Gazete Vatan Logo

Paris saldırısı kurbanıyım demişti asıl derdi ortaya çıktı!

13 Kasım'da Paris'te gerçekleştirilen terör saldırılarında yaralandığını iddia edip 20 bin Euro tazminat isteyen kadının yalanı ortaya çıktı

Paris saldırısı kurbanıyım demişti asıl derdi ortaya çıktı!

Fransa'nın Yvelines bölgesinde adı açıklanmayan 25 yaşındaki bir kadın, Paris saldırılarının kurbanı olduğunu ileri sürerek 20 bin Euro tazminat talep etti.

Independent'ın haberine göre polise kanıt olarak sahte fotoğraflar gösteren kadın, tazminatı alabilmek için saldırılar sırasında düşük yaptığını da iddia etti.

Le Parisien'den aktarılan haberde, Carillon Bar'daki saldırının kurbanı olduğunu iddia eden kadının foyası hemen ortaya çıktı. 25 yaşındaki kadın kollarının saldırıda ciddi şekilde yandığını söylemiş ve bunu destekleyen fotoğraflar göstermişti.

Ancak Carillon Bar'da o gün bombalı saldırı değil, silahlı saldırı yaşanmıştı. Kadının gösterdiği fotoğrafların ise internetten alınmış olduğu anlaşıldı.

Öte yandan kadın için rapor imzalayan doktorun olay gecesi Paris'teki hastanede çalışmadığı ortaya çıktı.

Ocak ayında gözaltına alınan kadının duruşması 13 Haziran'da görülecek. 13 Kasım 2015'te Paris'te gerçekleştirilen terör saldırılarında 130 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıları terör örgütü IŞİD üstlenmişti.

Haberin Devamı