Ozan Çobanoğlu

Ozan Çobanoğlu

Son dakika Ozan Çobanoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ozan Çobanoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ozan Çobanoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ozan Çobanoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ozan çobanoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 ozan çobanoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ozan çobanoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlaması
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlaması Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokakla'ın yönetmen koltuğunda oturan Orhan Oğuz’un 76'ncı yaşı sette sürpriz pastayla kutlandı.
27.03.2024 Magazin
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti Kanal D ekranında 18 yıldır yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan depremlerin birinci yılına özel olarak bir bölüm çekti. Dizi ekibi, Hatay’da enkazların arasında yapılan çekimler esnasında duygusal anlar yaşadı.
4.02.2024 Magazin
Hakan da haklı, Aylin de! Arka Sokaklar'da iki dakikalık sahne herkesi ağlattı!
Hakan da haklı, Aylin de! Arka Sokaklar'da iki dakikalık sahne herkesi ağlattı! Arka Sokaklar 645. bölümle ekrana geldi. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Çoban, Özlem Çınar ve Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı dizinin 13 Ekim akşamı ekrana gelen yeni bölümünde Aylin ve Hakan arasındaki duygusal sahne damga vurdu.
13.10.2023 Televizyon
Arka Sokaklar ekibi ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız bir araya geldi
Arka Sokaklar ekibi ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız bir araya geldi Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar’ın yeniden yayın hayatına başlaması ile ilgili: “Şimdi gördüm geri dönmüşsünüz. En yakın zamanda tüm ekibi Beyoğlu'na çay içmeye bekliyorum Rıza Baba...’’ şeklinde tweet atarak ekibi çaya davet etmişti. Atılan bu tweet dizi ekibi tarafından cevapsız bırakılmamış ve sosyal medyada büyük ses getirerek beğeni toplamıştı.
24.09.2023 Magazin
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında Kanal D’nin; Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve cuma akşamlarına damga vuran dizinin 18’inci sezonunun yapımcılığını ise D Media üstleniyor.
31.07.2023 Televizyon
Arka Sokaklar yeniden Kanal D'de! Çekimler başlıyor
Arka Sokaklar yeniden Kanal D'de! Çekimler başlıyor 17 sezon boyunca fenomen haline gelen “Arka Sokaklar” dizisi, uzun bir aranın ardından tekrardan Kanal D ekranlarında olacak. D Media tarafından çekilecek efsane yapıma Mustafa Üstündağ ve yeniden Oğuz Peçe dahil oldu.
23.07.2023 Magazin
Arka Sokaklar, bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geliyor!
Arka Sokaklar, bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geliyor! Kanal D’nin yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi “Arka Sokaklar”, 17’nci sezonuna bu akşam başlıyor.
14.10.2022 Televizyon
Arka Sokaklar 17'nci sezona 14 Ekim Cuma başlıyor!
Arka Sokaklar 17'nci sezona 14 Ekim Cuma başlıyor!   Kanal D’nin, yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan, Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
10.10.2022 Televizyon
'Arka Sokaklar' 17'nci sezonu ile izleyici karşısına çıkıyor
'Arka Sokaklar' 17'nci sezonu ile izleyici karşısına çıkıyor Kanal D’nin; yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan 'Arka Sokaklar', 14 Ekim Cuma akşamı 17’nci sezona 'merhaba' diyor.
30.09.2022 Magazin
Efsane geri dönüyor! Arka Sokaklar’ın yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam ediyor
Efsane geri dönüyor! Arka Sokaklar’ın yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam ediyor Kanal D’nin, yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan, Arka Sokaklar’ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.
22.09.2022 Televizyon
Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları!
Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları! Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni sezon için gün sayıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezon hazırlıkları başladı. Fenomen dizinin takipçileri yeni sezonla ilgili ipuçlarını araştırırken yeni oyuncu kadrosu ve yayın tarihi de merak ediliyor. Peki, Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları!
28.08.2022 Televizyon
Ezgi Sertel eşi Ozan Çobanoğlu denizde aşka geldi!
Ezgi Sertel eşi Ozan Çobanoğlu denizde aşka geldi! Yazın bitmesine sayılı gün kala Ezgi Sertel ve Ozan Çobanoğlu Bodrum’daki bir plajdaydı. Çift denizde romantik anlar yaşadı.
15.08.2022 Magazin
Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile yakında başlıyor!
Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile yakında başlıyor! Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.  
9.08.2022 Televizyon
Arka Sokaklar sezon finali ile zirvede!
Arka Sokaklar sezon finali ile zirvede! Kanal D’nin, 16 sezondur izleyicisi ile buluşan fenomen dizisi Arka Sokaklar, sezon finali bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan 632’nci bölümü izleyiciden bir kez daha tam not olarak sezonu zirvede bitirdi.
19.06.2022 Televizyon
Cuma’nın galibi Arka Sokaklar!
Cuma’nın galibi Arka Sokaklar! Kanal D’nin, 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümü ile ekrana geldi. Her Cuma akşamı izleyicisiyle buluşan dizinin yayınlanan bu bölümü yine zirvede yer aldı.
27.03.2022 Televizyon
Cumanın galibi Arka Sokaklar
Cumanın galibi Arka Sokaklar Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 4 Mart Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
5.03.2022 Televizyon
Cuma gününün galibi Arka Sokaklar
Cuma gününün galibi Arka Sokaklar Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan dizisi 'Arka Sokaklar', 25 Şubat'ta yeni bölümü ile ekrana geldi. Her cuma akşamı izleyicisiyle buluşan fenomen yapım yine zirvede yer aldı.
26.02.2022 Televizyon
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu!
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu! Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de dün akşam gerçekleşen ‘Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’ iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getirdi. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla gerçekleşen gecede başarılı yerel yönetimler, markalar ve isimler ödüllerini aldı.
25.02.2022 Televizyon
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar'
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar' Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan dizisi 'Arka Sokaklar', yeni bölümüyle ekrana geldi. Fenomen yapımın 18 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
19.02.2022 Televizyon
Arka Sokaklar Engin Balkan öldü mü? İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı, neden?
Arka Sokaklar Engin Balkan öldü mü? İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı, neden? İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı, ayrılıyor mu? Arka Sokaklar dizisi, bu akşam 614. bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölüm fragmanında Engin Müdür'ün cenaze görüntüleri şok etkisi yarattı. Engin Balkan'ı oynayan İlker İnanoğlu'nun diziye veda edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.
11.02.2022 Televizyon
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede Kanal D'nin 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 4 Ocak akşamı yayınlanan 613’üncü bölümü ile reyting yarışının zirvesinde yer aldı.
5.02.2022 Televizyon
Arka Sokaklar yeni bölümü ile zirvede yer aldı
Arka Sokaklar yeni bölümü ile zirvede yer aldı Kanal D’nin, 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar, 611’inci bölümü ile ekrana geldi. Her Cuma akşamı yeni bölümleri ile izleyicisiyle buluşan dizi yayınlanan bu bölümü ile zirvede yer aldı.
22.01.2022 Televizyon
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar, iki hafta aradan sonra 610’uncu bölümü ile ekrana geldi. 16 sezondur ekranda olan dizi, son bölümü ile yine reytingin zirvesinde yer aldı.
15.01.2022 Televizyon
Arka Sokaklar zirvedeki yerini koruyor!
Arka Sokaklar zirvedeki yerini koruyor! Kanal D’nin, 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekrana geldi. Her Cuma akşamı izleyicisi ile buluşan dizinin yayınlanan 607’inci bölümü de yine zirvede yer aldı.
11.12.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ozan Çobanoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ozan çobanoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.