Ödemeler banka hesaplarına yatırıldı! Kimlik numarasının son hanesine göre...
Ödemeler banka hesaplarına yatırıldı! Kimlik numarasının son hanesine göre... Paralar banka hesaplarına yatırıldı. Kimlik numaralarının son hanelerine göre bankadan ödemeler alınabilecek. On binlerce çiftçiyi ilgilendiriyor. Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilde fındık alan bazlı destek ödemelerinin yapıldığını bildirdi.
7.04.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara bugün aktarılıyor! Hemen kontrol edin, destek ödemeleri...
Paralar hesaplara bugün aktarılıyor! Hemen kontrol edin, destek ödemeleri... Destek ödemelerine ilişkin son dakika açıklaması! Çok sayıda kişi bekliyordu. Paralar hesaplara aktarılmaya başlandı. Bugün itibarıyla ödemeler yapılıyor. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci sosyal medya hesabından duyurdu. Çiftçilere 116 milyon 520 bin 334 liralık tarımsal destekleme ödemesi yapıldığı bildirildi.
18.03.2022 Ekonomi
Hesaplara en az 1420 lira yatırılıyor! Ve başladı...
Hesaplara en az 1420 lira yatırılıyor! Ve başladı... Paralar bugün hesaplarda. Milyonlarca kişi bekliyordu, belli oldu. Banka hesaplarına en az 1420 lira yatırılıyor. Ödemeler başladı. Mayıs ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemeleri banka hesaplarına aktarılıyor. Hemen kontrol edin. IBAN bilgisi bulunmayanlara ödemeler PTT'den yapılacak. İşsizlik ödeneği en düşük bin 420 lira en yüksek 2 bin 840 lira. Ücretsiz izne çıkarılan çalışanlara yapılan 1500 liralık nakdi destek ödemesi de 8 Haziran’da gerçekleştirilecek.
Nakdi Ücret Desteği ile ilgili flaş açıklama! Ödeme tarihi...
Nakdi Ücret Desteği ile ilgili flaş açıklama! Ödeme tarihi... Nakdi Ücret Desteği ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Selçuk duyurdu. Mart ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 9 Nisan Cuma günü yapılacak. Paralar banka hesaplarına yatırılacak. IBAN bilgisi eksik ve hatalı olanların ödemelerinin ise PTT aracılığı ile yapılacağı bildirildi.
2.04.2021 Ekonomi