Pano

Pano

Son dakika pano haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pano ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pano haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pano

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pano gelişmeleri de dahil olmak üzere 225 pano haberi bulunmuştur. Tüm pano haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi Zonguldak’ta maden ocağında elektrik panosunda çalışan işçi Soner Korkut, elektrik panolarında kaçak akım rölesi ve topraklama bulunmadığı için akıma kapılarak hayatını kaybetti. Maden ocağının işletme müdürü maden mühendisi Yusuf Çavdar tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
Lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde yeni dönem başladı
Lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde yeni dönem başladı Resmî Gazetede yayımlanan yönetmeliğe göre; 1 Ocaktan itibaren lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde fiyat listelerinin giriş kapısı ve masalara koyulması zorunlu olacak.
19.12.2023 Ekonomi
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde İstanbul'un metro ve tramvaylarında anıldı. Geçen yıl 85 bin kişinin saygı duruşunda bulunduğu alanlarda, bu yıl 100 binden fazla İstanbullu, saat 09:05'te ayağa kalkara saygı duruşunda bulundu. M8 Bostancı-Dudullu/Parseller Metro Hattı'nın Kozyatağı İstasyonu'nda Sanatçı Murat Daşkın'ın "Cumhuriyetin Gözleri" isimli üç boyutlu çalışması yer aldı.
10.11.2023 Yaşam
TTK KURA SONUÇLARI ||  Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sorgulama! TTK işçi alımı kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? TTK kura çekimi sonuçları listesi
TTK KURA SONUÇLARI || Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sorgulama! TTK işçi alımı kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? TTK kura çekimi sonuçları listesi TTK kura sonuçları 2023 isim listesi sorgulaması başladı. Zonguldak TTK kura sonuçları noter huzurunda yapılan çekilişle belli oluyor. TTK 2 bin işçi alımının 1.500’ü Zonguldak için alınacak. Pano üretim işçileri Karabük ve Bartın'da da istihdam edilecek. Kura çekimiyle asıl ve yedek isim listesi netlik kazanıyor. Peki, TTK kura sonuçları 2023 nereden ve nasıl sorgulanır? TTK işçi alımı kura çekimi sonuçları yedek listesi açıklandı mı? İşte Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları…
14.10.2023 Personel Alımı
TTK kura listesi || TTK kura sonuçları isim listesi sorgulama; Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sonuçları belli oldu mu?
TTK kura listesi || TTK kura sonuçları isim listesi sorgulama; Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sonuçları belli oldu mu? TTK işçi alımı kura sonuçları sorgulaması, başvuru yapan adaylar tarafından başladı. 25-30 Eylül tarihleri arasında Zonguldak, Bartın ve Karabük merkezli TTK işçi alımı başvuruları sonrası sıra kura çekimine geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımının 1500’ü Zonguldak için yapılacak. Peki, TTK işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TTK işçi alımı asil ve yedek listesi sorgulama ile TTK Zonguldak kura listesi 2023 sürecine dair merak edilenler…
13.10.2023 Çalışma Hayatı
TTK İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta yapılacak? TTK 2 bin işçi alımı kura çekimi hangi tarihte, TTK 2 bin işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı?
TTK İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta yapılacak? TTK 2 bin işçi alımı kura çekimi hangi tarihte, TTK 2 bin işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), yeraltı "pano-ayak üretim işçiliği" sanatında çalıştırılmak üzere daimi işçi statüsünde 2 bin kişi istihdam edecek. Söz konusu işçi alımı için Zonguldak, Bartın ve Karabük illeri için başvurular İŞKUR aracılığı ile tamamlandı. Gözler, kura çekimine çevrildi. Peki, TTK işçi alımı için kura çekimi ne zaman, ayın kaçında?
11.10.2023 Personel Alımı
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? Halka arz takvimi vatandaşların gündeminden düşmüyor. Bu haftanın halka arz olacak firmaları merak ediliyor. SPK'nın hangi halka arz başvurularını onayladığı halka arzlar yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, Bugün halka arz var mı? 6 Ekim halka arz olacak şirketler neler? Ekim ayı halka arz takvimi belli mi?
5.10.2023 Ekonomi
2 bin işçi alınacak! Resmen yürürlüğe girdi
2 bin işçi alınacak! Resmen yürürlüğe girdi 2 bin personel alımı yapılacak. Resmen yürürlüğe girdi. Türkiye Taşkömürü Kurumu, nitelikli personel açığının kapatılmasını teminen, 2 bin pano ayak üretim işçisi istihdam edecek.
Emine Erdoğan, TOGEMDER'in iftar programında depremzedeler ve hayırseverlerle buluştu
Emine Erdoğan, TOGEMDER'in iftar programında depremzedeler ve hayırseverlerle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, depremzede vatandaşlar ve hayırseverlerle, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğinin (TOGEMDER) Üsküdar'da düzenlediği iftar programında bir araya geldi.
14.04.2023 Gündem
TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları
TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) duyurdu! İŞKUR üzerinden yerüstü işyerlerinde çalıştırılmak üzere nitelikli işçi alımı yapılacak. İşçi alımı, Zonguldak İş Kurumu aracılığı ve doğrudan kura çekimi yoluyla yapılacak. Peki, TTK işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? TTK işçi alımı başvuru şartları ne? İŞKUR TTK işçi alımı başvuru ekranı!
9.12.2022 Personel Alımı
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları!
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları! Türkiye Yazma Eserler Kurumu duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla personel alınacak. 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 14 destek personeli, ve 24 restoratör alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular elektronik ortamda 12/12/2022-/26/12/2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı şartları!
8.12.2022 Personel Alımı
4 Aralık Dünya Madenciler günü mesajları ve sözleri! Dünya Madenciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi? Madenciler günü ile ilgili mesaj, resimli sözler!
4 Aralık Dünya Madenciler günü mesajları ve sözleri! Dünya Madenciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi? Madenciler günü ile ilgili mesaj, resimli sözler! 4 Aralık Dünya Madenciler Günü mesajları ve sözleri ile ilgili yapılan aramalar arttı. Yerin kilometrelerce derinliğinde, zor şartlar altında ekmeğini kazanan madencilerin gününü kutlamak, mesleklerindeki zorluğu gündeme taşımak isteyenler arama motorlarına yönelerek 4 Aralık Dünya Madenciler günüyle ilgili mesajları ve sözleri sorguluyor. Peki, Dünya Madenciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi? İşte 4 Aralık Dünya Madenciler günü mesajları ve sözleri…
3.12.2022 Gündem
İstiklal Caddesi’nde müzik yapmak yasaklandı mı, sokak müzisyenlerinin İstiklal’e girişi yasak mı?
İstiklal Caddesi’nde müzik yapmak yasaklandı mı, sokak müzisyenlerinin İstiklal’e girişi yasak mı? Sokak müzisyenlerinin İstiklal Caddesi’ne girişi yasaklandı mı, İstiklal Caddesi’nde müzik yapmak yasak mı? İstiklal Valisi Ali Yerlikaya tarafından terör saldırısı sonrasında  İstiklal Caddesi’nde güvenlik, huzur ve asayişin korunması, mevcut yaya trafiği akışının hızlandırılması konularında alınması gereken önlemlere ilişkin bir “Genel Emir” yayınladı.
25.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi’nde neler yasak? İstanbul Valiliği’nden İstiklal Caddesi'ne ilişkin yeni kararlar
İstiklal Caddesi’nde neler yasak? İstanbul Valiliği’nden İstiklal Caddesi'ne ilişkin yeni kararlar İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından terör saldırısı sonrasında İstiklal Caddesi'nde güvenlik, huzur ve asayişin korunması, mevcut yaya trafiği akışının hızlandırılması konularında alınması gereken önlemlere ilişkin bir "Genel Emir" yayınladı. Peki, İstiklal Caddesi’nde neler yasak? İşte İstiklal Caddesi'ne ilişkin yeni kararlar…
25.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'nde yeni önlemler! 'Genel Emir' yayınlandı
İstiklal Caddesi'nde yeni önlemler! 'Genel Emir' yayınlandı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından terör saldırısı sonrasında İstiklal Caddesi'nde güvenlik, huzur ve asayişin korunması, mevcut yaya trafiği akışının hızlandırılması konularında alınması gereken önlemlere ilişkin bir "Genel Emir" yayınladı.
25.11.2022 Gündem
BİM kırtasiye ürünleri 2022! BİM okul malzemeleri kataloğu 2022 fiyatları ne kadar? Defter, kalem, çanta BİM kırtasiye ürünleri kataloğu 2022 geldi mi?
BİM kırtasiye ürünleri 2022! BİM okul malzemeleri kataloğu 2022 fiyatları ne kadar? Defter, kalem, çanta BİM kırtasiye ürünleri kataloğu 2022 geldi mi? BİM okul malzemeleri 2022 kataloğu için aramalar arttı. BİM kırtasiye ürünleri 2022 uygun fiyatları okul malzemelerini almak isteyen öğrenciler ve velileri tarafından sorgulanıyor. 2022-2023 eğitim öğretim yılına az bir süre kala BİM okul malzemeleri kataloğu kırtasiye ürünleriyle öne çıkıyor. BİM kırtasiye ürünleri kataloğunda; North Pacific Sırt Çantası 129 TL, North Pacific Okul Çantası 179 TL, North Pacific Anaokulu Çantası 99 TL, North Pacific Okul Çantası 149 TL, North Pacific Ponponlu İlkokul Çantası 139 TL’den satışa çıkacak. Peki BİM okul malzemeleri 2022 kataloğunda neler var? İşte BİM kırtasiye ürünleri, okul malzemeleri kataloğu ve fiyatları…
29.08.2022 Ekonomi
Avukat, iş merkezinde ölü bulundu!
Avukat, iş merkezinde ölü bulundu! Gaziantep’te avukat Emin Hidayet (46), iş merkezinin zemin katındaki elektrik panosunun olduğu bölümde ölü bulundu. Hidayet'in, akıma kapılarak yaşamını yitirdiği belirlendi.
8.08.2022 Yaşam
Soma faciası yıldönümü tarihi-nedeni! Soma maden faciası ne zaman oldu, 301 madencinin öldüğü Soma faciası neden ve nasıl oldu, dava ne durumda?
Soma faciası yıldönümü tarihi-nedeni! Soma maden faciası ne zaman oldu, 301 madencinin öldüğü Soma faciası neden ve nasıl oldu, dava ne durumda? Soma 8. Yılında da unutulmadı. 13 Mayıs 2014 tarihinde 301 madencinin hayatını kaybettiği, 162'sinin yaralandığı Soma faciası Twitter’da da en çok konuşulan konulardan biri oldu. Peki, Soma maden faciası ne zaman oldu, 301 madencinin öldüğü Soma faciası neden ve nasıl oldu, dava ne durumda? İşte Soma faciası yıldönümü tarihi ve nedeni…
13.05.2022 Gündem
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 65 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 65 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı merkez teşkilatında çalıştırılmak üzerine 10 koruma ve güvenlik görevlisi, 30 destek personeli, 5 teknisyen ve 20 büro personeli alınacak. Başvurular 9 Mayıs’ta başlıyor. Peki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı şartları!
29.04.2022 Personel Alımı
Faturalar ile ilgili flaş detay! Kayıp-kaçak bedeli...
Faturalar ile ilgili flaş detay! Kayıp-kaçak bedeli... Elektrik faturası düzenlemesi için hem konut hem de esnaflar için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bunun yanında kaçak elektrik ile mücadele ile faturalardaki kaçak yükü azaltılıyor. Dicle Elektrik'in Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay, yıllar itibariyle hizmet bölgelerinde kayıp-kaçak elektrik tüketimini istikrarlı olarak gerilettiklerini ifade ederek, 2013'te yüzde 76 olan kaçak kullanım oranını yüzde 46'ya kadar düşürdüklerini belirtti.
20.02.2022 Ekonomi
Kazılarda bulundu! 1500 yıl öncesine ait, 3 kadının müzik eşliğinde dans ettiği...
Kazılarda bulundu! 1500 yıl öncesine ait, 3 kadının müzik eşliğinde dans ettiği... Kahramanmaraş'taki Germanicia Antik Kenti'nde yapılan kazılarda, 1500 yıl öncesine ait 3 kadının müzik eşliğinde dans ettiği bir açık hava şölenini anlatan 50 metrekarelik mozaik bulundu. Kazı başkanlığını da yapan Kahramanmaraş Müze Müdürü Safinaz Acıpayam, muhteşem bir mozaik bulduklarını belirterek "Mozaiğin, muhtemelen av öncesi bir açık hava ziyafet şöleni olduğunu düşünüyoruz" dedi.
31.01.2022 Kültür Sanat
Fiyatı 30 TL’den 200 TL'ye yükseldi! Böylesi ilk kez oluyor...
Fiyatı 30 TL’den 200 TL'ye yükseldi! Böylesi ilk kez oluyor... Kahve fiyatlarında yükseliş sürüyor. Fiyatlar katlanarak artmaya devam ediliyor. Fiyatı 2021 başında 30 TL olan kahvenin kilo fiyatı, şu anda 200 TL'ye ulaşmış durumda. Normalde 100 gramlık paketler halinde satılan kahve, artık alışılanın aksine 50 gram olarak da vatandaşlara sunulmaya başladı. Kahve satışı yapan esnaf Muhammed Arslan, "50 gramdan aşağı yukarı 6-7 fincan kahve çıkar. Vatandaş doğal olarak şaşırıyor, ama yapacak bir şey yok. Kahveye don vurduğundan dolayı süreç bu şekilde en az 4-5 ay daha böyle gidecek. Doların düşmesi biraz daha fiyatların artmamasını sağlar” sözlerini kullandı.
27.12.2021 Ekonomi
4 Aralık Dünya Madenciler günü sözleri! Dünya Madenciler Günü ne zaman ilan edildi?
4 Aralık Dünya Madenciler günü sözleri! Dünya Madenciler Günü ne zaman ilan edildi? 4 Aralık Madenciler Günü mesajları ve sözleri ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Türkiye’de 4 Aralık günü Dünya Madenciler Günü olarak kutlanıyor. Zor şartlar altında, karanlık tünellerde ekmek derdine düşen madencileri anmak için Dünya Madenciler Günü mesajları, 4 Aralık Dünya Madenciler günü sözleri derledik.
4.12.2021 Gündem
Zonguldak TTK işçi alımı ne zaman? TTK işçi alımı 2021 başvuru formu yayınlandı mı, Türkiye Taşkömürü Kurumu için aranan şartlar neler?
Zonguldak TTK işçi alımı ne zaman? TTK işçi alımı 2021 başvuru formu yayınlandı mı, Türkiye Taşkömürü Kurumu için aranan şartlar neler? TTK, daimi statüde çalıştırmak üzere 30 kişiyi nitelikli işçi olarak işe alacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 2021 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı çerçevesinde, yerüstü işyerlerinde 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde çalıştırmak üzere Zonguldak İş Kurumu aracılığı ile 11 kaynak işçisi, 13 mekanizasyon ve pres işçisi, 4 talaşlı imalat işçisi, bir ağaç işleri işçisi ve bir de elektrik işçisi olmak üzere, toplam 30 nitelikli eleman alımı yapacak. Peki, Zonguldak TTK işçi alımı ne zaman? TTK işçi alimi 2021 başvuru formu yayınlandı mı, aranan şartlar neler?
18.11.2021 Personel Alımı
QNB Finansbank resmen açıkladı! Milyonlarca müşteriyi kapsıyor, yeni dönem...
QNB Finansbank resmen açıkladı! Milyonlarca müşteriyi kapsıyor, yeni dönem... QNB Finansbank resmen duyurdu! Milyonlarca müşteriyi kapsıyor. Dev banka hesabı olan herkesi yakından ilgilendiren açıklamayı yaptı. QNB Mobil’i Dijital Zekâ Q ile destekleyen banka, yeni uygulamayı tüm müşterilerine duyurdu. Bankacılık işlemlerinizi takip etme zahmetinden kurtaran Dijital Zekâ Q, düzenli ödemelerinizi zamanı geldiğinde hatırlatıyor. 11 aydır değişmeyen bir kira ödemenizi gördüğünde gelecek ayın zam dönemi olduğunu bildiriyor. Kredi kartınızdan çift ödeme çekilmesi gibi önemli durumlarda sizi uyarıp yardımcı oluyor. İşte tüm detaylar...
22.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pano ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pano haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.