Pittsburgh

Pittsburgh

Son dakika Pittsburgh haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pittsburgh ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pittsburgh haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pittsburgh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pittsburgh gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 pittsburgh haberi bulunmuştur. Tüm pittsburgh haberleri aşağıda listelenmiştir.
Grip nedeniyle komaya girdi kol ve bacakları olmadan uyandı! İşte ölüme götüren gizli katilin belirtileri
Grip nedeniyle komaya girdi kol ve bacakları olmadan uyandı! İşte ölüme götüren gizli katilin belirtileri Grip nedeniyle hastaneye giden 42 yaşındaki Kristin Fox teşhis konulduktan 24 saat sonra komaya girdi. Kol ve bacaklarını kaybederek komadan uyanan kadının rahatsızlığına gizli katilin neden olduğu ortaya çıktı.
16.11.2023 Dünya
Alzheimer ve demans ile ilgili ümitlendiren gelişme! Teşhis ediliyor
Alzheimer ve demans ile ilgili ümitlendiren gelişme! Teşhis ediliyor Alzheimer ve demans hastaları için ümit veren gelişme ortaya çıktı. ABD merkezli Pittsburgh Üniversitesi’nden bilim insanları, Alzheimer’ı teşhis eden kan testi geliştirdi.
28.12.2022 Galeri
ABD'de kar fırtınasının neden olduğu kazalarda can kaybı 17'ye yükseldi
ABD'de kar fırtınasının neden olduğu kazalarda can kaybı 17'ye yükseldi ABD'de etkili olan kar fırtınası nedeniyle birçok eyalette meydana gelen kazalarda hayatını kaybedenlerin sayısı 17'e yükseldi.
24.12.2022 Dünya
Önce annesi sonra üvey annesi küvette ölü bulundu! Yıllar sonra korkunç itiraf
Önce annesi sonra üvey annesi küvette ölü bulundu! Yıllar sonra korkunç itiraf 5 yaşındayken Todd Boczkowski'nin öz annesi hayatını kaybetti. Babasının sonrasında tanıştırdığı kadınla öz annesinin benzerliği o kadar fazlaydı ki Todd ilk gördüğünde annesi sandı. Babasının ikinci evliliğini yapmasıyla bir süre sonra Todd'un 'anne' demeye başladığı kadın, öz annesiyle aynı şekilde küvette ölü bulundu. İki kadının da katili aynı çıktı. Yıllar sonra ise korkunç itiraf geldi...
15.11.2022 Dünya
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörü Nuri Aydın kimdir, nereli, hangi görevlerde bulundu? Atanan Prof. Dr. Nuri Aydın’ın biyografisi!
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörü Nuri Aydın kimdir, nereli, hangi görevlerde bulundu? Atanan Prof. Dr. Nuri Aydın’ın biyografisi! İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Nuri Aydın atandı. Peki, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’ya atanan yeni rektör Nuri Aydın kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, ne mezunu? Nuri Aydın’ın özgeçmişi ve eğitim hayatı…
4.08.2022 Gündem
Biden’ın ziyaret edeceği Pittsburgh’da köprü çöktü: 10 yaralı
Biden’ın ziyaret edeceği Pittsburgh’da köprü çöktü: 10 yaralı ABD Başkanı Joe Biden’ın altyapıyı incelemek üzere ziyaret edeceği Pensilvanya eyaletinin ikinci büyük kenti Pittsburgh'da köprü çöktü. Olayda 10 kişi yaralandı.
28.01.2022 Dünya
ABD’nin Pittsburgh kentinde köprü çöktü: 3 yaralı
ABD’nin Pittsburgh kentinde köprü çöktü: 3 yaralı ABD’nin Pennsylvania eyaletinin ikinci büyük kenti Pittsburgh'da, Frick Park içinde yer alan köprü henüz bilinmeyen bir sebeple çöktü. Kamu Güvenliği yetkilileri, çökme sırasında köprüde taşıtların olduğunu ve olayda yaralanan 3 kişinin hastaneye kaldırıldığını duyurdu.
28.01.2022 Dünya
ABD’de şiddetli kar yağışı ölümlere neden oldu
ABD’de şiddetli kar yağışı ölümlere neden oldu ABD’yi etkisi altına alan kış fırtınasının neden olduğu kazalarda 2 kişi hayatını kaybetti.
17.12.2020 Dünya
ABD’de ‘koronavirüs öldürme makinesi’ geliştirildi
ABD’de ‘koronavirüs öldürme makinesi’ geliştirildi ABD merkezli Dynamics, mikropları, virüsleri emen ve onları yüksek yoğunluklu ultraviyole ışıkla patlatan bir ‘koronavirüs öldürme makinesi’ geliştirdiğini duyurdu.
10.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Ülkeyi sarsan ölümde dikkat çeken detay! Meğerse...
Ülkeyi sarsan ölümde dikkat çeken detay! Meğerse... ABD'de Doç. Dr. Bing Liu, evinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Liu'nun geçen hafta Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi (NAS) üyeliğine seçilen ve ilk Türk bilim kadını olarak tarihe geçen Prof. Dr. İvet Bahar'ın asistanı olduğu ortaya çıktı.
7.05.2020 Dünya
ABD'de Kovid-19 araştırması yapan akademisyen evinde ölü bulundu
ABD'de Kovid-19 araştırması yapan akademisyen evinde ölü bulundu ABD'nin Pittsburgh Üniversitesinde yeni tip corona virüs (Kovid-19) araştırması yapan bir akademisyen evinde ölü bulundu.
6.05.2020 Dünya
İvet Bahar kimdir? İşte Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi'ne seçilen ilk Türk bilim insanı İvet Bahar hayatı
İvet Bahar kimdir? İşte Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi'ne seçilen ilk Türk bilim insanı İvet Bahar hayatı Dünyanın en seçkin bilim kurumlarından Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi üyeliğine seçilen İvet Bahar internette gündem oldu. 157 yıllık tarihinde ilk kez bir Türk kadını Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi'ne seçildi. Prof. Dr. İvet Bahar, ABD'nin Kovid-19'a çare olacak bir ilaç geliştirme projesinde çalışıyor. Peki, İvet Bahar kimdir? İşte İvet Bahar'ın çalışmaları ve biyografisi...
2.05.2020 Gündem
İlk kez Türk bilim kadını Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi üyeliğine seçildi
İlk kez Türk bilim kadını Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi üyeliğine seçildi Dünyanın en seçkin bilim kurumlarından Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi'nin 157 yıllık tarihinde ilk kez bir Türk kadını 'üye' olarak seçildi.
2.05.2020 Bilim ve Teknoloji
ABD'li uzmanlardan korkutan uyarı: Virüs beyine de hasar veriyor
ABD'li uzmanlardan korkutan uyarı: Virüs beyine de hasar veriyor Dünyayı kasıp kavuran corona virüs salgınında ölü sayısının her geçen gün arttığı ABD'deki nörologlardan kritik açıklama geldi. Ülkedeki nörologların az sayıda corona virüs (Covid-19) hastasının beyninde ciddi bozukluklar tespit ettiğini açıkladı. Bu hastalarda corona virüse yakalandıktan sonra konuşma bozukluğu veya tepki azalması gözlemlendiği ifade edildi.
3.04.2020 Corona Virüsü
6 saatten az uyuyanlarda büyük risk!
6 saatten az uyuyanlarda büyük risk! Doç. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu ani ölümler, kalp krizleri ve felç gibi hayatı tehdit eden durumların uyku ile ilişkisine vurgu yaparak “Sağlıklı uyku en az 7 saat olmalıdır. Araştırmalar, 6 saatten az uyuyanlarda her bir saatlik düşüş için kalp ritim bozukluğu riskinin 1.7 kat artırdığını gösteriyor” dedi.
27.12.2019 Sağlık
Kanser tedavisiyle ilgili dikkat çeken açıklama!
Kanser tedavisiyle ilgili dikkat çeken açıklama! Pittsburgh Üniversitesi Meme Cerrahisi Anabilim Dalı Direktörü Prof. Dr. Atilla Soran, kanserle ilgili televizyona çıkan bazı kişilerin yanlış bilgi verdiğini, bunlara inanılmaması gerektiğini belirterek, "Kanseri ancak kanser uzmanları tedavi edebilir. Kanser uzmanı olan kişilere, cerrahlara, medikal onkolog veya radyasyon onkologlarına gidin." dedi.
14.10.2019 Sağlık
ABD'de kimyasal madde alarmı!
ABD'de kimyasal madde alarmı! ABD’de bir etkinlikte dağıtıldığı iddia edilen turuncu kol bantlarını takan 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Polis, 7 kişinin de taktığı bilekliklerin aynı olduğunu ve katıldıkları bir etkinlikte kimyasal madde almış olabileceklerini açıkladı.
22.09.2019 Dünya
PUBG Nations Cup takım kadroları açıklandı
PUBG Nations Cup takım kadroları açıklandı 9-11 Ağustos tarihleri arasında PUBG’nin Güney Kore’deki küresel etkinliği için takımlar belirlendi.
17.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Alman hükümetinde ‘aşırı sağ’ alarmı
Alman hükümetinde ‘aşırı sağ’ alarmı Almanya’da haziran ayı başında evinin bahçesinde tek kurşunla öldürülen Kassel Valisi’nin katil zanlısının aşırı sağla bağlantılı çıkması Alman hükümetini alarma geçirdi. Almanya Başbakanı Merkel, aşırı sağcı şiddete tabusuz karşı durulması gerektiğini söyledi. Alman Dışişleri Bakanı Maas ise ‘aşırı sağcı terörizmin’ adının konması gerektiğini belirtti.
23.06.2019 Dünya
Pulitzer Ödülleri sahiplerini buldu
Pulitzer Ödülleri sahiplerini buldu Ödüllerde, ABD'de geçen yıl yaşanan üç silahlı katliamla ilgili yayın yapan yerel gazeteler öne çıktı.
16.04.2019 Dünya
Borsa İstanbul açıkladı: İlk aşama başarıyla tamamlandı
Borsa İstanbul açıkladı: İlk aşama başarıyla tamamlandı Borsa İstanbul, 2018 yılı Ekim ayında faaliyete geçen ve Merkezi Karşı Taraf hizmeti verilen Borsa İstanbul FX Swap Piyasası'nın açıldığı günden bugüne 40 milyar USD işlem hacmine ulaştığını ve hedeflenen ilk aşamanın başarıyla tamamlandığını açıkladı.
28.03.2019 Ekonomi
Super Bowl için nefesler tutuldu!
Super Bowl için nefesler tutuldu! ABD'de yıl boyunca sabırsızlıkla beklenen Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl için nefesler tutuldu.
2.02.2019 Şampiy10
Araştırmalar sonuçlandı: Soğuk iklimde yaşayanlar...
Araştırmalar sonuçlandı: Soğuk iklimde yaşayanlar... Soğuk iklimde yaşayanların alkol bağımlılığına daha yatkın oldukları tespit edildi.
19.11.2018 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump telefonda görüştü.
1.11.2018 Dünya
Amerikan halkı endişeli! 'Ortam çok zehirli'
Amerikan halkı endişeli! 'Ortam çok zehirli' ABD'de Amerikan Psikoloji Derneğinin yaptığı anket, Amerikan halkının yüzde 69'unun ülke geleceğinden endişeli olduğunu ortaya çıkardı.
30.10.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pittsburgh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pittsburgh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.