Öztürk Yılmaz

Öztürk Yılmaz

Son dakika Öztürk Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öztürk Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öztürk Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öztürk Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öztürk yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.408 öztürk yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm öztürk yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pazarda zam şampiyonu ‘üzüm’ oldu! Fiyatlarda yükseklik var"
Pazarda zam şampiyonu ‘üzüm’ oldu! Fiyatlarda yükseklik var" Haftanın her günü kentin farklı bölgelerinde kurulan semt pazarlarında zam şampiyonu üzüm oldu. Geçen hafta 35 TL’ye satılan üzüm, bu hafta 40 TL’den tezgahlardaki yerini aldı.
12.11.2023 Ekonomi
3 yaşındaki çocuğun kulağından 23 adet canlı kurtçuk çıkartıldı
3 yaşındaki çocuğun kulağından 23 adet canlı kurtçuk çıkartıldı Bitlis’in Tatvan Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Polikliniğine getirilen 3 yaşındaki kızın kulağında 23 adet canlı kurtçuk tespit edildi.
20.09.2023 Yaşam
TBMM Başkanı Şentop: Çocuğa istismar en ahlaksız suç
TBMM Başkanı Şentop: Çocuğa istismar en ahlaksız suç TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TBMM Başkanı Şentop, 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili "Çocuk istismarının en iğrenç, en ahlaksız suç. Dava açılmış durumda, bunun takipçisi olacağız. Buna asla müsaade gösterilmemeli." dedi.
10.12.2022 Gündem
Yenilik Partisi Lideri Yılmaz'ı bıçakla yaralayan şüpheli tutuklandı
Yenilik Partisi Lideri Yılmaz'ı bıçakla yaralayan şüpheli tutuklandı Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'ı bıçakla yaralayan zanlı, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.
9.12.2022 Gündem
Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz'a saldıran zanlı yakalandı
Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz'a saldıran zanlı yakalandı Emniyet Genel Müdürlüğü, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırıda bulunduğu değerlendirilen bir kişinin yakalandığını açıkladı.
7.12.2022 Gündem
Öztürk Yılmaz kimdir? Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz kaç yaşında ve nereli?
Öztürk Yılmaz kimdir? Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz kaç yaşında ve nereli? Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz saldırıya uğradı. Ankara'daki ofisinde bıçaklı saldırıya Öztürk Yılmaz hastaneye kaldırıldı. Peki, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz kimdir? Öztürk Yılmaz’ın sağlık durumu nasıl? Öztürk Yılmaz’a kim saldırdı, neden? Öztürk Yılmaz biyografisi!
7.12.2022 Gündem
Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırı
Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırı Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz, Ankara'daki ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı. Öztürk, hastaneye kaldırıldı.
7.12.2022 Siyaset
Pegasus Golf Challenge Turnuvası Kemer Country Club’ta 11. kez gerçekleştirildi
Pegasus Golf Challenge Turnuvası Kemer Country Club’ta 11. kez gerçekleştirildi Pegasus Hava Yolları’nın 2009 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlediği Pegasus Golf Challenge Turnuvası, 14-15 Eylül 2019 tarihlerinde Kemer Country Club’ta gerçekleştirildi. Bu yıl 11. kez düzenlenen turnuva, 14 Eylül Cumartesi günü sabah saatlerinde başladı ve 15 Eylül Pazar akşamı düzenlenen ödül töreniyle son buldu. İki gün süresince keyifli anların yaşandığı Pegasus Golf Challenge Turnuvası’na golf sporunun ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı.
16.09.2019 Ekonomi
Göçükte ölen işçiler son yolculuğuna uğurlandı
Göçükte ölen işçiler son yolculuğuna uğurlandı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Kuzey Marmara Otoyolu’nda yapımı devam eden 7 nolu viyadüğe beton döküldüğü sırada düşen beton bloğun altında kalıp hayatını kaybeden işçiler gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar. Kaza anında beton bloğun üzerinde olan Mustafa Canpolat’ın ise demirlere tutunarak hayatta kaldığı ortaya çıktı.
29.11.2018 Yaşam
CHP'den ihraç edilen Öztürk Yılmaz: Yanlış hesap Bağdat'tan döner
CHP'den ihraç edilen Öztürk Yılmaz: Yanlış hesap Bağdat'tan döner CHP'den ihraç edilen Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, siyasette kimseye kırgınlığının olmadığını belirterek, "Yapan yaptığıyla utanır. Biz aynı yerde duruyoruz, duruşumuz, insanlara bakışımız, yurt sevgimiz belli. Yanlış hesap Bağdat'tan döner. " dedi.
26.11.2018 Siyaset
Son dakika: AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adayı belli oldu
Son dakika: AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adayı belli oldu AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "İstanbul ve Ankara dahil birçok büyükşehir belediye adayımızı belirledik. Ne zaman açıklanacağı genel başkanımızın takdiri." dedi. Öte yandan AK Parti'nin 40 il ve ilçe belediye başkanı adayını cumartesi günü 13.00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağı öğrenildi.
21.11.2018 Siyaset
CHP'li Öztürk Yılmaz ihraç edildi
CHP'li Öztürk Yılmaz ihraç edildi CHP Disiplin Kurulu, Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın partiden ihracına karar verdi. Karar sonrası konuşan Yılmaz, "Bağımsız olarak yoluma devam edeceğim "dedi.
20.11.2018 Siyaset
CHP'den Öztürk Yılmaz'ın itirazına ret
CHP'den Öztürk Yılmaz'ın itirazına ret TBMM CHP Grup Disiplin Kurulu, Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz’ın "tedbir kararı" ile ilgili itiraz başvurusunu reddederek, kararın devamını kararlaştırdı.
16.11.2018 Siyaset
AK Parti'den '3 dönem kuralı' ile ilgili yeni açıklama
AK Parti'den '3 dönem kuralı' ile ilgili yeni açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Üç dönem kuralı, büyük oranda uygulanacak. Belki istisnai anlamda bazı illerde bazı arkadaşlarımızın devam etmesi için bir karar alınabilir. Çok başarılı olan arkadaşların bir kısmının bir şekilde devam etmesi olabilir. Ama kural uygulanacaktır" dedi. Kurtulmuş, Haber Global canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
14.11.2018 Siyaset
CHP Grup Disiplin Kurulu, Yılmaz ve Erol'dan savunma istedi
CHP Grup Disiplin Kurulu, Yılmaz ve Erol'dan savunma istedi CHP TBMM Grup Disiplin Kurulu, Grup Yönetim Kurulunca kesin çıkarma cezası ile önlemli olarak cezalandırılması önerisiyle ve oy birliğiyle sevk edilen Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'dan 7 gün içerisinde yazılı savunma istedi.
12.11.2018 Siyaset
Öztürk Yılmaz ateş püskürdü! Çarşambayı bekleyin
Öztürk Yılmaz ateş püskürdü! Çarşambayı bekleyin Türkçe ezan tartışmasını başlattığı için kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen CHP Milletvekili Öztürk Yılmaz, hakkındaki "Arkasındakiler ortaya çıkacak" sözlerine "Madem öyle, neden bugüne kadar tutmuşlar beni? Asıl ben arkasında ne olduğunu Çarşamba günü açıklayacağım" dedi.
12.11.2018 Siyaset
CHP'den ikinci Öztürk Yılmaz hamlesi!
CHP'den ikinci Öztürk Yılmaz hamlesi! CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, partiyi hedef alan sözleri nedeniyle bir kez daha disiplin kuruluna sevk edildi. Yılmaz, 'Türkçe ezan okunsun' sözleri nedeniyle de disipline gönderilmişti
12.11.2018 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Mansur Yavaş sorusuna yanıt!
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Mansur Yavaş sorusuna yanıt! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz'ın sözlerine ilişkin olarak, "Yorum yapmam etik olmaz" dedi. CHP lideri, yerel seçimlerde ismi geçen adaylar hakkında ise önemli açıklamalar yaptı
12.11.2018 Siyaset
CHP'li vekilden partisine tepki
CHP'li vekilden partisine tepki CHP'li Öztürk Yılmaz, "Bu disiplin soruşturması yanlıştır, hukuksuzdur kınıyorum. Bu CHP'de farklı bir yerde olduğumuzun göstergesidir. Ne yapıyorsan yap istifa etmiyorum." dedi.
9.11.2018 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu: Ezan Arapça okunur
Kemal Kılıçdaroğlu: Ezan Arapça okunur Türkçe ezan tartışmasını gündeme getiren CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, ‘kesin ihraç’ talebiyle disipline sevk edilirken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkçe ezan tartışmasını doğru bulmadığını belirtti.
9.11.2018 Siyaset
CHP'li 2 vekil disipline sevk edildi
CHP'li 2 vekil disipline sevk edildi CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz ile Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, parti yönetimine bilgi vermeden televizyon programına katıldıkları gerekçesiyle disipline verildi.
8.11.2018 Siyaset
Öztürk Yılmaz Kılıçdaroğlu yönetimini topa tutup istifa etti!
Öztürk Yılmaz Kılıçdaroğlu yönetimini topa tutup istifa etti! CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, "Hiçbir zaman işlevi olmadı, doğru çalıştırılamadı. Tamamen yurt dışı gezilerine dönüştü" diyerek, TBMM Dışişleri Komisyonu üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.
25.09.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu’ndan yeni A Takımı
Kılıçdaroğlu’ndan yeni A Takımı CHP lideri, partisinin yeni Merkez Yönetim Kurulu’nu belirledi. Akif Hamzaçebi Genel Sekreterliğe devam ederken, Oğuz Kaan Salıcı parti örgütünden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Bülent Tezcan’a yer verilmedi
10.08.2018 Siyaset
CHP'den sert tepki:Böyle ittifak ilişkisi olamaz
CHP'den sert tepki:Böyle ittifak ilişkisi olamaz CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, ABD'nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül hakkındaki yaptırım kararına ilişkin, "Böyle ittifak ilişkisi olamaz. ABD bu konuyu ileri götürürse Türkiye'deki ABD mevcudiyetinin de gözden geçirilmesi gerekecektir" dedi.
2.08.2018 Siyaset
129 vekilden Kılıçdaroğlu'na destek
129 vekilden Kılıçdaroğlu'na destek CHP Grup Başkanvekilleri'nin de bulunduğu bir grup CHP'li milletvekili parti genel merkezi önünde açıklamada bulundu.
26.07.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Öztürk Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öztürk yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.