Pınar Altuğ İnstagram

Pınar Altuğ İnstagram

Son dakika pınar altuğ instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pınar altuğ instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pınar altuğ instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pınar Altuğ İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar altuğ instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 pınar altuğ instagram haberi bulunmuştur. Tüm pınar altuğ instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Altuğ'un anne özlemine kayınvalidesinden yanıt geldi!
Pınar Altuğ'un anne özlemine kayınvalidesinden yanıt geldi! Sosyal medyayı aktif kullanan ve nostaljik paylaşımları ile sık sık gündeme gelen Pınar bu kez 1999 yılında hayatını kaybeden annesi Selma Altuğ'u paylaştı. Annesinin fotoğrafını takipçileriyle paylaşan ünlü isme ilk yorum kayınvalidesi Nurdan Beykont'tan geldi.
9.02.2022 Magazin
Pınar Altuğ aşka geldi! Yağmur Atacan'la fotoğrafını paylaştı...
Pınar Altuğ aşka geldi! Yağmur Atacan'la fotoğrafını paylaştı... Yaptığı paylaşımlarla ve sosyal medyadaki yorumlarıyla sık sık gündem olan oyuncu Pınar Altuğ, Instagram hesabından evlenme teklifi yıldönümünü kutladı.
15.08.2021 Magazin
Pınar Altuğ: Mayıs ayında gitmiştik, şimdi bu halde
Pınar Altuğ: Mayıs ayında gitmiştik, şimdi bu halde Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan oyuncu Pınar Altuğ, Instagram hesabından geçtiğimiz Mayıs alanında kamp yaptığı yerin yangın öncesi ve sonrası fotoğrafını paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi.
7.08.2021 Magazin
Pınar Altuğ fotoğraf paylaştı, ortam gerildi
Pınar Altuğ fotoğraf paylaştı, ortam gerildi Pınar Altuğ Instagram hesabından fotoğrafını paylaşınca kıyamet koptu. Altuğ'a olumsuz mesajlar yağmur gibi yağdı.
4.10.2020 Magazin
Pınar Altuğ'dan sert cevap: Geri zekâlı işte!
Pınar Altuğ'dan sert cevap: Geri zekâlı işte! Oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün sosyal medya hesabından eşi Yağmur Atacan'ın bateri konusundaki hünerlerini sergilediği bir videoyu paylaştı.
15.04.2019 Magazin
'Annesi gibisin yaş farkı bariz!'
'Annesi gibisin yaş farkı bariz!' Aralarındaki 9 yıllık yaş farkı nedeniyle sürekli olarak magazin sayfalarına konu olan Pınar ve Yağmur Atacan çifti mutluluklarını yeni bir yıla taşımanın heyecanını paylaştı. Altuğ'un paylaşımına gelen yorum ise ünlü oyuncuyu kızdırdı.
16.08.2018 Magazin
Pınar Altuğ'un fotoğrafını paylaşıp isyan etti
Pınar Altuğ'un fotoğrafını paylaşıp isyan etti Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla oyuncu Pınar Altuğ'a destek verdi
24.05.2018 Magazin
'Kocan sevişirken gözünü kapatıyordur' diyen takipçiye bomba cevap
'Kocan sevişirken gözünü kapatıyordur' diyen takipçiye bomba cevap Eşiyle fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ "Yağmur bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur" yorumunu yapan takipçisine "Sizin bana bakıp zevk almanız bir acayip olurdu zaten" cevabını verdi.
7.05.2018 Magazin
Pınar Altuğ'ı çileden çıkaran yorum!
Pınar Altuğ'ı çileden çıkaran yorum! Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem'i Pınar Altuğ Instagram'da yapılan bir yoruma çıldırdı
28.04.2018 Magazin
Pınar Altuğ tam 5 ay sonra paylaştı!
Pınar Altuğ tam 5 ay sonra paylaştı! Filiz Aker cinayetine kurban giden Vatan Şaşmaz'ın ölümünden 5 ay sonra Pınar Altuğ'dan duygulandıran paylaşım geldi. Altuğ, Şaşmaz ile fotoğraf paylaşıp "Çok özlüyoruz" notunu düştü.
9.02.2018 Magazin
Pınar Altuğ paylaştı: Onu pataklamak ister miydiniz?
Pınar Altuğ paylaştı: Onu pataklamak ister miydiniz? Pınar Altuğ sosyal medya hesabından yayınladığı anketle 'Tutku'yu pataklamak ister miydiniz?' diye sordu.
16.01.2018 Magazin
Kavga görüntüleri çıktı! Böyle dövdü...
Kavga görüntüleri çıktı! Böyle dövdü... Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümünde Meltem, kocasını baştan çıkaran Tutku'yu yastıkla dövdü. Yeni bölüm çekimlerini Meltem'i canlandıran Pınar Altuğ paylaştı.
26.12.2017 Magazin
Pınar Altuğ'dan flaş açıklama!
Pınar Altuğ'dan flaş açıklama! Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan dün akşam bir trafik kazası geçirdi ve ölümden döndü.
14.12.2017 Magazin
Çocuklar Duymasın'da sürpriz gelişme! Final derken...
Çocuklar Duymasın'da sürpriz gelişme! Final derken... Final yapacağı konuşulan Çocuklar Duymasın, Meltem ve Haluk'un boşanma sürecinin gösterildiği son bölümünde reytingde ikinci sıraya yerleşti, sette sıra gecesi kuruldu.
5.12.2017 Televizyon
Pınar Altuğ çıldırdı: Kına göndereyim size, yakarsınız!
Pınar Altuğ çıldırdı: Kına göndereyim size, yakarsınız! Kendisinden 9 yaş küçük Yağmur Atacan ile evli olan Pınar Altuğ "Kocan yakında daha genç birini bulur." sözlerine "Siz de kına yakarsınız." diyerek ateş püskürdü.
5.12.2017 Magazin
Pınar Altuğ'a ağır sözler: B.k gibi çirkinsin
Pınar Altuğ'a ağır sözler: B.k gibi çirkinsin Pınar Altuğ, eşiyle paylaştığı fotoğrafın altına "B.k gibi çirkinsin." diye yorum gelince resmen çıldırdı. Pınar Altuğ, takipçisinin yorumunu ifşa edip yerden yere vurdu.
28.11.2017 Magazin
Ve son noktayı koydu! Çocuklar Duymasın...
Ve son noktayı koydu! Çocuklar Duymasın... Final yaptığı konuşulan 'Çocuklar Duymasın' dizisinin setinden video paylaşan Pınar Altuğ, bu sayede dedikodulara da son noktayı koydu.
23.11.2017 Televizyon
20 gündür doğum gününü kutluyor!
20 gündür doğum gününü kutluyor! Oyuncu Pınar Altuğ, 2 Eylül'de 43 yaşına bastı. Ama doğum günü kutlamaları hala bitmedi.
22.09.2017 Magazin
Vatan Şaşmaz'la ilgili yorum Pınar Altuğ'u çıldırttı
Vatan Şaşmaz'la ilgili yorum Pınar Altuğ'u çıldırttı Pınar Altuğ, Instagram'dan mutlu anlarını paylaşınca, "Cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz'ı çabuk unuttu" yorumları geldi. Altuğ, bu yorumları görünce çıldırdı.
9.09.2017 Magazin
Pınar Altuğ'dan üç noktalı paylaşım!
Pınar Altuğ'dan üç noktalı paylaşım! Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, aynı dizide rol aldığı Vatan Şaşmaz'ın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp yanına da üç nokta koydu.
29.08.2017 Magazin
Pınar Altuğ'u ölümle tehdit ettiler!
Pınar Altuğ'u ölümle tehdit ettiler! Pınar Altuğ, yıllar önce başörtüsüyle ilgili olarak yaptığı açıklama yüzünden önceki gün tehdit edildi. Oyuncu, savcılığa suç duyurusunda bulundu.
25.08.2017 Magazin
Pınar Altuğ: İyi ki karın olmuşum!
Pınar Altuğ: İyi ki karın olmuşum! Güzel oyuncu Pınar Altuğ sosyal medya hesabından evlilik teklifi aldığı günle ilgili romantik bir paylaşımda bulundu. İşte Pınar Altuğ'un duygusal paylaşımı...
16.08.2017 Magazin
Pınar Altuğ'un bitmeyen tatili...
Pınar Altuğ'un bitmeyen tatili... Ünlü oyuncu Pınar Altuğ Bodrum tatiline devam ediyor. H2O isimli yatında tatilini geçiren güzel oyuncu misafirlerini de ağırlamayı ihmal etmiyor.
27.07.2017 Magazin
Pınar Altuğ nefes kesti!
Pınar Altuğ nefes kesti! Bir dönemin efsane dizisi ‘Çocuklar Duymasın’la yeniden setlere dönmeye hazırlanan Pınar Altuğ, kameralara yakalandı. İşte Pınar Altuğ'un objektiflere yansıdığı o anlar...
16.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Altuğ İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar altuğ instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.