Platonik Aşk

Platonik Aşk

Son dakika platonik aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan platonik aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını platonik aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Platonik Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan platonik aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 platonik aşk haberi bulunmuştur. Tüm platonik aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Platonik aşkın 8 işareti: Sizden hoşlanan insanları anında fark edin!
Platonik aşkın 8 işareti: Sizden hoşlanan insanları anında fark edin! İnsanların bazıları sizlere aşkını ifade edemeyebilir. İçlerindekini kelimelere dökmekte zorlanabilirler. Ancak farkında olmadan sergiledikleri hareketler kendilerini ele verir. İşte platonik aşkın 8 işareti...
26.02.2024 Yaşam
Çalıştığı tatlıcıdaki platonik aşkını öldürüp intihar etti
Çalıştığı tatlıcıdaki platonik aşkını öldürüp intihar etti Adana’da bir tatlıcıda çalışan Rıdvan Sebuktekin, aynı iş yerinde çalıştığı platonik aşık olduğu Sultan Erdoğan’ı tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla kendi yaşamına son verdi.
28.06.2023 Gündem
Büşra Kabataş olayı nedir, neden öldü? Gebze Büşra Kabataş cinayeti nasıl oldu?
Büşra Kabataş olayı nedir, neden öldü? Gebze Büşra Kabataş cinayeti nasıl oldu? 17 yaşındaki Anadolu Lisesi öğrencisi Büşra Kabataş, annesinin saplantılı aşkı tarafından işkence edilmiş, ardından da yakılarak öldürülmüştü. Büşra'nın 17 yaşındaki erkek arkadaşının Büşra ile geçirdiği güzel günleri paylaştığı video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Videoyu izleyenler ''Böyle bir son beklemiyordum. Yıkıldım'', "Bir saattir çıkamadım şu olaydan"  yorumları yaptı. Söz konusu videodan sonra Büşra Kabataş olayı nedir, Büşra Kabataş cinayeti nasıl oldu? sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Büşra Kabataş neden ve ne zaman öldü?
18.11.2022 Yaşam
Sevgilisi Büşra paylaştı, izleyenler kahroldu: Canlı canlı yakılmış olabilir
Sevgilisi Büşra paylaştı, izleyenler kahroldu: Canlı canlı yakılmış olabilir 7 Ekim'de meydana gelen vahşette 17 yaşındaki Anadolu Lisesi öğrencisi Büşra, annesinin saplantılı aşkı tarafından işkence edilmiş, sonrasında da yakılarak öldürülmüştü. Bu dehşet olaydan sonra sosyal medyada dolaşan bir video ise izleyenleri adeta yıktı. Büşra'nın 17 yaşındaki sevgilisinin paylaştığı videoda birlikte geçirdikleri güzel günleri ve sonrasında mezarını ziyaret ettiği anları görenler, ''Böyle bir son beklemiyordum. Yıkıldım'' yorumunda bulundu.
18.11.2022 Yaşam
Teyzesinin kızını vurmuştu, sebebi ortaya çıktı! Çiçeğin üzerindeki not dikkat çekti
Teyzesinin kızını vurmuştu, sebebi ortaya çıktı! Çiçeğin üzerindeki not dikkat çekti Karaman'da 28 yaşındaki Hüseyin B., 26 yaşındaki hemşire Emine A.'yı çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurup, aynı silahla intihara kalkışmıştı. Korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Hüseyin B.'nin platonik aşk beslediği öne sürülen ve teyzesinin kızı olan Emine A.'nın iş yerine elinde çiçekle gidip evlenme teklifi ettiği, reddedilince ayrıldığı, sonra tekrar gelip silahla saldırdığı belirlendi. Çiçeğin üzerindeki not dikkat çekti. Ayrıca Hüseyin B.'nin, Emine A.'nın adının baş harfini omzuna kesici aletle yazıp sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.10.2022 Yaşam
Platonik aşık dehşeti! Aile sağlık merkezinde korku dolu anlar
Platonik aşık dehşeti! Aile sağlık merkezinde korku dolu anlar  Karaman'da Hüseyin B. (28), hemşire Emine A.'yı (26) çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurdu, ardından da aynı silahla intihara kalkıştı. Hüseyin B.'nin, Emine A.'ya platonik aşk beslediği öne sürülürken, ikisinin de hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.
24.10.2022 Yaşam
Emine hemşireyi vurdu, intihara kalkıştı
Emine hemşireyi vurdu, intihara kalkıştı Karaman'da Hüseyin B. (28), hemşire Emine A.'yı (26) çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurdu, ardından da aynı silahla intihara kalkıştı. Hüseyin B.'nin, Emine A.'ya platonik aşk beslediği öne sürülürken, ikisinin de hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.
24.10.2022 Yaşam
Genç diş hekimi evinde ölü bulundu! Ekipler çilingir yardımıyla içeri girdiğinde...
Genç diş hekimi evinde ölü bulundu! Ekipler çilingir yardımıyla içeri girdiğinde... Sakarya’nın Serdivan ilçesinde, apart dairesinde tek başına yaşayan Diş Hekimi Mehmet Alabacak ölü bulundu. Ölüm sebebi henüz bilinmiyor.
22.07.2022 Yaşam
Malatya’da platonik aşk dehşeti! Babasını öldürdü
Malatya’da platonik aşk dehşeti! Babasını öldürdü Malatya'da platonik aşk beslediği kızın babasını öldürdükten sonra genç kıza ve annesine kurşun yağdıran zanlı saklandığı konteynerde jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
22.07.2022 Yaşam
Adana'da platonik aşık dehşeti! Hançerle öldürdü...
Adana'da platonik aşık dehşeti! Hançerle öldürdü... Adana’da genç bir kıza platonik aşk besleyen şahıs, kızın sevgilisi olduğu ileri sürülen genci hançerle öldürdü yanındaki arkadaşını yaraladı.
18.02.2022 Yaşam
Ece Ergönenç kimdir? Samuray Kılıcı tehdidi aldı!
Ece Ergönenç kimdir? Samuray Kılıcı tehdidi aldı! 5 yıldır Hamza Ş. tarafından tehdit edildiğini dile getiren Yazar Ece Ergönenç, yaşadıklarını ". Samuray kılıçlı katil gibi anormal sözleri var. Kendisinin Adem, benim Havva olduğumu, iki çocuğumun kendisinden olduğunu söylüyor. Sana öyle bir şey yapacağım ki bütün televizyonlar seni konuşacak, seni ışık bedenine kavuşturacağım diyor." kelimeleriyle ifade etti. Peki, Ece Ergönenç kimdir, kaç yaşında?
29.11.2021 Magazin
Platonik aşk beslediği genç kızı zorla araca bindirip kaçırdı!
Platonik aşk beslediği genç kızı zorla araca bindirip kaçırdı! Adana'nın Kozan ilçesinde Mustafa Kurnaz'ın (28) evinin önünden zorla araca bindirip kaçırdığı Z.G. (17) adlı genç kız, jandarma tarafından kurtarılarak, ailesine teslim edildi. Mustafa Kurnaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Kozan M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
3.07.2021 Gündem
Nişanlandığını öğrendi, parka çağırıp vurdu! Platonik aşk dehşeti
Nişanlandığını öğrendi, parka çağırıp vurdu! Platonik aşk dehşeti İstanbul Küçükçekmece'de yeni nişanlandığı öğrenilen, Gülsüm Şengül (28) kendisini parka konuşmaya çağıran Enes Gergüs (19) tarafından silahla vuruldu. Kadın ağır şekilde yaralanırken, Enes Gergüs daha sonra intihar etti.
15.04.2021 Gündem
Ezgi Mola'nın platonik aşkı! Ulaşamayınca bakın ne yaptı!
Ezgi Mola'nın platonik aşkı! Ulaşamayınca bakın ne yaptı! Ünlü oyuncu Ezgi Mola’nın Jason Statham hayranlığı biliniyor. Jason Statham, Atlas Sineması Müzesi’nin açılışı için Beyoğlu’ndayken Ezgi Mola’da birkaç sokak aşağıda Masumlar Apartmanı dizisi için setteydi.
2.03.2021 Magazin
Platonik aşk dehşeti
Platonik aşk dehşeti Platonik aşk dehşeti
5.06.2020 Haber
Platonik aşk dehşeti: 1 ölü 3 yaralı
Platonik aşk dehşeti: 1 ölü 3 yaralı İstanbul Maltepe'de 22 yaşındaki bir kişi, platonik aşk beslediği hastanede çalışan kadını bıçaklayarak öldürdü.
5.06.2020 Yaşam
Platonik aşk rezilliği! Gece 4'te geldi ve...
Platonik aşk rezilliği! Gece 4'te geldi ve... Antalya'da Mehmet T. (26), platonik aşık olduğu E.Ç.'nin sevgilisi A.T.'nin otomobilini benzin dökerek ateşe verdi. Mehmet T. ile arkadaşı Özcan Ç. polis tarafından yakalanırken, kundaklama anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.
5.03.2020 Yaşam
Bursa’da platonik aşık dehşeti
Bursa’da platonik aşık dehşeti BURSA’da Serkan K. (43), aşık olduğu H.S.nin (37) sevgilisi olduğu öne sürülen Abdullah A.ya (46) tabancayla kurşun yağdırdıktan sonra kaçtı. Saldırı haberi üzerine olay yerine gelen gözyaşı dökerken, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösterdi.
1.12.2019 Yaşam
Öğretmenin platonik aşkı olaylı bitti
Öğretmenin platonik aşkı olaylı bitti Malatya'da bir baba, öğretmen olan kızını rahatsız ettiği gerekçesiyle tartıştığı öğretmenin aracına kurşun yağdırdı.
25.11.2019 Yaşam
Platonik aşık olduğu kadının evinde başka erkek görünce çılgına döndü!
Platonik aşık olduğu kadının evinde başka erkek görünce çılgına döndü! Antalya'nın Manavgat ilçesinde, platonik aşık olduğu İngiliz kadının evinde gördüğü erkeği tabancayla ağır yaralayan 'Zaza' lakaplı Abdullah O. (27), otomobille kaçmaya çalışırken yakalandı. İfadesinde, aşık olduğu kadının evinde gördüğü erkeği hırsız sandığını ve ateş ettiğini belirten Abdullah O., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.09.2019 Yaşam
Konya'da vahşet! Platonik aşk yaşadığı genç kadın ile kardeşini...
Konya'da vahşet! Platonik aşk yaşadığı genç kadın ile kardeşini... Konya'da komşusu tarafından evlerinde tabancayla vurulan kadın öğretmen ile kardeşi hayatını kaybetti, annesi yaralandı.
28.06.2019 Yaşam
Platonik aşk yaşadığı komşusunu öldürdü
Platonik aşk yaşadığı komşusunu öldürdü Konya'da, 2 yıl önce eşinden boşanan Muzaffer C. (53), iddiaya göre platonik aşk yaşadığı karşı komşusu Şeyma Sarı'yı (25), tabancayla vurarak öldürdü, annesi Hacer Sarı (51) ve kardeşi Tuğba Sarı'yı (18) da ağır yaraladı. Muzaffer C., polis merkezine teslim olurken, hastaneye kaldırılan anne ve kızının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
27.06.2019 Yaşam
Beylikdüzü'nde kadını bıçakla rehin aldı
Beylikdüzü'nde kadını bıçakla rehin aldı İstanbul Beylikdüzü'nde bir kadını rehin alan kişi, iş yeri çalışanları tarafından etkisiz hale getirildi.
18.06.2019 Yaşam
Genç kız yaşadığı dehşeti böyle anlattı!
Genç kız yaşadığı dehşeti böyle anlattı! Erzurum’da geçtiğimiz yıl platonik aşk beslediği kızı 4 yerinden bıçaklayan zanlının akıl sağlığı mahkemece araştırılıyor. Genç kız ise alınacak rapor ile zanlının serbest kalma ihtimaline karşı sosyal medyadan yardım kampanyası başlattı.
28.05.2019 Gündem
'Öleceksin' deyip bıçakladı! O anlar kamerada...
'Öleceksin' deyip bıçakladı! O anlar kamerada... Erzurum'da platonik aşk beslediği Canısı T.'yi (19) çalıştığı markette bıçaklayarak yaralayan Murat Yıldırım'ın (30) yargılanmasına başlandı. 'Tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapsi istenen Yıldırım'ın akıl sağlığı araştırılacak. Saldırganın genç kızı bıçaklama anının saniye saniye görüntülendiği güvenlik kamerası görüntüleri de dava dosyasına girdi.
18.05.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Platonik Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki platonik aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.