Paris Moda Haftası

Paris Moda Haftası

Son dakika Paris Moda Haftası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Paris Moda Haftası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Paris Moda Haftası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paris Moda Haftası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paris moda haftası gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 paris moda haftası haberi bulunmuştur. Tüm paris moda haftası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adriana Lima, Fransa’da tahtakurusu istilasına uğradı! Lüks otelde şoku yaşadı!
Adriana Lima, Fransa’da tahtakurusu istilasına uğradı! Lüks otelde şoku yaşadı! Ünlü süper model Adriana Lima, beş yıl aradan sonra yeniden bir araya geldiği Victoria's Secret'ın yeni ürün tanıtımında boy göstermişti. Ardından Paris Moda Haftası'na katılan güzel model kaldığı otelde tahtakurularına maruz kaldı.
5.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı - Mohammed Alsaloussi kutlama için aynı yeri tercih etti! Subaşı'nın tatile gittiği isim dikkat çekti
Şeyma Subaşı - Mohammed Alsaloussi kutlama için aynı yeri tercih etti! Subaşı'nın tatile gittiği isim dikkat çekti Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile Beykoz Adliyesindeki duruşmada tek celsede boşandı. İkili, boşanmanın ardından soluğu Paris’te aldı. Paris Moda Haftası’nı takip eden eski eşler, sosyal medyada partilerde çekilen karelerini paylaştı.
3.10.2023 Magazin
Kylie Jenner kıyafetiyle moda haftasına damga vurdu!
Kylie Jenner kıyafetiyle moda haftasına damga vurdu! Reality show yıldızı Kylie Jenner, Paris Moda Haftası'nda yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Jenner'ın en çok dikkat çeken yanı sağ omzunun üzerine yerleştirdiği Aslan başıydı.
23.01.2023 Magazin
Kim Kardashian'a eski eşi Kanye West'ten şok! 'Müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi'
Kim Kardashian'a eski eşi Kanye West'ten şok! 'Müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi' Ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian ile Kanye West'in evliliği sekiz yıl sürmüştü. West Yahudi karşıtı paylaşımları nedeniyle büyük tepki çekmiş; birçok ünlü marka rapçi ile işbirliklerini bitirme kararı almıştı. Yaşananların ardından ünlü ismin eski çalışanları, West'in kendilerine eski eşinin müstehcen fotoğraf ve videolarını gösterdiğini iddia etti. Anlatılanlara göre bununla da kalmayan Kanye, çalışanlarına yetişkin içerikli filmler de izletti. İşte detaylar...
24.11.2022 Magazin
Hadise erkek fenomenle pişti oldu! Sosyal medya sallandı...
Hadise erkek fenomenle pişti oldu! Sosyal medya sallandı... Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Valentino defilesine katılan Hadise, renkli kombiniyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Tarzıyla beğeni toplarken sosyal medyaya yansıyan bir pişti ise güldürdü. Erkek fenomenle pişti olması "Yılın piştisi Hadise'den geldi" yorumları yaptırdı. .
9.03.2022 Magazin
Rihanna katıldığı defileye kıyafetiyle damga vurdu!
Rihanna katıldığı defileye kıyafetiyle damga vurdu! A.S.A.P Rocky ile birlikteliğinden bir bebek bekleyen Rihanna Paris Moda Haftası'nda bir defileye katıldı. Barbadoslu şarkıcı defileye kıyafetiyle damga vurdu.
1.03.2022 Magazin
Selma Çilek 4 bin TL’lik mini çantasıyla dikkat çekti
Selma Çilek 4 bin TL’lik mini çantasıyla dikkat çekti Eşi Sinan Çiftçi’ye ait teknede poz veren modacı Selma Çilek, İtalyan marka 4 bin TL’lik mini çantasıyla adından söz ettirdi.
27.08.2020 Magazin
Chanel plajı
Chanel plajı PARİS Moda Haftası’nın finaline Chanel İlkbahar/Yaz 2019 defilesi damga vurdu.
2.10.2018 Magazin
Podyumda ışıl ışıl
Podyumda ışıl ışıl Portekizli model Sara Sampaio, Paris Moda Haftası’nda 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunu tanıtan Lübnanlı modacı Zuhair Murad’ın defilesindeydi.
25.01.2018 Magazin
Beckham'dan bomba paylaşım! Lady Brienne...
Beckham'dan bomba paylaşım! Lady Brienne... İngiliz eski futbolcu David Beckham, önceki gün Louis Vuitton'ın Paris Moda Haftası'ndaki defilesini izledi.
20.01.2018 Magazin
Myanmar’a yakut ambargosu
Myanmar’a yakut ambargosu Dünyanın önde gelen mücevher üreticileri, Arakanlı Müslümanlara yönelik şiddet olaylarını protesto amacıyla Myanmar’dan yakut, safir gibi değerli taş alımını durdurdu
10.12.2017 Dünya
Gerber fırtınası
Gerber fırtınası Moda dünyasının yükselen yıldızı, Cindy Crawford’un kızı Kaia Gerber (16) Paris Moda Haftası’nda da fırtına gibi esmeye devam ediyor.
3.10.2017 Magazin
Dünyanın en güzel kızı podyumda
Dünyanın en güzel kızı podyumda 6 yaşında Vogue dergisine verdiği pozlarla medyanın dikkatini çeken ve ‘dünyanın en güzel kızı’ ilan edilen Thylane Blondeau, önceki gün Paris Moda Haftası’nda podyuma çıktı.
2.10.2017 Magazin
Paris beyazı
Paris beyazı ABD’li top model Gigi Hadid (22), yoğun geçen New York ve Milano Moda Haftası’ndan sonra şimdi de Paris’e gitti.
28.09.2017 Magazin
Karlie Kloss bu hale geldi!
Karlie Kloss bu hale geldi! Podyum dünyasının aranan modellerinden Karlie Kloss, Paris Moda Haftası kapsamındaki Dior davetinde yeni imajını görücüye çıkardı.
5.07.2017 Magazin
Şakaydı film oluyor
Şakaydı film oluyor Barbadoslu şarkıcı Rihanna ile Oscar’lı oyuncu Lupita Nyong’o’nun yan yana defile izleme görüntüsü birlikte rol alacakları suç filmine zemin oluşturdu
30.05.2017 Magazin
Makaron damat Macron'un hikayesi
Makaron damat Macron'un hikayesi Fransa'nın yeni cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, vaatlerinden çok kendisinden 24 yaş büyük eşi Brigitte Macron'la ilgili haberlere konu oldu. İşte tabuları yıkan çiftin hayat hikayesi.
13.05.2017 Arşiv
Bir beden küçük
Bir beden küçük Moda dünyasının son dönemdeki en gözde yıldızlarından biri olan Emily Ratajkowski, Paris Moda Haftası’nın yorgunluğunu atıyor.
12.03.2017 Magazin
Vinleks rüzgarı
Vinleks rüzgarı Paris Moda Haftası’nda öğrendiğimiz bir şey varsa, o da gelecek yıl metalik renklerin parlaklığını deri görünümüyle birleştiren vinlex trendinin vitrinleri kasıp kavuracağı
10.03.2017 Arşiv
Hayat plajda
Hayat plajda Ünlü oyuncu ve model Emily Ratajkowski, geçtiğimiz hafta yapılan Paris Moda Haftası’nın yorgunluğunu Malibu sahillerinde deniz ve güneşin keyfini çıkararak atıyor.
10.03.2017 Magazin
Rihanna’nın üniversite aşkı
Rihanna’nın üniversite aşkı Rihanna, üniversite temalı Fenty x Puma Sonbahar/Kış 2017/2018 koleksiyonunu Paris Moda Haftası kapsamında hazırladığı defile ile tanıttı
7.03.2017 Magazin
Engin Altan'a Paris'te yoğun ilgi!
Engin Altan'a Paris'te yoğun ilgi! Paris Moda Haftası'nı yakından takip etmek için eşiyle birlikte soluğu Fransa'da alan Engin Altan Düzyatan, yabancı hayranlarından yoğun ilgi gördü.
5.03.2017 Magazin
Moda Haftası coşkusu
Moda Haftası coşkusu Renkli defilelere sahne olan Paris Moda Haftası, after partileriyle de adından söz ettiriyor.
4.03.2017 Magazin
Paris askerleri
Paris askerleri Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Balmain defilesinde Kendall Jenner ve Gigi Hadid rüzgarı esti. Güzel modeller, askeri tasarımları başarıyla taşıdı
3.03.2017 Magazin
Sokaklar podyumu aratmadı
Sokaklar podyumu aratmadı Paris Moda Haftası’nda sadece podyumlarda değil sokaklarda da moda rüzgarı esti. Sokakların isimsiz kahramanları, stilleriyle Moda Haftası'nın başrolündeydi...
27.01.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Paris Moda Haftası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paris moda haftası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.