Paris Saldırısı

Paris Saldırısı

Son dakika Paris saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Paris saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Paris saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paris Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paris saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 312 paris saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm paris saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya
Fransa Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
Fransa Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı Diplomatik kaynaklara göre, Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Herve Magro Dışişleri Bakanlığı'na çağrılarak, Paris saldırısı bahane edilerek, PKK/PYD/YPG çevrelerinin Türkiye aleyhine başlattıkları kara propaganda ve Fransa Hükümet yetkilileri ile bazı siyasetçilerinin bu propagandaya alet olmalarından duyulan rahatsızlık dile getirildi ve tepki verildiği açıklandı.
26.12.2022 Gündem
Paris saldırısı! Paris’te ne oldu, Paris saldırısını kim yaptı? Paris silahlı saldırıda kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne oldu?
Paris saldırısı! Paris’te ne oldu, Paris saldırısını kim yaptı? Paris silahlı saldırıda kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne oldu? Fransa'nın başkenti Paris'te silah sesleri duyuldu. Fransız televizyon kanalı BFM TV'ye göre açılan ateş sonucu çok sayıda kişi yaralandı. Söz konusu gelişmenin ardından “Paris’te ne oldu, Paris saldırısını kim yaptı? Paris silahlı saldırıda kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne oldu?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İşte Paris saldırısı hakkındaki son dakika gelişmeleri…
23.12.2022 Dünya
Paris'te polislere saldırı! Ölü ve yaralılar var
Paris'te polislere saldırı! Ölü ve yaralılar var Fransa’da Paris Polis Merkezi'ne giren bıçaklı bir kişi polis memurlarına saldırdı. France 24 televizyonu, 4 polisin hayatını kaybettiği olayda saldırganın vurularak öldürüldüğünü duyurdu. Fransa İçişleri Bakanı bugün yapacağı Türkiye ziyaretini Paris saldırısı nedeniyle erteledi.
3.10.2019 Dünya
Paris saldırganının kimliği açıklandı!
Paris saldırganının kimliği açıklandı! Paris'in Champs Elysees Caddesi’nde polise silahlı saldırı düzenleyen saldırganın kimliği belli oldu.
21.04.2017 Dünya
Paris saldırısıyla ilgili aranan kişi teslim oldu
Paris saldırısıyla ilgili aranan kişi teslim oldu Paris saldırısı ile ilgili aranan bir şüpheli Belçika'nın Anvers şehrinde teslim oldu.
21.04.2017 Dünya
Paris saldırısı kurbanıyım demişti asıl derdi ortaya çıktı!
Paris saldırısı kurbanıyım demişti asıl derdi ortaya çıktı! 13 Kasım'da Paris'te gerçekleştirilen terör saldırılarında yaralandığını iddia edip 20 bin Euro tazminat isteyen kadının yalanı ortaya çıktı
17.06.2021 Dünya
Belçikalı bakandan geri adım!
Belçikalı bakandan geri adım! Ülkesindeki Müslümanları Brüksel saldırılarına sevinmekle suçlayan Belçika İçişleri Bakanı Jambon, geri adım atarak, İslam'ı düşman edinmenin yapılacak en kötü şey olacağını söyledi
25.04.2016 Dünya
Türkiye’den iki sınır dışı üç uyarı!
Türkiye’den iki sınır dışı üç uyarı! Erdoğan’ın ‘Temmuz 2015’te sınır dışı ettik’ dediği bombacı İbrahim el Bakraoui’nin Ağustos’ta bir kez daha Türkiye’ye geldiği ve ikinci kez sınır dışı edildiği açıklandı. Ankara’nın Paris saldırısından sonra da Bakraoui kardeşler için üçüncü kez uyarı yaptığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Brüksel’i kana bulayanlar da kardeş çıktı!
Brüksel’i kana bulayanlar da kardeş çıktı! Boston maratonu bombası, Charlie Hebdo baskını ve Paris saldırısı gibi büyük terör eylemlerinin arkasından çıkan abi-kardeş eylemcilere bir yenisi eklendi. Avrupa’yı kalbinden vuran saldırıyı yapanların İbrahim ve Halid El Bakraoui kardeşler olduğu tespit edildi...
23.03.2016 Dünya
Terör Uzmanı Mete Yarar'dan çarpıcı Brüksel açıklaması!
Terör Uzmanı Mete Yarar'dan çarpıcı Brüksel açıklaması! Terör Uzmanı Mete Yarar, Brüksel'deki saldırıyı Milliyet/Vatan için değerlendirdi Bu terör saldırısı için bugüne değil geçmişe bakmak gerek.
29.09.2021 Gündem
Dünyanın en çok aranan IŞİD zanlısı yakalandı
Dünyanın en çok aranan IŞİD zanlısı yakalandı Paris saldırısı zanlısı Salih Abdeslam polis baskını sonucu yakalandı. Fransız polisi, de bu iddiayı doğruladı. Polisin teröristlere baskın yaptığı yer Türkiye-AB zirvesinin düzenlendiği yere 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.
18.03.2016 Dünya
Katliam afişi!
Katliam afişi! IŞİD İngilizce olarak yayınladığı propaganda dergisi Dabıq’ın 13’üncü sayısında Paris saldırısına katılan teröristlerin kimliklerini ilk kez açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Paris saldırılarıyla bağlantılı bir kişi Fas'ta tutuklandı
Paris saldırılarıyla bağlantılı bir kişi Fas'ta tutuklandı Fas, Kasım ayında düzenlenen Paris saldırılarıyla bağlantılı olduğu şüphesiyle bir kişinin tutuklandığını bildirdi
18.01.2016 Dünya
Terim: Din, dil farklılıkları önemli değil
Terim: Din, dil farklılıkları önemli değil Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, L’Equipe Magazine isimli dergi ile yapılan röportajda birçok mesaj verdi.
20.12.2015 Futbol
Paris saldırısında Türk şüpheli
Paris saldırısında Türk şüpheli Alman Der Spiegel dergisinin haberine göre, Alman polisi 130 kişinin öldürüldüğü Paris saldırılarıyla bağlantılı olduğu suçlamasıyla Hüseyin D...
29.09.2021 Gündem
98 kilometre 30 bin Türk askeri
98 kilometre 30 bin Türk askeri Son günlerde sınır bölgesine yapılan sevkiyatın perde arkasını WSJ yazdı. G20’de Obama ile Erdoğan uzlaştı. Türkiye Cerablus ile Çobanbey arasındaki 98 km’lik sınırı 30 bin askerle kapatacak.
28.11.2015 Dünya
Olağanüstü hal devam ediyor!
Olağanüstü hal devam ediyor! Brüksel Savcılığı, kentte düzenlenen terörle mücadele operasyonlarında 16 kişinin gözaltına alındığını, ancak hakkında uluslararası yakalama kararı bulunan Paris saldırısı şüphelilerinden Salah Abdeslam'ın gözaltına alınan kişiler arasında olmadığını bildirdi...
23.11.2015 Dünya
Paris saldırısından kurtulan grup o anları anlattı
Paris saldırısından kurtulan grup o anları anlattı Terör saldırısı sırasında Bataclan'da sahne alan grup ilk defa olayları anlattı.
22.11.2015 Dünya
G-20 zirvesiyle ilgili korkunç iddia
G-20 zirvesiyle ilgili korkunç iddia Antalya'da yakalanan IŞİD'lilerin Antalya'da toplanan G-20 Liderler Zirvesi'ne yönelik eylem planladıkları da ileri sürüldü.
29.09.2021 Gündem
Aşırı sağa gün doğdu
Aşırı sağa gün doğdu Göçmen krizi ve Paris saldırısı Avrupa’da aşırı sağcılara yaradı. Göçmen ve Müslüman karşıtı ırkçı partiler yükselişe geçti
20.11.2015 Dünya
Mini Schengen teklifi
Mini Schengen teklifi Mülteci akını ve Paris saldırısı AB’yi panikletti...
20.11.2015 Dünya
Mini Schengen teklifi
Mini Schengen teklifi Mülteci akını ve Paris saldırısı AB’yi panikletti. 30 yıllık Schengen Anlaşması’nın kaderi için toplantı bugün. Ya sınır kontrolü geri gelecek ya da Schengen daraltılacak
20.11.2015 Dünya
Kafası sokağın ortasına fırladı
Kafası sokağın ortasına fırladı Paris’teki katliamların beyni olan Ebayud’a yapılan baskının ayrıntıları ortaya çıktı. Ebayud’un kuzeni ve aynı zamanda imam nikahlı eşi olan Hasna’nın kendisini patlattığı operasyonda polisin 5 binden fazla mermi sıktığı ve 20 el bombası attığı öğrenildi.
19.11.2015 Dünya
Paris saldırı sonrası ayakta kalmaya çalışıyor
Paris saldırı sonrası ayakta kalmaya çalışıyor Paris'i sarsan terör saldırıların ardından başkent halkı olağanüstü günler yaşarken, turizmde önemli iptallerin yaşandığı ve Noel öncesi olmasına rağmen mağazaların cirosunun önemli ölçüde düştüğü bildirildi.
19.11.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Paris Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paris saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.