Pankreas Kanseri

Pankreas Kanseri

Son dakika Pankreas kanseri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pankreas kanseri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pankreas kanseri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pankreas Kanseri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pankreas kanseri gelişmeleri de dahil olmak üzere 406 pankreas kanseri haberi bulunmuştur. Tüm pankreas kanseri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman hayatını kaybetti. Ünlü organizatör, bir süredir hastanede kanser tedavisi görüyordu.
13.02.2024 Magazin
Tanyeli ameliyat oldu! İlk açıklama geldi: Kim derdi ki zehir bize şifa olacak
Tanyeli ameliyat oldu! İlk açıklama geldi: Kim derdi ki zehir bize şifa olacak Eşi ile birlikte Avusturya'da yaşayan Tanyeli'ye geçtiğimiz mayıs ayında pankreas kanseri teşhisi konulmuş; ünlü dansöz vakit kaybetmeden tedaviye başlamıştı.
30.11.2023 Magazin
Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi
Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Tedavisinin devamı için Küba'ya giden ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi.
16.11.2023 Magazin
Kanser tedavisi görüyordu: Tanyeli son halini paylaştı
Kanser tedavisi görüyordu: Tanyeli son halini paylaştı Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenen Tanyeli, tedavi için hastaneye yatmıştı. Geçtiğimiz haftalarda saçlarına veda eden Tanyeli şimdi ise enerji toplamak için çıktığı tatilde son halini yayınladı.
30.08.2023 Magazin
Tanyeli sitem etti: Herkes para peşine düştü!
Tanyeli sitem etti: Herkes para peşine düştü! Pankreas kanseri tedavisi gören Tanyeli sevenlerini meraklandırdı. İki haftadır paylaşım yapmayan ünlü isim, yaşadığı kötü olayı anlattı.
21.08.2023 Magazin
Kanser tedavisi gören Tanyeli sitem etti: Dostları adını kullanarak para toplamış
Kanser tedavisi gören Tanyeli sitem etti: Dostları adını kullanarak para toplamış Pankreas kanseri olduğunu öğrenen Tanyeli, tedavi için hastaneye yatmıştı. Geçtiğimiz günlerde başına gelen bir olayı anlatan Tanyeli, dostlarına sitem etti.
21.08.2023 Magazin
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı!
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı! Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, pankreas kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören Tanyeli’yi evinde ziyaret etti.
2.08.2023 Magazin
Tanyeli: Şaşırdım ama hiç isyan etmedim
Tanyeli: Şaşırdım ama hiç isyan etmedim Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvuran oryantal Tanyeli'ye pankreas kanseri teşhisi konmuştu. Sanat camiasından gelen güzel destekler ise Tanyeli'ye moral veriyor. Tanyeli yaşadığı süreci, hastalığını anlattı.
30.07.2023 Magazin
Tanyeli saçlarını kazıttığı anları takipçileriyle paylaştı!
Tanyeli saçlarını kazıttığı anları takipçileriyle paylaştı! Ünlü oryantal Tanyeli'den geçtiğimiz günlerde hayranlarını üzen haber geldi. Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenen Tanyeli, aldığı haberle yıkıldı. Tedavisi süren oryantale sevenleri ve ailesi destek oluyor. Tedaviye başlayan Tanyeli, saçlarını kazıttı. Tanyeli, o anları takipçileri ile paylaştı.
17.07.2023 Magazin
Zara kanserle mücadele eden Tanyeli'nin son halini paylaştı
Zara kanserle mücadele eden Tanyeli'nin son halini paylaştı Bir süredir pankreas kanseri ile mücadele eden ve özel bir hastanede tedavi gören Tanyeli, geçtiğimiz günlerde sağlık durumunu açıklayarak sevenlerinden dua istemişti. Ünlü ismin son halini, yakın arkadaşı Zara paylaştı.
7.07.2023 Magazin
Milyonlarca insanın hayatını değiştiren iğne! Kim Kardashian da kullanıyor Boris Johnson da
Milyonlarca insanın hayatını değiştiren iğne! Kim Kardashian da kullanıyor Boris Johnson da Zayıflama iğnesi son dönemde popüler oldu. İğneyi vurduran ünlüler arasına Kim Kardashian ve Elon Musk'tan sonra İngiltere’nin eski başbakanı Boris Johnson da katıldı. İğneyi, henüz görevdeyken bir kabine toplantısında “verdiği kilolarla dikkatini çeken bir bakandan öğrendiğini” anlatan Johnson, sonuçtan da oldukça memnun kalmış. Peki çok sayıda ünlü ismin tercih ettiği bu iğne sağlıklı mı? Kimler kullanabilir? Yan etkileri neler? Ne kadar süre kullanılmalı? İşre uzmanların yanıtları...
18.06.2023 Gündem
İlk evrede belirti dahi vermiyor! Şeker hastalığı olanlar dikkat
İlk evrede belirti dahi vermiyor! Şeker hastalığı olanlar dikkat Pankreas kanseri, erken aşamalarda belirti göstermeyen ve bu yüzden ileri evrede teşhis edildiğinde yaşamı ciddi şekilde etkileyebilen hastalıkların başında yer almaktadır. Obezite ile pankreas kanseri arasında bağlantı olduğunu dile getiren Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ali Kağan Gökakın, “Aniden ortaya çıkan şeker hastalığı, pankreas kanserinin erken belirtisi ve uyarıcısı olabilir” uyarısında bulundu.
12.05.2023 Sağlık
Azılı sapığa mahkemede kurşun yağdırdı! Mezar taşına yazılınca gerçek ortaya çıktı
Azılı sapığa mahkemede kurşun yağdırdı! Mezar taşına yazılınca gerçek ortaya çıktı Kızına canice tecavüz ettikten sonra öldüren katilin sonu beklenmedik şekilde gerçekleşti. Cani katili aklından çıkaramayan acılı anne Marianne Bachmeier, tüm dünyayı şoke eden bir şey yaptı. Katile mahkeme salonunda kurşun yağdırdı. Yıllar sonra hayatını kaybeden acılı annenin mezar taşındaki detay gerçeği ortaya çıkardı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Steve Jobs'un terlikleri açık artırmayla satıldı
Steve Jobs'un terlikleri açık artırmayla satıldı Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un sandaletleri, açık artırmayla 218 bin dolara satıldı.
15.11.2022 Bilim ve Teknoloji
İşlenmiş gıdalar, alkol ve sigara 'pankreas kanseri' yapıyor
İşlenmiş gıdalar, alkol ve sigara 'pankreas kanseri' yapıyor Doç. Dr. İlhan Karabıçak, işlenmiş gıdalar, alkol ve sigaranın pankreas kanserinin en sık nedenleri arasında yer aldığını söyledi.
20.09.2022 Sağlık
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
Kanser hücrelerini öldürüyor, kemoterapinin yapamadığını yapıyor! Kan şekerini de...
Kanser hücrelerini öldürüyor, kemoterapinin yapamadığını yapıyor! Kan şekerini de... Doğadaki en iyi kanser öldürücü olduğu keşfedildi, kan şekerini düşürme ve iltihabı hafifletme özellikleri de bulunuyor. Özü kanser hücrelerinin yayılmasını da önlüyor, akciğer, meme, prostat, kolorektal, pankreas, endometriyal, kolon kanserlerine karşı savaşıyor. Tam bir selenyum zengini, kemoterapi ilaçları kadar etkili. Kanser, birçok mücadeleye rağmen, hala dünyanın önde gelen ölüm sebeplerinden biri olmaya devam ediyor. Kemoterapi de dahil olmak üzere birçok tedavi çeşidi, hayatta kalma oranını iyileştirse de kesin çözümler aranıyor. Kanseri önlemek ve tedavi etmek için ise günümüzde gıdaların içerikleri daha fazla dikkate alınıyor. Bilim insanları ise kanserin her türlüsü üzerinden büyük etkiye sahip bir besin keşfetti. İşte detaylar...
22.07.2022 Sağlık
Kurban Bayramı’nda fazla et tüketimi zararlı mı? Et tüketimi kabızlık yapar mı? Et tüketimi ile kanser gelişimi arasında bir ilişki var mı?
Kurban Bayramı’nda fazla et tüketimi zararlı mı? Et tüketimi kabızlık yapar mı? Et tüketimi ile kanser gelişimi arasında bir ilişki var mı? Kurban Bayramı’nın yaklaştığı bu günlerde uzmanlardan bayram uyarıları geliyor. Kronik rahatsızlıkları olanların Kurban Bayramı’nda et tüketime özen göstermesi konusunda uyaran uzmanlar, aşırı et tüketiminin susuzluk, kabızlık, kötü nefes kokusu yapabileceğine dikkat çekiyor. Kırmızı et tüketimi ile ilgili dikkat edilmesi gereken noktaları Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Muharrem Battal anlattı.
4.07.2022 Sağlık
Kanser aşısı ile kanseri yenmek mümkün mü? Kanser aşısı kaç doz yapıldı? Birinci aşama sonuçları ortaya çıktı!
Kanser aşısı ile kanseri yenmek mümkün mü? Kanser aşısı kaç doz yapıldı? Birinci aşama sonuçları ortaya çıktı! Türk bilim insanları Prof. Dr. Uğur Şahin ve Prof. Dr. Özlem Türeci tarafından geliştirilen kanser aşısının ilk sonuçları ortaya çıktı. Yapılan çalışmada kanser aşısının ilk sonuçları başarılı çıktı. Ayrıca, kanser aşısının da hastalığı başarılı bir şekilde uzak tutabildiği belirtildi. Peki, Kanser aşısı ile kanseri yenmek mümkün mü? Kanser aşısı kaç doz yapıldı? Birinci aşama sonuçları ne? Biontech kanser aşısı ne zaman çıkacak? İşte detaylar…
8.06.2022 Sağlık
Koronavirüs aşısının mucitlerinden dünyayı yerinden oynatacak bir başarı daha!
Koronavirüs aşısının mucitlerinden dünyayı yerinden oynatacak bir başarı daha! Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınını bitirmek için yapılan aşı çalışmalarında çok önemli rol oynayan ve Biontech/Pfizer aşısının mucitleri Özlem Türeci ve Uğur Şahin, bir kez daha tüm dünyaya umut aşıladı. Ülkemizin gurur kaynağı bilim insanları bu kez de kanseri alt edecek bir başarıya imza attı.
8.06.2022 Sağlık
Yalova'da skandal olay! Yanlışlıkla alınan dalağı kargoda kayboldu
Yalova'da skandal olay! Yanlışlıkla alınan dalağı kargoda kayboldu Yalova'da teşhisi konulamayan bir hastalık nedeniyle özel bir hastanede dalağı alınan ve patolojiye gönderilen hastanın dalağı kayboldu. Dalağın, standart kargo' ibaresiyle gönderildiği ortaya çıktı. Mağdur hasta, hastane yönetimi hakkında suç duyurusunda bulundu.
3.05.2022 Yaşam
Dünyanın en yaşlı insanı kaç yaşında öldü? Kane Tanaka öldü mü, kaç yaşında, kimdir?
Dünyanın en yaşlı insanı kaç yaşında öldü? Kane Tanaka öldü mü, kaç yaşında, kimdir? Dünyanın en yaşlı insanı olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Japon Kane Tanaka hayatını kaybetti. Peki, Dünyanın en yaşlı insanı kaç yaşında öldü? Kane Tanaka kimdir?
25.04.2022 Dünya
Canan Tınaz: Faruk Tınaz hayatını bir doktor ihmalinden kaybetmiştir!
Canan Tınaz: Faruk Tınaz hayatını bir doktor ihmalinden kaybetmiştir! Canan Tınaz, hayatını kaybeden müzisyen eşi Faruk Tınaz’ın doktor ihmali nedeniyle öldüğünü iddia etti.
22.04.2022 Magazin
Ramazan ayında kaçınmanız gereken beslenme hataları!
Ramazan ayında kaçınmanız gereken beslenme hataları! Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı Doç. Dr. Eylem Karatay, Ramazan ayı boyunca sindirim sistemi sağlığını korumak için dikkat edilmesi gerekenleri sizler için anlattı.
19.04.2022 Sağlık
Genel cerrahi alanında robotik cerrahi kullanımının önemi nedir?
Genel cerrahi alanında robotik cerrahi kullanımının önemi nedir? Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Abdulkadir Bedirli, robotik cerrahi sisteminin genel cerrahi alanındaki avantajlarını, nasıl ve hangi hastalıklarda uygulandığını tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
23.02.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Pankreas Kanseri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pankreas kanseri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.