Özge Özpirinçci İnstagram

Özge Özpirinçci İnstagram

Son dakika Özge Özpirinçci instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özge Özpirinçci instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özge Özpirinçci instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge Özpirinçci İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge özpirinçci instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 özge özpirinçci instagram haberi bulunmuştur. Tüm özge özpirinçci instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özge Özpirinçci'nin trafik gürültüsü isyanı! 'Çocuk uyuyor!'
Özge Özpirinçci'nin trafik gürültüsü isyanı! 'Çocuk uyuyor!' Oyuncu Özge Özpirinçci, kasım ayında bebeği Mercan'ı kucağına almıştı. Evinin bulunduğu caddeden geçen araçların korna sesi yüzünden bebeğini uyutmakta zorluk yaşadığını belirten Özpirinçci isyan etti.
1.05.2022 Magazin
Özge Özpirinçci güldürdü: Yine insan dışı bir canlıya aşkla bakıyorum
Özge Özpirinçci güldürdü: Yine insan dışı bir canlıya aşkla bakıyorum Şubat ayında vizyona girecek yeni filmi için gün sayan Özge Özpirinçci, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu.
3.12.2019 Magazin
Ünlü oyuncu duyurdu: Yakalandı
Ünlü oyuncu duyurdu: Yakalandı Oyuncu Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından iki yaşındaki yeğeninin bakıcısı tarafından istismar edildiğini açıklamış ve bakıcının kayıplara karıştığını söyleyerek bulunması ve yargı karşısına çıkması adına yardım istemişti.
8.05.2018 Magazin
Özge Özpirinçci: Sana hastayım!
Özge Özpirinçci: Sana hastayım! Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk 2014'te 'Tatar Ramazan' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı...
25.12.2017 Magazin
Psikoloğumun numarasını veriyorum
Psikoloğumun numarasını veriyorum Özge Özpirinçci, Instagram sayfasında kendisine nefret kusan takipçisine verdiği yanıtla takdir topladı.
21.08.2017 Magazin
Özge Özpirinçci'yi çıldırtan yorum!
Özge Özpirinçci'yi çıldırtan yorum! Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, fotoğrafının altına nefret kusan takipçisine ayar verdi.
21.08.2017 Magazin
Özge Özpirinçci'den takipçisine sert tepki!
Özge Özpirinçci'den takipçisine sert tepki! Özge Özpirinçci, sosyal medya üzerinden kaşlarını eleştiren ve 'Acilen kilo alman lazım' diyen takipçisine yanıt verdi.
26.06.2017 Magazin
Özge Özpirinçci'den takipçisine: Benim tercihim!
Özge Özpirinçci'den takipçisine: Benim tercihim! Çekimleri 11 Haziran'da başlayan 'Acı Tatlı Ekşi' filminde rol alan oyuncu Özge Özpirinçci, sosyal medya üzerinden kaşlarını eleştiren ve 'Acilen kilo alman lazım' diyen takipçisine yanıt verdi.
23.06.2017 Magazin
Özge Özpirinçci: Aptal şeyler yapıyorum!
Özge Özpirinçci: Aptal şeyler yapıyorum! Burak Yamantürk'le aşk yaşayan Özge Özpirinçci, son derece dengeli ve güzel bir ilişkilerinin olduğunu söyledi.
6.06.2017 Magazin
Özge Özpirinçci 'asla yapamam' dediği şeyi yaptı!
Özge Özpirinçci 'asla yapamam' dediği şeyi yaptı! Fi dizisindeki cüretkar sahnesiyle gündeme gelen Özge Özpirinçci yapamam dediği şeyi yaparak gündeme geldi. İşte Özge Özpirinçci'nin cesaret ettiği şey...
17.04.2017 Magazin
Hayranları eleştirdi
Hayranları eleştirdi Tüfekle atış yaptığı fotoğrafını İnstagram'da paylaştı...
3.09.2012 Magazin
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum Oyuncu Özge Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci, 12 Ekim'de yaşama veda etti. Kadri Emrah Özpirinçci'yi gözyaşlarıyla toprağa veren ünlü isim, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayarak babasına veda etti.
17.10.2023 Magazin
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı...
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı... Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ikilisinin bebekleri dün sabah saatlerinde dünyaya geldi. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Magazin
Özge Özpirinçci gün sayıyor
Özge Özpirinçci gün sayıyor Oyuncu Özge Özpirinçci, Salih Bademci ile başrolü üstlendiği 'İlk ve Son' dizisinin çekimleri sırasında hamile olduğunu öğrenmişti.
1.11.2021 Magazin
Özge Özpirinçci'den sosyal medyadan duyurdu! 13 haftalık hamile...
Özge Özpirinçci'den sosyal medyadan duyurdu! 13 haftalık hamile... 6 yıldır Burak Yamantürk’le ilişki yaşayan Özge Özpirinçci’nin, 13 haftalık hamile.
6.06.2021 Magazin
Berrak Tüzünataç'tan doğum günü paylaşımı
Berrak Tüzünataç'tan doğum günü paylaşımı Berrak Tüzünataç, doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kutladı.
13.11.2020 Magazin
Böbrek Nakli Akademisi'nden “Hayata İz Bırak” kampanyası!
Böbrek Nakli Akademisi'nden “Hayata İz Bırak” kampanyası! Hastalar, hasta yakınları ile sağlık çalışanlarına yönelik eğitimlerini dijitale taşıyan ve Türkiye’deki tüm hastalara ulaşmaya hazırlanan Böbrek Nakli Akademisi, üç dilde eğitim programları yaparak tüm dünyaya hizmet vermeyi hedeflediklerini açıkladı. Akademi, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası’nda “Hayata İz Bırak” kampanyası ile herkesi organ bağışına destek olmaya çağırdı.
9.11.2020 Sağlık
Özge Özpirinçci aşka geldi! 'Birlikte...'
Özge Özpirinçci aşka geldi! 'Birlikte...' Özge Özpirinçci, 36 yaşına giren sevgilisi Burak Yamantürk’ün doğum gününü, Instagram hesabından duygusal bir mesajla kutladı.
24.12.2019 Magazin
Özge Özpirinçci'den sınırları zorlayan hareketler
Özge Özpirinçci'den sınırları zorlayan hareketler Oyuncu Özge Özpirinçci, çekimlerini biten 'Biz Böyleyiz' filmi sonrası tatilin keyfini çıkartıyor.
24.07.2019 Magazin
Yüzünde sümüklü böcek gezdirdi
Yüzünde sümüklü böcek gezdirdi Özge Özpirinçci hayvan sevgisinde sınır tanımıyor. Sık sık hayvanlarla paylaşım yapan oyuncu, bu defa bir sümüklü böceği yüzüne koyarak fotoğraf çekti.
6.05.2019 Magazin
Özge Özpirinçci yorumu Neslişah Alkoçlar'ı kızdırdı
Özge Özpirinçci yorumu Neslişah Alkoçlar'ı kızdırdı Sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar, Instagram'da paylaştığı fotoğrafa, eşi Engin Altan Düzyatan'ın eski sevgilisi Özge Özpirinçci ile ilgili yorum yapılmasına tepki gösterdi.
2.05.2018 Magazin
Selin Şekerci kimdir?
Selin Şekerci kimdir? Selin Şekerci kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Kaan Taşaner ile 4 yıllık ilişkisi son bulan Selin Şekerci ile ilgili bilgiler merak edilmeye ve gündemde araştırılmaya başlandı. İşte Selin Şekerci'nin hayatına dair detaylar...
2.04.2018 Gündem
Özge Özpirinçci'den asansör selfiesi!
Özge Özpirinçci'den asansör selfiesi! FOX TV'de yayınlanacak 'Kadın' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Özge Özpirinçci, sosyal medyada bir ilke imza attı.
18.10.2017 Magazin
Didem Soydan'ın cesur pozu olay yarattı!
Didem Soydan'ın cesur pozu olay yarattı! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkati çeken Didem Soydan, bu defa bikini altının fotoğrafını yayımladı.
16.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özge Özpirinçci İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge özpirinçci instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.