Petrol Kuyuları

Petrol Kuyuları

Son dakika petrol kuyuları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan petrol kuyuları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını petrol kuyuları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Petrol Kuyuları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan petrol kuyuları gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 petrol kuyuları haberi bulunmuştur. Tüm petrol kuyuları haberleri aşağıda listelenmiştir.
1948 yılında 'Yok' denilerek kapatılmıştı! Hazırlıklar tamam, yeniden açılacak
1948 yılında 'Yok' denilerek kapatılmıştı! Hazırlıklar tamam, yeniden açılacak Adana'nın İmamoğlu ilçesinde 1948 yılında açılan, ancak sonrasında kapatılan petrol kuyuları için bölgede yeniden arama ve sondaj çalışmalarının başlaması adına ön hazırlıklar tamamlandı.
17.01.2023 Ekonomi
Rusya'dan Erdoğan'ın 'Suriye' teklifine yanıt: Olumlu bakıyoruz
Rusya'dan Erdoğan'ın 'Suriye' teklifine yanıt: Olumlu bakıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin'e yaptığı 'Suriye' teklifine Moskova'dan ilk yanıt geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, üçlü mekanizma teklifine olumlu baktıklarını duyurdu.
16.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'da iki gün süren ziyaret kapsamında Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Üçlü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Zirve sonrası gazetecilerle bir araya gelen Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Gündem
Türkiye'den flaş petrol hamlesi! 6 bölge için kritik adım atıldı
Türkiye'den flaş petrol hamlesi! 6 bölge için kritik adım atıldı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Akdeniz'de 6 paftada petrol arama ruhsatı için başvuru yaptı. Süreç onaylandığı takdirde o bölgelerde sondaj işlemine başlanabilecek.
20.10.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber, Atv- A Para, ANews, A2, A Haber Radyo ortak yayınında soruları yanıtladı. Erdoğan: "İncirlik üssünün kapatma gibi bir karar söz konusu olursa bu bize aittir. Yeri geldiği zaman otururuz bütün heyetlerimizle beraber, kapatılması gerekiyorsa İncirlik'i de kapatırız, Kürecik'i de kapatırız" ifadelerini kullandı.
15.12.2019 Siyaset
Rus askeri polisinden petrol kuyuları çevresinde devriye
Rus askeri polisinden petrol kuyuları çevresinde devriye RUS askeri polisleri, Suriye'deki petrol kuyuları çevresinde devriyedeyken, Mardin'in Nusaybin ilçesinden görüntülendi.
30.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş faiz açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş faiz açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide faizin ne denli bir bela olduğuna inandığını belirterek, 'Dünyada gelişmiş ülkelere baktığımızda, buralarda faiz oranları nedir? Amerika'ya bakıyorsunuz, Amerika'da faiz oranı ney? 1 buçuk, 2 civarında. Japonya'ya bakıyorsunuz eksi. Avrupa'ya bakıyorsunuz 1, 1 buçuk, 2 buralarda dolaşıyor. Peki bize ne oluyor da biz 40 puanlara kadar çıkıyoruz? Biz göreve geldiğimizde, politika faizi yüzde 63 idi. Biz 63'ten nereye indik? 4,6 aklımda kaldığı kadarıyla veya 4,2'ye kadar indik. Enflasyon 30 idi. Enflasyonu da 7,2'ye indirdik' dedi.
24.10.2019 Siyaset
Fırat’ın doğusu için rejim ile YPG/PYD arasındaki gizli pazarlık
Fırat’ın doğusu için rejim ile YPG/PYD arasındaki gizli pazarlık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat'ın doğusu ile ilgili verdiği mesajında, “Sınırımızın dışındaki teröristler de rahat uyuyamıyor, biliyorlar ki bir gece ansızın gelebiliriz. Çok yakında bugün brövelerini takan komandolarımızla Fırat’ın doğusundaki terör yuvalarını da darmadağın edeceğiz.” dedi.
13.10.2018 Gündem
Gece yarısı petrol savaşı
Gece yarısı petrol savaşı Suriye ordusu 500 kişilik bir güç ve ağır silahlarla Deyrizor’daki Kuşam petrol kuyularını almak için operasyon yaptı. ABD askerleri saldırıyı püskürtüp, Esad güçlerini vurdu
8.02.2018 Gündem
Son dakika haberi: ABD ile anlaşma! Belge çıktı!
Son dakika haberi: ABD ile anlaşma! Belge çıktı! Suriye'den son dakika haberleri geliyor... Paylaşılan bir belgeye göre, terör örgütü IŞİD ile ABD destekli, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) bir aylığına ateşkes konusunda anlaştı. SDG'den ise konuya ilişkin yalanlama geldi.
28.11.2017 Dünya
Kerkük'te Kuzey Petrol Şirketinin 4 çalışanı kaçırıldı
Kerkük'te Kuzey Petrol Şirketinin 4 çalışanı kaçırıldı Irak'ın Kerkük kentinin güneyinde Bağdat yönetimine ait Kuzey Petrol Şirketinin 4 çalışanının kimliği bilinmeyen kişilerce kaçırıldığı belirtildi.
10.11.2017 Dünya
Irak ordusu iki bölgeyi daha aldı
Irak ordusu iki bölgeyi daha aldı Irak ordusu Ninova vilayeti ve Musul Barajı'nın kontrolünü aldı. Irak'ta ordu birlikleriyle birlikte ilerleyen Şii milisler Haşdi Şabi, kentin doğusundaki baraj çevresini bırakmayan peşmergelerle çatışmaya girdi. En az dokuz can kaybının gerçekleştiği çatışmalarda, 11 de yaralı var. Taraflar henüz bölgeden çekilmiş değil, eller tetikte.
18.10.2017 Dünya
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi'den Peşmerge çağrı
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi'den Peşmerge çağrı Irak Başbakanı Haydar İbadi, Peşmerge güçlerine Irak ordusunun kontrolü altında olmaları gerektiği yönünde çağrıda bulundu.
16.10.2017 Dünya
Kerkük’te yüz yüze
Kerkük’te yüz yüze Irak Ordusu, Kerkük’teki Peşmerge’ye havalimanı ve petrol kuyularını teslim etmeleri için 48 saat süre tanıdı. Kürtler mevzilerini 3 km geriye çekti. Şii milis grubu Haşdi Şabi şehrin kapısına dayandı. Şii milisler ile Peşmerge arasındaki mesafe 500 metre
14.10.2017 Dünya
Bağdat ve Erbil'e acil toplantı çağrısı
Bağdat ve Erbil'e acil toplantı çağrısı Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı İyad Allavi, Bağdat ile Erbil arasındaki krizin çözülmesi için 'acil toplantı' çağrısında bulundu
14.10.2017 Dünya
Son dakika haberleri peş peşe geliyor! Ve geri çekildiler
Son dakika haberleri peş peşe geliyor! Ve geri çekildiler Kuzey Irak bölgesinden son dakika haberleri art arda gelmeye devam ediyor. Peşmerge Komutanı Mustafa, Haşdi Şabi ve Irak ordusuyla çatışmaya girmemek için bazı noktalardan çekildiklerini belirtti.
13.10.2017 Dünya
Kerkük'te askeri yığınak yapılıyor!
Kerkük'te askeri yığınak yapılıyor! IKBY Güvenlik Ajansı, Irak ordusu ve Haşdi Şabi'nin Peşmerge kontrolündeki petrol kuyuları ve askeri havaalanını ele geçirmek için Kerkük'te askeri yığınak yaptığını ileri sürdü.
13.10.2017 Dünya
Barzani ABD'ye şikayet etti: Haberiniz olsun
Barzani ABD'ye şikayet etti: Haberiniz olsun Haşdi Şabi'nin Kerkük kentinin bazı bölgelerine askeri yığınak yaptığı ve Kürtlerin elinde tuttuğu petrol kuyularını kontrol etmeyi planladığı iddia edildi.
12.10.2017 Dünya
Petrol fiyatlarında son durum!
Petrol fiyatlarında son durum! Brent petrolünün varil fiyatı 3 ay sonra ilk kez 51 doların altına indi.
13.03.2017 Ekonomi
Kerkük'te petrol kuyusuna saldırı
Kerkük'te petrol kuyusuna saldırı Kerkük'ün kuzeyindeki Bay Hasan petrol kuyularından birine saldırı düzenlendi
17.06.2021 Dünya
Kerkük'teki petrol kuyularında patlama: 3 ölü, 7 yaralı
Kerkük'teki petrol kuyularında patlama: 3 ölü, 7 yaralı Irak'ın Kerkük kentindeki Bay Hasan petrol kuyularında "yüksek basınçtan" dolayı meydana gelen patlamada, 3 işçinin öldüğü, 7'sinin yaralandığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Rus Genelkurmayı: Suriye’de IŞİD’in 174 petrol tesisini imha ettik
Rus Genelkurmayı: Suriye’de IŞİD’in 174 petrol tesisini imha ettik Rusya Genelkurmay Başkanı Gerasimov, Rus Hava Kuvvetleri’nin Suriye’de operasyona başlamalarından bu yana IŞİD’e ait 174 petrol tesisinin imha edildiğini açıkladı.
10.01.2017 Dünya
DEAŞ'ın ateşe verdiği petrol kuyuları aylardır yanıyor
DEAŞ'ın ateşe verdiği petrol kuyuları aylardır yanıyor Musul'un Kayyara kasabasında DEAŞ tarafından ateşe verilen petrol kuyularındaki yangın 4 aydır söndürülemiyor
17.06.2021 Dünya
Kerkük'te "DEAŞ tehdidi" devam ediyor
Kerkük'te "DEAŞ tehdidi" devam ediyor Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Politbüro üyesi Şeyh Cafer Mustafa, Kerkük kentinde terör örgütü DEAŞ tehdidinin hala devam ettiğini belirtti...
17.06.2021 Dünya
IŞİD'in tünel kazmada kullandığı makine bulundu
IŞİD'in tünel kazmada kullandığı makine bulundu Operasyonu sürürken, IŞİD'in hava saldırılarından korunmak için yerleşim birimlerinin altında metrelerce uzunluktaki tünelleri açmada kullanıldığı makine ele geçirildi.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Petrol Kuyuları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki petrol kuyuları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.