Oyuncu Kadrosu

Oyuncu Kadrosu

Son dakika oyuncu kadrosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oyuncu kadrosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oyuncu kadrosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oyuncu Kadrosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oyuncu kadrosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.636 oyuncu kadrosu haberi bulunmuştur. Tüm oyuncu kadrosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalan dizisi ne zaman başayacak, Kanal D Yalan dizisinin yayın tarihini açıkladı mı? İşte Yalan dizisi konusu ve oyuncuları
Yalan dizisi ne zaman başayacak, Kanal D Yalan dizisinin yayın tarihini açıkladı mı? İşte Yalan dizisi konusu ve oyuncuları KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
1.05.2024 Magazin
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
Fenerbahçe U19 oyuncuları kimler? Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin U19 kadrosunda kimler var?
Fenerbahçe U19 oyuncuları kimler? Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin U19 kadrosunda kimler var? Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finali için geri sayım başladı. Uzun süredir kamuoyunu meşgul eden Süper Kupa finali Şanlıurfa'da 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak. Fenerbahçe'nin finale çıkacağı U19 oyuncuları merak edilip araştırılmya başlandı. Peki Fenerbahçe U19 takımında kimler var?
6.04.2024 Fenerbahçe
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir?
Taş Kağıt Makas uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir? Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas oyuncuları ve konusu izleyenlerin dikkatin çekti. Başrollerinde Ozan Güven, Ekin Koç ve Burak Yörük gibi isimlerin yer aldığı “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturuyor. Peki, Taş Kağıt Makas dizisi uyarlama mı, Taş Kağıt Makas hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir?
28.02.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas’ın Umut’u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu
Taş Kağıt Makas’ın Umut’u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu Gökdelenlerin dibindeki gecekondu mahallesi ile plazalar arasında sıkışıp kalan hayatların konu edildiği Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda unutkan bir baba ile sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip oğlunun tezatlığı da gündeme gelecek.
26.02.2024 Magazin
Bu dizi çok konuşulacak! Taş Kağıt Makas: Hayatın oyunu için geri sayım başladı
Bu dizi çok konuşulacak! Taş Kağıt Makas: Hayatın oyunu için geri sayım başladı Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, 28 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak.
25.02.2024 Magazin
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı?
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı? Avatar Son Hava Bükücü 2 ne zaman çıkacak, Avatar The Last Airbender 2 çıkacak mı? Avatar: The Last Airbender dizisi 22 Şubat’ta izleyiciyle buluştu. Avatar: The Last Airbender, 2010 yılında M. Night Shyamalan tarafından sinemaya uyarlanmıştı. Ancak film, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumsuz yorumlar almıştı. Film, animasyonun ruhunu yakalayamadığı, karakterlerin isimlerini ve ırklarını değiştirdiği ve hikâyeyi sığlaştırdığı için eleştirilmişti. Avatar The Last Airbender ile ilgili yorumlar gelemeye başlarken Avatar The Last Airbender 2 sezonun çıkıp çıkmayacağı, ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Peki, Avatar The Last Airbender 2. Sezon onay aldı mı?
22.02.2024 Yaşam
"Demir Pençe" İKSV Galaları'nda
"Demir Pençe" İKSV Galaları'nda Sean Durkin'ın yazdığı ve yönettiği "The Iron Claw /"Demir Pençe", 7 Mart akşamı İKSV Galaları'nda ön gösterime girecek.
25.02.2024 Magazin
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süsledi
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süsledi Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı dizi ''İnci Taneleri''nin ünü bu kez de New York'a ulaştı. Yılmaz Erdoğan’ın bir hayranı diziye ve BKM’ye sürpriz yaparak, Times Square’de dizinin tanıtımını yayınlattı.
20.02.2024 Magazin
Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda var,  Zaferin Rengi Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi neyi anlatıyor? İşte oyuncuları ve konusu
Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda var, Zaferin Rengi Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi neyi anlatıyor? İşte oyuncuları ve konusu Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Nejat İşler, Timuçin Esen, Yiğit Özşener, Gonca Vuslateri, Yılmaz Adam Bayraktar ve Birce Akalay gibi isimlerin yer aldığı  Zaferin Rengi filmi vizyona girdi. Peki, Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda, Zaferin Rengi filmi bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi filmi konusu ve oyuncuları…
17.02.2024 Gündem
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce konusu ve oyuncuları | Senden Önce dizisi nerede çekildi, uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce konusu ve oyuncuları | Senden Önce dizisi nerede çekildi, uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Senden Önce konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Alp Navruz (Hakan), Sinem Ünsal (Merve), Nilperi Şahinkaya (Sahra) gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi tanıtım fragmanları ile merak konusu olmuştu. Peki, Senden Önce dizisi gerçek hikaye mi uyarlama mı, nerede çekildi?
13.02.2024 Magazin
Son Kale: Hacıbey filmi nerede çekildi, konusu nedir? Son Kale: Hacıbey oyuncuları kimler?
Son Kale: Hacıbey filmi nerede çekildi, konusu nedir? Son Kale: Hacıbey oyuncuları kimler? Son Kale: Hacıbey filmi ilk kez tv'de yayınlanıyor. 6 Şubat 2024 Salı akşamı Star TV'de ekrana gelecek filmin yönetmenliğini Konstantin Konovalov yapıyor. Oyuncu kadrosu da oldukça güçlü olan filmde Yurdaer Okur, Deren Talu, Aleksandr Polovets, Serdar Gökhan, Sergey Strelnikov ve Vitaliy Linetskiy yer alıyor. Hacıbey Kalesi'nin korunması için mücadele eden Osmanlı Türklerini konu alan Son Kale: Hacıbey nerede çekildi?
6.02.2024 Magazin
Matrix Filmleri İzleme Sırası...matrix Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Matrix Filmleri İzleme Sırası...matrix Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Sinema dünyasında çığır açan yapımlar arasında Matrix ilk başlarda yer almaktadır. Filmde kullanılan teknoloji ve akıl almaz sahneler herkesin aklında yer etmiştir. Özellikle filmde başrolde yer alan Neo karakterinin kurşunlardan kaçışı halen hafızalarda bulunur. Bu eşsiz yapımın normalde üçleme olarak çekildiği bilinir. Ancak efsane yapımın 2021 yılında dördüncü devam halkası gelmiştir.
31.01.2024 Gündem
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Büyücülük okulu ile başlayan ve gittikçe gizemli bir hal alan film serisi denilince 'Harry Potter' karşımıza çıkar. Kitaptan uyarlanan bu film serisi oldukça geniş kitlelere ulaşmış bir yapımdır.
29.01.2024 Gündem
Dilber Evin Barkın Yok mu sözleri! İnci Taneleri Dilber Evin Barkın yok mu şarkısının kim söylüyor, Dilber Evin Barkın Yok mu sözleri kime ait? Sincanlı Erkal kimdir?
Dilber Evin Barkın Yok mu sözleri! İnci Taneleri Dilber Evin Barkın yok mu şarkısının kim söylüyor, Dilber Evin Barkın Yok mu sözleri kime ait? Sincanlı Erkal kimdir? İnci Taneleri Dilber Evin Barkın Yok mu şarkısı kim söylüyor, Dilber Evin Barkın yok mu sözleri nedir? İnci Taneleri, Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem Yücedağ karakterinin hapisten çıktıktan sonra, aradan geçen yıllar boyunca kaybettiklerini bulma mücadelesini anlatan dizinin 2. fragmanında Hazar Ergüçlü’nün performansı damgasını vurdu. Fragmandaki şarkı da gündem oldu. Peki, İnci Taneleri Dilber Evin Barkın yok mu şarkısının kim söylüyor? Dilber Evin Barkın yok mu sözleri nedir?
25.01.2024 Televizyon
Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Yazarları Kimlerdir, Eserleri Nelerdir?
Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Yazarları Kimlerdir, Eserleri Nelerdir? Cumhuriyet döneminde birçok akım başlamış olmakla birlikte bu akımlar arasında tiyatro da yer almaktadır. Cumhuriyet dönemi tiyatro eserlerinde, Kurtuluş Savaşı'nın etkileri görülmektedir. Dönem halkının özelliklerinin yanı sıra Anadolu Bölgesi'ne ağırlık verilmektedir. Cumhuriyet dönemi 1923 ile 1940 tarihleri arasını kapsamaktadır. Ancak 1940 yılından sonra da tiyatro eserlerinde Cumhuriyet dönemi etkileri devam etmektedir.
24.01.2024 Kültür Sanat
Batman Filmleri İzleme Sırası...batman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Batman Filmleri İzleme Sırası...batman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Kurgusal bir karakterin oluşumu ile ortaya çıkan ve yaklaşık olarak 6 adet filmden oluşan bir film serisi olarak bilinmektedir. İlk olarak bu filmin hazırlıkları 1979 yılında başlamıştır. Herkesin büyük ilgi gösterdiği ve birçok insan tarafından bilinen bu film serisi herkes tarafından izlenirken fazlasıyla zevk alınmıştır. İçerisinde birçok kurgusal figürlere ve süper kahraman ürünlerine yer verilmiştir. Böylece en iyi film ödülleri arasına girmiştir.
23.01.2024 Eğitim
Baki Filmleri İzleme Sırası...baki Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Baki Filmleri İzleme Sırası...baki Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Bu film oldukça ses getiren ve herkes tarafından bilinen filmler arasında yerini almaktadır. En iyi dövüş sanatları filmleri olarak isminden fazlasıyla bahsettirmektedir. Bundan dolayı da küçükten büyüğe herkesin bildiği ve izlerken merak duyduğu filmler arasında bulunarak adını korumaktadır. Oldukça fazla dönemler arası ilgi gören bu film birçok seriye ev sahipliği yapmaktadır.
22.01.2024 Kültür Sanat
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Tüm dünyada izlenme rekorları kıran en önemli yapılardan birisi Avengers olarak bilinmektedir. Türkçeye 'Yenilmezler' olarak geçen yapımın geniş bir oyuncu kadrosu olduğu da bilinir. Tabi bu yapımın ilk çıktığı günden beri büyük bir hayran kitlesi olmuştur. Birçok halka ile seri şekilde devam eden Avengers'ı doğru sıralama ile izlemek gerekir. 
22.01.2024 Eğitim
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisi, ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu kadar nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Gaddar nerede çekiliyor?
20.01.2024 Televizyon
Feride Çetin, Dilek Taşı dizisinde! Figen’in annesi geliyor
Feride Çetin, Dilek Taşı dizisinde! Figen’in annesi geliyor Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Rona ailesiyle ilgili sırların bir bir ortaya çıktığı dizide Figen’in annesinin kim olduğu haftalardır gizemini koruyordu. O karakter belli oldu. Başarılı oyuncu Feride Çetin, dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümüne Figen’in annesi Fatma karakteri ile dahil olacak.
3.01.2024 Televizyon
Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, oyuncuları kimler?
Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, oyuncuları kimler? Yıldızlar Bana Uzak dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Aralık 2023 Pazar günü ilk bölümüyle ATV'de ekrana gelecek dizinin başrollerinde Furkan Andıç, Burcu Kıratlı, Gürkan Uygun, Ela Yörüklü ve Rami Narin'in yer aldığı Yıldızlar Bana Uzak konusu ve oyuncuları da dikkat çekiyor. Yıldızlar Bana Uzak 1. bölümü bu yayınlanıyor. İşte Yıldızlar Bana Uzak başlama saati, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri bilgisi
31.12.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Oyuncu Kadrosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oyuncu kadrosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.