Öykü Çelik

Öykü Çelik

Son dakika öykü çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öykü çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öykü çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öykü Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öykü çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 öykü çelik haberi bulunmuştur. Tüm öykü çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öykü Çelik Bodrum’da tatilin çok pahalı olduğunu söyledi: "Paran olsa bile o fiyatları ödemek bana tuhaf geliyor”
Öykü Çelik Bodrum’da tatilin çok pahalı olduğunu söyledi: "Paran olsa bile o fiyatları ödemek bana tuhaf geliyor” Öykü Çelik, önceki gün Nişantaşı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bodrum'da tatil yaptığını söyleyen Çelik, "Paran olsa bile o fiyatları ödemek bana tuhaf geliyor" dedi.
16.09.2023 Magazin
Oyuncu Öykü Çelik'ten ilan-ı aşk!
Oyuncu Öykü Çelik'ten ilan-ı aşk! Birçok yapımda rol alan 'Survivor 2021' yarışması ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Öykü Çelik, "Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım" mesajı ile ilişkisini ilan etti. Mutluluğu yüzüne yansıyan ünlü oyuncu, Ali Çakıcı ile romantik pozlarını yayınladı.
20.06.2023 Magazin
Öykü Çelik yeni sevgilisiyle tatilde! Çok temkinli...
Öykü Çelik yeni sevgilisiyle tatilde! Çok temkinli... 'Survivor 2021' yarışmacılarından Öykü Çelik, son dönemde kendini spora adamıştı. Geçtiğimiz günlerde karın kaslarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu, Bodrum'da tekne tatiline çıktı. Yeni sevgilisiyle objektiflere yansıyan Öykü Çelik, oldukça temkinliydi.
3.07.2022 Magazin
Öykü Çelik karın kaslarını paylaştı!
Öykü Çelik karın kaslarını paylaştı! Eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik değişimiyle herkesi şaşırtıyor. 2021 yılında katıldığı Survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik, kendini spora adadı. Sosyal medyadan spor sonrası karın kaslarını paylaşan Öykü Çelik'e yorum yağdı.
28.06.2022 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu: Donanımınız olmadığında sosyal medya yeterli olmuyor
Yasemin Sakallıoğlu: Donanımınız olmadığında sosyal medya yeterli olmuyor Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 'En'lerini belirledi. Komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu da, gecede ödül alan ünlüler arasındaydı. Ödül töreni sonrası soruları yanıtlayan Sakallıoğlu, "Donanımınız olmadığında ve hikayeyi karşı tarafa hissettiremediğinizde sosyal medya yeterli olmuyor." dedi.
28.05.2022 Magazin
Öykü Çelik yeni bir aşka mı yelken açıyor? Gizemli arkadaşıyla görüntülendi...
Öykü Çelik yeni bir aşka mı yelken açıyor? Gizemli arkadaşıyla görüntülendi... Ünlü oyuncu Öykü Çelik, 'Survivor' yarışması dönüşünde emlak danışmanı İsmail Berhan'dan evlilik teklifi almış ve 'Düğün tarihi önümüzdeki sene diye düşünüyoruz' açıklaması yapmıştı. Sevgilisiyle Bodrum’a tatile giden Çelik, döner dönmez sosyal medyadan ayrıldığını duyurdu. Geçtiğimiz aylarda ilişkisi biten oyuncu, Bebek’te mekan çıkışı bir erkek arkadaşı ile görüntülendi.
28.05.2022 Magazin
Eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik'in estetiksiz hali şoke etti!
Eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik'in estetiksiz hali şoke etti! Eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik'in yıllar içindeki değişimini görenler adeta şoka uğradı. 2019 yılında katıldığı Survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik'in estetiksiz halini görenler adeta gözlerine inanamadı. Değişimiyle göz kamaştıran güzel oyuncu sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapmayı ihmal etmiyor.
9.05.2022 Magazin
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Öykü Çelik'in yeni projesi belli oldu
Öykü Çelik'in yeni projesi belli oldu Son olarak 'Survivor 2021' yarışmasında mücadele eden oyuncu Öykü Çelik'in yeni projesi belli oldu.
22.09.2021 Magazin
Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı: 'Kendime 'keko' demek istedim!'
Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı: 'Kendime 'keko' demek istedim!' Son olarak 'Survivor' yarışmasıyla ekranlara gelen ve "Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" sözleriyle tepki çeken oyuncu Öykü Çelik, önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Muhabirlerin sorularını cevaplayan Çelik, olay olan sözleri ve İsmail Berhan'la olan ilişkisi hakkında konuştu.
28.06.2021 Magazin
Öykü Çelik ile İsmail Berhan aralarındaki buzları eritti!
Öykü Çelik ile İsmail Berhan aralarındaki buzları eritti! Ünlü oyuncu Öykü Çelik, evlilik teklifine 'Evet' dediği sevgilisi İsmail Berhan ile yollarını ayırdıklarını duyurmuştu. Ancak çiftin ayrılığı bir ay sürdü. Aralarındaki. buzları eriten ikili barıştı.
8.06.2021 Magazin
Öykü Çelik'in Survivor'da giydiği tişört 20 bin TL'ye satıldı! Tokası da...
Öykü Çelik'in Survivor'da giydiği tişört 20 bin TL'ye satıldı! Tokası da... Başarılı oyuncu Öykü Çelik’in Survivor’da giydiği tişörtü açık artırmada 20 bin TL’ye satıldı. Çelik, tokasını da 2 bin TL’ye bağışladı.
22.05.2021 Magazin
Öykü Çelik bambaşka biri oldu! Değişimi...
Öykü Çelik bambaşka biri oldu! Değişimi... Önceki hafta iş insanı İsmail Berhan ile evliliğe doğru giden ilişkisi sona eren oyuncu Öykü Çelik, sosyal medyada bambaşka bir görüntüyle karşımıza çıktı.
14.05.2021 Magazin
Öykü Çelik düğün için tarihi açıkladı!
Öykü Çelik düğün için tarihi açıkladı! ‘Survivor’ yarışmasından elenmesinin ardından sevgilisi İsmail Berhan’dan evlenme teklifi alan Öykü Çelik, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Kuaföre giden oyuncu, muhabirlerle sohbet etti.
17.04.2021 Magazin
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler…
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler… Öykü Çelik Survivor’da dün akşam elenen isim oldu. Ünlüler takımı yarışmacısı Öykü Çelik adaya veda ederken, izleyiciler de hakkındaki yaptığı araştırmaları arttıdı. Diriliş Ertuğrul, Yeşil Deniz, Savaşcı gibi dizilerde rol alan Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Öykü’nün biyografisi…
2.04.2021 Gündem
Survivor kim elendi 1 Nisan 2021? Exxen Survivor oy sıralaması ile kim SMS birincisi oldu? İşte Survivor’da elenen isim ve SMS sıralaması
Survivor kim elendi 1 Nisan 2021? Exxen Survivor oy sıralaması ile kim SMS birincisi oldu? İşte Survivor’da elenen isim ve SMS sıralaması Survivor’da dün akşam eleme konseyi yaşandı. Survivor yarışmasını izleyenler Survivor’da kim elendi, adadan kim gitti, kim adaya veda etti? Sorularına yanıt aranıyor. Salı günü ödül oyununu kazanan takım gönüllüler olmuştu. Survivor'da 1 Nisan 2021 akşamı ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler, ikinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımını Öykü’yü, Gönüllüler takımı da Hanzade ve Aleyna Çalışkan'ın adını yazdı. SMS sıralamasına göre Survivor'da kim elendi?
2.04.2021 Gündem
Survivor SMS oylaması sıralaması merak ediliyor! Survivor’da kim elendi? Elenen yarışmacı ve 8. hafta Survivor SMS sıralaması…
Survivor SMS oylaması sıralaması merak ediliyor! Survivor’da kim elendi? Elenen yarışmacı ve 8. hafta Survivor SMS sıralaması… Survivor'da eleme konseyi heyecanı yaşandı. İlk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler, ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Ünlüler eleme potası için Öykü'nün, Gönüllüler ise Aleyna'nın adını yazdı. 2 Mart Survivor'da SMS oylaması birincileri belli oldu. Ünlüler takımından Batuhan, Gönüllüler takımından da Ayşe birinci oldu. Batuhan Çağman'ın adını, Ayşe ise Hanzade'nin adını eleme adayı olarak söyledi. 8. hafta SMS oylamasının sıralamasına göre birinci olan adaylar birer eleme adayı daha söyledi. Peki Survivor'da kim elendi?
3.03.2021 Gündem
Survivor iletişim ödülünü kim kazandı? Survivor'da kim elendi, eleme adayları kimler oldu?
Survivor iletişim ödülünü kim kazandı? Survivor'da kim elendi, eleme adayları kimler oldu? Survivor iletişim ödülü heyecanı bugüne damga vurdu. Gönüllüler ve ünlüler iletişim ödülü için kıyasıya mücadele etti. Peki, iletişim ödülünü kim, hangi takım kazandı?
2.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öykü Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öykü çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.