Özcan Şişman

Özcan Şişman

Son dakika özcan şişman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özcan şişman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özcan şişman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özcan Şişman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özcan şişman gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 özcan şişman haberi bulunmuştur. Tüm özcan şişman haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT TIR'larını durdurmak için "karar kurulu" oluşturmuşlar
MİT TIR'larını durdurmak için "karar kurulu" oluşturmuşlar Adana'da FETÖ/PDY terör örgütünün mahrem imamları tarafından MİT'e ait TIR'ların durdurulması ve aranması için "karar kurulu" oluşturulduğu, firari Feyzullah Gülbent'in de da bu toplantılara "karar kurulu üyesi" olarak katıldığı ve eylemin birincil sorumluları arasında yer aldığı belirlendi.
5.10.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Yargı FETÖ sahtekarlıklarını deşifre etti
Yargı FETÖ sahtekarlıklarını deşifre etti Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 100 binin üstündeki soruşturmada açılan davalarda örgütün taktikleri, çeşitli sahtekarlık yöntemleri ve yasalara uygun olmayan çalışmaları ortaya çıkarıldı. FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılıkları, Türkiye genelinde iki yıl içerisinde darbe girişimi ve örgüte yönelik 100 binin üzerinde soruşturma başlattı.Soruşturmaların yanı sıra açılan davalardaki yargılamalarda, örgütün ilginç taktikleri ve gerçek yüzü deşifre edildi.
11.07.2019 Gündem
MİT TIR'ları davasında karar!
MİT TIR'ları davasında karar! MİT TIR'larının durdurulması davasında karar çıktı. Yargıtay, Adana ve Hatay'daki MİT TIR'larının durdurulması davasında, sanıkların eylemleri örgütsel talimatla gerçekleştirdiği sonucuna vardı.
28.06.2019 Gündem
MİT TIR'ları sanıklarının avukatının FETÖ'den yargılandığı dava
MİT TIR'ları sanıklarının avukatının FETÖ'den yargılandığı dava Adana'da MİT TIR'larının durdurulmasıyla ilgili davada tutuklu yargılanan eski Adana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık ile eski savcılar Özcan Şişman, Aziz Takçı ile Ahmet Karaca'nın avukatlığını yapan tutuksuz sanık A.T'nin "FETÖ/PDY terör örgütü üyesi" olduğu iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.
18.09.2018 Gündem
53 kişinin katili hakkında şok bir gerçek daha ortaya çıktı
53 kişinin katili hakkında şok bir gerçek daha ortaya çıktı Terörist Yusuf Nazik'in daha önce Suriye-Türkiye arasında yasadışı yollarla insan kaçakçılığı yaptığı ortaya çıktı. Suriye'de iç savaşın başlamasıyla birlikte 2011-2013 arasındaki göç dalgasından dolayı bazı varlıklı Suriyelileri 2 bin dolar karşılığı Türkiye'ye ve Avrupa ülkelerine geçirdiği tespit edildi.
14.09.2018 Gündem
Yusuf Nazik, Esad'ın 600 askerini kurtarmış
Yusuf Nazik, Esad'ın 600 askerini kurtarmış MİT’in Lazkiye’de paketleyip getirdiği Yusuf Nazik’in Suriye istihbaratıyla kritik bağlantıları bulunuyor. Reyhanlı katliamıyla ilgili davanın sanıklarından Yusuf Büyükkasım, ifadesinde Nazik’in, 500-600 civarındaki Suriye askerini muhaliflerden kurtardığı için Suriye’de itibar gördüğünü anlattı.
14.09.2018 Gündem
Son dakika: Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik yakalandı
Son dakika: Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik yakalandı Çok önemli son dakika haberi az önce geldi. MİT, 53 vatandaşın hayatını kaybettiği Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik'i Suriye'nin Lazkiye kentinde paketleyip Türkiye'ye getirdi. Tüm aşamalarının MİT unsurlarınca gerçekleştirildiği operasyonla ele geçirilen Nazik, ön sorgusunda Reyhanlı saldırısını planladığını itiraf etti.Öte yandan operasyonla ilgili hükümet adına ilk açıklama Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den geldi. Gül, "Başarılı bir operasyon oldu." dedi.
12.09.2018 Gündem
Kumpasın adı ‘Projeli Dosya’
Kumpasın adı ‘Projeli Dosya’ Eski Kilis Savcısı Yüksel Gök’ün ByLock yazışmaları yolsuzluk iddiasıyla siyasilere yönelik yapılan 17/25 Aralık soruşturmalarındaki kumpas izlerini ortaya koydu. Bu davalar için “Projeli Dosya” denilmesi dikkat çekti
11.02.2018 Gündem
Son dakika: "Behçet Oktay’ı infaz ettiler"
Son dakika: "Behçet Oktay’ı infaz ettiler" Yıllar sonra tekrar açılan Behçet Oktay davasında son dakika gelişmeleri yaşandı. Gizli tanık olarak dinlenen Bulut, "Behçet Oktay milli duruşu olan vatan sevdalısı bir adamdı. Bu yüzden örgütün hedefindeydi. İnfaz edildiği kanaatindeyim." dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Reyhanlı katliamına göz yumdu’
‘Reyhanlı katliamına göz yumdu’ Hakimler ve Savcılar Kurulu, MİT TIR’larını durduran eski Cumhuriyet Savcısı Özcan Şişman’la ilgili rapor hazırladı. Rapora göre, Şişman, Reyhanlı’da 53 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına, MİT’i suçlamak için göz yumdu
29.09.2021 Gündem
MİT'i suçlamak için saldırıya göz yummuş!
MİT'i suçlamak için saldırıya göz yummuş! MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki saldırıya ilişkin iddianameyi de hazırlayan eski Cumhuriyet Savcısı Özcan Şişman'ın, Reyhanlı'daki terör saldırısını MİT ile ilişkilendirerek sözde Selam Tevhid-Kudüs Ordusu'nun şiddet eylemi olarak sunmayı hedeflediği belirlendi.
29.09.2021 Gündem
MİT tırlarını durduran savcıların başvurusuna AYM'den ret
MİT tırlarını durduran savcıların başvurusuna AYM'den ret Anayasa Mahkemesi (AYM), MİT tırlarını durduran ve meslekten ihraç edilen savcıların yaptığı bireysel başvuruyu, iddiaların açıkça dayanaktan yoksun olması nedeniyle kabul edilemez buldu.
29.09.2021 Gündem
İncelemeden karar verdim
İncelemeden karar verdim Eski HSYK üyesi Mustafa Kemal Özçelik, MİT TIR’larını yasaya aykırı olarak durduran savcıların ihraç kararına, dosyayı incelemeden karşı çıktığını itiraf etti. TIR’ları durduran başsavcının FETÖ’cü olduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem
Şok! Evini 'Kozmik Oda'ya çevirdi bir de...
Şok! Evini 'Kozmik Oda'ya çevirdi bir de... MİT TIR’larının durdurulmasına ilişkin soruşturmada tutuklanan eski Adana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık ile savcılar Özcan Şişman ve Aziz Takçı’nın Ankara’da gözaltına alınan ve Adana’ya getirilen avukatı Alp Değer Tanrıverdi, evinde ele geçirilen devlet sırrı niteliğindeki 13 çuval evrak için "Onlar benim baktığım dosyanın belgeleri" dedi.
29.09.2021 Gündem
MİT TIR'ları soruşturmasında yeni gelişme
MİT TIR'ları soruşturmasında yeni gelişme MİT TIR'ları soruşturması kapsamında daha önce tutuklanan başsavcı ve iki savcının avukatı gözaltına alındı. Avukatın evinde yapılan aramada devlet sırrı niteliğinde 13 çuval evrak ele geçirildiği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
MİT tırlarının durdurulması davasında 5 kişiye tahliye
MİT tırlarının durdurulması davasında 5 kişiye tahliye İlk derece mahkemesi sıfatıyla Yargıtay 16. Ceza Dairesince görüşülen "Adana ve Hatay'da MİT'e ait tırların durdurulması"na ilişkin davada, birleştirilen dosyalardaki tutuklu sanıklardan 5'inin adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
‘Paralel Yapı telefonlarımı dinledi’
‘Paralel Yapı telefonlarımı dinledi’ Silvan’da 13 askerin şehit olduğu saldırı nedeniyle ‘görevi ihmalle’ suçlanıp istifa eden Tuğgeneral Karaosmanoğlu ifadesinde ‘paralel yapı’nın kendisini dinlediğini ve hakkında soruşturma açıldığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Reyhanlı’da savcı ve 4 polis için inceleme
Reyhanlı’da savcı ve 4 polis için inceleme Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde, 11 Mayıs 2013’te, 53 kişinin hayatını kaybettiği iki ayrı bombalı saldırıyla ilgili 33 kişinin yargılandığı davaya bakan mahkeme, iddianameyi hazırlayan ve meslekten ihraç edilen eski Cumhuriyet savcısı Özcan Şişman ile saldırıyla ilgili ihmal suçundan hakkında dava açılan 4 polis hakkındaki dosyaları incelemeye aldı.
29.09.2021 Gündem
Beş savcıya TIR ihracı!
Beş savcıya TIR ihracı! Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2...
29.09.2021 Gündem
49 hakim ve savcı hakkında yargılama izni
49 hakim ve savcı hakkında yargılama izni Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2...
29.09.2021 Gündem
Yargıya paralel merceği
Yargıya paralel merceği ‘Paralel yapının etkisinde olduğu iddia edilen’ HSYK’da yüzlerce hakim ve savcı hakkında çalışmalar sürerken şimdiye kadar 5 ihraç, 69 görevden uzaklaştırma var.
29.09.2021 Gündem
O dört savcı  Sincan F tipinde
O dört savcı Sincan F tipinde MİT’in kontrolünde Suriye’ye giden TIR’larla ilgli soruşturmayı yürüten ancak daha sonra hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs iddiasıyla tutuklanan savcılar 4 savcı dün Adana’dan Ankara’ya getirildi...
29.09.2021 Gündem
TIR dosyası Yargıtay’da
TIR dosyası Yargıtay’da MİT TIR’larının durdurulmasıyla ilgili savcı ve askerlerin sanık olduğu dosya yargılanmaları için Yargıtay’a gönderildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özcan Şişman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özcan şişman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.