Pakize Suda

Pakize Suda

Son dakika pakize suda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pakize suda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pakize suda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pakize Suda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pakize suda gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 pakize suda haberi bulunmuştur. Tüm pakize suda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı?
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı? Yönetmen Sadullah Celen’in pıhtı atması nedeniyle hayatını kaybetmesi, avukat Celal Ülgen beynine pıhtı atması sonucu felç geçirmesi,  Milletvekili Sırrı Süreyya Önder pıhtı atması sonrası rahatsızlanmasının ardından sosyal medyada pıhtı atma salgını iddiaları dolaşıma girdi. Vatandaşlar Pıhtı atma salgını nedir, sorusuna yanıt ararken yeni bir salgın mı var mı sorusuna sormaya başladı.
4.01.2024 Sağlık
Pakize Suda son yolculuğuna uğurlandı! Büyük vefasızlık
Pakize Suda son yolculuğuna uğurlandı! Büyük vefasızlık Bir süredir demans hastalığıyla mücadele eden Pakize Suda, beynine pıhtı atması sonucu 70 yaşında hayatını kaybetmişti. Suda, Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Kurşunlu Camii'nde kılınan cuma namazı sonrası, Menteşe Şehir Yeni Mezarlığı'na defnedildi. Törene sanat camiasından katılım olmaması dikkati çekti.
23.12.2022 Magazin
Ali Poyrazoğlu dedesiyle Atatürk arasındaki şaşırtan bağlantıyı açıkladı
Ali Poyrazoğlu dedesiyle Atatürk arasındaki şaşırtan bağlantıyı açıkladı Geçtiğimiz günlerde usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, tiyatrosuna ait dekorların ve kuklaların bulunduğu depoda çıkan yangınla gündeme gelmişti. Tiyatro müzesi için oluşturduğu koleksiyonu yanan Poyrazoğlu, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Hayatına dair bazı gerçekleri açıklayan Poyrazoğlu'nun özellikle dedesi ve Atatürk arasındaki bağlantıya dair anlattıkları büyük ilgi gördü. İşte Ali Poyrazoğlu'nun dedesinin Atatürk'le arasındaki o bağlantı ve Atatürk'ün söyledikleri...
23.12.2022 Magazin
Pakize Suda'nın vasiyeti ortaya çıktı! Sezen Aksu'ya vermişti
Pakize Suda'nın vasiyeti ortaya çıktı! Sezen Aksu'ya vermişti Geçtiğimiz aylarda demans teşhisi konulan oyuncu Pakize Suda, beynine pıhtı atması sonucu 70 yaşında hayatını kaybetmişti. Suda, bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Suda’nın ölümünün ardından 2015 senesinde sunuculuğu yaptığı bir programda vasiyet açıklaması yeniden gündem oldu.
23.12.2022 Magazin
Pakize Suda kimdir? Cenaze töreni bugün! Oyuncu Pakize Suda neden öldü, kaç yaşındaydı, nereliydi? İşte hayatı ve oynadığı diziler…
Pakize Suda kimdir? Cenaze töreni bugün! Oyuncu Pakize Suda neden öldü, kaç yaşındaydı, nereliydi? İşte hayatı ve oynadığı diziler… Pakize Suda bugün defnedilecek. 70 yaşında hayata gözlerini yuman Pakize Suda oyunculuk performansı dışında sunuculuk ve köşe yazarlığıyla da hafızalarda yerini aldı. Peki, Pakize Suda kimdir, nereliydi, kaç yaşında ve neden öldü? Pakize Suda’nın hayatı ve cenaze töreni hakkında merak edilenler…
23.12.2022 Televizyon
Pakize Suda'nın cenaze programı belli oldu!
Pakize Suda'nın cenaze programı belli oldu! Muğla’nın Fethiye ilçesindeki hastanede dün hayatını kaybeden ünlü oyuncu ve yazar Pakize Suda, yarın Muğla’da toprağa verilecek.
22.12.2022 Magazin
Müzisyen Mehmet Dudarık'ı öldüresiye dövmüştü! Ablası gerçeği açıkladı, hepsi bahaneymiş
Müzisyen Mehmet Dudarık'ı öldüresiye dövmüştü! Ablası gerçeği açıkladı, hepsi bahaneymiş Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'u darbeden şüpheli Bilge Kaan K, kendisine hakaret ettikleri iddiasıyla iki isimden şikayetçi oldu. Şüphelinin verdiği ifade de 'pes' dedirtti. Öte yandan Mehmet Dudarık’ın ablası çarpıcı açıklamalarda bulunarak olayın gerçek yüzünü anlattı. İşte detaylar...
22.12.2022 Gündem
Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, emniyet müdürü mü, kaç yaşında, nereli? Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun mesleği ne?
Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, emniyet müdürü mü, kaç yaşında, nereli? Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun mesleği ne? Müge Anlı'nın Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamasının ardından vatandaşlar Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında araştırma yapmaya başladı. Damat adayı Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? İşte Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, nereli? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler….
24.06.2022 Magazin
Müge Anlı evleniyor! Müge Anlı kiminle evleniyor? Anlı’nın sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu!
Müge Anlı evleniyor! Müge Anlı kiminle evleniyor? Anlı’nın sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu! Müge Anlı evleniyor mu? Sunucu Müge Anlı, kendi adını taşıyan programının canlı yayınında evleneceğini açıkladı. Anlı, 'Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu' dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Müge kiminle evleniyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Anlı’nın sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu…
20.06.2022 Magazin
Müge Anlı evleniyor mu? Şaşırtan açıklama...
Müge Anlı evleniyor mu? Şaşırtan açıklama... ATV ekranında uzun zamandır 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programını sunan Müge Anlı evleneceğini açıkladı. Müstakbel eşinin adını da canlı yayında açıklayan Müge Anlı, yeni sezonda evli olarak karşısına çıkacağım dedi.
20.06.2022 Magazin
Genç oyuncudan kötü haber! 'Şu anda akıl hastanesindeyim'
Genç oyuncudan kötü haber! 'Şu anda akıl hastanesindeyim' Son dönemin en çok izlenen ve milyonlarca hayranı olan dizilerinden birinde rol alarak dikkat çekti. Fakat bunun keyfini çok da çıkarabildiği söylenemez. Çünkü sosyal medya hesabından yaptığı samimi paylaşıma göre bir süredir ruh sağlığını korumak için bir mücadele içinde. Genç oyuncunun paylaştığı o videodaki sözleri ise hayranlarını şoke etti: "Uzun süredir iyi değildim ve şu anda akıl hastanedeyim ama yakında taburcu olacağım."
27.05.2022 Magazin
Pakize Suda'nın sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi
Pakize Suda'nın sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi Demans (bellek ve benzeri zihinsel yeteneklerin bozukluğu) teşhisi konulan ve geçtiğimiz yıl mahkeme kararıyla yeğeni Dilara Elagözlü'nün vasi olarak atanmasına karar verilen Pakize Suda hakkında sosyal medyada çıkan asılsız iddialar sonrası açıklama geldi. Elagözlü, teyzesinin sağlık duurmu hakkında bilgi verdi. İşte detaylar...
27.05.2022 Magazin
Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir?
Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir? Oyuncu, yazar Pakize Suda’dan ücüzü haber geldi. Demansla mücadele eden ünlü isim, özel bir bakımevinde tedavi altına alındı. Pakize Suda’nın son durumu merak edilirken, hastalığı ile ilgili bilgiler de araştırılıyor. Peki, Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir, kaç yaşında? İşte Pakize Suda’nın son durumu ve hakkında merak edilenler…
24.05.2022 Ünlüler Dünyası
Pakize Suda'dan hayranlarını üzecek haber geldi!
Pakize Suda'dan hayranlarını üzecek haber geldi! Bir dönemin aranan isimlerinde olan Pakize Suda, şu sıralar zor günler geçiriyor. 72 yaşındaki oyuncu ve yazar Pakize Suda, Demans hastalığıyla mücadele ediyor. Suda'nın Fethiye’de özel bir bakımevinde tedavi gördüğü öğrenildi.
24.05.2022 Magazin
Müge Anlı evli mi, kaç çocuğu var? Burhan Akdağ kimdir, Müge Anlı’nın eşi mi?
Müge Anlı evli mi, kaç çocuğu var? Burhan Akdağ kimdir, Müge Anlı’nın eşi mi? ATV ekranlarında reyting rekortmeni programı, gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı hayatı en çok merak edilen isimlerden biri. Yaşı, kilosu, evli olup olmadığı, eğitimi, çocuk sahibi mi değil mi, hayatı hakkında her detay sorgulanıyor. Peki, Müge Anlı kimdir, Müge Anlı kaç yaşında, nereli? Müge Anlı evli mi, çocuğu var mı? Burhan Akdağ kimdir, Müge Anlı’nın eşi mi?
20.07.2022 Televizyon
Pakize Suda'nın sağlık durumu nasıl? Vesayet davası açıldı
Pakize Suda'nın sağlık durumu nasıl? Vesayet davası açıldı Pakize Suda’ya (71), 'akıl zayıflığı' yaşadığı belirtilerek opera sanatçısı ablası Ayşe Suda tarafından vesayet davası açıldı.
5.10.2021 Magazin
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında? Tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti. Ortaoyuncular Tiyatrosu, kurucuları Ferhan Şensoy’un, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini duyurdu. Ferhan Şensoy Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
31.08.2021 Gündem
Müge Anlı kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı evli mi, kızı kim? İşte Müge Anlı'nın hayatı...
Müge Anlı kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı evli mi, kızı kim? İşte Müge Anlı'nın hayatı... Müge Anlı cinayet dosyaları ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiriyor. Ekranda çözdüğü cinayetler dünya basınında bile gündem olan Müge Anlı internette en çok merak edilen isimlerden biri. Müge Anlı'nın hayatını merak edenler sıklıkla 'Müge Anlı kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı evli mi? Müge Anlı'nın kızı kim?' gibi soruları araştırıyor. İşte Müge Anlı'nın hayatı ile ilgili tüm detaylar...
5.05.2020 Gündem
Müge Anlı kimdir?
Müge Anlı kimdir? Müge Anlı başarılı sunuculuk kariyerine devam ediyor. Sabahların vazgeçilmez ismi Müge Anlı'nın özel hayatı hayranları tarafından oldukça merak ediliyor. İşte Müge Anlı'ya dair merak edilen tüm soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Kendi ilaçlarını seçti
Kendi ilaçlarını seçti Yazar ve televizyoncu Pakize Suda (64) önceki gece nöbetçi eczane arayışına girdi...
15.09.2016 Magazin
Pakize Suda'nın acı günü
Pakize Suda'nın acı günü Ünlü sunucu ve yazar Pakize Suda, aldığı acı haberle yıkıldı...
8.07.2016 Magazin
Lazerli Pakize
Lazerli Pakize Geçtiğimiz ay yüzüne lazer operasyonu yaptıran Pakize Suda, şiş yüzü ve maskesiyle görüntülenmişti...
24.05.2016 Magazin
'Sevgilim beni kardeşimle aldatıyor!'
'Sevgilim beni kardeşimle aldatıyor!' Sevilen magazin programı 'Renkli Sayfalar'ın canlı yayını sırasında gelen bir yorum sunucuları ve konuğu şaşkına çevirdi.
25.04.2016 Magazin
Pakize Suda lazer mağduru oldu
Pakize Suda lazer mağduru oldu Sunucu, yazar Pakize Suda önceki gün Hande Ataizi’yle Bebek’te bir kafede buluştu.
8.04.2016 Magazin
Saba Tümer kimdir?
Saba Tümer kimdir? Saba Tümer ekranların fenomen programı Beyaz Show'a konuk olacak. Kanal D ekranlarının yıllardır Cuma akşamları vazgeçilmez programı haline gelen Beyaz Show'da Saba Tümer'in sergileyeceği performans merak ediliyor. Peki Saba Tümer kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler...
31.03.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pakize Suda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pakize suda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.