önceki akşam Tersane İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geceye sunucular Mirgün Cabas ve Didem Soydan arasındaki diyalog damga vurdu.
5.12.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Podyum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki podyum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.