Pamir

Pamir

Son dakika pamir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pamir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pamir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pamir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pamir gelişmeleri de dahil olmak üzere 433 pamir haberi bulunmuştur. Tüm pamir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
Arka Sokaklar'a  Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu!
Arka Sokaklar'a Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu! Türkiye’nin efsane dizisi Arka Sokaklar, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni sezona yeni isimlerle merhaba diyen diziye Pamir Pekin’den sonra güzel oyuncu Burcu Kara dahil oldu.
25.11.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu
Ünlü oyuncu Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar oyuncu kadrosunu genişletiyor. Hayatın içinden karakterleri ve toplumsal olaylara duyarlılığıyla dikkat çeken Arka Sokaklar’a birçok başarılı projede yer alan, yakışıklı oyuncu Pamir Pekin, “Komiser Mehmet” karakteri ile katılıyor.
17.11.2023 Magazin
Komşusunun yardımına ünlü oyuncu yetişti: Yaşadığı gururu sevenleriyle paylaştı
Komşusunun yardımına ünlü oyuncu yetişti: Yaşadığı gururu sevenleriyle paylaştı Saadet Işık Aksoy otomobilinin tekeri patlayan komşusunun yardımına koştu. Güzel oyuncu yaşadığı büyük gururu "Ne iş olsa yaparım, aç kalmam. Öyle durduğuma aldanmayın, lastiği gerçekten değiştirdim. Gururluyum'" sözleriyle paylaştı.
2.08.2023 Magazin
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi!
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı hedefleyen yeni yarışma programı Yıldız De Bana canlı yayınla ekrana geldi.
2.04.2023 Televizyon
Kıbrıs'ta gözyaşları sel oldu! 'Hepiniz birer şampiyonsunuz'
Kıbrıs'ta gözyaşları sel oldu! 'Hepiniz birer şampiyonsunuz' Turnuva için Adıyaman’a gelen KKTC’nin Gazi Mağusa Türk Maarif Koleji’nin kız ve erkek voleybolcularının tamamı deprem sonrası enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi. 3 Şubat’ta gelip İsias Hotel’e yerleşen 39 kişilik kafilede, 12-14 yaşlarında 25 sporcu, 9 veli, 1 öğretmen, 2 müdür muavini ve 2 antrenör bulunuyordu. 6 Şubat sabahı 04.17’de meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremden sadece 4 veli ile 1 müdür yardımcısı kurtulabildi. Depremde yıkılan binadan şans eseri çıkan ancak 13 yaşındaki oğlu Aras’ı kaybeden Murat Aktuğralı, “Her şey 15-20 saniyede bitti. Otel adeta ortadan kırıldı ve olduğu yere çöktü. Yıkılış şekline göre bizim odalar daha az hasar gördü ve çıkma şansımız oldu” dedi.
12.02.2023 Diğer Sporlar
Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbikatı nefes kesti
Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbikatı nefes kesti Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) planlı faaliyetleri arasında yer alan ‘Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbikatı’, Kırklareli’nde devam ediyor. Tatbikatta indirilmiş taarruz ile hedefin ele geçirilmesi gerçeğini aratmadı.
10.10.2022 Gündem
Saadet Işıl Aksoy kızıyla birlikte koronavirüse yakalandı!
Saadet Işıl Aksoy kızıyla birlikte koronavirüse yakalandı! Ekranlardan bir süredir uzak olan ve ABD'de yaşayan Saadet Işıl Aksoy, tatil için ailesiyle Türkiye'ye gelmişti. Marmaris'te tatil yapan oyuncu, kızıyla birlikte koronavirüse yakalandığını duyurdu.
18.07.2022 Magazin
Balçiçek'le Sohbete Geldik 59. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 59. bölüm fragmanı yayında! “Balçiçek’le Sohbete Geldik”in pazar günü yayınlanacak bölümüne Kubat ve Zeynep Turan konuk oluyor.
5.04.2022 Televizyon
Balçiçek'le Sohbete Geldik 57. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 57. bölüm fragmanı yayında! 'Balçiçek’le Sohbete Geldik'in pazar günü yayınlanacak bölümüne Demet Şener, Perihan Ünlücan ve Gökberk Demirci konuk oluyor.
23.03.2022 Televizyon
Aşkım Kapışmak'tan şaşırtan Erkan Özerman açıklaması!
Aşkım Kapışmak'tan şaşırtan Erkan Özerman açıklaması! Aşkım Kapışmak Tv8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Kapışmak, geçtiğimiz hafta taciz iddiaları ile gündeme gelen Best Model yarışmasının organizatörü Erkan Özerman ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.
28.10.2021 Magazin
Nurseli İdiz kimdir? Nurseli İdiz kaç yaşında ve nereli? Nurseli İdiz'in hastalığı ne?
Nurseli İdiz kimdir? Nurseli İdiz kaç yaşında ve nereli? Nurseli İdiz'in hastalığı ne? Nurseli İdiz, Paylaş Benimle programı ile gündem oldu. Programa konuk olan Nurseli İdiz, hayatı ile ilgili bilinmeyenleri paylaştı. İdiz'in ailesinden 5 kişinin ölümüyle birlikte hastalığının nasıl nüksettiğini anlattı ve yaşadığı zorlukları ekranda paylaştı. Hayatının en sarsıcı dönemini nasıl atlattığını "Ben bu yaşta iyileştiysem, herkes iyileşir" diyerek anlatan Nurseli İdiz'in hayatı izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki, Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında? Nurseli İdiz'in eski eşi kim? Nurseli İdiz'in hastalığı ne? İşte Nurseli İdiz'in hayatı hakkında merak edilenler...
16.08.2021 Gündem
Balçiçek'le Sohbete Geldik 36. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 36. bölüm fragmanı yayında! Bu haftaki konuklar oyuncu Açelya Akkoyun, Astrolog Hande Kazanova ve diş hekimi Doç. Dr. Feyza Eraydın oluyor.
30.07.2021 Televizyon
Saadet Işıl Aksoy aşka geldi!
Saadet Işıl Aksoy aşka geldi! Pamir Kıraner’le evlendikten sonra ABD’ye yerleşen ve geçtiğimiz yıl kızı Marisa Gülcan’ı kucağına alan Saadet Işıl Aksoy, eşinin yeni yaşını sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle kutladı.
2.05.2021 Magazin
Kardak krizinin 25. yılı! 'İlk darbeyi biz indirirsek çatışmayı kazanırız...'
Kardak krizinin 25. yılı! 'İlk darbeyi biz indirirsek çatışmayı kazanırız...' Türk-Yunan ilişkilerindeki anlaşmazlıklar zincirinin bir halkasını oluşturan Kardak kayalıkları krizinin üzerinden 25 yıl geçti.
1.02.2021 Dünya
Bir Annenin Günahı setinden sıcak kareler
Bir Annenin Günahı setinden sıcak kareler Kanal D’nin dram türündeki yeni dizisi “Bir Annenin Günahı”nın kamera arkası oldukça renkli anlara sahne oluyor.
26.11.2020 Televizyon
'Bir Annenin Günahı' bu akşam ekranda
'Bir Annenin Günahı' bu akşam ekranda ‘Bir Annenin Günahı’ dizisi bu akşam Kanal D'de başlıyor.
21.11.2020 Televizyon
Dramatik hikayesiyle sezona damga vuracak!
Dramatik hikayesiyle sezona damga vuracak! “Bir Annenin Günahı”, 21 Kasım Cumartesi akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.
16.11.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı dizisinde İbrahim Komiser kimdir?
Bir Annenin Günahı dizisinde İbrahim Komiser kimdir? Bir Annenin Günahı'nda Pamir Pekin'in oynadığı karakter olan İbrahim Komiseri tanıyalım!
13.11.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı’nın afişi yayınlandı...
Bir Annenin Günahı’nın afişi yayınlandı... Kanal D’nin yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, dram türündeki dizisi “Bir Annenin Günahı” çok yakında izleyicisi ile buluşacak.
6.11.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı başlıyor!
Bir Annenin Günahı başlıyor! Bir Annenin Günahı dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
5.11.2020 Televizyon
"Bir Annenin Günahı"nın çekimleri devam ediyor!
"Bir Annenin Günahı"nın çekimleri devam ediyor! Kanal D’nin yapımını Limon Film, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaştığı yeni dizisi “Bir Annenin Günahı”, çok yakında izleyicisi ile buluşacak.
29.10.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı fragmanı yakında!
Bir Annenin Günahı fragmanı yakında! Filipinler’de reyting rekorları kıran "A Mother's Guilt" dizisinden uyarlanan 'Bir Annenin Günahı' yakında Kanal D'de!
25.10.2020 Televizyon
Tanıtım filmi yayında!
Tanıtım filmi yayında! Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Bir Annenin Günahı”nın ilk tanıtım filmi yayınlandı.
23.10.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı dizisinde çalan müzik ne, kim söylüyor? Bir Annenin günahı müziği…
Bir Annenin Günahı dizisinde çalan müzik ne, kim söylüyor? Bir Annenin günahı müziği… Bir annenin günahı dizisi fragmanı büyük merak uyandırdı. Kanal D'de yayınlanacak Bir Annenin Günahı hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Yayınlanan fragmanda en çok merak edilen ise dizide çalan müzik oldu. Peki, Bir Annenin Günahı dizisinde çalan şarkıyı kim söylüyor? Bir Annenin Günahı konusu ne ve oyuncuları kimler? Bir Annenin Günahı hakkında merak edilen detaylar…
22.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pamir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pamir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.