Özgür Yankaya

Özgür Yankaya

Son dakika Özgür Yankaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özgür Yankaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özgür Yankaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özgür Yankaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özgür yankaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 özgür yankaya haberi bulunmuştur. Tüm özgür yankaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'dan sızan hakem konuşmaları için ilk açıklama!
Galatasaray'dan sızan hakem konuşmaları için ilk açıklama! Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın hakemi Abdulkadir Bitigen ile VAR hakemi Özgür Yankaya’nın, TFF Hakem ve Eğitim Danışmanı Hugh Dallas’ın haftalık değerlendirme toplantısındaki konuşmalar dışarı sızmıştı. Konu hakkında sarı-kırmızılı kulüpten ilk açıklama geldi.
26.03.2024 Galatasaray
Hakem görüntüleri sızdırıldı! Yer yerinden oynayacak, Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya'nın sözleri olay oldu
Hakem görüntüleri sızdırıldı! Yer yerinden oynayacak, Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya'nın sözleri olay oldu Türk futbolunda günden güne sıcak gelişmeler yaşanırken, daha önce benzerine rastlanmamış bir olay meydana geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun Galatasaray - Antalyaspor maçı için yapmış olduğu çevrimiçi toplantının görüntüleri sızdırıldı. Merkez Hakem Kurulu eğitimcisi Hugh Dallas ve VAR Eğitim Danışmanı Pawel Gil'in karşılaşmanın hakemi Abdülkadir Bitigen ve VAR hakemi Özgür Yankaya ile yaptığı görüşme ise gündeme bomba gibi düştü.
26.03.2024 Fenerbahçe
Sivasspor - Galatasaray maçının VAR’ı Alper Ulusoy
Sivasspor - Galatasaray maçının VAR’ı Alper Ulusoy Trendyol Süper Lig'de 16. hafta erteleme maçında oynanacak Sivasspor-Galatasaray müsabakasının VAR hakemi Alper Ulusoy oldu
11.01.2024 Galatasaray
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu Süper Lig'de 2023-2024 futbol sezonunda görev yapacak hakem ve VAR hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı.
2.08.2023 Süper Lig
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi Spor Toto Süper Lig'de sezonun kalan bölümünde görev yapacak hakemler ve VAR hakemleri açıklandı. İşte ayrıntılar...
6.01.2023 Süper Lig
Bu pozisyon Türkiye'yi ayağa kaldırdı! Antalya'da tartışılan gol...
Bu pozisyon Türkiye'yi ayağa kaldırdı! Antalya'da tartışılan gol... Süper Lig'de açılış maçında Antalyaspor'la karşı karşıya gelen Galatasaray'ın yediği gol olay yarattı.
20.05.2022 Galatasaray
Sadece Türkiye'de değil Cüneyt Çakır dünya basınında...
Sadece Türkiye'de değil Cüneyt Çakır dünya basınında... Dün MHK'nin aldığı son kararla sezon sonuna kadar düdük çalamayacak olan hakemlerin arasında yer alan Cüneyt Çakır dünya basınında da gündeme oturdu.
9.03.2022 Futbol
MHK'den tarihi operasyon! Ahmet Çakar, Fırat Aydınus ve 13 isme şok
MHK'den tarihi operasyon! Ahmet Çakar, Fırat Aydınus ve 13 isme şok MHK yapılanmaya giderek sezonun geri kalan maçlarında düdük çalamayacak hakemleri açıkladı! Listede Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi hakemler bulunuyor...
8.03.2022 Süper Lig
3 haftada 9 puan! Göztepe gümbür gümbür
3 haftada 9 puan! Göztepe gümbür gümbür Süper Lig'in ilk yarısını kötü bitiren Göztepe ikinci yarıda çıktığı son 3 maçından 9 puan çıkardı.
19.01.2022 Göztepe
İşte yeni sezonda maç yönetecek hakemler!
İşte yeni sezonda maç yönetecek hakemler! Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2021-2022 sezonunda görev yapacak hakemleri açıkladı.
12.07.2021 Süper Lig
Final maçlarının VAR Hakemleri belli oldu
Final maçlarının VAR Hakemleri belli oldu Süper Lig'de 42.hafta maçlarının VAR hakemleri belli oldu.
15.05.2021 Süper Lig
Çaykur Rizespor: 5 - İttifak Holding  Konyaspor: 3
Çaykur Rizespor: 5 - İttifak Holding Konyaspor: 3 Süper Lig'in 36. haftasında Çaykur Rizespor sahasında İttifak Holding Konyaspor'u 5-3 mağlup etti.
20.04.2021 Konya Spor
36.hafta hakemleri açıkladı! Galatasaray - Trabzonspor maçı...
36.hafta hakemleri açıkladı! Galatasaray - Trabzonspor maçı... Süper Lig'de 36. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasını Mete Kalkavan yönetecek.
19.04.2021 Galatasaray
Beşiktaş - Başakşehir maçının VAR hakemi Özgür Yankaya
Beşiktaş - Başakşehir maçının VAR hakemi Özgür Yankaya Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün oynanacak olan Başakşehir-Beşiktaş yarı final mücadelesinin VAR hakemi Özgür Yankaya oldu.
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı Yaşar Kemal Uğurlu'nun
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı Yaşar Kemal Uğurlu'nun Süper Lig'in 26.hafta maçında Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.
24.02.2021 Fenerbahçe
Süper Lig'de 26.hafta hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 26.hafta hakemleri belli oldu Süper Lig'de 26.hafta hakemleri açıklandı. Açılış maçı Yaşar Kemal Uğurlu'nun oldu.
17.02.2021 Süper Lig
Süper Lig'de 23.hafta hakemleri açıklandı
Süper Lig'de 23.hafta hakemleri açıklandı 23.hafta hakemleri açıklandı. Galatasaray - Başakşehir maçı Arda Kardeşler'in oldu.
1.02.2021 Süper Lig
Çaykur Rizespor 3-2 Göztepe
Çaykur Rizespor 3-2 Göztepe Süper Lig'in 12. haftasında Çaykur Rizespor evinde Göztepe'yi 90+4'de bulduğu golle 3-2 mağlup etti.
12.12.2020 Futbol
Antalyaspor 0-2 Alanyaspor
Antalyaspor 0-2 Alanyaspor Süper Lig'in 9. haftasında Salih Uçan'ın ağları havalandırdığı maçta Aytemiz Alanyaspor, Ersun Yanal'ın Antalyaspor'unu 2-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi.
22.11.2020 Futbol
Gaziantep FK 1-0 Konyaspor
Gaziantep FK 1-0 Konyaspor Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 6. haftasında sahasında İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 mağlup etti.
24.10.2020 Konya Spor
Fenerbahçe - Trabzonspor maçını Cüneyt Çakır yönetecek
Fenerbahçe - Trabzonspor maçını Cüneyt Çakır yönetecek Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek.
21.10.2020 Fenerbahçe
Başakşehir 0-0 Göztepe
Başakşehir 0-0 Göztepe Süper Lig'de 4. hafta maçında puansız Başakşehir sahasında Göztepe ile golsüz berabere kaldı ve Süper Lig'de ilk puanını aldı.
3.10.2020 Başakşehir
Süper Lig 4. hafta hakemleri açıklandı
Süper Lig 4. hafta hakemleri açıklandı 2020-2021 Sezonu Süper Lig 4. hafta müsabakalarını yönetecek hakemler açıklandı.
30.09.2020 Süper Lig
Trabzonspor - Yeni Malatya: 3-1
Trabzonspor - Yeni Malatya: 3-1 Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor sahasındaYeni Malatya'yı ağırladı. Trabzonspor sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bordo-mavili takımın yeni transfer Afobe attığı 2 golle yıldızlaştı.
26.09.2020 Futbol
Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izlenecek mi, hangi kanalda?
Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izlenecek mi, hangi kanalda? Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek. Trabzonspor sahasında yeni Malatyaspor’u konuk edecek. İki takımın da 1'er puanı bulunuyor. rabzonspor geride kalan 2 haftada Beşiktaş'a yenilirken, Denizlispor ile berabere kaldı. Yeni Malatyaspor ise Fatih Karagümrük'e kaybederken Göztepe'den 1 puan almayı başardı. Peki, Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı ne zaman? Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izlenecek mi, saat kaçta?
26.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özgür Yankaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özgür yankaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.