Özge Özpirinçci Dizi

Özge Özpirinçci Dizi

Son dakika Özge Özpirinçci dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özge Özpirinçci dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özge Özpirinçci dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge Özpirinçci Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge özpirinçci dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 özge özpirinçci dizi haberi bulunmuştur. Tüm özge özpirinçci dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özge sıfır makyajla geliyor!
Özge sıfır makyajla geliyor! Oyuncu Özge Özpirinçci, başrolde yer aldığı Fox TV'deki 'Kadın' adlı dizide sıfır makyaj kamera karşısına geçti.
24.10.2017 Televizyon
Özge Özpirinçci'den takipçisine sert tepki!
Özge Özpirinçci'den takipçisine sert tepki! Özge Özpirinçci, sosyal medya üzerinden kaşlarını eleştiren ve 'Acilen kilo alman lazım' diyen takipçisine yanıt verdi.
26.06.2017 Magazin
Özge Özpirinçci: Aptal şeyler yapıyorum!
Özge Özpirinçci: Aptal şeyler yapıyorum! Burak Yamantürk'le aşk yaşayan Özge Özpirinçci, son derece dengeli ve güzel bir ilişkilerinin olduğunu söyledi.
6.06.2017 Magazin
Özge Özpirinçci 'asla yapamam' dediği şeyi yaptı!
Özge Özpirinçci 'asla yapamam' dediği şeyi yaptı! Fi dizisindeki cüretkar sahnesiyle gündeme gelen Özge Özpirinçci yapamam dediği şeyi yaparak gündeme geldi. İşte Özge Özpirinçci'nin cesaret ettiği şey...
17.04.2017 Magazin
Grinin Elli Tonu'nda bile bu sahneler yok!
Grinin Elli Tonu'nda bile bu sahneler yok! Özge Özpirinççi'nin internet üzerinden yayınlanan Fİ dizisindeki cesur sahneleri olay oldu.
8.04.2017 Magazin
Özge Özpirinçci diziye bu sahne ile başladı!
Özge Özpirinçci diziye bu sahne ile başladı! Fİ dizisine konuk oyuncu olarak dahil olan Özge Özpirinçci, herkesi şaşırttı. Oldukça cesur bir sahne ile diziye başlayan Özpirinçci, büyük beğeni topladı.
6.04.2017 Magazin
Özge Özpirinçci veda etti!
Özge Özpirinçci veda etti! Aşk Yeniden'in Zeynep Taşkın'ı Özge Özpirinçci, dizi ekibine ve seyirciye duygusal bir mesajla veda etti.
12.06.2016 Magazin
Özge Özpirinççi:"Dizi setlerinde greve gidilebilir"
Özge Özpirinççi:"Dizi setlerinde greve gidilebilir" Dizi setlerinde yaşanan ölümlere dikkat çeken oyuncu Özge Özpirinççi; "Hep beraber bir greve gidilebilir" dedi
17.10.2014 Arşiv
Ünlü oyuncu isyan etti! Çare grev
Ünlü oyuncu isyan etti! Çare grev Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, dizilerdeki olumsuz şartlardan dolayı dert yandı.
17.10.2014 Magazin
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü Feri Güler "Sandık Kokusu" dizisi kadrosuna dahail oldu. Deneyimli oyuncu, "Hülya" rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Peki, Sandık Kokusu dizisinin Hülya'sı Feri Güler kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.04.2024 Magazin
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları Sandık Kokusu Show TV’de başladı. Çarşamba günleri ekranlara gelecek ve başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin paylaştığı diziye dair ayrıntılar merak ediliyor.
6.12.2023 Televizyon
Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Show Tv Sandık Kokusu oyuncuları kimler?
Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Show Tv Sandık Kokusu oyuncuları kimler? Sandık Kokusu dizisi yakında başlıyor. Show TV'de yeni dizi Sandık Kokusu için geri sayım sürüyor. Başrollerinde Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memilli'nin yer aldığ dizi sezonun en çok merak edilen yapımlarının başında geliyor. Nezaket Coşkun'un yönetmenliğini yaptığı O3 Medya imzalı dizinin kadrosunda önemli isimler yer alıyor. Peki Sandık Kokusu konusu nedir? Sandık Kokusu oyuncuları kimler? İşte detaylar...
17.11.2023 Televizyon
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe dövmesi!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe dövmesi! Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz hafta ailesiyle birlikte Bodrum'daki evlerinde karantinaya girmişti. Sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu, yedi aylık oğlu Kurt Efe hakkında konuştu. "Baba olduktan sonra hayatınızda neler değişti?" sorusunu yanıtlayan Tatlıtuğ'un, çocuğunun doğduğu gün elini tutarken çektirdiği fotoğrafı koluna dövdürdüğü ortaya çıktı.
16.11.2022 Televizyon
Semra San'dan Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı açıklaması!
Semra San'dan Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı açıklaması! Semra San, önceki gün Etiler’de alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden San, Sinan Akçıl ile yaptığı şarkı sırasında ünlü müzisyenin eşi Burcu Kıratlı’nın kıskançlık krizine girdiği iddiası hakkında konuştu.
8.04.2022 Magazin
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile...
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile... Yaz ayında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan ardından adı Teoman ile anılan Gülcan Arslan'ın İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.
22.03.2022 Magazin
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor 2022 All Star’da Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri. Geçen hafta sürgün adasına giden Survivor Mert, eleme potasından çıkarken, yeni bölümde Sude ile arasında aşk olduğu iddialarıyla yeniden gündem oldu. Adayı karıştıran olay sonrasında Survivor Mert Öcal’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Mert Öcal hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Mert hakkında merak edilenler…
30.01.2022 Magazin
Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy sporda!
Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy sporda! Yakın arkadaşlar Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy Etiler’de görüntülendi.
25.09.2020 Magazin
Özge Özpirinçci kimdir? Nerelidir? Özge Özpirinçci kaç yaşında?
Özge Özpirinçci kimdir? Nerelidir? Özge Özpirinçci kaç yaşında? Özge Özpirinçci sevgilisi Burak Yamantürk ile el ele Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi. “Yeni yılda evlenecek misiniz?” sorusundan sıkılan ve bu sorulara sinirlendiğini belirten oyuncu tepkisini dile getirdi. Peki Özge Özpirinçci kimdir? Nerelidir? Özge Özpirinçci kaç yaşında? İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Feyyaz Duman evlendi!
Ünlü oyuncu Feyyaz Duman evlendi! Kadın dizisinin başrol oyuncularından Feyyaz Duman, dün akşam sevgilisi Zozan Şimşek ile evlendi. Dizinin oyuncuları Duman'ı bu mutlu günde yalnız bırakmadı.
5.09.2019 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Cem Yılmaz'dan Acun bombası
Cem Yılmaz'dan Acun bombası Onlarca fenomen filme imza atan Cem Yılmaz, asıl işinin stand-up olduğunu söyledi. Komedyen, “Sahnede kendimi daha iyi ve özgür hissediyorum. Yapamayacağım şey yok” dedi. Cem Yılmaz, filminde Acun Ilıcalı'ya da rol verdiğini söyledi.
27.11.2018 Magazin
Hazal Kaya'ya büyük sürpriz!
Hazal Kaya'ya büyük sürpriz! Fatih Aksoy, "Sinemadan Günümüz Dizilerine Kadının Yükselişi" panelinde konuştu.
2.10.2018 Magazin
Didem Soydan kimdir?
Didem Soydan kimdir? Didem Soydan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Didem Soydan'ın hayatı merak konusu oldu. İşte Didem Soydan'ın yaşı, eğitimi, kariyeri gibi soruların yanıtları...
2.08.2018 Gündem
Selin Şekerci kimdir?
Selin Şekerci kimdir? Selin Şekerci kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Kaan Taşaner ile 4 yıllık ilişkisi son bulan Selin Şekerci ile ilgili bilgiler merak edilmeye ve gündemde araştırılmaya başlandı. İşte Selin Şekerci'nin hayatına dair detaylar...
2.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özge Özpirinçci Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge özpirinçci dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.