Özgüç Türkalp

Özgüç Türkalp

Son dakika Özgüç Türkalp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özgüç Türkalp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özgüç Türkalp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özgüç Türkalp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özgüç türkalp gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 özgüç türkalp haberi bulunmuştur. Tüm özgüç türkalp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'de 23. haftanın hakemleri açıklandı! Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar sürprizi
Süper Lig'de 23. haftanın hakemleri açıklandı! Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar sürprizi Süper Lig'de 23.hafta hakemleri açıklandı. Daha önce Sivasspor - Galatasaray maçında tartışmalı kararların altına imza atan Erkan Özdamar'a 7 hafta sonra görev verilirken, Gaziantep FK - Beşiktaş karşılaşmasında yönetimiyle ağır eleştiriler alan Atilla Karaoğlan Fenerbahçe - Konyaspor maçına atandı.
3.02.2023 Süper Lig
Sürpriz yok! İşte Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde düdük çalacak hakem
Sürpriz yok! İşte Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde düdük çalacak hakem Süper Lig'in 18.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe - Galatasaray derbisini Halil Umut Meler yönetecek.
6.01.2023 Galatasaray
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi Spor Toto Süper Lig'de sezonun kalan bölümünde görev yapacak hakemler ve VAR hakemleri açıklandı. İşte ayrıntılar...
6.01.2023 Süper Lig
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı!
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı! Sivasspor - Galatasaray maçında VAR hakemi olan ve Ulvestad'ın attığı golü Erkan Özdamar'a iptal ettiren Özgüç Türkalp hakemliği bıraktı.
5.01.2023 Süper Lig
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı Sivasspor - Galatasaray, Gaziantep FK - Beşiktaş maçının VAR kayıtlarının açıklanmasından sonra MHK Başkanı Sabri Çelik'i arayan ünlü yazar Tayfun Bayındır, Özgüç Türkalp'in istifa mektubunu yolladığını bildirildi.
5.01.2023 Süper Lig
TFF, VAR kayıtlarını inceledi ve hakem hatası yapıldığını tespit etti
TFF, VAR kayıtlarını inceledi ve hakem hatası yapıldığını tespit etti Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada; "Gaziantep FK A.Ş. Beşiktaş A.Ş. ve Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçlarının VAR kayıtları incelenmiştir ve bahsi geçen maçlarda hakemlerin önemli hakem hatası yaptıkları tespit edilmiştir" denildi.
3.01.2023 Süper Lig
Sivasspor'dan flaş açıklama! 'Galatasaray maçı tekrarlansın'
Sivasspor'dan flaş açıklama! 'Galatasaray maçı tekrarlansın' Süper Lig'in 16.hafta karşılaşmasında evinde Galatasaray ile karşı karşıya gelen Sivasspor, TFF'ye 'maç yeniden oynansın' başvurusunda bulundu.
2.01.2023 Sivas Spor
Golün iptal sebebi açıklandı! Deniz Çoban: Birkaç kişiyle konuştum onlar da...
Golün iptal sebebi açıklandı! Deniz Çoban: Birkaç kişiyle konuştum onlar da... Sivasspor - Galatasaray maçının 49.dakikasında atılan gol tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Duran top sonrası yaşanan karambolde Fredrik Ulvestad'ın son vuruşu ve Kırmızı Beyazlı takımın beraberliği yakalaması VAR'da Özgüç Türkalp'in Erkan Özdamar'ı yönlendirmesiyle iptal edilirken, 3 golün atıldığı karşılaşmanın ardından Rıza Çalımbay ve Mecnun Otyakmaz'ın açıklamaları resmen olay yarattı.
29.12.2022 Galatasaray
MHK'den tarihi operasyon! Ahmet Çakar, Fırat Aydınus ve 13 isme şok
MHK'den tarihi operasyon! Ahmet Çakar, Fırat Aydınus ve 13 isme şok MHK yapılanmaya giderek sezonun geri kalan maçlarında düdük çalamayacak hakemleri açıkladı! Listede Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi hakemler bulunuyor...
8.03.2022 Süper Lig
Galatasaray'dan Kasımpaşa maçından penaltı tepkisi!
Galatasaray'dan Kasımpaşa maçından penaltı tepkisi! Galatasaray-Kasımpaşa maçının ikinci yarısında sarı-kırmızılılar bir pozisyonda penaltı beklerken oyun devam etti.
20.01.2022 Galatasaray
Giresunspor çılgına döndü! Hakemlere büyük tepki
Giresunspor çılgına döndü! Hakemlere büyük tepki Giresunspor - Konyaspor maçının hakemi Volkan Bayarslan ve VAR'ın yönetimi Karadeniz temsilcisini ayağa kaldırdı.
21.09.2021 Konya Spor
İşte yeni sezonda maç yönetecek hakemler!
İşte yeni sezonda maç yönetecek hakemler! Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2021-2022 sezonunda görev yapacak hakemleri açıkladı.
12.07.2021 Süper Lig
F.Bahçe-Başakşehir maçının hakemi Bahattin Şimşek'e büyük şok! FIFA...
F.Bahçe-Başakşehir maçının hakemi Bahattin Şimşek'e büyük şok! FIFA... Süper Lig'de tartışmalı Fenerbahçe - Başakşehir maçına damga vuran Bahattin Şimşek 18 Kasım’da açıklandığı FIFA var listesinden çıkarıldı...
31.12.2020 Fenerbahçe
Süper Lig'de 23. haftanın VAR hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 23. haftanın VAR hakemleri belli oldu! Süper Lig 23. hafta VAR hakemleri açıklandı. Peki, Fenerbahçe - Galatasaray ve Beşiktaş - Trabzonspor VAR hakemleri kim? İşte detaylar...
19.02.2020 Futbol
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5'inci tur hakemleri açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5'inci tur hakemleri açıklandı Ziraat Türkiye Kupası'nın 5'inci turunda 3 Aralık Salı günü oynanacak maçların hakemleri belli oldu.
Süper Lig hakemlerinin en tecrübelisi Cüneyt Çakır
Süper Lig hakemlerinin en tecrübelisi Cüneyt Çakır Ligde 2019-2020 sezonunda üst klasmanda görev yapacak hakemler arasında 18 sezonda 323 maç yöneten Cüneyt Çakır, en tecrübeli hakem olarak öne çıkıyor.
10.08.2019 Süper Lig
Altınordu'dan Karabükspor'a 6 gol!
Altınordu'dan Karabükspor'a 6 gol! Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında Altınordu, konuk ettiği Kardemir Karabükspor'u 6-0 yendi.
2.02.2019 TFF 1.Lig
Hatayspor, fişi ilk yarıda çekti: 3-0
Hatayspor, fişi ilk yarıda çekti: 3-0 Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında Hatayspor, sahasında Balıkesirspor Baltok'u 3-0 mağlup etti.
23.12.2018 TFF 1.Lig
Adana Demirspor 3 golle turladı
Adana Demirspor 3 golle turladı Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Adana Demirspor, sahasında Dersim 62 Spor'u konuk etti. Ev sahibi ekip, müsabakayı 3-1 kazanarak tur atladı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda üçüncü tur hakemleri belli oldu!
Ziraat Türkiye Kupası'nda üçüncü tur hakemleri belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
Hatayspor'dan tek gollü galibiyet
Hatayspor'dan tek gollü galibiyet Spor Toto 1. Lig'in 6. haftasında Hatayspor, konuk ettiği İstanbulspor'u 1-0 yendi.
22.09.2018 TFF 1.Lig
Eskişehirspor evinde güldü
Eskişehirspor evinde güldü Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele eden Eskişehirspor, 13 futbolcusunun lisans tescil işlemini gerçekleştiremediği için genç takımının futbolcularıyla çıktığı maçta Kardemir Karabükspor'u 2-0 yendi.
1.09.2018 TFF 1.Lig
Boluspor, F.Bahçe'yi parçaladı! Tam 8 gol...
Boluspor, F.Bahçe'yi parçaladı! Tam 8 gol... Fenerbahçe, milli takım arasında TFF 1. Lig ekibi Boluspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, sahadan 6-2 mağlup ayrıldı.
23.03.2018 Fenerbahçe
Rizespor'un hasreti sona erdi
Rizespor'un hasreti sona erdi TFF 1. Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Boluspor'u 1-0 yenerek ligde 5 maç aradan sonra galip geldi.
30.10.2017 TFF 1.Lig
Manisaspor evinde Bolu’yu yıktı
Manisaspor evinde Bolu’yu yıktı TFF 1. Lig’in 4. haftasında Manisaspor, sahasında konuk ettiği Boluspor’u son dakikalarda bulduğu gol ile 2-1 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından iki takımın teknik adamları mücadeleye değerlendirdi.
10.09.2017 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Özgüç Türkalp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özgüç türkalp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.