Pazarlık

Pazarlık

Son dakika pazarlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pazarlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pazarlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pazarlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pazarlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.887 pazarlık haberi bulunmuştur. Tüm pazarlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mevduat faizleri rekora koşuyor! Bankada parası olanlar için kritik uyarı geldi
Mevduat faizleri rekora koşuyor! Bankada parası olanlar için kritik uyarı geldi Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı. Özellikle 92 gün vadeli hesaplara verilen faiz 2-3 puan daha yüksek. Nakdi olanların, vade sonu gelenlerin daha yüksek faiz alabilmek için bankalarıyla pazarlık yapmasında da fayda var. Çünkü 1 puan yüksek faizin getirisi hiç de az değil. Peki hangi güncel faiz ve vadede ne kadar getiri sağlanır? Sizin için hesapladık...
26.04.2024 Ekonomi
Parasını mevduat faizine yatıracaklara kritik uyarı! Yüksek kazancın püf noktası açıklandı
Parasını mevduat faizine yatıracaklara kritik uyarı! Yüksek kazancın püf noktası açıklandı Parasını mevduat faizine yatıracak olan vatandaşlara daha fazla kazanç getirecek uyarı yapıldı. Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı. Şubeye gidip pazarlık yapan müşteri internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Bir kişi 1 milyon TL’yi faize yatırdığında aylık ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor Psikiyatrist Dr. Süreyya Işık Coşkun, kanser teşhisinin tıpkı yas sürecine benzer psikolojik tepkilere yol açtığını ve hastaların yas sürecine benzer evrelerden geçtiğini vurgulayarak, tedavi boyunca uyum bozuklukları, anksiyete, depresyon, azalan yaşam memnuniyeti ya da öz güven kayıplarının yaygın görülebileceğini söyledi. Coşkun, bu süreçte psikonkoloji alanının hastaya destek olduğunu ifade etti.
5.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: İBB Başkanı türlü pazarlık peşinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: İBB Başkanı türlü pazarlık peşinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sandık Yönetim Kurulu İftarı Programı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İşi hiç olmadığı kadar sıkı tutmamız gerekiyor. Bizim kimsenin oyunda gözümüz yok. Ama bizim namusumuza emanet edilmiş tek bir kardeşimizin oyunun zayi edilmesine de rıza gösteremeyiz. Genel merkezimizle, il teşkilatımızla, ilçe teşkilatlarımızla her şeyi adım adım izleyeceğiz“ dedi.
29.03.2024 Gündem
CHP'li belediye başkan adayına soruşturma! Ses kaydı incelendi
CHP'li belediye başkan adayına soruşturma! Ses kaydı incelendi Muğla'da Menteşe ilçesinin CHP Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal'ın, İmar Komisyon Başkanı olduğu dönemde telefonda rüşvet istediği ileri sürülen ses kaydı yayınlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ses kaydının Ankara Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü Ses İnceleme Büro Amirliği'nce yapılan incelemesinin ardından hazırlanan raporda, birinci derecede Köksal'a ait olduğunun tespit edildiği belirtildi. Ses kaydının kendisine ait olmadığını söyleyip suç duyurusunda bulunan Köksal, "Seçim takviminin son 2 gününde de her türlü manipülasyona ve hukuk dışı yollarla başvurmaya devam edecekleri şüphesizdir. Benim alnım ak, içim rahat, vicdanım hür, geçmişim temiz, geleceğim aydınlık karşınızdayım. Cezai ve hukuki süreçlerin takipçisi olacağız" dedi.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Kan parası uygulamasında  yeni görüş!
Kan parası uygulamasında yeni görüş! ‘Kan parası’ olarak bilinen tazminatın sadece ölenin mirasçıları değil, maddi veya manevi destek olduğu kişilerin de alabileceğini belirten Avukat Selin Kırhan, "Dava, ilgili Asliye Hukuk Mahkemesinde açılır. Zaman aşımı ölüm tarihinden itibaren 2 yıldır. Her halde, fiilin işlendiği tarihten itibaren 10 yıldır” dedi.
21.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum Miting Etkinlik ve Gösteri Alanı'ndaki mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin önemli deprem kuşaklarından olan Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız. Bunun için bakanlık ve belediyeleri seferber edeceğiz" ifadelerini kullandı.
16.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. 22 yaşındaki konservatuvar öğrencisi Büşra Korkmaz’ın öldürülmesine ilişkin davanın ikinci duruşmasında ünlü Avukat Harun Yakar’a hayat veren Ozan Güven’in, “Sarı Bit” diye hitap ettiği Fecir Emirkıran’ın (Burak Yörük) cinayeti itiraf ettiği gizli çekim videoyu mahkemeye delil olarak sunup sunmayacağı merak konusu oldu.
13.03.2024 Magazin
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa Millet Bahçesi Açılış Töreni'ne katıldı. Açılışı yapılan millet bahçesinin merhum Necmettin Erbakan ve 200 arkadaşının hatıralarıyla dolu olduğunu belirten Kurum, ‘’Buradan ilk kez açıklıyorum. Muhteşem millet bahçemizin ismi Necmettin Erbakan Millet Bahçesi olmuştur. Hocamızın ismini sonsuza kadar yaşatacaktır." dedi
24.02.2024 Gündem
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na 'davet' yanıtı
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na 'davet' yanıtı Sancaktepe’deki programda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun"İlk kez; Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına Ulaştırma Bakanı tarafından davet edildim" söylemiyle ilgili konuştu.
24.02.2024 Gündem
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı!
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı! Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.
20.02.2024 Futbol
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı. İhalenin detayları açıklandı.
14.02.2024 Süper Lig
İstanbul'daki TAKSİM uygulaması satıldı! İşte fiyatı
İstanbul'daki TAKSİM uygulaması satıldı! İşte fiyatı İstanbul'daki faaliyet gösteren ticari taksiler için geliştirilen ve TAKSİM uygulaması satıldı. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, TAKSİM uygulamasını 2021 yılında tanıtmıştı. TAKSİM uygulaması 9 milyon 280 bin lirayla pazarlık usulü halka açık olan 1000 Yatırımlar Holding'e geçti.
13.02.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı Konya'da bir kişi, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine (UETS) tanımadığı bir yerden gelen sahte borç bildirimiyle haciz ihbarnamesine süresinde itiraz etmediği için 650 bin lira para ödemek zorunda kaldı. Konyalı Selim Tuncer, UETS'ye gelen iki ayrı haciz dosyasına ise itiraz ederek, para ödemekten kurtuldu.
3.02.2024 Gündem
TFF'den yayın ihalesi açıklaması
TFF'den yayın ihalesi açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği temsilcilerinin yer aldığı Yayın İhale Komisyonu, daha önce 26 Ocak 2024 saat 17.00 olarak belirlenen ihale dökümanlarının en son teslim alınma süresinin bir hafta uzatılarak 2 Şubat 2024 saat 17.00 olarak belirlenmesine karar verdi.
29.01.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Pazarlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pazarlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.