Özlem Şahin

Özlem Şahin

Son dakika Özlem Şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özlem Şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özlem Şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özlem Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özlem şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 516 özlem şahin haberi bulunmuştur. Tüm özlem şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı!
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı! Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) Modest Fashion Weeks ve Think Fashion'ın CEO'su ve yaratıcısı Özlem Şahin Ertaş, Fişekhane’de 25 global tasarımcı ve markanın defilelerinin yanı sıra 30 marka standının da yer aldığı organizasyon, moda severlere 25-26-27 Nisan’da kapılarını açtığını söyledi. Ertaş, "Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Amerika’dan Afrika’ya ve Avusturalya’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze var" dedi.
26.04.2024 Gündem
Fişekhane, Istanbul Modest Fashion Week 2024’e ev sahipliği yapacak
Fişekhane, Istanbul Modest Fashion Week 2024’e ev sahipliği yapacak Istanbul Modest Fashion Week 2024, 25-26-27 Nisan 2024 tarihlerinde, Fişekhane-Galeri’de düzenlenecek.
18.04.2024 Vitrin
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Berkay dava açtı! Özlem Ada Şahin tanık olarak ifade verdi
Berkay dava açtı! Özlem Ada Şahin tanık olarak ifade verdi Şarkıcı Berkay, 6 yaşındaki kızlarının üzerine düşerek yaralanmasına sebep olduğunu iddia ettiği mobilya firmasına karşı malın ayıplı olduğu iddiasıyla İstanbul Tüketici Mahkemesine dava açtı. Duruşmada Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin tanık olarak ifade verdi. Şahin ifadesinde "Çocuğum travma yaşadığı için çocuk odasındaki mobilyaları söktürüp çöpe attım" dedi.
11.12.2023 Magazin
LGS ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Sınav soruları...
LGS ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Sınav soruları... LGS ile ilgili son dakika açıklaması geldi. LGS'ye az bir süre kala sınav sorularıyla ilgili flaş detay. Yaklaşık 1.2 milyon 8. sınıf öğrencisi gönlündeki liseye girmek için 5 Haziran’daki LGS’ye hazırlanırken uzmanlar da “İki ay kaldı, artık hızlanma vakti” diyor. Bu yıl sınavda hangi konular ağırlıklı olacak?, Yeni nesil sorular nasıl? Ne tür sorular çıkacak? soruları cevabını buldu. İşte LGS ile ilgili milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren detaylar...
7.04.2022 Eğitim
Arda Turan-Berkay davasına 'Burak Yılmaz' engeli!
Arda Turan-Berkay davasına 'Burak Yılmaz' engeli! Futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yeniden yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, tanık futbolcu Burak Yılmaz gelmediği için duruşma ertelendi. Mahkeme, yurt dışındaki futbolcu Burak Yılmaz'ın hazır edilmesi için süre verdi.
15.09.2021 Magazin
2 Temmuz 1993 Sivas'ta ne oldu, Madımak Katliamı’nı kim yaptı? Sivas Madımak Oteli neden yakıldı, yangınında ölenlerin isimleri?
2 Temmuz 1993 Sivas'ta ne oldu, Madımak Katliamı’nı kim yaptı? Sivas Madımak Oteli neden yakıldı, yangınında ölenlerin isimleri? 2 Temmuz 1993'te Sivas'ta yaşamını yitiren canların üzerinden 28 yıl geçti. Madımak da ölenler bu yıl da Türkiye'nin farklı yerlerinde düzenlenen eylem ve etkinliklerle anılıyor. Katliamlar tarihindeki yerini alan Madımak’ta yazar, ozan ve sanatçılardan oluşan 33 kişi yakılarak öldürüldü. Sivas katliamı neden yapıldı? Sivas Madımak Oteli neden yakıldı? 2 Temmuz Sivas'ta ne oldu?
2.07.2021 Gündem
Arda Turan ve Berkay Şahin'in davası yeniden görülüyor
Arda Turan ve Berkay Şahin'in davası yeniden görülüyor Futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada beraatine yönelik hükmün istinaf mahkemesince bozulmasının ardından yeniden yargılanıyor.
7.04.2021 Magazin
24 saat kamerayla izlenerek tedavi ediliyor
24 saat kamerayla izlenerek tedavi ediliyor Eskişehir Şehir Hastanesi'nde horlama, uyku apnesi, uyurgezerlik, çok uyuma ya da uykusuzluk gibi şikayeti olanlar Uyku Laboratuvarı Kliniği'nde, 24 saat boyunca gözlem altına alınıyor. Kameralarla hareketleri gözlenerek bilgisayarlar aracılıyla verileri kaydedilen hastaların en çok horlama şikayetiyle başvurduklarını ifade eden Nöroloji Uzmanı Dr. Özlem Şahin, "Hastalar kendi istekleri ile değil eşlerinin zoruyla geliyorlar. Bu tip rahatsızlıkların toplumsal ve sosyal bir takım sonuçları da oluyor. Özellikle eşler arasında farklı odalarda uyuma isteği, sonrasında birlikteliklerinde bir takım sorunlar yaratıyor" dedi.
27.02.2021 Sağlık
Arda Turan- Berkay davasında yeni gelişme!
Arda Turan- Berkay davasında yeni gelişme! Ünlü şarkıcı Berkay Şahin’in eşine tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan Arda Turan yeniden hakim karşısına çıkacak.
5.02.2021 Magazin
Arda Turan'a şok! 'Cinsel taciz' suçundan yeniden yargılanacak...
Arda Turan'a şok! 'Cinsel taciz' suçundan yeniden yargılanacak... Ünlü şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Şahin'e karşı cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada beraatine karar verilen futbolcu Arda Turan hakkındaki karar, İstinaf Mahkemesi'nce bozuldu. Berkay ve eşi Özlem Şahin'in yaptığı itirazı kabul eden mahkeme, Arda Turan hakkındaki beraat kararını bozdu. Arda Turan, "Cinsel taciz" suçundan yeniden yargılanacak.
19.01.2021 Magazin
Berkay'dan  vergide usulsüzlük yaptığı iddialarına yanıt!
Berkay'dan vergide usulsüzlük yaptığı iddialarına yanıt! Prototip araçlara verilen T plakalı cipiyle vergide usulsüzlük yaptığı iddia edilen şarkıcı Berkay, önceki gün alışveriş merkezinde görüntülendi. Spor otomobiliyle dikkatleri üzerine çeken Şahin, eski aracıyla ilgili iddialara yanıt verdi.
19.10.2020 Magazin
Berkay- Özlem çiftinden mutluluk pozları
Berkay- Özlem çiftinden mutluluk pozları Şarkıcı Berkay Şahin, önceki akşam eşi Özlem Ada Şahin ile Kuruçeşme’de bir mekanda objektiflere takıldı.Keyifleri bir hayli yerinde olan çift, objektiflere mutluluk pozları verdi.
23.09.2020 Magazin
Berkay Şahin: Özlem daha iyilerini hak ediyor!
Berkay Şahin: Özlem daha iyilerini hak ediyor! Ailesiyle Marmaris’te tatil yapan Berkay Şahin, önceki gün arkadaşı Mustafa Aksakallı’nın kahvaltıcı dükkanından çıkarken görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Berkay, eşine aldığı lüks hediyeler ile ilgili konuştu.
5.08.2020 Magazin
Genç kadınlara 'kansızlık' uyarısı
Genç kadınlara 'kansızlık' uyarısı Genç yaştaki kadınlardaki demir eksikliği tipi kansızlığın özellikle menopoz dönemine kadar sorun oluşturabileceğine dikkat çeken Hematoloji Uzmanı Doç. Dr. Özlem Şahin Balçık, “Demir eksikliği anemisi; halsizlik, yorgunluk, aşırı uyuma isteği veya uykusuzluk, saç dökülmesi, tırnak bozukluğu, kaşıntı, baş ağrısı, baş dönmesi, öğrenme güçlüğü, unutkanlık, çarpıntı, nefes darlığı ve göğüs ağrısı, yutkunma güçlüğü gibi çok sayıda şikâyete neden olabilir” dedi.
17.07.2020 Sağlık
2 Temmuz 1993 Sivas'ta ne oldu? Sivas madımak oteli katliamı neden yapıldı?
2 Temmuz 1993 Sivas'ta ne oldu? Sivas madımak oteli katliamı neden yapıldı? Sivas Katliamı, 2 Temmuz 1993 tarihinde Sivas'ta düzenlenen Pir Sultan Abdal Şenlikleri sırasında Madımak Oteli'nin yakılması sonucu çoğunluğu Alevi 33 yazar, ozan, düşünür ile 2 otel çalışanının yanarak ya da dumandan boğularak hayatlarını kaybetmesi ile sonuçlanan olaylar. Peki, 2 Temmuz 1993 Sivas'ta ne oldu? Sivas madımak oteli katliamı neden yapıldı?
2.07.2020 Gündem
Berkay: İki parça daha hazırlıyorum
Berkay: İki parça daha hazırlıyorum Geçtiğimiz aylarda ikinci kez baba olma duygusunu yaşayan Berkay Şahin, önceki eşi Özlem Şahin ve kızı Arya Şahin ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
21.01.2020 Magazin
Demet Akalın ile Özlem Ada Şahin birbirine girdi!
Demet Akalın ile Özlem Ada Şahin birbirine girdi! Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, temmuz ayında ikinci kez anne olmuş, kızı Zeynep'i dünyaya getirmişti.Demet Akalın, Özlem Şahin'e doğum hediyesi olarak ünlü bir markadan saat aldı. Berkay ile Özlem çifti, saati satmaya çalışınca Demet Akalın yakın dostları ile arasına mesafe koydu.
19.10.2019 Magazin
Arda Turan'ı şüphe kurtardı!
Arda Turan'ı şüphe kurtardı! Şarkıcı Berkay Şahin ile 9 Ekim 2018 gecesi yaşadığı kavga sonrası Arda Turan’ı 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptıran İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi, ünlü futbolcuya 'cinsel taciz' suçundan verdiği beraat kararının gerekçesini açıkladı.
25.09.2019 Magazin
Arda Turan - Berkay davasında karar!
Arda Turan - Berkay davasında karar! Futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin ile kavga etmesiyle ilgili 3 ayrı suçtan toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası aldı, verilen hükmün açıklanması ise geri bırakıldı. Mahkeme sanık Berkay Şahin hakkında ise ''hakaret'' suçundan ceza verilmesine yer olmadığına karar verdi. Turan cinsel taciz suçlamasından ise beraat etti.
11.09.2019 Magazin
Arda Turan - Berkay davasında karar!
Arda Turan - Berkay davasında karar! Gece kulübünde kavga eden ve sonrasında mahkemelik olan Arda Turan ve Berkay Şahin'in davasında bugün ikinci duruşma gerçekleşti.
19.06.2019 Magazin
'Bu nasıl hamilelik?'
'Bu nasıl hamilelik?' Berkay, eşi Özlem Ada Şahin’le bir avm'de görüntülendi.
12.05.2019 Magazin
Berkay: Doğum için gün sayıyoruz
Berkay: Doğum için gün sayıyoruz Popçu Berkay Şahin, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
7.05.2019 Magazin
Berkay'ın aylık gelir açıklaması şoke etti!
Berkay'ın aylık gelir açıklaması şoke etti! İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, müşteki-sanık olan Arda Turan ve Berkay Şahin ile davanın müştekisi, Berkay Şahin’in eşi Özlem Şahin, avukatlarıyla birlikte katıldı. Duruşmada kimlik tespiti yapılan Arda Turan, aylık gelirinin 300 bin euro olduğunu söylerken, şarkıcı olduğunu belirten Berkay Şahin ise bin lira aylık geliri olduğunu ifade etti.
30.01.2019 Gündem
Arda-Berkay davasına gelir beyanları damga vurdu!
Arda-Berkay davasına gelir beyanları damga vurdu! Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgaya ilişkin açılan davanın görülmesine başlanıyor. Bugün doğum günü olan Arda Turan’ın 12,5 yıla kadar hapsi istenen dosyada, Berkay’ın ise 2 yıla kadar hapsi talep ediliyor. Ünlü futbolcunun 'gizlilik' talebi reddedildi.
30.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özlem Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özlem şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.