Pazar Payı

Pazar Payı

Son dakika pazar payı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pazar payı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pazar payı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pazar Payı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pazar payı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.046 pazar payı haberi bulunmuştur. Tüm pazar payı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın tohum merkezine yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumu ihracatı
Dünyanın tohum merkezine yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumu ihracatı Trakya tarlalarında üretilen yerli ve milli 20 ton hibrit ayçiceği tohumu, Tekirdağ'dan Rusya'ya ihraç edilmek üzere TIR'larla yola çıkarıldı.
28.03.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten ÖTV ve KDV açıklaması: Artış olmayacak
Bakan Şimşek'ten ÖTV ve KDV açıklaması: Artış olmayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek " Bütçeyi düzeltmek için KDV, akaryakıtta ÖTV gibi enflasyonu artıran vergi artışlarına gittik. Bu vergi artışları tekrarlanmayacak, gelecek sene sistemden çıkmış olacak" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor Pazar payları yüzde 27’ye düşen sedan otomobiller önümüzdeki yıl yeniden sıçrama yapabilir. Passat’ın varisi olan elektrikli sedan modeli ID.7’yi, 2024’ün üçüncü çeyreğinde getirmeyi planladıklarını belirten VW Binek Araç Genel Müdürü Gino Bottaro, “ID.7’yi yüzde 10 ÖTV diliminde getirmek için çalışıyoruz. Başarılı olursak sedan pazarını tekrar yukarı çıkartacak kadar yüksek adetlerde satarız” dedi. Geçen yıl üretimi biten Passat Sedan, dünyada en çok Türkiye’de satılıyordu.
20.11.2023 Otomobil
TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri (markaları) neler? Ömer Üründül kimdir? TAB Gıda halka arz izahname
TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri (markaları) neler? Ömer Üründül kimdir? TAB Gıda halka arz izahname Tab Gıda San. ve Tic. A.Ş. (TABGD) halka arzı 18-19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. TABGD toplamda 52.500.000 TL nominal değerli paylarını bireysele eşit dağıtım yöntemiyle 130 TL fiyattan halka arz olacak. Söz konusu halka arzın ardından “TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri neler? Ömer Üründül kimdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
18.10.2023 Ekonomi
“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi Yıldız Holding şirketlerinin projelerinin yarıştığı “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu sene 15’inci yılını kutladı. Yarışmaya 10 farklı kategoride 236 proje başvurusu gerçekleşti. Bu projeler arasından kazananlar Holding’in 75 bin çalışanı ve ana jürinin oylamasıyla seçildi.
17.07.2023 Ekonomi
Togg, elektrikli SUV segmentinde pazar lideri
Togg, elektrikli SUV segmentinde pazar lideri Togg, haziran sonu itibarıyla 808 adet T10X satışı ile tüm sınıflardaki elektrikli SUV’ları geride bırakarak pazar lideri oldu. C-SUV segmentinde ise yüzde 28,9’luk paya ulaştı.
7.07.2023 Ekonomi
Otomobil piyasasına yeni marka ve modeller geliyor! İşte yeni araçlar...
Otomobil piyasasına yeni marka ve modeller geliyor! İşte yeni araçlar... Sıfır araba ve otomobil piyasasına yeni marka ve modeller geliyor. Çinli otomobil markalarının pazar payı kısa sürede yüzde 2.7'e çıktı. Yeni gelecek markalarla birlikte Çinli otoların, Türkiye otomotiv pazarında iddiası artacak
19.06.2023 Otomobil
Bizim Toptan ve Kerevitaş net satış gelirlerini açıkladı
Bizim Toptan ve Kerevitaş net satış gelirlerini açıkladı Bizim Toptan, 2023 yılının ilk çeyreğinde kurumsal müşterilere hizmet verdiği Ev Dışı Tüketim (EDT) kanalındaki başarılı performansının da katkısıyla, net satış gelirlerini bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 91,5 artırarak büyümesini sürdürdü. Öte yandan Kerevitaş inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımıyla büyümeye devam ediyor. 2023 yılının ilk çeyreğinde şirketin konsolide cirosu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 31 oranında artarak 3,2 milyar TL oldu.
12.05.2023 Ekonomi
Marketlerde sabit fiyat yarışı! Dikkat çeken 3 ay önerisi geldi
Marketlerde sabit fiyat yarışı! Dikkat çeken 3 ay önerisi geldi Asgari ücretin değişmesiyle birlikte çok sayıda market hemen bu değişikliği etiketlere yansıtmıştı. Ancak şimdi marketlerde arasında 'sabit fiyat' yarışı başladı. Türkiye'de çok sayıda mağazası olan firmalar binlerce üründe fiyatları sabitledi.
5.01.2023 Ekonomi
Hamilelere ilaç gibi geliyor! Kilo fiyatı açıklandı
Hamilelere ilaç gibi geliyor! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye'nin en büyük örtü altı yetiştiriciliğinin yapıldığı Antalya'nın Serik ilçesinde, ekimi Eylül ayında yapılan kışlık karpuzun Aralık ayında da hasadı gerçekleştiriliyor. Yaz aylarının vazgeçilmez lezzetlerinden karpuzun kış mevsiminde de üretimi yaygınlaşırken, üreticinin yeni kazanç kapısı oldu.
22.12.2022 Ekonomi
Togg'un fiyatı ne kadar olacak! Yarın açılıyor
Togg'un fiyatı ne kadar olacak! Yarın açılıyor Türkiye’nin ‘Devrim’ ile başlayan yerli otomobil hayali sonunda gerçekleşiyor. TOGG, Gemlik tesisinin açılışını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yapıyor. 4 bine yakın kişinin katılacağı açılıştan 5 ay sonra ilk model C-SUV fabrikanın üretim bantlarından inecek ve Türkiye’de satışa sunulacak. Hedef 2030’a kadar 5 farklı gövde tipinde 1 milyon adet tamamen elektrikli otomobil üretmek.
28.10.2022 Ekonomi
Turkish Cargo taşıma performansı ile Avrupa'da 1. oldu
Turkish Cargo taşıma performansı ile Avrupa'da 1. oldu Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından her yıl yayınlanan Dünya Hava Taşımacılığı İstatistiklerine göre Türk Hava Yolları’nın yükselen lojistik markası Turkish Cargo, toplam taşıma performansı ile hava kargo şirketleri arasında Avrupa’da birinci, dünyada 4. sırada yer aldı.
28.08.2022 Ekonomi
Turkish Cargo, taşıma performansı ile Avrupa’da 1. oldu
Turkish Cargo, taşıma performansı ile Avrupa’da 1. oldu Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından her yıl yayınlanan Dünya Hava Taşımacılığı İstatistiklerine göre Türk Hava Yolları’nın yükselen lojistik markası Turkish Cargo, toplam taşıma performansı ile hava kargo şirketleri arasında Avrupa’da birinci, dünyada 4. sırada yer aldı.
28.08.2022 Ekonomi
Çin’li Chery’nin araçları Türkiye yolunda!
Çin’li Chery’nin araçları Türkiye yolunda! Türkiye pazarına son çeyrekte girmeye hazırlanan Çin’li üretici Chery önümüzdeki ay ilk araçlarını Türkiye’ye yollayacak.
30.06.2022 Otomobil
TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG deneme üretimi ne zaman başlıyor?
TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG deneme üretimi ne zaman başlıyor? Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile ilgili yeni delişmeler gelmeye devam ediyor. TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş TOGG ile ilgili merak edilenleri katıldığı bir televizyon programında anlattı. TOGG'da sona yaklaşılırken Karakaş, üretim aşamasında gelinen son durum ve TOGG fiyaları ile ilgili konuştu. Peki, TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG deneme üretimi ne zaman başlıyor? TOGG testleri ne zaman tamamlanacak? İşte TOGG ile ilgili son durum!
15.06.2022 Ekonomi
TOGG ile ilgili flaş fiyat açıklaması! Temmuz sonunda deneme üretimi başlıyor
TOGG ile ilgili flaş fiyat açıklaması! Temmuz sonunda deneme üretimi başlıyor Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'da sona yaklaşıldı. Araç çok sayıda aşamadan geçti. Her parçası onlarca kez test edildi. TOGG Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, merak edilen soruları yanıtladı. Deneme üretiminin yakında başlayacağına işaret eden Mehmet Karakaş fiyat konusuna ilişkin konuştu; TOGG tesisinin yanında yapımı planlanan batarya fabrikası hakkında da bilgi verdi.
15.06.2022 Ekonomi
Sıfır araba alacaklara kötü haber! İki aydan uzun sürüyor, giden eli boş dönüyor! Araç fiyatları ise...
Sıfır araba alacaklara kötü haber! İki aydan uzun sürüyor, giden eli boş dönüyor! Araç fiyatları ise... Araba almak isteyenlere kötü haber! Adeta araç kalmadı. Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar bayilere gidiyor ancak eli boş dönüyor. Firmalar siparişleri karşılamakta zorlanıyor. Otomobilde bekleme süresi yerli modellerde bir ay. İthal model ise iki ayı bile buluyor. Bazı modellerde süre daha da uzuyor. Tedarik sorunu Türkiye'de hala devam ediyor. Öte yandan otomobil fiyatlarına ilişkin de açıklama geldi. Otomobil fiyatlarının önümüzdeki dönemde nasıl seyredeceği de merak konusu olmayı sürdürüyor. Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Başkanı Ali Haydar Bozkurt, 2022’de Türkiye otomotiv sektöründeki ilk gündem maddesinin 'bulunurluk' olacağını belirterek değerlendirmelerde bulundu. İşte sektörde yaşanan son gelişmeler...
9.05.2022 Ekonomi
Araba alım-satımında yeni dönem! Tamamen değişiyor, tarih verildi
Araba alım-satımında yeni dönem! Tamamen değişiyor, tarih verildi Araba piyasası ile ilgili son dakika açıklaması! Araba alıp satacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tarih verilerek detaylar paylaşıldı: Büyük değişiklik yaşanacak. Pandemi döneminde hızlanan teknoloji kullanımı araç alım satımı için de yeni dönemin kapılarını araladı. Geçtiğimiz 2 yılda otomotiv sektöründe denenen online satış uygulamasını hem yetkili satıcılar hemde kullanıcılar sevdi. Yerli otomobil Togg'da da araç alım satımı için online satış döneminin geçerli olması beklenirken, uygulamanın yıllara sari bir şekilde yaygınlaşması bekleniyor. Öte yandan araba sahibi olmak isteyenler fiyatları yakından takip ediyor. Sıfır araçlarda kur ve maliyet artışı kaynaklı fiyat artışları nedeniyle tüketiciler artık daha küçük otomobilleri tercih ediyor. Öyle ki, ‘B segmenti’ diye tabir edilen küçük sınıftaki otomobillerin satışlardaki payı son iki yılda yüzde 97 oranında arttı.
11.04.2022 Ekonomi
Fiat Egea artık hibrit ve otomatik!
Fiat Egea artık hibrit ve otomatik! Egea’nın otomatik şanzımanlı hibrit motorlu versiyonları Sedan, Hatchback, Cross ve Cross Wagon gövde tipleriyle satışa çıktı.
4.04.2022 Otomobil
Kredi kartı kullanarak harcama yapan herkesi kapsıyor! Hesaplarda...
Kredi kartı kullanarak harcama yapan herkesi kapsıyor! Hesaplarda... Kredi kartı kullanarak ödeme yapan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Alışverişte kredi kartıyla ödeme yapıp sonradan yüksek hesap ekstresiyle karşı karşıya kalan vatandaşlar ödemelerini kontrol etmekte güçlük çekebiliyor. Kredi kartı kullanımında soyut para olduğu için rahatlık devreye giriyor, bu da alışverişlerde ihtiyaç olmasa bile aniden gelişen kararlara ve daha fazla harcamaya sebep oluyor. Nakit para ise elindeki banknotlara göre alışverişi şekillendirdiği için harcama yaparken iki kez düşünmeyi sağlayarak tüketiciyi uyarıyor. Öte yandan 3 al 2 öde gibi indirimler de vatandaşların daha fazla harcama yapmasına sebep oluyor. Hesap ekstresi geldiğinde bütçenizi kontrol edemiyorsanız bu önerileri dikkate almanızda fayda var...
25.03.2022 Ekonomi
2022’nin ilk 2 ayında yabancılara satılan her 100 konuttan 11’ini Ruslar aldı
2022’nin ilk 2 ayında yabancılara satılan her 100 konuttan 11’ini Ruslar aldı Akzirve Satış Müdürü Hakan Sabbağ, TÜİK tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sabbağ, şubatta yabancılara yapılan konut satışlarında yüzde 54,9’luk artışla 4.591 adede ulaşıldığını, bu alanda tüm zamanların şubat ayı rekoru kırıldığını söyledi. Sabbağ, ocak-şubat döneminde yabancılara satılan her 100 konutun 11’ini Rusların aldığını söyledi.
15.03.2022 Ekonomi
Hyundai elektriğe 16 milyar dolar ödeyecek!
Hyundai elektriğe 16 milyar dolar ödeyecek! Hyundai, yüksek talep gören pazarlara odaklanarak BEV üretim kapasitesini de artırmayı hedefliyor
9.03.2022 Otomobil
Volkswagen 3 yeni SUV’u pazara sürüyor!
Volkswagen 3 yeni SUV’u pazara sürüyor! Volkswagen, Touareg, Tiguan, Tiguan Allspace’den sonra yeni SUV’lar T-Cross, Taigo ve makyajlı T-Roc’u Türkiye’de satışa sunacak.
7.03.2022 Otomobil
Elektrikli araba ile büyük tasarruf!  90 TL'ye 200-300 km yol yapıyor
Elektrikli araba ile büyük tasarruf! 90 TL'ye 200-300 km yol yapıyor Elektrikli otomobillerin pazar payı giderek artarken, Türkiye'de de her geçen gün trafiğe daha fazla elektrikli araç katılıyor. Peki elektrikli otomobil kullanıcıları eski araçlarına kıyasla ne gibi avantajlara sahip oluyor ya da en sık hangi sorunlarla karşılaşıyorlar? İstanbul gibi büyükşehirlerde normal şarj ünitelerindeki yetersizliğin ilk sırada olduğunu söyleyen sürücüler, araçlarının performansından ise oldukça memnun ve "Elektrikle tasarruf mümkün" diyor.
19.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pazar Payı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pazar payı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.