Pelosi

Pelosi

Son dakika pelosi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pelosi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pelosi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pelosi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pelosi gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 pelosi haberi bulunmuştur. Tüm pelosi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Dışişleri'nde kritik istifa! Çin politikasının mimarıydı
ABD Dışişleri'nde kritik istifa! Çin politikasının mimarıydı Biden'ın Çin politikasının mimarı Wendy Sherman istifa edecek. Mevcut yönetimde kilit bir dış politika oyuncusu olan Washington'un iki numaralı diplomatı, hükümetteki otuz yıllık kariyerine yakında son verecek.
13.05.2023 Dünya
Pelosi'nin kocasına yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı!
Pelosi'nin kocasına yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Eski ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin eşine çekiçle düzenlenen saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. Mahkeme kayıtlarına göre, Paul Pelosi saldırganla karşılaştığında tuvalete giderek polisi aramış.
28.01.2023 Dünya
Çin, Tayvan çevresinde tatbikat başlattı
Çin, Tayvan çevresinde tatbikat başlattı Çin Halk Kurtuluş Ordusu (PLA), Tayvan çevresinde havadan ve denizden müşterek tatbikat başlatıldığını duyurdu.
25.12.2022 Dünya
ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin saldırının asıl hedefi olduğu öğrenildi
ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin saldırının asıl hedefi olduğu öğrenildi ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin eşi Paul Pelosi'ye saldıran kişinin "Nancy nerede?" diye bağırdığı ve asıl hedefinin Nancy Pelosi olduğu öğrenildi.
28.10.2022 Dünya
Pelosi'nin eşi evinde saldırıya uğradı!
Pelosi'nin eşi evinde saldırıya uğradı! ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin 82 yaşındaki eşi Paul Pelosi, San Francisco'daki evinde saldırıya uğradı. Paul Pelosi, saldırının ardından hastaneye kaldırıldı.
28.10.2022 Dünya
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan Pelosi'ye tepki: Keşke bizim Ermeni vatandaşlarımızı dinleseler
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan Pelosi'ye tepki: Keşke bizim Ermeni vatandaşlarımızı dinleseler Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki gerilimin müzakereler yoluyla ilerleyeceğine dair görüşün hakim olduğunu dile getirdi. Kalın, "Çatışmalar umarız savaşa evrilmez" derken, "Cumhurbaşkanımız Paşinyan'la Prag'da görüşme yapabilir" dedi. Kalın ayrıca, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin sözlerini de eleştirerek "Keşke Pelosi gibi siyasiler menfaat elde etmek yerine bizim Ermeni vatandaşımızı dinlese daha çok bilgiye sahip olurlardı" ifadelerini kullandı.
23.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 günlük diplomasi trafiği 15 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant şehrinde özel konuk olarak katıldığı Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 22. Devlet Başkanları Zirvesi ile başladı, New York'taki Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu kapsamındaki temaslarını tamamlamasıyla sona erdi. Erdoğan, ABD ziyareti sonunda New York’taki Türkevi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, BM Genel Kurulu'ndaki konuşması hakkında "Adaletsizliklere, eşitsizliklere dünyanın kayıtsız kalma lüksünün artık kalmadığına dikkat çektim" dedi. Enerji ve gıda kriziyle ilgili "Tüm dünya liderlerinin ortak gayretiyle olması gereken bir süreç. Hepsinin bu kanalı zorlaması lazım. Yani Sayın Putin’le az veya çok bir hukuku olanın, kendisiyle bunları görüşmesi ve bu kapıyı zorlaması lazım" ifadelerini kullandı. F-16 konusunda son durumu da değerlendiren Erdoğan, Bakan Akar'ın muhatabıyla görüşmelerinin devam ettiğini, havanın olumlu istikamette geliştiğinin altını çizdi.
22.09.2022 Siyaset
ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi, Ermenistan'da
ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi, Ermenistan'da ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi ve kongre üyelerinden oluşan bir heyet Ermenistan'daki temaslarına başladı.
17.09.2022 Dünya
Putin: ABD ve müttefiklerinin Tayvan Körfezi’ndeki provokasyonlarını kınıyoruz
Putin: ABD ve müttefiklerinin Tayvan Körfezi’ndeki provokasyonlarını kınıyoruz Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile Özbekistan'ın Semerkand kentinde başlayan Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) zirvesi çerçevesinde görüşen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin Tayvan politikasını eleştirerek, "ABD ve müttefiklerinin Tayvan Körfezi’ndeki provokasyonlarını kınıyoruz" dedi.
15.09.2022 Dünya
ABD'li senatör Blackburn, Çin'e meydan okuyarak Tayvan'a geldi
ABD'li senatör Blackburn, Çin'e meydan okuyarak Tayvan'a geldi ABD Ticaret ve Silahlı Hizmetler Komitesi'nde görevli Senatör Marsha Blackburn, Çin'in Tayvan üzerindeki baskı ve tehditlerine rağmen Tayvan'a geldi.
25.08.2022 Dünya
Çin'e ait 51 savaş uçağı Tayvan hava savunma sahasına girdi
Çin'e ait 51 savaş uçağı Tayvan hava savunma sahasına girdi Tayvan Milli Savunma Bakanlığı (MND), Çin Halk Kurtuluş Ordusuna (PLA) ait 51 savaş uçağı ve 6 savaş gemisinin Tayvan’ın "Hava Savunma Tanımlama Sahasına" (ADIZ) girdiğini açıkladı.
18.08.2022 Dünya
Putin: ABD, darbeler düzenliyor ve iç savaşlar çıkarıyor
Putin: ABD, darbeler düzenliyor ve iç savaşlar çıkarıyor Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova Uluslararası Güvenlik Konferansı’nda yaptığı konuşmada ABD’nin egemen devletlerin iç işlerine kaba bir şekilde müdahale ettiğini belirterek, “Provokasyonlar, darbeler, iç savaşlar düzenliyorlar” dedi.
16.08.2022 Dünya
Tayvan ile Çin arasındaki tarihsel düşmanlık! İki devlet böyle ortaya çıktı: Qing hanedanı, Mao Zedong ve General Chiang Kai-shek...
Tayvan ile Çin arasındaki tarihsel düşmanlık! İki devlet böyle ortaya çıktı: Qing hanedanı, Mao Zedong ve General Chiang Kai-shek... Çin ve Tayvan Pasifik'te tansiyonu yükseltip dünyaya savaş korkusu veren iki ülke. Amerikan Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Tayvan'ı ziyaret etmesi Uzak Doğu'nun düşman kardeşlerini savaşın eşiğine getir. Pelosi'nin ziyaretinin bitmesine bölgede rağmen tansiyon çok yüksek. Çin, Tayvan etrafında peş peşe tatbikatlar düzenleyerek ateşe körükle gidiyor. Çin ile Tayvan arasındaki bu düşmanlığı ve husumetin sebebin nedeni dünyada milyonlarca insanın merak konusu. Bu iki ülke neden birbirinden bu kadar nefret ediyor. Bu husumetin kaynağı ne ve neden sürekli savaşın eşiğine geliyorlar? İşte dünyaya savaş korkusunu sürekli yaşatan Çin ve Tayvan'ın hikayesi...
14.08.2022 Dünya
Çin'den Tayvan'ı ziyaret eden Litvanyalı bakana yaptırım
Çin'den Tayvan'ı ziyaret eden Litvanyalı bakana yaptırım Çin dışişleri bakanlığı, Litvanya Ulaştırma ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Agne Vaiciukeviciute'ye Tayvan'ı ziyaret etmesi nedeniyle yaptırım uyguladığını duyurdu.
13.08.2022 Dünya
Pelosi: Çin’in Tayvan üzerindeki baskısını normalleştirmesine izin veremeyiz
Pelosi: Çin’in Tayvan üzerindeki baskısını normalleştirmesine izin veremeyiz ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Tayvan ziyaretinin ardından Çin’in düzenlediği askeri tatbikatlar hakkında, “Çin'de gördüğümüz şey, Tayvan’a yönelik baskıların normalleştirilmeye çalışıldığı. Bunun olmasına izin veremeyiz" dedi.
10.08.2022 Dünya
Çin ordusu harekete geçti! Tayvan'ı dört bir yandan kuşattılar, dünyaya son dakika açıkladılar
Çin ordusu harekete geçti! Tayvan'ı dört bir yandan kuşattılar, dünyaya son dakika açıkladılar Çin resmen düğmeye bastı. Ajanslar dünyaya son dakika duyurdu. Çin'in tüm uyarılarına rağmen Tayvan'a giden ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi adadan ayrıldıktan sonra gerilim daha da arttı. Pelosi'nin adaya ayak basması ile Tayvan'ı resmen çembere alan Çin verdiği sözü tuttu. Büyük abluka başladı. Tayvan Savunma Bakanlığı resmen açıkladı. Savaş uçakları havalandı, füzeler ateşlendi. İşte son dakika haberinin detayları...
7.08.2022 Dünya
İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan: Nükleer müzakerelerde ABD’den gerçekçi yaklaşım bekliyoruz
İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan: Nükleer müzakerelerde ABD’den gerçekçi yaklaşım bekliyoruz İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Viyana’da yeniden başlayan nükleer müzakerelere ilişkin yaptığı açıklamada, "Nükleer müzakerelerde ABD’den gerçekçi yaklaşım bekliyoruz" dedi.
6.08.2022 Dünya
ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon verileri gerileyecek mi? İşte ekonomistlerin yorumları!
ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon verileri gerileyecek mi? İşte ekonomistlerin yorumları! Küresel piyasaların gözü yeni haftada ABD temmuz ayı enflasyon verilerinde olacak. Gelecek hafta ABD, Çin ve Almanya'da enflasyon başta olmak üzere yoğun veri gündemi takip edilecek. ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin, Çin'in askeri karşılık dahil tüm tehditlerine rağmen Tayvan'ı ziyaret etmesi gündemde olmaya devam ediyor. Bu gelişmelerle geçen hafta piyasalarda oynaklık artmıştı. Önümüzdeki hafta yatırımcılar, ABD'nin temmuz ayı enflasyon verilerini takip edecek. Peki, ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon verileri gerileyecek mi? İşte ekonomistlerin yorumları!
6.08.2022 Ekonomi
Adım adım savaşa doğru! Tayvan dünyaya duyurdu: Çin uçak ve gemileri saldırı tatbikatına başladı...
Adım adım savaşa doğru! Tayvan dünyaya duyurdu: Çin uçak ve gemileri saldırı tatbikatına başladı... Çin ile Tayvan arasındaki gerilim tırmanmaya devam ediyor. ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Tayvan'a yaptığı ziyaretle zirveye çıkan Çin-Tayvan gerilimi adım adım savaşa doğru gidiyor. Tayvan, Çin uçakları ve gemilerinin, kendi karasuları üzerinde ‘simüle’ saldırı tatbikatı gerçekleştirdiğini iddia etti.
6.08.2022 Dünya
Tayvan'dan flaş açıklama: Pelosi'nin ziyaretini finanse etmedik
Tayvan'dan flaş açıklama: Pelosi'nin ziyaretini finanse etmedik Tayvan Dışişleri Bakanlığı, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'ye Tayvan'ı ziyaret etmesi için ödeme yapıldığı iddialarını yalanladı.
5.08.2022 Dünya
ABD, Çin Büyükelçisini Beyaz Saray'a çağırdı
ABD, Çin Büyükelçisini Beyaz Saray'a çağırdı ABD, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Tayvan ziyaretinin ardından Çin'in ABD Büyükelçisi Qin Gang'i Çin'in eylemlerini kınamak için Beyaz Saray'a çağırdı.
5.08.2022 Dünya
Çin’in Fransa Büyükelçisi Lu Shaye: Yeniden birleşmenin ardından eğitimler vereceğiz
Çin’in Fransa Büyükelçisi Lu Shaye: Yeniden birleşmenin ardından eğitimler vereceğiz Çin’in Fransa Büyükelçisi Lu Shaye, Çin-Tayvan arasındaki gerilim hakkında yaptığı açıklamada, “Yeniden birleşmenin ardından halka birlik yönünde eğitimler vereceğiz” dedi.
5.08.2022 Dünya
Çin'den flaş açıklama! Pelosi ziyareti sonrası köprüler atıldı
Çin'den flaş açıklama! Pelosi ziyareti sonrası köprüler atıldı Çin, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin Tayvan’ı ziyaret etmesi üzerine Washington yönetimiyle görüşmeleri iptal ettiğini duyurdu.
5.08.2022 Dünya
Tayvan'dan endişelendiren açıklama: Çin, Tayvan Boğazı'na 68 uçak, 13 gemi gönderdi
Tayvan'dan endişelendiren açıklama: Çin, Tayvan Boğazı'na 68 uçak, 13 gemi gönderdi Tayvan Savunma Bakanlığı, Çin Halk Kurtuluş Ordusu’nun (PLA) Tayvan Boğazı’na 68 savaş uçağı ve 13 gemisi gönderdiğini duyurdu.
5.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pelosi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pelosi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.