Pkk Son Dakika

Pkk Son Dakika

Son dakika pkk son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pkk son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pkk son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkk Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkk son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.226 pkk son dakika haberi bulunmuştur. Tüm pkk son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Gizemli komutan Türkiye'de!' PKK'ya şok!
'Gizemli komutan Türkiye'de!' PKK'ya şok! Türkiye'nin Afrin harekatı hazırlıklarını sıklaştırması terör örgütünün şehirde olağanüstü hale geçmesine neden oldu.
13.09.2017 Dünya
Son dakika haberi: PKK'ya bırakıyorlar!
Son dakika haberi: PKK'ya bırakıyorlar! Terör örgütü PKK/PYD, Suriye-Irak sınırındaki Deyrizor'da iki günde yaklaşık 45 kilometre ilerledi. Gelen son dakika haberlerine göre, DEAŞ, PKK/PYD'yle çatışmadan kent kırsalından çekiliyor.
11.09.2017 Dünya
Son dakika: Büyük yığınak! Türkiye’ye karşı mevzilendiler
Son dakika: Büyük yığınak! Türkiye’ye karşı mevzilendiler Son dakika haber! Terör örgütü PKK Afrin’i ikinci Kandil’e çevirdi. 360 köy ve 8 bin 500 kilometre karelik yüz ölçümüne sahip ilçede eğitilmiş 20 bin terörist bulunuyor. ABD’nin ısrarla PKK bağlantısı yok dediği PYD’nin Suriye genelinde ikinci en büyük kampı olan Bülbül Dağı’nda dev Öcalan posteri dalgalanıyor. Örgüt Türkiye sınırına dev kuleler inşa ediyor.
29.09.2021 Gündem
Son dakika! Bu silahlar PKK ininden çıktı! Bakın hangi ülkenin
Son dakika! Bu silahlar PKK ininden çıktı! Bakın hangi ülkenin Son dakika haberine göre; ABD’nin terör örgütü YPG’ye verdiği silahlar PKK inlerinden çıkıyor. Bulunan silahların seri numaralarının kırmızı ve beyaz yağlı boya ile boyanarak, kapatıldığı tespit edildi
29.09.2021 Gündem
Son dakika haberi: Gece saldırdılar! Ruslar...
Son dakika haberi: Gece saldırdılar! Ruslar... Suriye'nin en stratejik konumundan biri olan Deyr ez Zor'dan son dakika haberleri geliyor. Terör örgütü IŞİD bu gece, Deyr ez Zor bölgesinde Ruslar tarafından gerçekleştirilen büyük hava saldırısında resmen tuz buz edildi. İşte haberin detayı...
10.07.2017 Dünya
Son dakika... Türkiye hep uyardı! Bomba ortaya çıktı!
Son dakika... Türkiye hep uyardı! Bomba ortaya çıktı! Suriye'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Rakka kentinde cepheden bir haber hazırlayan Brezilyalı foto muhabiri Alice Martins'e göre, ABD destekli Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) ana birliği olan YPG komutanlarından bazıları YPG saflarına terör örgütü PKK'dan alınan Türk vatandaşları...
7.07.2017 Dünya
Son dakika haberi: O silahı kullandılar! Birbirlerine girdiler!
Son dakika haberi: O silahı kullandılar! Birbirlerine girdiler! ABD destekli terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri (SDG), Rakka'da IŞİD militanlarının çevresini tamamen sardıklarını açıkladı. Bu sırada terör örgütü IŞİD'den de daha önce propagandasını yapmış oldukları bir silahın fotoğrafları geldi. İşte Rakka'dan son dakika haberleri...
1.07.2017 Dünya
Son dakika haberi: Tehdit ettiler! 'Misilleme yaparız'
Son dakika haberi: Tehdit ettiler! 'Misilleme yaparız' ABD destekli, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin kolu olan Suriye Demokratik Güçleri (SDG)'den son dakika açıklaması geldi. Sözcü Rakka'daki mevzilerinin Suriye ordusu tarafından vurulması durumunda misilleme yapılacağını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayı...
19.06.2017 Dünya
Teröristlere baskın! Yakıldı!
Teröristlere baskın! Yakıldı! Rakka'dan son dakika haberleri: Terör örgütü IŞİD ile terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) arasında şiddetli çatışmalar devam ediyor. IŞİD, SDG konumlarına baskın düzenliyor...
20.06.2017 Dünya
ABD'den PYD/PKK'ya 130 tır!
ABD'den PYD/PKK'ya 130 tır! ABD'nin, terör örgütü PYD/PKK’ya DEAŞ ile mücadele adı altında askeri sevkiyatları sürüyor. Üç ayrı sevkiyatta askeri araç gereç ile mühimmat taşıyan toplam 130 tır, Rakka'nın kuzeyinde konuşlu PYD/PKK unsurlarına gönderildi
16.06.2017 Dünya
Son dakika... Teröristler birbirine girdi! Çok sayıda ölü!
Son dakika... Teröristler birbirine girdi! Çok sayıda ölü! Terör örgütü IŞİD'in medya kanadından gelen son dakika bilgilerine göre, Rakka'da yaşanan çatışmalarda terör örgütü IŞİD, ABD destekli, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri'nden (SDG) 32 militanı öldürdü. İşte son dakika haberinden ayrıntılar...
16.06.2017 Dünya
Son dakika: Haberler geldi! 'Bozguna uğrayacak!'
Son dakika: Haberler geldi! 'Bozguna uğrayacak!' Alınan son dakika habere göre; Rakka'da ABD'nin desteğini alan terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) terör örgütü IŞİD'le çatışması sürüyor. Çatışmalar devam ederken özel temsilciden önemli bir son dakika açıklaması geldi.
7.06.2017 Dünya
"PKK Sincar'a ağır silahlar sevk ediyor"
"PKK Sincar'a ağır silahlar sevk ediyor" Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani liderliğindeki Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Sincar Askeri Sorumlusu Serbest Lezgin, terör örgütü PKK'nın Peşmerge'ye saldırmak için büyük bir hazırlık içinde olduğunu öne sürdü.
17.03.2017 Dünya
Karayılan'ın sağ kolu Nusaybin'de öldürüldü!
Karayılan'ın sağ kolu Nusaybin'de öldürüldü! Mardin’in Nusaybin ilçesi kırsalında devam eden operasyonda terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın sağ kolu olan terörist ölü ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
PKK'dan kaçtı! Bir bir anlattı
PKK'dan kaçtı! Bir bir anlattı PKK’dan kaçan teröristler örgütte yaşanan içler acısı durumu anlattı. İnfazların ardı arkası kesilmezken hepsi de 'ajan' diye suçlanıyor...
29.09.2021 Gündem
Bomba gerçek! Kürt iş adamlarından toplanmış
Bomba gerçek! Kürt iş adamlarından toplanmış CIA belgelerindeki PKK gerçekleri Anadolu Ajansı tarafından duyuruldu. PKK'nın 1980'lerden itibaren Avrupa'daki Kürtlerden haraç topladığı, muhaliflerini öldürdüğü bilgisi CIA belgelerinde son dakika olarak yer aldı.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın sözde sorumlularından 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz İstanbul'da yakalandı
PKK'nın sözde sorumlularından 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz İstanbul'da yakalandı Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Almanya Köln/Troisdorf sorumlusu 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz, İstanbul'da yakalandı.
20.04.2024 Gündem
MSB duyurdu: 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
20.04.2024 Gündem
Almanya'daki PKK provokasyonu: Ankara Büyükelçisi ile görüşüldü
Almanya'daki PKK provokasyonu: Ankara Büyükelçisi ile görüşüldü Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Almanya'nın Ankara Büyükelçisi ile Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na yapılan saldırıyla ilgili bir görüşme gerçekleştirildi.
27.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon: PKK'lı Halil Tekin etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: PKK'lı Halil Tekin etkisiz hale getirildi MİT, "terörden arananlar" listesinde yeşil kategoride bulunan terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Halil Tekin'i Suriye Kamışlı'da etkisiz hale getirdi
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu burada öttürmeye heveslenen birileri var. Buradan kendisine sesleniyorum, hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız" ifadelerini kullandı.
27.02.2024 Gündem
PKK'nın sözde sorumlularından Murat Kızıl, MİT tarafından yakalandı
PKK'nın sözde sorumlularından Murat Kızıl, MİT tarafından yakalandı MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlularından 'Mazlum Mardin' kod adlı Murat Kızıl'ı Avrupa’ya kaçmaya çalışırken yakaladı.
23.02.2024 Gündem
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısı sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Toplantının ardından İletişim Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
13.01.2024 Gündem
PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Gülsüme Doğan etkisiz hale getirildi
PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Gülsüme Doğan etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü PKK/KCK adına haraç toplayan ve eleman sağlayan sözde sorumlulardan Jiyan Mardin kod adlı Gülsüme Doğan'ı Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.
20.11.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde teröristler tarafından döşenen EYP imha edildi
Irak'ın kuzeyinde teröristler tarafından döşenen EYP imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından döşenen ve yaklaşık 3 kilo plastik patlayıcı ile desteklenen el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneğinin imha edildiğini duyurdu.
14.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pkk Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkk son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.