Gazete Vatan Logo
Hatay Spor Hatayspor'dan açıklama: Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı

Hatayspor'dan açıklama: Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7'lik depremden yakından etkilenen Hatay'da tecrübeli futbolcu Christian Atsu'nun enkaz altından çıkarılması büyük sevinç yarattı.

Hatayspor'dan açıklama: Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7'lik deprem sonrası yıkılan binaların enkazında kalan insanların çıkarılmasına devam ediliyor. Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da da büyük hasar meydana geldi.

ATSU İÇİN YENİ AÇIKLAMA

Dün yaşanan deprem sonrası Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu'ya ulaşılamıyordu. Atsu'nun yanı sıra Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'a ulaşılamıyor. Sabah saatlerinde Radyo Gol'e konuşan Hatayspor Basın ve Dış İlişkiler Sözcüsü Mustafa Özat, " Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı. Sportif direktörümüz Taner Savut, maalesef hala enkaz altında. Hatay çok etkilendi. En tehlikeli saatlerin sonuna doğru geliyoruz. " dedi.

KERİM ALICI İLE BURAK ÖKSÜZ ENKAZDAN ÇIKARILDI

Kerim Alıcı'nın kendi imkanlarıyla enkazdan çıktığı ve sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan Bertuğ Yıldırım ile Burak Öksüz ve kulüp tercümanı Emre kurtarıldı.

Ayrıca kendisine ulaşılamayan Onur Ergün'ün de durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hatayspor’da teknik heyetten iki ismin de enkazdan sağ kurtulduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Bertuğ Yıldırım'dan açıklama, 'Arayan, soran herkese çok teşekkür ederim. Gayet iyiyim, şebeke problemi olduğu için telefonlara cevap veremiyorum. Hepimize geçmiş olsun.'

Hatayspor Antrenörü Murat Bel ve ailesi enkazdan çıkarıldı, durumları iyi

Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu, Akdeniz bölgesinde birçok ili etkileyen ve Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası spor camiasından sevindirici haberler gelmeye devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’da teknik direktör Volkan Demirel’in ekibinde yer alan atletik performans antrenörü Murat Bel ve ailesi, enkazdan sağ bir şekilde çıkarıldı. Bel ve ailesinin durumunun iyi olduğu belirtildi. Hatayspor’da daha önce de teknik heyetten iki ismin yanı sıra futbolculardan Burak Öksüz, enkazdan sağ olarak kurtulmuş; futbolculardan Onur Ergün ve Bertuğ Yıldırım ise durumlarının iyi olduğuna dair paylaşımlar yapmıştı.