Play Station

Play Station

Son dakika play station haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan play station ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını play station haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Play Station

haberleri sayfasında son dakika yaşanan play station gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 play station haberi bulunmuştur. Tüm play station haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fırat Develioğlu, Galatasaray Kulübü Başkanlığına aday olacağını açıkladı
Fırat Develioğlu, Galatasaray Kulübü Başkanlığına aday olacağını açıkladı Galatasaray'da olağanüstü seçimin yapılmasına mahkemeye yaptığı başvuru ile engel olan Fırat Develioğlu, sarı-kırmızılı kulübün başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
3.05.2022 Galatasaray
Abdullah Avcı: Trabzonspor her zaman ilk 4'te yer almalı
Abdullah Avcı: Trabzonspor her zaman ilk 4'te yer almalı Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Denizlispor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.
4.02.2021 Futbol
Mikrofon açık kaldı, tecavüz ortaya çıktı
Mikrofon açık kaldı, tecavüz ortaya çıktı ABD'nin Florida eyaletinde, Playstation'da Grand Theft Auto oyunu oynarken, mikrofonun açık kalması sonucu 15 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettiği ortaya çıkan oyuncu gözaltına alındı.
27.11.2018 Dünya
Gökhan Akkan: "Hedefim A Milli Takım'da kalıcı olmak"
Gökhan Akkan: "Hedefim A Milli Takım'da kalıcı olmak" Süper Lig'de ilk maçına 17 yaşında çıkan, U15'ten bu yana ay-yıldızlı formayı sırtında taşıyan ve Milli Takımın son kadrosunda yer alan Gökhan Akkan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Tam Saha Dergisi'ne röportaj verdi.
1.10.2018 Rizespor
Arda'nın eşine sürpriz veto!
Arda'nın eşine sürpriz veto! Magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre, şimdilerde sadece tavla haberleriyle magazin gündemine gelen Turan’ın sürekli birlikte takıldığı arkadaşları eşi Aslıhan’ı veto ediyor.
25.04.2018 Magazin
Arda'dan kadın arkadaşlarını şoke eden hareket!
Arda'dan kadın arkadaşlarını şoke eden hareket! Evlilik yoluna giren Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ile olası bir kriz yaşamamak için önlem aldı. Ünlü futbolcu, Doğan'ın talebi üzerine telefon listesindeki bazı kadın arkadaşlarını engelledi. Turan'ın bu tavrı engellenen kadın arkadaşlarını hayli şaşırttı.
3.03.2018 Magazin
Alyansı 400 TL
Alyansı 400 TL Serdar Ortaç yaklaşan Sevgililer Günü için eşi Chloe’ye ne hediye alacağı sorulunca “Geçen yıl gül almıştım, bir şey demedi.
6.02.2018 Magazin
'Arda Turan futbolu bırakacak' iddiası
'Arda Turan futbolu bırakacak' iddiası Spor yazarı Hıncal Uluç, futbol gündemini değerlendirdi.
27.10.2017 Süper Lig
Oyun meraklısı çıktı
Oyun meraklısı çıktı Dünyaca ünlü İtalyan fitness modeli Ludovica Pagani’nin paylaştığı fotoğraf sosyal medyaya damgasını vurdu.
22.10.2017 Magazin
PES 2018 ne zaman çıkacak?
PES 2018 ne zaman çıkacak? PES son yıllarda FIFA'nın gerisinde kaldı ama 2018 oyunu, gerçekçi grafikleri ve oynanabilirliğiyle dikkat çekiyor.
18.07.2017 Bilim ve Teknoloji
Okan Kurt: Demet bana erkek olduğumu hissettiriyor
Okan Kurt: Demet bana erkek olduğumu hissettiriyor Verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, "Demet bana erkek olduğumu hissettiriyor" dedi.
16.07.2017 Magazin
iPhone üretmek için köle gibi çalışmışlar
iPhone üretmek için köle gibi çalışmışlar ABD’li gazeteci Brian Merchant, 10’uncu yılını kutlayan iPhone’un yapılış hikayesi hakkındaki bilinmeyenleri yeni kitabında açıkladı.
20.06.2017 Dünya
Sadece seslendirme
Sadece seslendirme Dolunay Soysert, Levent’teki bir dublaj stüdyosunun çıkışında görüntülendi.
19.05.2017 Magazin
Aleyna Tilki yasak dinlemiyor!
Aleyna Tilki yasak dinlemiyor! 18 yaşından küçük olduğu halde içkili mekânlarda sahneye çıkan Aleyna Tilki, bu kez tütün kanununu deldi! İşte Aleyna Tilki'nin o görüntüleri...
14.02.2017 Magazin
'Aziz Yıldırım sanki Playstation oynuyor'
'Aziz Yıldırım sanki Playstation oynuyor' Vitor Pereira ile yola devam etti. Lige 2 hafta kala hocayı değiştirdi. Yanlış transfer politikası izledi. Fenerbahçe önce Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. 3 haftada sondan 3. sıraya geriledi. Taraftarlarını kahretti. Takıma sırtını dönen taraftar soruyor: 10 numara yok. RVP bitik. Ne olacak bu Fenerbahçe'nin hali?
24.09.2021 Fenerbahçe
Sony Playstation 4 Neo önümüzdeki ay resmi olarak duyurulabilir
Sony Playstation 4 Neo önümüzdeki ay resmi olarak duyurulabilir Sony'nin yeni oyun konsolu Play Station ile ilgili yeni bilgiler var.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkler en çok ‘bira’yı arıyor
Türkler en çok ‘bira’yı arıyor Fixr.com dünya genelinde en çok nelerin fiyatının arandığını araştırdı, çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Araştırmaya göre Türkler google’da en çok ‘bira’ fiyatlarını arıyor.
4.08.2016 Dünya
Yemekleri bedavaya getiriyor
Yemekleri bedavaya getiriyor Mahsun Kırmızıgül'ün yeni tutkusu; Play Station'da futbol oynamak ve yemeğine Arkadaşlarını sürekli yenen Kırmızıgül bu sayede iş yemeklerini bedavaya getiriyor...
31.07.2016 Magazin
PlayStation 4 Neo için geri sayım başladı!
PlayStation 4 Neo için geri sayım başladı! Sony, güçlendirilmiş yeni konsolu PlayStation 4 Neo için günleri saymaya başladı!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Sahte parayla hayat kadınıyla birlikte olan sanığa ceza
Sahte parayla hayat kadınıyla birlikte olan sanığa ceza Kayseri'de 31 yaşındaki hayat kadını ile cinsel ilişkiye girdikten sonra, 300 TL sahte para verdiği iddia edilen ve 'parada sahtecilik' suçundan yargılanan 28 yaşındaki sanığa 3 yıl hapis cezası verildi...
11.04.2016 Yaşam
İnternet cafe sapığı yakalandı
İnternet cafe sapığı yakalandı İstanbul Küçükçekmece'de internet kafelerde kandırdığı 8-14 yaşlarındaki çocukları evine götürüp tecavüz eden, cinsel tacizde bulunan ve bunları videoya kaydedip şantaj yapan 40 yaşındaki Ramazan B...
25.01.2016 Yaşam
G.Saray'ın yeni sol beki olmak istiyor
G.Saray'ın yeni sol beki olmak istiyor Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Akhisar Belediye'nin yıldızı Güray Vural'dan mesaj var...
13.11.2015 Galatasaray
Oyun mu sandın be çocuk!
Oyun mu sandın be çocuk! Avusturya’da yaşayan 14 yaşındaki Türk çocuk, oyun konsoluna indirdiği terör materyalleri ve Viyana İstasyonu’nu bombalama planı için 8 ay hapis cezası aldı...
26.05.2015 Dünya
'Söyleyecek laf kalmadı'
'Söyleyecek laf kalmadı' Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Barcelona Regal maçı öncesi gündemdeki soruları yanıtladı.
12.02.2015 Galatasaray
Kafamı boşaltmak için mal gibi televizyona bakarım
Kafamı boşaltmak için mal gibi televizyona bakarım Fotoğraf: ELİF MANDANİlker Ayrık...
17.01.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Play Station ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki play station haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.