Özat

Özat

Son dakika Özat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özat gelişmeleri de dahil olmak üzere 873 özat haberi bulunmuştur. Tüm özat haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki depremzede kadın fark etti! Kaçak müteahhit AVM'de yakalandı
İki depremzede kadın fark etti! Kaçak müteahhit AVM'de yakalandı Hatay depreminde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nın 1'inci kısım müteahhidi Mehmet Özat (72), Ankara'da bir alışveriş merkezinde yakınlarını kaybeden kadınlar tarafından yakalanıp polise teslim edildi.
10.11.2023 Vatan TV
370 kişinin öldüğü binanın müteahhidini depremzede kadınlar yakaladı
370 kişinin öldüğü binanın müteahhidini depremzede kadınlar yakaladı Hatay depreminde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nın 1'inci kısım müteahhidi Mehmet Özat (72), Ankara'da bir alışveriş merkezinde yakınlarını kaybeden kadınlar tarafından yakalanıp polise teslim edildi.
10.11.2023 Gündem
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Serhat Akın ve Ümit Özat'ı bombaladı! İsmail Kartal dayanamadı, yazıklar olsun, size asla verilmeyecek
Serhat Akın ve Ümit Özat'ı bombaladı! İsmail Kartal dayanamadı, yazıklar olsun, size asla verilmeyecek Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında bugün Danimarka'nın Nordsjaelland ekibini konuk edecek. İsmail Kartal kritik maç öncesi önemli açıklamalarda bulunarak Fenerbahçe'nin efsane isimleriyle ilgili gündem yaratacak ifadeler kullandı. İşte detaylar...
21.09.2023 Fenerbahçe
Mauro Icardi'den Ümit Özat'a mesaj: Bekliyoruz!
Mauro Icardi'den Ümit Özat'a mesaj: Bekliyoruz! Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transfer olduğu dönemde, "Icardi, 20 gol atarsa saçımı sarı-kırmızıya boyarım" açıklamasını yapmıştı. Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ümit Özat'a mesaj yolladı.
31.05.2023 Galatasaray
Şoka girdi! Önce annesini enkaz altından çıkardı sonra çıplak ayakla yürürken bulundu
Şoka girdi! Önce annesini enkaz altından çıkardı sonra çıplak ayakla yürürken bulundu Kahramanmaraş'ta 7.7 büyüklüğündeki depremden etkilenen Hatay'da tecrübeli futbolcu Christian Atsu ve Taner Savut’tan hala herhangi bir haber alınamazken, Burak Öksüz'ün enkaz altından annesini kurtarmasının ardından şoka girdiği ve yalın ayak yağmurda yürürken bulunduğu öğrenildi.
9.02.2023 Şampiy10
2 antrenör 2 voleybolcu hayatını kaybetti
2 antrenör 2 voleybolcu hayatını kaybetti Depremde enkaz altında kalan milli voleybolcu Emincan Kocabaş’ın yanı sıra voleybolcu Mehmet Can Ağırbaş, futbol antrenörleri İbrahim Halil Ölmez ve Mustafa Abak hayatlarını kaybetti. Milli basketbolcu Nilay Aydoğan’ı kurtarma çalışmaları sürüyor
9.02.2023 Şampiy10
Volkan Demirel açıkladı: Christian Atsu ve Taner Savut hala enkazın altında
Volkan Demirel açıkladı: Christian Atsu ve Taner Savut hala enkazın altında Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut'un hala enkaz altında olduğu açıkladı.
8.02.2023 Hatay Spor
Menajeri Mirror'a konuştu: Atsu 11 katlı bir binanın dokuzuncu katındaydı
Menajeri Mirror'a konuştu: Atsu 11 katlı bir binanın dokuzuncu katındaydı Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen depremde Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu enkaz altında kalmış, sonrasında ise tecrübeli futbolcunun kurtarıldığı duyurulmuştu. Tecrübeli futbolcunun menajeri, deprem öncesinde yaşananları anlattı.
8.02.2023 Hatay Spor
Hatayspor'dan açıklama: Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı
Hatayspor'dan açıklama: Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7'lik depremden yakından etkilenen Hatay'da tecrübeli futbolcu Christian Atsu'nun enkaz altından çıkarılması büyük sevinç yarattı.
7.02.2023 Hatay Spor
Hatayspor'dan enkaz altında kalan Christian Atsu ve Taner Savut ile ilgili açıklama
Hatayspor'dan enkaz altında kalan Christian Atsu ve Taner Savut ile ilgili açıklama Hatayspor Asbaşkanı Prof. Dr. Mustafa Özat, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem faciası sonrası oyuncularının sağlık durumu hakkında konuştu. Mustafa Özat, Christian Atsu ve Taner Savut için açıklama yaptı.
6.02.2023 Hatay Spor
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Serkan Özbalta kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Yeni Sakaryaspor teknik direktörü Serkan Özbalta hakkında merak edilenler…
Serkan Özbalta kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Yeni Sakaryaspor teknik direktörü Serkan Özbalta hakkında merak edilenler… Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'da teknik direktörlüğe Serkan Özbalta getirildi. Özbalta, son olarak Spor Toto Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor'da görev almıştı. Peki, Serkan Özbalta kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Yeni Sakaryaspor teknik direktörü Serkan Özbalta hakkında merak edilenler…
11.10.2022 Şampiy10
Fenerbahçe taraftarlarını çıldırtan transfer! Jorge Jesus'tan Ümit Özat'ı bile şaşırtan hamle!
Fenerbahçe taraftarlarını çıldırtan transfer! Jorge Jesus'tan Ümit Özat'ı bile şaşırtan hamle! Fenerbahçe'de son dakika... Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan ve 9 futbolcuyu renklerine bağlayan Fenerbahçe yerli oyuncu arayışlarını sürdürüyor... Adı sık sık Beşiktaş'la anılmasına rağmen Sarı Lacivertli kulübün araya girdiği 21 yaşındaki sol stoper için Ali Koç'un devreye girdiği öğrenilirken, Ümit Özat'ın çalıştırdığı Sırp takımında sadece 1 maç görev alan oyuncuya Jorge Jesus'un da onay verdiği bildirildi.
1.08.2022 Fenerbahçe
Sadettin Saran resmen duyurdu: Fenerbahçe başkanlığı en büyük hayalim
Sadettin Saran resmen duyurdu: Fenerbahçe başkanlığı en büyük hayalim Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisi Sadettin Saran, küçüklüğünden bu yana en büyük hayalinin sarı-lacivertli kulübün başkanı olmak olduğunu belirtirken, bunu hiçbir zaman gizlemediğini söyledi. Fenerbahçe eski kaptanı Ümit Özat da, ilk kongrede Saran’ın başkan olacağını öne sürdü.
17.02.2022 Fenerbahçe
Resmen açıkladı! 'Salih Uçan'la masaya oturduk'
Resmen açıkladı! 'Salih Uçan'la masaya oturduk' Atakaş Hatayspor Başkanvekili Mustafa Özat, Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Salih Uçan hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.
18.01.2022 Hatay Spor
Fenerbahçe'de şimdi de kaptan sorunu çıktı
Fenerbahçe'de şimdi de kaptan sorunu çıktı Fenerbahçe'de Luiz Gustavo, Altay Bayındır ve Mesut Özil'in geri dönememesi sebebiyle yeni kaptanın kim olacağı konusu kafalara takıldı.
2.11.2021 Fenerbahçe
'Lağım faresine' suç duyurusu!
'Lağım faresine' suç duyurusu! Ümit Özat hakkında FETÖ iddialarını gerekçe göstererek 5 kuruşluk dava açan Emre Belözoğlu'na karşı atak geldi.
9.07.2021 Süper Lig
Ümit Özat'tan Ali Koç'a Hikmet Karaman teklifi!
Ümit Özat'tan Ali Koç'a Hikmet Karaman teklifi! Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Ümit Özat, Fenerbahçe'ye tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman'ı önerdi.
2.07.2021 Fenerbahçe
Ümit Özat'tan Aziz Yıldırım'a olay yaratan sözler
Ümit Özat'tan Aziz Yıldırım'a olay yaratan sözler Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Ümit Özat, Aziz Yıldırım için "bu yaştan sonra Cimbomlu olma" ifadelerini kullandı.
26.06.2021 Fenerbahçe
Ümit Özat hakkında hukuki işlem başlattı
Ümit Özat hakkında hukuki işlem başlattı Emre Belözoğlu, hakkında "Fetö terör örgütü diyemiyor, ben fetöcü değilim diyemiyor. Onu ölümüne savunuyorsunuz.' Ümit Özat hakkında hukuki süreç başlattı.
7.06.2021 Süper Lig
Ümit Özat'ın Fenerbahçe paylaşımı tepki topladı! Tek kupa bu...
Ümit Özat'ın Fenerbahçe paylaşımı tepki topladı! Tek kupa bu... Fenerbahçe'nin eski oyuncusu ve kaptanı Ümit Özat, Sivasspor maçının ardından Twitter'dan taraftarın tepkisini çeken bir yorum yaptı. Geçen sezonki özel turnuvada alınan kupa ve maskotu paylaşımına koyan Özat, "Hayaller ve hayatlar..." yazdı. Sarı Lacivertli taraftarlar ise Özat'a yoğun şekilde tepki gösterdi.
11.05.2021 Fenerbahçe
Ümit Özat'ın Alex de Souza yorumu şaşırttı
Ümit Özat'ın Alex de Souza yorumu şaşırttı Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Ümit Özat, Alex de Souza için "Can Bartu'nun, Lefter'in heykelinin olmadığı yerde, Fenerbahçe parkında Alex'in mi heykeli olacak yani?" ifadelerini kullandı.
2.05.2021 Fenerbahçe
Ümit Özat siyasete giriyor! Muharrem İnce'nin partisinin logosu belli oldu...
Ümit Özat siyasete giriyor! Muharrem İnce'nin partisinin logosu belli oldu... Muharrem İnce'nin 4 Eylül 2020'de Sivas'tan başlattığı "Bin Günde Memleket Hareketi", Atatürk'ün Samsun'a çıktığı tarih olan 19 Mayıs'ta "Memleket Partisi" adı altında siyasi faaliyetlerine başlayacak. Sloganını "Memleket, Adalet, Vicdan ve İş" kelimelerinin baş harfleri "Mavi" olarak belirleyen partinin logosu ise Türkiye haritası şeklinde olacak. Logoda, Ankara'nın üzerinde nazar boncuğu şeklinde "@" işareti bulunacak. 50-60 kişilik kurucular kurulunun yer alacağı partide, 4 genel başkan yardımcılığı ve bir güçlü genel sekreterlik, ayrıca yönetim kademesinde ise MYK ve PM üyelikleri yer alacak.
1.05.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Özat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.