Pjak

Pjak

Son dakika pjak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pjak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pjak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pjak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pjak gelişmeleri de dahil olmak üzere 335 pjak haberi bulunmuştur. Tüm pjak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'nin terörle mücadelede İran'ın yanında olduğunu ifade etmek istiyorum. PKK/YPG/PYD'ye karşı mücadele güçlenmeli. Terörle mücadelemizde komşumuz İran'ın desteğinin önemini bir kez daha vurguladık" ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Hatice Hezer öldürüldü! MİT'ten nokta operasyon...
Hatice Hezer öldürüldü! MİT'ten nokta operasyon... PKK/KCK’nın sözde yürütme konseyi üyesi Hatice Hezer, MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye kentinde düzenlediği nokta operasyonla etkisiz hale getirildi.
28.07.2022 Gündem
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Suriye için her türlü hazırlığı yapıyoruz
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Suriye için her türlü hazırlığı yapıyoruz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldığı canlı yayında Türkiye ve dünya gündemine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Rusya ve ABD sözlerini tutmadılar. 2019 yılında ABD ile müzakere ettik, ortak açıklama yaptık. Rusya ile Soçi'de mutabakata vardık. Her ikisi de teröristleri bölgeden temizleyeceklerdi. Temizlemedikleri gibi ABD silah desteğini devam ettiriyor. Türkiye her türlü hazırlıklarını yapıyor. 'Bir gece ansızın' artık mottomuz haline geldi." dedi.
27.07.2022 Gündem
İran'da tarihi zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 milyar dolar hedefini yakalamayı umuyoruz
İran'da tarihi zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 milyar dolar hedefini yakalamayı umuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki Sadabad Sarayı'nda resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin 7'nci Toplantısı'nın ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "30 milyar dolarlık bir ticari hacme ulaşma hedefimiz vardı. Maalesef Covid olayı nedeniyle ciddi manada gerilemeyle karşı karşıya kaldık. Şu an itibarıyla 7,5 milyar doları yakaladık. En kısa zamanda 30 milyar dolar ticaret hedefini yakalamayı umuyoruz." dedi. Reisi yaptığı açıklamada, "Bu ziyaret ikili ilişkiler gelişmesinde önemli bir dönüm noktası olacaktır. Yaptığımız görüşmelerde, iki ülkenin ekonomik ve ticari ilişkilerin gelişmesiyle ilgili ciddi bir irade ortaya koyduk." dedi.
19.07.2022 Siyaset
Ankara merkezli 7 ilde PKK/KCK operasyonu: 82 gözaltı kararı
Ankara merkezli 7 ilde PKK/KCK operasyonu: 82 gözaltı kararı Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Şenoğlu'nun da tutuklu bulunduğu 2014'teki Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturma kapsamında 7 ilde 82 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
25.09.2020 Gündem
Türkiye ve İran'dan toplantı sonrası ortak bildiri
Türkiye ve İran'dan toplantı sonrası ortak bildiri Türkiye ve İran arasındaki Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Altıncı Toplantısı'nın ardından ortak bildiri yayımlandı. Bildiride, PKK/PJAK ve diğer terör örgütlerine karşı ortak operasyonlar dahil adım atmanın her iki ülkenin sorumluluğunda olduğu vurgulandı.
8.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Salgını  kontrolümüz altında tutmayı sürdürüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Salgını kontrolümüz altında tutmayı sürdürüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye ve İran diyaloğu birçok bölgesel sorunun çözümünde belirleyici role sahiptir. Salgın şartlarının hafiflemesiyle beraber iş birliğimizin tekrar eski seviyelerine geleceğine inanıyorum." dedi.
8.09.2020 Siyaset
18 günlük takiple müthiş operasyon!
18 günlük takiple müthiş operasyon! PKK/YPG’nin üst düzey kadın yöneticisi Filiz Aslan’ın da yer aldığı 4 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon öncesinde kadın teröristler 18 gün boyunca adım adım takip edildi. Bulundukları ev SİHA ile vuruldu.
28.06.2020 Gündem
PKK, corona virüs belirtisi taşıyan militanlarını kaderine terk  ediyor
PKK, corona virüs belirtisi taşıyan militanlarını kaderine terk ediyor Terör örgütü PKK'nın, yeni tip koronavirüs belirtisi görülen teröristleri ölüme terk ettiği ya da canlı bomba eylemcisi olmaya zorladığı ortaya çıktı. Salgının çözülmeye yol açmasından çekinen örgütün sözde üst yönetiminin, Kovid 19'a yakalanan teröristlerin gizli tutulmasını isteyerek bu konuda haberleşme yapılmasını yasakladığı belirlendi
27.03.2020 Gündem
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Kırmızı kategorideki isim öldürüldü
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Kırmızı kategorideki isim öldürüldü MİT ve TSK'nin Kandil'deki ortak operasyonunda etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin kırmızı kategoride aranan Gülüzar Tural olduğu belirlendi.
11.09.2019 Gündem
Irak'ın kuzeyine ikinci harekat! Bakanlık duyurdu
Irak'ın kuzeyine ikinci harekat! Bakanlık duyurdu Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyine ikinci harekatın başlatıldığını duyurdu. Bakanlık açıklamasında "Dün saat 22.00'de Irak'ın kuzeyinde teröristlerin yuvalandığı bölgelere karşı Pençe-2 Operasyon Planı çerçevesinde yeni bir harekat başlatıldı" denildi. Komandolar Hakurk'un güneyine girdi. Operasyonu yorumlayan uzmanlar "Hakurk, Kandil, Avaşin, Basyan gibi bölgeler yakın zamana kadar adeta örgüt tarafından tabulaştırılarak 'girilmez-erişilmez' noktalar olarak biliniyordu" dediler.
13.07.2019 Gündem
İran Devrim Muhafızları, terör örgütü PJAK'la çatıştı
İran Devrim Muhafızları, terör örgütü PJAK'la çatıştı İran'da Türkiye sınırına yakın bir bölgede terör örgütü PKK'nın İran kolu PJAK'la İran Devrim Muhafızları arasında çatışma çıktığı belirtildi.
29.05.2019 Dünya
Türkiye ile İran'dan eş zamanlı ve koordineli operasyon!
Türkiye ile İran'dan eş zamanlı ve koordineli operasyon! İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, İran İçişleri Bakan Yardımcısı Hüseyin Zülfikari ile 18 Mart'ta iki ülke sınır hattında eş zamanlı ve koordineli başlayan operasyonla ilgili telefonda görüştü. Operasyona ilişkin ilk fotoğraflar geldi.
20.03.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Zelanda' açıklaması: Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Zelanda' açıklaması: Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yeni Zelanda'daki terör saldırısı ile ilgili, 'Bu olayda Avrupa'nın sesi çıktı mı? Hayır. Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor.' açıklamasında bulundu.
19.03.2019 Siyaset
Çavuşoğlu: Stratejik ortaklar sosyal medya üzerinden konuşmaz
Çavuşoğlu: Stratejik ortaklar sosyal medya üzerinden konuşmaz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Trump'un Türkiye paylaşımına ilişkin, "Stratejik ortaklar sosyal medya üzerinden konuşmaz" dedi. PKK/YPG konusunda Avrupa'yı eleştiren Bakan Çavuşoğlu mevkidaşı Asselborn'un yüzüne karşı, "Eğer bu kadar çok seviyorsanız YPG’lileri PKK’lıları zaten ülkelerinide" dedi.
14.01.2019 Siyaset
Son dakika: Mete Yarar'dan ABD'nin PKK kararına çok çarpıcı yorum!
Son dakika: Mete Yarar'dan ABD'nin PKK kararına çok çarpıcı yorum! ABD'nin, Murat Karayılan, Duran Kalkan ve Cemil Bayık'ın başlarına ödül koymasıyla ilgili son dakika değerlendirmelerinde bulunan güvenlik uzmanı Mete Yarar, ABD'nin gerçek niyetiyle ilgili ihtimalleri değerlendirdi.
7.11.2018 Gündem
Son dakika... İran vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son dakika... İran vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var İran güçlerinin, Erbil'de faaliyet gösteren İran-Kürdistan Demokrat Partisi'ne ait bir kampa düzenlediği saldırıda 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.
8.09.2018 Dünya
İran'ın batısında PJAK'a operasyon: 6 terörist öldürüldü
İran'ın batısında PJAK'a operasyon: 6 terörist öldürüldü İran'da güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'nın İran kanadı PJAK'a karşı düzenlediği operasyonda 6 terörist öldürüldü.
8.09.2018 Dünya
İran'da çatışma: 11 ölü
İran'da çatışma: 11 ölü İran'ın kuzeybatısında Devrim Muhafızları Ordusu güçleri ile "bir grup silahlı terörist" arasında çıkan çatışmada 11 örgüt üyesi öldürüldü.
11.08.2018 Dünya
Kandil kapana kısıldı!
Kandil kapana kısıldı! Kandil’i PKK’ya dar eden Mehmetçik, teröristlerin İran’a kaçmaları ve olası saldırılarını engellemek için, harekatı İran-Irak sınır hattı boyunca yürütüyor. Rakımı 3 bin metreye ulaşan yüksek tepeler kontrol altına alınıp teröristlerin kaçış yolları tutulacak. Öte yandan özel kuvvetlerin şu anda stratejik Şekif Dağı’na ulaştıkları ve bölgede hakimiyet sağladıkları belirtiliyor.
22.06.2018 Gündem
‘Silahları YPG’den ABD toplayacak’
‘Silahları YPG’den ABD toplayacak’ Gündemdeki konularla ilgili değerlendirmeler yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Menbiç’ten çıkarılacak olan YPG’lilerdeki silahları ABD’nin toplayacağını söyledi, ‘Biz muhatap olmayız’ dedi.
21.06.2018 Siyaset
İran'dan flaş açıklama: 16 terörist...
İran'dan flaş açıklama: 16 terörist... İran ordusu, ülkenin kuzeybatısında güvenlik güçleri ile silahlı terörist gruplar arasında çıkan çatışmalarda 16 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
10.06.2018 Dünya
Komandolar kuşattı! PKK neye uğradığını şaşırdı
Komandolar kuşattı! PKK neye uğradığını şaşırdı Türkiye sınırından Erbil hattını takip ederek 20 kilometre ilerleyen Mehmetçik, Kuzey Irak'taki Kalareş, Sidekam, Bermize ve Bardost bölgelerinde kontrolü sağladı. Barazgir Vadisi’ne de giren komandolar Kandil’i kuşatma altına aldı.
3.06.2018 Gündem
ABD, Öcalan ve Kandil'i sildi! İşte skandal teklifin şifresi
ABD, Öcalan ve Kandil'i sildi! İşte skandal teklifin şifresi Amerika’nın “YPG’yi, PKK’ya karşı savaştırabiliriz” açıklamasının şifresi çözüldü. ABD’nin Kandil’deki sözde PKK liderlerini çizdiği yorumları yapılıyor. Bölgeyi çok iyi bilen emekli Kurmay Albay Ünal Atabay, yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.
17.02.2018 Gündem
Yeni bir örgüt daha çıktı: YRK
Yeni bir örgüt daha çıktı: YRK PKK’nın kurduğu YRK isimli grubun da Afrin’de öldürülen teröristler arasında olduğu anlaşıldı.
12.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pjak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pjak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.